PlayStation Camera نوآوریهای باور نکردنی را به بازیهایتان اضافه می کند

چرا انقدر بد به قضیه نگاه می کنید؟:|
حالا کی گفته حتما باید جلوی این ها حرکات خاصی انجام بدید؟
همین دستورات صوتی و تشخیص چهره رو اگر بازی ساز ها توی بازی هاش استفاده کنن,یک بازی بدون تحرک اما بهتر رو می تونن بسازن.
توی اون ویدویی هم که از این دوربین نشون دادن ندیدم که کسی بلند بشه از جاش:|

بازیکنان هاردکور متنفر هستن حرف درستیه ولی یه عده هستن با این جنگولک بازیا حال میکنن دخترها هم 50 درصد گیمرها رو تشکیل میدن که نمیشه اینا رو نادیده گرفت

متاسفانه خیلیها از طرف عده ای دیگه تصمیم می گیرن و بیانیه صادر می کنن،درسته که از دید ما که عمری با دسته بازی کردیم این چیزها مسخره بازی ای بیش نیست اما باید توجه ای به نسل جدید گیمرها یعنی کسانی که کم سن و سال ترن داشت چرا که ایده ای نو رو بر ایده های کهنه ترجیح می دن،من خودم با این که زیاد خوشم نمیاد اما بازی Sport Champions رو با کنترلر Move روی PS3 بازی کردم تجربه خوبی بود ولی فقط در صورتی خوبه که کسی از دوست و آشنایان و خانواده اطرافتون در حال نگاه کردن به شما نباشه چون اون وقت فکر می کنه دیوانه شدین!!
در کل من زیاد ندیدم سونی تو بازیهاش از ایده حسگرهای حرکتی این چنین استفاده کنه و بیشچر شما نشسته در حال انجام چنین بازیهایی هستید،این حسگرها اگر چه از دید خیلیها مسخره باشه اما از نظر علم پزشکی برای سلامتی گیمرهایی که ساعتها می شینن پای بازی یک وسیله های مفید هست چرا که بی حرکت بودن بدن باعث می شه جریان خون در بدن به حد اقل برسه و حتی در گاهی موارد بیش از اندازش باعث لخته شدن خون در بدن و گاهن تبدیل به مرگ یک فرد که خوره بازی هست می شه،حسگرهای حرکتی خوشبختانه مانع از این حادثه خواهند شد و جریان خون در بدن رو بالا می برند

در ضمن این هم به برخی بگم که اسم دوربین جدید Playstation Camera نام داره و نه PS4 Eye

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or