PlayStation All-Stars Battle Royale

داداش این که شد یکه بازی جدید چیز دیگه نمی خوای بگم برات اضافه کنند؟:دی نوشابه، نون اضافه، با گوجه بی گوجه تعارف نکن خلاصه:دی
بابا خودشون گفتن تو DLCـها مد و Stage هم اضافه ميكنند. برهان گرفتی ما رو؟!‌ :دی
بازيش جون ميده واسه تورنمنت!

بازی ظاهرا خوب بوده در کل ... من اینور اونور و meta هم خوندم user سره جمعی گفتنش funش واقعا حال میده ... سونی هم گفته فروش All Stars خیلی راضی کننده بود ... اگر بازی عید تخفیف بخوره 100% میخرمش الان اینجا 39.99 هست ... حسش نیست ! لول

این که باید ایتم ها رو با لمس کردن بگیری خیلی جالب نیست کند میکنه بازیو تو پلی3 بهتره

باحالیش اینه من اول نسخه ویتا رو رفتم و همه تروفی هاش رو گرفتم. بعد که رفتم نسخه PS3 رو بازی کردم گفتم چقدر کند میکنه این که دکمه بزنیم سلاح رو برده با ویتا یکی از انگشت ها رو سریع میزدم میومدش:دی

باحالیش اینه من اول نسخه ویتا رو رفتم و همه تروفی هاش رو گرفتم. بعد که رفتم نسخه PS3 رو بازی کردم گفتم چقدر کند میکنه این که دکمه بزنیم سلاح رو برده با ویتا یکی از انگشت ها رو سریع میزدم میومدش:دی
هههههه ولی من دارم همزمان بازی میکنم هر وقت پشت میزم باشم با پلی3 هر وقت دراز کشیده باشم با ویتا:dتقسیم کار رو حال میکنین؟:d

چند تا اسکرین شات باحال از کاراکتر ها و Stageـهای جدید اومده ببینید حال کنید.
Efk04.jpg

zVC9Z.jpg
Gravity_Attraction.jpg
Shotgun_Mine.jpg

این DLC اوایل سال 2013 هم قرار عرضه بشه و برای 2 هفته ای ابتدایی هم مجانی خواهد بود .... خودش تبلیغ خوبی هست ! میریم میخریم تا اون موقع

بازیو تهیه کردم...
برخلاف نظرم درمورد بتاش که افتضاح بود بازی اصلی فوق العاده عالیه ! هم جذابه هم پر از کمبو اصلا از دست ندیدش که حسابی با ویتاتون سرگرم میشید!
میخوتم یه روز اینو با ویتا ببرم مدرسه با بچه ها یه دست بزنیم :دی بازیو هم با رایدن و هئاچی تموم کردم :دی رایدن بینظیره :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or