من که بازی کردم گیم پلیش نه خشک بود نه سنگیناینجور که بچه ها توضیح دادن فکر کنم یکم گیم پلی اش خشک باشه یا مثلا یکم سنگینه!!نمیدونم چطور منظورمو بگم:d
من که بازی کردم گیم پلیش نه خشک بود نه سنگیناینجور که بچه ها توضیح دادن فکر کنم یکم گیم پلی اش خشک باشه یا مثلا یکم سنگینه!!نمیدونم چطور منظورمو بگم:d
برهان Team Mode Battle هم داره؟من که بازی کردم گیم پلیش نه خشک بود نه سنگیناتفاقا خیلی خیلی سریع و انعطاف پذیر هست و هر کارکتر کلی حرکات مخصوص به خودش رو داره که به طور کل با بقیه فرق داره. مثلا رادک تفنگ داره و کریتوس شمشیر، پاراپا اسکیت داره و فت پرینسس کیک و سوئیت هم که اره برقی داره
بعد حساب کن با همه کلی کار میشه انجام داده و مشت و لگد هم که همشون دارن. کلا فکر نمی کنم به گیم پلی بازی زیاد بشه ایراد گرفت. البته تا اومدن نسخه نهایی باید صبر کرد!
حجمش چقدر هست ؟ ببینم میصرفه دانلود کنم یا تا دانلود تموم بشه باید ولش کنم !![]()
686mb ناقابل
اینترنت ویتا ضعیفه؟ یعنی کلا مشکل داره تو نت؟ یا نت شما ISP ایش خوب نیست؟منم گرفتم ولی چون حتما باید انلاین بزنید و اینترنت ویتا هم که خیلی ضعیفه هنوز موفق نشدم بازیش کنم البته بخش اموزشی رو رفتم نسبتا خوب بود