PlayStation All-Stars Battle Royale

اینجور که بچه ها توضیح دادن فکر کنم یکم گیم پلی اش خشک باشه یا مثلا یکم سنگینه!!نمیدونم چطور منظورمو بگم:d
من که بازی کردم گیم پلیش نه خشک بود نه سنگین:دی اتفاقا خیلی خیلی سریع و انعطاف پذیر هست و هر کارکتر کلی حرکات مخصوص به خودش رو داره که به طور کل با بقیه فرق داره. مثلا رادک تفنگ داره و کریتوس شمشیر، پاراپا اسکیت داره و فت پرینسس کیک و سوئیت هم که اره برقی داره:دی بعد حساب کن با همه کلی کار میشه انجام داده و مشت و لگد هم که همشون دارن. کلا فکر نمی کنم به گیم پلی بازی زیاد بشه ایراد گرفت. البته تا اومدن نسخه نهایی باید صبر کرد!

من که بازی کردم گیم پلیش نه خشک بود نه سنگین:دی اتفاقا خیلی خیلی سریع و انعطاف پذیر هست و هر کارکتر کلی حرکات مخصوص به خودش رو داره که به طور کل با بقیه فرق داره. مثلا رادک تفنگ داره و کریتوس شمشیر، پاراپا اسکیت داره و فت پرینسس کیک و سوئیت هم که اره برقی داره:دی بعد حساب کن با همه کلی کار میشه انجام داده و مشت و لگد هم که همشون دارن. کلا فکر نمی کنم به گیم پلی بازی زیاد بشه ایراد گرفت. البته تا اومدن نسخه نهایی باید صبر کرد!
برهان Team Mode Battle هم داره؟

بالاخره سونی تایید کرد که بتای رایگان در PSN از فردا برای همگان به مدت 2 هفته قابل بازی میباشد.
دوستان آماده شید یه آنلاین درست و حسابی بزنیم...

آقا دانلود کنید که زندگیـه! من که شدید باهاش حال کردم حتما نسخه کاملشو میگیرم! امیدوارم Cloud و Crash هم تو یه DLC بدن واسش!
دوستانی که دانلود کردند اعلام حضور کنند که یه زمانی تعیین کنیم 4 نفره بترکونیم! فقط حیف که نسخه بتا 2vs2 نداره!

منم گرفتم ولی چون حتما باید انلاین بزنید و اینترنت ویتا هم که خیلی ضعیفه هنوز موفق نشدم بازیش کنم البته بخش اموزشی رو رفتم نسبتا خوب بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or