Playstation 4 Pro معرفی شد!

Cloud Strife

Loyal Member
سونی دیشب طی گردهمایی که در نیویورک ترتیب داده بود از جزییات نسخه ارتقا یافته کنسول خود پرده برداشت.

کنسول جدید، PS4 Pro نام دارد و 10 نوامبر 2016 به قیمت 399 دلار عرضه خواهد شد.

در همایش GDC 2016 شایعاتی وجود داشت که کنسول جدید سونی (که آن زمان با نام PS4 Neo شناخته می شد) دارای 8 هسته 2.1 گیگاهرتزی، 36 GNC واحد محاسباتی 911 مگاهرتزی و مموری 8GB با توان 218 گیگابیت بر ثانیه است. همچنین قابلیت پشتیبانی از Dualshock 4های کنونی PS4 در کنار نسخه آپدیت شده آن را داراست.

معمار پلی استیشن آقای مارک سرنی توضیحاتی در خصوص جزییات PS4 Pro و توانایی آن در اجرای محتوای HDR و 4K، پردازشگر سریع‌تر آن (AMD Polaris) که توانایی اجرای بازی ها در رزولوشن 4K و 60 فریم بر ثانیه را داراست و البته 1 ترابایت هارد همراه کنسول داد. همچنین رابط کاربری PS4 Pro که دقیقا مشابه برادر بزرگ‌تر خود خواهد بود.

با این افزایش قدرت دارندگان PS4 Pro می توانند بازی های خود را در رزولوشن بالاتر (4K) و با فریم ریت بیشتر یا ثابت‌تر تجربه کنند. همچنین این کنسول قابلیت استریم ویدیوهای 4K از سرویس‌هایی نظیر Netflix و Youtube را دارد. افرادی که به تلوزیون‌های 4K دسترسی ندارند نیز می توانند از قابلیت‌های ارتقا یافته PS4 Pro استفاده کنند چون این کنسول تمامی بازی های PS4 را در رزولوشن 1080p و فریم ریت بالاتر یا ثابت‌تر اجرا می کند. سونی اعلام کرده است که تمامی PS4ها، چه مدل‌های قدیمی و چه مدل جدید، طی آپدیت Firmware جدید کنسول قابلیت پشتیبانی از HDR را بدست خواهند آورند.

files-news-ps4-pro-specs-email%5B7774403971f78956532d8dce277b9488%5D.jpg

حتی اگر شما تلوزیون HDR ندارید هم نگران نباشید چون بازی‌ها هنوز هم آپگرید شده به نظر می‌رسند. مارک سرنی در این خصوص گفت که PS4 به طور خودکار بهترین رزولوشن را برای بازی شما با توجه به مدل نمایشگرتان انتخاب می‌کند و بازی را در تنظیمات مشخص شده به اجرا در می‌آورد.

بازی‌های زیادی در آینده با عرضه پچ‌های جدید روی PS4 Pro اجرا خواهد شد و نیازی به خرید دوباره بازی‌ها نیست. یکی از قابلیت‌های مهم PS4 Pro این است که تمام بازی‌ها، چه بازی‌هایی که تا الان ریلیز شده و چه بازی‌هایی که در آینده ریلیز خواهد شد، بر روی هر دو کنسول قابل اجرا است. به عنوان مثال شما می‌توانید یک نسخه Battlefield 1 خریداری کنید و مطمئن باشید که هم روی PS4 و هم PS4 Pro اجرا می‌شود، حتی اگر بعدا قصد ارتقا به کنسول جدید را داشته باشید. این موضوع در مورد بخش چند نفره هم صدق می‌کند. سونی لیستی از عناوین PS4 که در آینده و در زمان عرضه PS4 Pro با این کنسول جدید همگام سازی شده منتشر کرد که به شرح زیر است:

• Deus Ex: Mankind Divided
  • Rise of the Tomb Raider
  • Watch Dogs 2
  • Call of Duty: Infinite Warfare
  • Killing Floor 2
  • Call of Duty: Modern Warfare Remastered
  • Call of Duty: Black Ops 3 (with day one patch)
  • FIFA 17
  • Battlefield 1
  • Dishonored 2
  • Mass Effect Andromeda
  • For Honor
  • Spider-Man
  • Horizon Zero Dawn
تمامی این عناوین در زمان عرضه کنسول، قابل اجرا هستند و نیاز به پچ ندارند.

هرچند پشتیبانی از رزولوشن 4K تنها به بازی‌ها و استریم خلاصه می‌شود؛ سونی اعلام کرده است که درایو بلوری PS4 Pro، قابلیت اجرای فیلم‌های 4K روی دیسک بلوری را ندارد. به نظر می‌رسد این قابلیت در بین کنسول‌ها در انحصار مایکروسافت و Xbox One S خواهد بود.

جزییات سخت افزاری Playstaion 4 Pro به شرح زیر است:

• Product code – CUH-7000 series
  • Manufacturer’s suggested retail price – JP44,980yen, US $399, EU €399, and £349
  • Main processor – Single-chip custom processor
  • CPU: x86-64 AMD “Jaguar”, 8 cores
  • GPU: 4.20 TFLOPS, AMD Radeon™ based graphics engine
  • Memory – GDDR5 8GB
  • Storage size – 1TB
  • External dimensions – Approx. 295×55×327 mm (width × height × length) (excludes largest projection)
  • Mass – Approx. 3.3 kg
  • BD/ DVD drive – (read only) – BD × 6 CAV, DVD × 8 CAV
  • Input/ Output – Super-Speed USB (USB 3.1 Gen.1) port × 3; AUX port × 1
  • Networking – Ethernet (10BASE-T, 100BASE-TX, 1000BASE-T)×1; IEEE 802.11 a/b/g/n/ac; Bluetooth® 4.0 (LE)
  • Power – AC 100V, 50/60Hz
  • Power consumption – Max. 310W
  • Operating temperature – 5ºC – 35ºC
  • AV output – HDMI™ out port (supports 4K/HDR); DIGITAL OUT (OPTICAL) port

files-news-ps4-pro-2%5B7774403971f78956532d8dce277b9488%5D.jpg

همانطور که می‌بینید، کنسول از نظر ظاهری تنها یک لایه به آن اضافه شده وگرنه در مجموع حالت قبل را دارد. به اضافه اینکه یک پورت USB دیگر در کنار به آن اضافه شده است که افرادی که بعدا قصد خرید Playstaion VR را دارند با کمبود پورت مواجه نشوند.

مطمئنا تا زمان عرضه کنسول، جزییات بیشتری نیز از جدیدترین عضو خانواده سونی منتشر خواهد شد. با ما همراه باشید.

files-news-b5dce03ddb1521d2ddbb4f79b22aad4e%5B7774403971f78956532d8dce277b9488%5D.jpg

files-news-4da05cc66e4b46da2c56eba3762238ad%5B7774403971f78956532d8dce277b9488%5D.jpg

Last edited by a moderator:
تا جایی که من یادمه با سونی شروع شد!:D اینکه سونی ممکنه یه مدل قوی تر بده بیرون... بعد که شایعه با اسم رمز Neo قوی تر شد، تازه در مورد مایکرو هم گفتن که طرح چندتا کنسول جدید در حال بررسی هست و ...
مطمئنی؟ :-? من احساس میکنم اول مایکروسافت به خاطر کنسول ضعیفش شایعاتش درز کرد که پشت بندش هم گفتن سونی داره حرکت میزنه. یه تحقیقاتی انجام بده درست حسابی :D
:D:D:D:D
مشکل اینجاست که بعد از عوض کردن نسل هم به 1080 نرسیدیم:|:|:|
یا 900 بودن یا از سر و ته جزئیات و افکت ها و فریم زده بودن یا هوش مصنوعی در حد جلبک بود یا کلا تو ی یک خط راست با مقدار زیادی برنامه نویسی بود :-":-":D یا رزولوشن ها من درآوردی بود یا 720 که با حرکات زیبا 1080 به نظر میرسیدن :-":-":Dتو این اوضاعی که 1080 مثل سراب بود بهتر نبود همون 720 با سطح جزئیات بیشتر و افکت های بیشتر و با هوض مصنوعی و فریم بالاتر تمرکز کنن بارها شد که در H5 گفتم ایکاش از این رزولوشن مسخره میزدن و جزئیات و افکت ها و هوش مصنوعی رو ارتقا میدادن
چرا نرسیدیم؟ کم بازی 1080p داریم الان روی PS4؟ بیشتر از 90% بازی های پلی استیشن 1080 هستن. باقیش هم 900p که یا بازی های دایس بودن که 60 فریم بودن، یا اساسین های یوبی سافت که عرضه نداشتن 1080 بسازن :D روزولنش 720p ما نداشتیم روی PS4 و فقط روی XOne اینطور رزولوشن های عجیب غریب داشتیم :D آخرین شاهکار کنسول هم که آنچارتد 4 بود که بحثی باقی نمیذاره این وسط. :D

مطمئنی؟ :-? من احساس میکنم اول مایکروسافت به خاطر کنسول ضعیفش شایعاتش درز کرد که پشت بندش هم گفتن سونی داره حرکت میزنه. یه تحقیقاتی انجام بده درست حسابی :D

مطمعن مطعنم!:دی چون همه تاپیک هاش رو خودم زدم!:دی از اولین شایعه عرضه یه کنسول قوی تر توسط سونی، تا شایعه مایکرو حداقل 2 ماه فاصله بود. یعنی قبل از اینکه Pro با اسم رمز Neo افشا بشه و شایعه جدی تر دنبال بشه، چند وقت قبلش هم شایعه بود. اول همه میگفتیم چرته و عمرا نده و چه میدونم Slim ـه و نهایت فیلم 4K استریم میکنه (آرزوی کیا!:دی) و در نهایت که Neo رو شد همه فهمیدن جدیه. تازه بعد Neo مایکروسافت هم رو کرد (به شکل شایعه) که ما هم کنسول جدید داریم و فقط سونی نیست. اولین شایعات کنسول قوی تر سونی ان ماه پیش راه افتاد.

چرا نرسیدیم؟ کم بازی 1080p داریم الان روی PS4؟ بیشتر از 90% بازی های پلی استیشن 1080 هستن. باقیش هم 900p که یا بازی های دایس بودن که 60 فریم بودن، یا اساسین های یوبی سافت که عرضه نداشتن 1080 بسازن :D روزولنش 720p ما نداشتیم روی PS4 و فقط روی XOne اینطور رزولوشن های عجیب غریب داشتیم :D آخرین شاهکار کنسول هم که آنچارتد 4 بود که بحثی باقی نمیذاره این وسط. :D
من هم بالا گفتم که که چه روندی طی شده و از چه چیز ها زدن که به 1080برسن 90 درصدی که میگی همشون از یه چیزهاییشون زده شده مثل همون شاهکار کنسول آنچارتد که ناتی داگ صاف شد تا به 1080 و 30 فریم برسن شما همون آنچارتد 4 رو با 720 و 60 فریم و سطح بسیار بالای جزئیات و افکت ها در نظر بگیر کدومو ترجیح میدی من که شخصا دومی رو بیشتر ترجیح میدم

شما مطمئنی دقیق کامنت منو خوندی؟؟؟؟
من می گم شرکتی که بازی 100% خودشو تیکه پاره می کنه تا با دی ال سی بفروشه 0.00000000001% قدرت بیشتر ببینه کنسول ضعیف ترو می فرسته قاطی باقالیا خوبه خودت هم اشاره کردی این وسط کنسول ضعیف تر آسیب می بینه دیگه هیچ چیز پیچیده ای در کار نیست
شما از کجا می دونی؟ نکنه آینده نگری؟ از کجا می دونی برعکس نشه ورژن قوی تر بازی مشکل دار نشه؟
کلا این همه بحث الکیه، گردن کسی هم انداختن الکی تر. اگر کنسول اومد فروش نداشت خوب کنسل میشه، اگر هم اومد فروشش از PS4 بهتر بود خوب معلومه بازار خواسته. بیخودی دنبال مقصر بگردیم چرا.

من هم بالا گفتم که که چه روندی طی شده و از چه چیز ها زدن که به 1080برسن 90 درصدی که میگی همشون از یه چیزهاییشون زده شده مثل همون شاهکار کنسول آنچارتد که ناتی داگ صاف شد تا به 1080 و 30 فریم برسن شما همون آنچارتد 4 رو با 720 و 60 فریم و سطح بسیار بالای جزئیات و افکت ها در نظر بگیر کدومو ترجیح میدی من که شخصا دومی رو بیشتر ترجیح میدم

الان ملت خدا تومن دادن 4k گرفتن، 1080 حداقلیه که می خوان. شما که راضی هستی توی اقلیت خیلی کم هستی. نمیشه که در جا بزنه صنعت بازی سازی، باید با تکنولوژی روز بره جلو.
کلا ترس این شرکت ها از PC شده این. الان کسی که بخواد بره از Tv خدا تومنیش استفاده کنه، هی میره سراغ PC. اینا هم دارن می جنبن این مشتری ها رو نگه دارن. حالا بماند که حالت عادی اصلا فرقی بین 4K و 1080 دیده نمیشه.

آخرین ویرایش:
تو تاپیک PS Meeting که با دوستمون سر اسکورپیو بحث بود، گفتم تا اسکورپیو بیاد و بتونه خودش رو جا بندازه سونی کنسول بعدیش رو داده!

fgmg2s3wi7vc1xmzbe9j.jpg

ایشون خبرنگار وال استریت ژورناله و گفته طبق یه سری منابع موثق، PS5 نیمه دوم 2018 میاد. یعنی برای آخر سال. شما عمر Pro رو هم باید 2 سال در نظر بگیرید.

دوباره میگم، با توجه به موفقیت PC، ساختار عمر کنسول ها به کل عوض شد رفت. یعنی دیگه هیچ جهش گرافیکی رو با عرضه یه کنسول جدید نمیبینیم، بلکه روند پیشرفت گرافیک بازی ها یه چیز پیوسته ای میشه، هر 3 سال یبار یه کنسول جدید میاد و بازی ها آروم آروم بهتر میشن، منتها پایه تکنولوژی رو یه چیز قرار میدن که سازنده ها مجبور به طراحی انجین های جدید و ... نشن، یعنی شاید PS5 هم باز ورژن 3 برابر قوی تر Pro‌ باشه، تا اون موقع سازنده ها انجین هارو بر مبنی Pro تغییر دادن و جهش به کنسول بعدی براشون ساده تره. و عین مثلا تغییر از PS2 به PS3 مجبور نیستن همه چیز رو دور بریزن از اول انجین بسازن و ...

ربطش به PC چیه؟ تا قبل از این، یعنی ظهور Steam، عملا PC محدود به بازی های خاص خودش بود و اکثر سازنده ها بازی هاشون رو برای کنسول میساختن. مثلا زمان PS2 که رقیب کنسولی هم نداشت همه چی ناخودآگاه انحصاری سونی بود. و این سازنده های PC بودن که میخواستن بیان رو کنسول و مثلا SC رو بیارن رو کنسول. اما الان که PC جا افتاده، و سازنده ها براش بازی میسازن، به دلیل سخت افزار بهتر اختلاف گرافیکی هی داره میره بالا. اگه الان یه کنسول بخواد 6 7 سال دست نخورده باقی بمونه، عملا تو نیمه دوم اختلاف گرافیکی بازی ها به حدی میشه که ذوب شدگان سونی و مایکروسافت هم حالشون بهم میخوره. در نتیجه الان باید ماهیت کنسول ها طوری تغییر کنه که بتونن همگام با متوسط PC ها برن جلو. PC های آخرین سیستم همیشه دست نیافتنی هستن، اما چون خیلی گرونن و هرکسی نمیتونه بخره عملا هیچ سازنده ای هم نمیاد بر مبنی اون ها و مخاطبین فوق کمشون بازی بسازه. دیگه کسی حاضر نیست حمافت کرایتک و Crysis رو تکرار کنه. بازی بسازی با گرافیک وحشتناک که کسی نمیتونه رو آخرین تنظیمات بازی کنه!

آخرین ویرایش:
مطمعن مطعنم!:D چون همه تاپیک هاش رو خودم زدم!:D از اولین شایعه عرضه یه کنسول قوی تر توسط سونی، تا شایعه مایکرو حداقل 2 ماه فاصله بود. یعنی قبل از اینکه Pro با اسم رمز Neo افشا بشه و شایعه جدی تر دنبال بشه، چند وقت قبلش هم شایعه بود. اول همه میگفتیم چرته و عمرا نده و چه میدونم Slim ـه و نهایت فیلم 4K استریم میکنه (آرزوی کیا!:D) و در نهایت که Neo رو شد همه فهمیدن جدیه. تازه بعد Neo مایکروسافت هم رو کرد (به شکل شایعه) که ما هم کنسول جدید داریم و فقط سونی نیست. اولین شایعات کنسول قوی تر سونی ان ماه پیش راه افتاد.

اولین بار فیل اسپنسر یه مصاحبه کرد در مورد کنسول قوی تر و حتی با احتمال ارتقاء (یه سری میگفتن میشه یه چیزی مثل PC) ، بعد که یهو جو انتقادا بالا گرفت اومد یه مصاحبه ی دیگه کرد و تکذیب کرد (بازم یادت نیومد ؟ ملت ریخته بودن میگفتن اسپنسر هر روز یه چیزی میگه فرداش تکذیب میکنه ؟) و گفت نه من منظورم افزایش عمر کنسول با Backward و اینا بوده نه اینکه بیاییم یه کنسول دیگه بدیم (ماس مالی) بعد چند وقت بعدش قضیه ی Neo مطرح شد و اوضاع که واسه هر دو طرف یکی شد دوباره فیل اسپنسر مصاحبه کرد و گفت ما اگه کنسول بدیم یه چیز مثل نئو نیست و یه بیاند جنریشن میدیم :D
یادت اومد ؟ :D

قبل از اون صحبتش بود سونی کنسول قوی تر داره، این صحبت اسپنسر خیلی جلوتر از این بود، ضمن اینکه میگفتن شاید بشه همین X1 رو ارتقا داد، یادت باشه از یه تکنولوژی هم اسم میبردن که یادم نیست، یه پورتی داره گرافیک اضافه میکنی! اولین بار سونی این بحث رو راه انداخت، خیلی بعد تر Neo رو شد. کلا چه به صورت شایعات همینجوری و چه یکم رسمی، Pro زودتر شایعش راه افتاد.

تا جایی که یادمه این صحبت اسپنسر خیلی قبل تر از جریانات نئو بود :دی حالا کسی بتونه آرشیو اخبارو بگرده خبراش هست :دی این جریانات اکوسیستم و اینا هم فک کنم از همونجا شروع شد :دی

آخرین ویرایش:
اولین بار فیل اسپنسر یه مصاحبه کرد در مورد کنسول قوی تر و حتی با احتمال ارتقاء (یه سری میگفتن میشه یه چیزی مثل PC) ، بعد که یهو جو انتقادا بالا گرفت اومد یه مصاحبه ی دیگه کرد و تکذیب کرد (بازم یادت نیومد ؟ ملت ریخته بودن میگفتن اسپنسر هر روز یه چیزی میگه فرداش تکذیب میکنه ؟) و گفت نه من منظورم افزایش عمر کنسول با Backward و اینا بوده نه اینکه بیاییم یه کنسول دیگه بدیم (ماس مالی) بعد چند وقت بعدش قضیه ی Neo مطرح شد و اوضاع که واسه هر دو طرف یکی شد دوباره فیل اسپنسر مصاحبه کرد و گفت ما اگه کنسول بدیم یه چیز مثل نئو نیست و یه بیاند جنریشن میدیم :D
یادت اومد ؟ :D

قبل از اون صحبتش بود سونی کنسول قوی تر داره، این صحبت اسپنسر خیلی جلوتر از این بود، ضمن اینکه میگفتن شاید بشه همین X1 رو ارتقا داد، یادت باشه از یه تکنولوژی هم اسم میبردن که یادم نیست، یه پورتی داره گرافیک اضافه میکنی! اولین بار سونی این بحث رو راه انداخت، خیلی بعد تر Neo رو شد. کلا چه به صورت شایعات همینجوری و چه یکم رسمی، Pro زودتر شایعش راه افتاد.

از چیا زدن که رسیدن به 1080؟ والا من که ندیدم از چیزی بزنن. همون بازی ای که 900 یا 720 روی وان اجرا میشد همونش روی PS4 با رز 1080 اجرا میشد! بعدشم مرد مومن فرق 1080 و 900 کاملا تابلو روی تلویزیون که چه عرض کنم روی مونیتور 24 اینچ من مشخصه بعد تو میگی روی 720 بمونن گرافیک بره بالا؟ من گرافیک و رزولوشن تار و کدر نمیخوام مثل نسل قبل :| :D

@Cloud Strife

ماکان دقیقا همینیه که احسان میگه. بخدا فیل اسپنسر شروع کرد اول. منتهی تو گیرت روی اسم نئو و اسکورپیوست :D از نظر اسمی اره نئو زودتر اومد وسط اما حرف و حدیث های کنسول قابل ارتقا و کنسول جدید و ... از فیل اسپنسر شروع شد. :D

سر اون خبری که دادی در مورد PS5. ببین چه پستی زدم من خودمم =))

Playstation 4 Pro معرفی شد!

منتهی دیگه فکر نمیکردم اینقدر سریع شروع بشه :دی

آخرین ویرایش:
شما از کجا می دونی؟ نکنه آینده نگری؟ از کجا می دونی برعکس نشه ورژن قوی تر بازی مشکل دار نشه؟
کلا این همه بحث الکیه، گردن کسی هم انداختن الکی تر. اگر کنسول اومد فروش نداشت خوب کنسل میشه، اگر هم اومد فروشش از PS4 بهتر بود خوب معلومه بازار خواسته. بیخودی دنبال مقصر بگردیم چرا.
تجربه و تاریخ اینو ثابت کرده نیازی به آینده نگری و این جور چیزها نداره
الان ملت خدا تومن دادن 4k گرفتن، 1080 حداقلیه که می خوان. شما که راضی هستی توی اقلیت خیلی کم هستی. نمیشه که در جا بزنه صنعت بازی سازی، باید با تکنولوژی روز بره جلو
بله 1080 حداقلیه که می خوان ولی نه با انداختن کنسول به اسم 4k این کنسول باید 3 سال پیش میومد نه الان اگر هم بحث قیمت باشه باز همون میشه 399 تا این 399تا هم اون در کل 798تا :-s:-s:-s:-sاگه اون موقع این کنسول میومد دیگه این مصیبت ها نبود
از چیا زدن که رسیدن به 1080؟ والا من که ندیدم از چیزی بزنن. همون بازی ای که 900 یا 720 روی وان اجرا میشد همونش روی PS4 با رز 1080 اجرا میشد! بعدشم مرد مومن فرق 1080 و 900 کاملا تابلو روی تلویزیون که چه عرض کنم روی مونیتور 24 اینچ من مشخصه بعد تو میگی روی 720 بمونن گرافیک بره بالا؟ من گرافیک و رزولوشن تار و کدر نمیخوام مثل نسل قبل :| :D
:-?:-?:-?:-?
وقتی سخت افزار آشغال باشه موندن رو 720 پدر و مادر دار خیلی بهتره

آخرین ویرایش:
ربطش به PC چیه؟ تا قبل از این، یعنی ظهور Steam، عملا PC محدود به بازی های خاص خودش بود و اکثر سازنده ها بازی هاشون رو برای کنسول میساختن. مثلا زمان PS2 که رقیب کنسولی هم نداشت همه چی ناخودآگاه انحصاری سونی بود. و این سازنده های PC بودن که میخواستن بیان رو کنسول و مثلا SC رو بیارن رو کنسول. اما الان که PC جا افتاده، و سازنده ها براش بازی میسازن، به دلیل سخت افزار بهتر اختلاف گرافیکی هی داره میره بالا. اگه الان یه کنسول بخواد 6 7 سال دست نخورده باقی بمونه، عملا تو نیمه دوم اختلاف گرافیکی بازی ها به حدی میشه که ذوب شدگان سونی و مایکروسافت هم حالشون بهم میخوره. در نتیجه الان باید ماهیت کنسول ها طوری تغییر کنه که بتونن همگام با متوسط PC ها برن جلو.

همه چیز بستگی داره، الان احتمال این هست قضیه گیج شدن مشتری ها پیش بیاد، کنسول باز ها عادت دارن که سرراست بودن قضیه. یهو دیدی کنسول نینتندو اومد، یه چیزی مثل Wii شد که سرراست بود ملت ریختن طرفش. این قضیه در مورد کسایی که برای بچه هاشون کنسول می خرن بیشتر هم صادقه. سیستم جدیدی هست، ممکنه مثل Motion controls بشه بعد از یه نسل بیخیال شن.

بله 1080 حداقلیه که می خوان ولی نه با انداختن کنسول به اسم 4k این کنسول باید 3 سال پیش میومد نه الان اگر هم بحث قیمت باشه باز همون میشه 399 تا این 399تا هم اون :-s:-s:-s:-sاگه اون موقع این کنسول میومد دیگه این مصیبت ها نبود
سه سال پیش اینو باید می دادن 600 چوق ماجرای PS3 سرشون می اومد. تازه اون موقع تکنولوژی هنوز ثابت نشده بود.

همه چیز بستگی داره، الان احتمال این هست قضیه گیج شدن مشتری ها پیش بیاد، کنسول باز ها عادت دارن که سرراست بودن قضیه. یهو دیدی کنسول نینتندو اومد، یه چیزی مثل Wii شد که سرراست بود ملت ریختن طرفش. این قضیه در مورد کسایی که برای بچه هاشون کنسول می خرن بیشتر هم صادقه. سیستم جدیدی هست، ممکنه مثل Motion controls بشه بعد از یه نسل بیخیال شن.

کنسول گیمرها یه سخت افزار ارزون میخوان که باهاش بازی کنن. و بلواقع ماهیت یه کنسول، یعنی بازی کردن با کنترلر و TV تو اتاق پذیرایی خونه. الان دیگه عین 15 20 سال پیش نیست که یه کنسول بیاد یه عمر مشخص داشته باشه، همه بخرن و بازی کنن و بعد کنسول بعدی بیاد یه جهش گرافیکی خفن داشته باشه و... الان فرم بازار عوض شده، کنسول ها بخوان 6 7 سال بدون تغییر بمونن، دیر نیست اون زمانی که بیاد و ببینیم حتی اسمارت فون ها هم گرافیک بهتری داشته باشن. مثلا PS5 رو سونی 2018 یا 19 معرفی کنه و بره تا 2025 26. تا اون موقع PC که هیچی، موبایل ها کنسول هارو میخورن میره!

از نظر من برای رقابت و حفظ حیات کنسول ها باید ماهیت شون مثل اسمارت فون ها تغییر کنه. هم از نظر سخت افزار و عرضه و هم از نظر ساپورت بازی. یعنی چی؟ یعنی باید بیس تکنولوژی ساخت بازی ها یکسان نگه داشته باشه (تغییرات اساسی عین Cell نداشته باشن) و هر 3 سال یبار مثلا، یه مدل جدید بیاد بیرون که قوی تره و مطابق با تکنولوژی های بصری روز (مثل همین 4K و HDR) ارتقا پیدا کرده. مثل اسمارت فون ها که مدام دارن ارتقا پیدا میکنن و تا یه تکنولوژی جدید بیاد همه یه مدل جدید میزنن که از بازار عقب نمونن. مردمی که هر سال 700 دلار میدن آیفونشون رو عوض کنن، کسایی که مرتب TV هارو با قیمت های چند هزار دلاری عوض میکنن تا با بهترین کیفیت ببینن، میتونن سه سال یبار 400 تا بدن کنسول رو هم عوض کنن!‌تازه میتونن قبلی رو بفروشن.

نکته مهم هم بازی هاس، یعنی به نظر من تو مدل جدید این ساپورت بازی هاست که نسل رو تعریف میکنه. یعنی چی؟ سونی میاد الان Pro رو معرفی میکنه میگه همه بازی های PS4 رو ساپورت میکنه. تازه با یه پچ مجانی کیفیتشون رو هم بالا میبره. کنسول بعدی که میاد شاید حتی اون هم باز ای نبازی هارو ساپورت کنه و فقط از یه جایی به بعد میگن بازی های جدید از مدل X به بعد میتونن اجرا کنن و مدل های قدیمی کم کم از رده خارح میشن. این که بازی های بین کنسول ها مشترک میشه، یه سیاست خیلی خوبه، چون همه میتونن یه بازی رو تجربه کنن و هرکسی با توجه به امکاناتش انتخاب میکنه چی بخره. این بازار رو گسترش میده. باز مشابه اسمارت فون ها که برای هر سلیقه و بودجه ای یه گوشی هست، حالا میان میگن فولانی این اپ یا بازی از مدل X به بالاتر اجرا میشه، و اگه میخوای بتونی یه تجربه خوب داشته باشی باید حداکثر چند سال یبار گوشیت رو عوض کنی. کنسول هم میشه همین.

مردمی که هر سال 700 دلار میدن آیفونشون رو عوض کنن، کسایی که مرتب TV هارو با قیمت های چند هزار دلاری عوض میکنن تا با بهترین کیفیت ببینن، میتونن سه سال یبار 400 تا بدن کنسول رو هم عوض کنن!‌تازه میتونن قبلی رو بفروشن.
مشکل اینجاس که شما نمی تونی بگی اونی که اینجوری گوشی و TV می خره کسی که حتما کنسول داره. شما فکر کردی چند درصد هستن می تونن "مرتب" TV عوض کنن؟ بعد تازه چند درصد اونا هستن که کنسول باز باشن؟

مشکل اینجاس که شما نمی تونی بگی اونی که اینجوری گوشی و TV می خره کسی که حتما کنسول داره. شما فکر کردی چند درصد هستن می تونن "مرتب" TV عوض کنن؟ بعد تازه چند درصد اونا هستن که کنسول باز باشن؟

TV رو پدر خانواده میخره، کنسول رو بچه میخواد. به نظر من بهترین جواب برای این سوال مقایسه استقبال مردم از Pro و Slim هست. با اینکه Pro صد دلار گرون تره، بازم مردم ترجیح میدن کنسول قوی تر رو بگیرن. کنسول ها دیگه نمیتونن یبار معرفی بشن، به خواب برن و بعد 7 سال دوباره بیان وسط! به هر صورت روند پیشرفت تکنولوژی الان به شکلی شده که کنسول ها مجبورن کوتاه تر از قبل خودشون رو ارتقا بدن وگرنه جا میمونن از رقابت.

@FaRd!N

فردین Neo دقیقا 19 آپریل معرفی شد، اولین شایعه کنسول قوی تر سونی اوایل مارچ راه افتاد!! یعنی 40 50 روز قبل تر. حتی تو تاپیکی که زدم به این موضوع اشاره کرده بودم:

ز ماه مارچ تاکنون، شایعات زیادی مبنی بر در دست ساخت بودن ورژن ارتقا یافته PS4 به راه افتاده...

بعد اینکه صحبت PS4 قوی تر شد، اسپنسر هم امد از امکان ارتقا کنسول صحبت کرد، (همه فکر میکردن میشه X1 رو ارتقا داد عین PC!) که بعدشم مطابق با انتظارات سریع تکذیب کرد!:D بعد اصلا چون این داستان با سونی راه افتاد همه بحث کنسول بین نسلی رو ترول میکردن تا اینکه شایعه کنسول بین نسلی مایکروسافت هم جدی شد و همه نظرات یهو 180 درجه تغییر کرد!:D

رو این مبنا اگه بخوایم جلو بریم این طرح شروع نشده محکوم به فناست

دقیقا به چه علت؟ Pro جایگزین PS4 نیست، بلکه یه حق انتخاب برای مخاطبه. بر مبنی بودجه و TV و میزان علاقش میتونه تصمیم بگیره چی بخره. 300 دلار بده کنسول استاندارد رو بگیره با TV معمولیش بازی کنه، یا 400 تا بده و با TV خفنی که تازه خریدن یا قراره بخرن بازی کنه. هر دو مدل قیمت خیلی خوبی دارن. سونی هم تو پیش بینیش در نظر گرفته روی هم تا آخر سال بعد 20 میلیون کنسول بفروشه، قطعا تا پایان 2018 هم میتونن 20 میلیون کنسول دیگه بفروشن، تازه این حداقل هست چون تو این چند سال که همیشه بیشتر از پیش بینی فروختن، و به این ترتیب تا زمان امدن کنسول بعدی،یا مدل جدیدتر +80 میلیون کنسول فروختن.

آخرین ویرایش:
مردمی که هر سال 700 دلار میدن آیفونشون رو عوض کنن، کسایی که مرتب TV هارو با قیمت های چند هزار دلاری عوض میکنن تا با بهترین کیفیت ببینن، میتونن سه سال یبار 400 تا بدن کنسول رو هم عوض کنن!‌تازه میتونن قبلی رو بفروشن.
رو این مبنا اگه بخوایم جلو بریم این طرح شروع نشده محکوم به فناست

حالا چه اهمیتی داره خبر کدوم زودتر اومده؟ساخت یک کنسول یک برنامه 2-3 ساله است.با توجه به عرضه بیش از یک سال زودتر Pro میشه فهمید که سونی قبل تر از ماکروسافت به فکر ساخت کنسول قوی تر بوده.(علی رغم داشتن کنسول قوی تر).

• Like
Reactions: Breakdown

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or