Playstation 4 Pro معرفی شد!

Cloud Strife

Loyal Member
سونی دیشب طی گردهمایی که در نیویورک ترتیب داده بود از جزییات نسخه ارتقا یافته کنسول خود پرده برداشت.

کنسول جدید، PS4 Pro نام دارد و 10 نوامبر 2016 به قیمت 399 دلار عرضه خواهد شد.

در همایش GDC 2016 شایعاتی وجود داشت که کنسول جدید سونی (که آن زمان با نام PS4 Neo شناخته می شد) دارای 8 هسته 2.1 گیگاهرتزی، 36 GNC واحد محاسباتی 911 مگاهرتزی و مموری 8GB با توان 218 گیگابیت بر ثانیه است. همچنین قابلیت پشتیبانی از Dualshock 4های کنونی PS4 در کنار نسخه آپدیت شده آن را داراست.

معمار پلی استیشن آقای مارک سرنی توضیحاتی در خصوص جزییات PS4 Pro و توانایی آن در اجرای محتوای HDR و 4K، پردازشگر سریع‌تر آن (AMD Polaris) که توانایی اجرای بازی ها در رزولوشن 4K و 60 فریم بر ثانیه را داراست و البته 1 ترابایت هارد همراه کنسول داد. همچنین رابط کاربری PS4 Pro که دقیقا مشابه برادر بزرگ‌تر خود خواهد بود.

با این افزایش قدرت دارندگان PS4 Pro می توانند بازی های خود را در رزولوشن بالاتر (4K) و با فریم ریت بیشتر یا ثابت‌تر تجربه کنند. همچنین این کنسول قابلیت استریم ویدیوهای 4K از سرویس‌هایی نظیر Netflix و Youtube را دارد. افرادی که به تلوزیون‌های 4K دسترسی ندارند نیز می توانند از قابلیت‌های ارتقا یافته PS4 Pro استفاده کنند چون این کنسول تمامی بازی های PS4 را در رزولوشن 1080p و فریم ریت بالاتر یا ثابت‌تر اجرا می کند. سونی اعلام کرده است که تمامی PS4ها، چه مدل‌های قدیمی و چه مدل جدید، طی آپدیت Firmware جدید کنسول قابلیت پشتیبانی از HDR را بدست خواهند آورند.

files-news-ps4-pro-specs-email%5B7774403971f78956532d8dce277b9488%5D.jpg

حتی اگر شما تلوزیون HDR ندارید هم نگران نباشید چون بازی‌ها هنوز هم آپگرید شده به نظر می‌رسند. مارک سرنی در این خصوص گفت که PS4 به طور خودکار بهترین رزولوشن را برای بازی شما با توجه به مدل نمایشگرتان انتخاب می‌کند و بازی را در تنظیمات مشخص شده به اجرا در می‌آورد.

بازی‌های زیادی در آینده با عرضه پچ‌های جدید روی PS4 Pro اجرا خواهد شد و نیازی به خرید دوباره بازی‌ها نیست. یکی از قابلیت‌های مهم PS4 Pro این است که تمام بازی‌ها، چه بازی‌هایی که تا الان ریلیز شده و چه بازی‌هایی که در آینده ریلیز خواهد شد، بر روی هر دو کنسول قابل اجرا است. به عنوان مثال شما می‌توانید یک نسخه Battlefield 1 خریداری کنید و مطمئن باشید که هم روی PS4 و هم PS4 Pro اجرا می‌شود، حتی اگر بعدا قصد ارتقا به کنسول جدید را داشته باشید. این موضوع در مورد بخش چند نفره هم صدق می‌کند. سونی لیستی از عناوین PS4 که در آینده و در زمان عرضه PS4 Pro با این کنسول جدید همگام سازی شده منتشر کرد که به شرح زیر است:

• Deus Ex: Mankind Divided
  • Rise of the Tomb Raider
  • Watch Dogs 2
  • Call of Duty: Infinite Warfare
  • Killing Floor 2
  • Call of Duty: Modern Warfare Remastered
  • Call of Duty: Black Ops 3 (with day one patch)
  • FIFA 17
  • Battlefield 1
  • Dishonored 2
  • Mass Effect Andromeda
  • For Honor
  • Spider-Man
  • Horizon Zero Dawn
تمامی این عناوین در زمان عرضه کنسول، قابل اجرا هستند و نیاز به پچ ندارند.

هرچند پشتیبانی از رزولوشن 4K تنها به بازی‌ها و استریم خلاصه می‌شود؛ سونی اعلام کرده است که درایو بلوری PS4 Pro، قابلیت اجرای فیلم‌های 4K روی دیسک بلوری را ندارد. به نظر می‌رسد این قابلیت در بین کنسول‌ها در انحصار مایکروسافت و Xbox One S خواهد بود.

جزییات سخت افزاری Playstaion 4 Pro به شرح زیر است:

• Product code – CUH-7000 series
  • Manufacturer’s suggested retail price – JP44,980yen, US $399, EU €399, and £349
  • Main processor – Single-chip custom processor
  • CPU: x86-64 AMD “Jaguar”, 8 cores
  • GPU: 4.20 TFLOPS, AMD Radeon™ based graphics engine
  • Memory – GDDR5 8GB
  • Storage size – 1TB
  • External dimensions – Approx. 295×55×327 mm (width × height × length) (excludes largest projection)
  • Mass – Approx. 3.3 kg
  • BD/ DVD drive – (read only) – BD × 6 CAV, DVD × 8 CAV
  • Input/ Output – Super-Speed USB (USB 3.1 Gen.1) port × 3; AUX port × 1
  • Networking – Ethernet (10BASE-T, 100BASE-TX, 1000BASE-T)×1; IEEE 802.11 a/b/g/n/ac; Bluetooth® 4.0 (LE)
  • Power – AC 100V, 50/60Hz
  • Power consumption – Max. 310W
  • Operating temperature – 5ºC – 35ºC
  • AV output – HDMI™ out port (supports 4K/HDR); DIGITAL OUT (OPTICAL) port

files-news-ps4-pro-2%5B7774403971f78956532d8dce277b9488%5D.jpg

همانطور که می‌بینید، کنسول از نظر ظاهری تنها یک لایه به آن اضافه شده وگرنه در مجموع حالت قبل را دارد. به اضافه اینکه یک پورت USB دیگر در کنار به آن اضافه شده است که افرادی که بعدا قصد خرید Playstaion VR را دارند با کمبود پورت مواجه نشوند.

مطمئنا تا زمان عرضه کنسول، جزییات بیشتری نیز از جدیدترین عضو خانواده سونی منتشر خواهد شد. با ما همراه باشید.

files-news-b5dce03ddb1521d2ddbb4f79b22aad4e%5B7774403971f78956532d8dce277b9488%5D.jpg

files-news-4da05cc66e4b46da2c56eba3762238ad%5B7774403971f78956532d8dce277b9488%5D.jpg

Last edited by a moderator:
با محبوبیتی که PC پیدا کرده و اختلاف گرافیکی که بخاطر توجه سازنده های به PC بوجود امده، بزودی نابود میشن میرن پی کارشون!:D به عقیده من این روند تا زمانی که PS و Xbox تبدیل بشن به یک سرویس آنلاین ادامه پیدا خواهد کرد.
سرویسی شدن PS و Xbox از حالت سخت افزاری به نرم افزاری رو روی 2030 حساب کن:D

• Like
Reactions: esm nadaram
كاش طوري بشه كه معرفي 2 مدل كنسول مايكروسافت يا سوني مثلا ps5-ps5 pro
باهم باشه نسل بعدي كه هم متوجه تغيير نسل بشيم( خيلي حسه خوبيه حيفه از دست بره :( )
هم اينكه همون اول كار تكليف رو بدونيم چيه
مثلا داخل ps meeting 2020 بيان بگن اقا اين ps5. با قيمت 399$ ايننم ps5 pro با قيمت 600$

الان خيلي ها هستن رفتن tv خريدن قبل از معرفي pro ولي شايد اگه از امكانات pro مثل hdr خبر داستن صبر ميكردن و يه 4k hdr ميخرن
ps: يادمه اوايل اين نسل يه شايعاتي درست شده بود درباره مايكروسافت كه يه كنسول casual و يه كنسول hardcore با قيمت هاي متفاوت ميخواد بده( فبل از معرفي one)
داخل همين bc خوندم خبرشو ، اگه در ادامه سوني و مايكروسافت به اين صورت معرفي كنن من راضيم :D

• Like
Reactions: Hamedesf
اخه این نظرات رو میدید درست، احتمالا هم ذهنیت شرکت های سونی و مایکروسافت هم همین باشه، درست. اخه من نمی فهمم چرا اصلا باید چنین فکری بکنن؟ بد دارن میفروشن یا چی؟ ماشالا که همه مدله رکورد فروش جابجا کردن توی این نسل. چرا نباید همین سیستم قبلی رو ادامه بدن و برن به سمتی که هیچ کس دوست نداره و مشکل آفرین میتونه باشه؟ همه چی رسما شده گرافیک گرافیک گرافیک. همه چی رو بر اساس گرافیک میسنجیم دیگه. از حدش خارج شده این قضیه PC. واقعا فکر میکنید درصد پی سی باز هایی که با سیستم چند هزار دلاری و high end بازی میکنند چقدره؟ یعنی همه پی سی باز ها اینطوری هستن که میگید کنسول ها نمیتونن رقابت کنن و ...؟

من شدیدا با کوتاه شدن چرخه عمر کنسول ها موافق هستم و با همین روند اگه پیش برن پیشرفت توی زمینه بازی های کامپیوتری به مراتب سرعت بیشتری به خودش میگیره!

من نسل هفت از دیدن گرافیک بعضی از بازی ها تاسف میخوردم و همیشه فکر میکردم اگه نسل زودتر عوض میشد میتونستم این بازی ها رو چشم نواز تر و پرجزئیات تر تجربه کنم ولی امکانش به خاطر عمر طولانی کنسول ها نبود!

اخه این نظرات رو میدید درست، احتمالا هم ذهنیت شرکت های سونی و مایکروسافت هم همین باشه، درست. اخه من نمی فهمم چرا اصلا باید چنین فکری بکنن؟ بد دارن میفروشن یا چی؟ ماشالا که همه مدله رکورد فروش جابجا کردن توی این نسل. چرا نباید همین سیستم قبلی رو ادامه بدن و برن به سمتی که هیچ کس دوست نداره و مشکل آفرین میتونه باشه؟ همه چی رسما شده گرافیک گرافیک گرافیک. همه چی رو بر اساس گرافیک میسنجیم دیگه. از حدش خارج شده این قضیه PC. واقعا فکر میکنید درصد پی سی باز هایی که با سیستم چند هزار دلاری و high end بازی میکنند چقدره؟ یعنی همه پی سی باز ها اینطوری هستن که میگید کنسول ها نمیتونن رقابت کنن و ...؟

شاید یکی از دلایلش گستردگی ارتباطات در دنیای امروزه. دهه 90 وقتی یک سخت افزار جدیدتر ابداع میشد مثل الان بنچمارک و تیز های تبلیغاتی نداشت کامیونیتی هایی نبودن که تفاوت بازی ها را به صورت الان بین پلتفرم ها نشون بدن.. اینترنت به شکل الان موجود نبود که همه به دیدن و شناختن نهایت استاندارد دست پیدا کنند. حتی دهه اول همین قرن. وقتی یک کارت گرافیک بهتر از کنسول ها به بازار میومد مثل الان هایپ داشت؟ مثل الان تو چشم میرفت؟ الان طوری شده که همه میدونیم و باور داریم که رو سخت افزار ضعیف تر از استاندارد های صنعت بازی میکنیم.
شاید برای من و شما مهم نباشه که نیست. ولی برای نسلی که با این ارتباطات بزرگ شده مهمه. فکر میکنم ممکنه تا حدودی این تغییرات که میبینیم به این موضوع ربط داشته باشه. در واقع اینده را داریم میبینیم.

واقعا افرین یکی از پستهای خوبی که کمتر ازشون دیده میشه
گرافیک تنها لازمه بازی خوب نیست
همه چیز شده گرافیک بازی سازها که داستان رو کلا بیخیال شدن همه رفتن تو نخ انلاین
بهترین بازی های فکری و معمایی تبدیل شدن به بکش و برو جلو
گیم پلی خوب دیگه تو کمتر بازی دیده میشه
واقعا صنعت گیم به کجا میخواد بره
من بازی inside رو چند روزه گرفتم واقعا دارم ازش لذت میبرم این خودش نشون میده که گرافیک همه چیز نیست برای یه بازی خوب ساختن
چی بگم شاید نسل جدید اینطور شده ولی برای ما که عمریه از اتاری به اینجا رسیدیم در وهله اول گیم پلی و داستان مهمه بعد گرافیک
همین پلی 4 به نظر من چند سال دیگه راحت کشش و جا داشت به شرطی که ازش نهایت استفاده میکردن

Sent from my LG-H955 using Tapatalk

اتفاقا مایکروسافت یکی از غیر قابل اعتماد ترین کمپانی ها توی سیاست هاش هست! این ربطی هم به اسپنسر نداره اصلا !تو ذات مایکروسافت هست اصلا این موضوع! یادمه زمانی که 360 در اوج بود یه دفعه تو هیئت مدیره مایکروسافت حرف از فروش بخش xbox به میون آوردن و چندین میلیون نفر رو ترسوندن! یا همین تغییر سیاست های آنلاین اول نسل! یا ماجرای انحصاری بودن کوانتوم و اکوسیستم یکپارچه !یا ... اصولا اینا یه حرفی می زنن ولی اصلا نباید قبول کرد که اینا سر حرفشون می مونن! هر لحظه ممکنه حرفشون رو عوض کنن! کم هم دروغ نمی گن مثلا همین الان اسپنسر گفته اسکورپیو انحصاری نداره! این یه دروغه تابلو هست! چرا؟ چون به گفته ی خودشون one توانایی اجرای VR رو نداره و اسکورپیو بازی های VR رو اجرا میکنه! همین یعنی اینکه بازی های VR در بین کنسول های مایکروسافت خود به خود در انحصار اسکورپیو هست! حالا من خودمم مطمئنم بعد از یه مدت که دیگه one کشش خودش رو از دست داد کلا کنار گذاشته میشه و اسپنسر با یه جواب به اصطلاح منطقی کلا ملت رو با سیاست های جدید آشنا میکنه! (که میرسیم دوباره به همون ماجرای کنار گذاشته شدن نسل قبلی!)

از وقتی نادلا اومد اینطوری شد! همین نادلایی که خیلی‌ها کورکورانه تحسینش میکنن!!

اسکورپیو رو موقع معرفیش گفتن هیچ بازی انحصاری که برای وان معمولی نیاد روش وجود نداره با همه وسایل و لوازم اضافه ایکس باکس وان معمولیم کار میکنه انگار همون وان هست با قدرت اضافه که دست سازنده بازیه ازش چطوری استفاده کنه یا رزولوشن بالاتر یا فریم ریت بیشتر یا فیچرای گرافیکی بهتر حالا این جریان که اسکورپیو بین نسلی نیست ولی ps4 pro بین نسلیه من نمیدونم فلسفه پشتش چیه اگه اسکورپیو نسل بعدیه پس ps4 پروم نسل بعدیه ولی برا بعضیا که دنبال نسل بعد به شکل قدیمی میگردن باید بگم نسل بعدی به شکل قدیم دیگه وجود نداره نسل کنسولا به شکل قدیم دیگه مرد اونایی که کنسول میسازن هر 2 تا 3 سال یه کنسول با سخت افزار به روزتر میدن بیرون بعد چند سال مثلا 7-8 سال اون کنسولای قدیمی تر کم کم قدرت اجرای بازیای جدیدترو از دست میده یه سری بازیا روشون نمیاد و کسی که اون بازیو دوس داره باید مدل جدیدتر داشته باشه اینم بستگی به سازنده هست که مثلا تصمیم بگیره بازی رو مدل قدیمی تر استانداردی که در نظر گرفته برا بازیش داره یا نه بهتره کلا بیخیال مدلای قدیمی تر بشه دقیقا مثل گوشی موبایل و pc بعده چند سال سخت افزار ضعیف خود به خود از رده خارج میشه.

کلا اکثر افراد گرافیک بیشتر و (ظاهر) و جلوه های بصری بهتر رو دوس دارن!یچیزی هم هست که فراگیر شده نه فقط توی گیم بلکه توی خیلی از جنبه های دیگه تکنولوژی و زندگی!یه مثال میزنم : شما اگه نگاه کنی میبینی سامسونگ گوشی لبه خمیده تولید میکنه فقط بخاطر ظاهر و به قیمت فضایی هم میفروشه.وگرنه این لبه خمیده هیچ خاصیتی نداره...طرف میره 3 تومن میده پول آیفون در صورتی که امکاناتش نسبت به اندروید خیلی کمتره فقط واسه ظاهر و مارک
در مورد فروش هم خدمتتون عرض کنم که خیلی از کنسول گیمرای نسل قبل دارن به سمت پی سی مهاجرت میکنن بخاطر فریم ریت بالاتر و گرافیک بهتر!جلوی پیشرفت تکنولوژی رو هم که نمیشه گرفت و هر سال سخت افزارای قدرتمند تر میاد.بازیایی هستن که گرافیک ندارن ولی به شدت سرگرم کننده هستن مثل Inside Patapon و .... که این بازیا شاید از صد تا بازی AAA هم بهتر باشن ولی ملت گرافیکشو که میبینن سریع میگن این چیه و فلان و به امان. جامعه داره به سمت گرافیک پسندی میره
یکی از همکارای من سی دی فروشی داره.رفتم بهش میگم Inside کرک شد.بیار بفروش! میگه این بازیا نمیخرن باید یچیزی باشه گرافیک داشته باشه!!!همین تا حدود زیادی طرز تفکر افراد جامعه رو توضیح میده
حالا این طرز تفکر مردم ، سونی و مایکروسافت رو هم تحت تاثیر قرار میده و واسه اینکه مشتریاشون رو از دست ندن مجبورن همگام پیش برن

• Like
Reactions: m.a.t and Lord Odin
یکی از همکارای من سی دی فروشی داره.رفتم بهش میگم Inside کرک شد.بیار بفروش! میگه این بازیا نمیخرن باید یچیزی باشه گرافیک داشته باشه!!!همین تا حدود زیادی طرز تفکر افراد جامعه رو توضیح میده
داداش shadow of the colossus داری؟
نه برادر بازی های کم گرافیک نمیفروشیم (:دی)
وقتی کمپانی میزنه 4theplayers# منه طرفدار توقع دارم ازش :D اینا از خودشون نپرسیدن کلا چند تا بشر Tvه مجهز به HDR + 4K دارن! و از همین تعداد چقدرشون گیمرن و از این گیمرا چقدرشون سونی فن هستن :D.
بنظرم فریم خیلی مهمتره برای گیم. 5 دقیقه کیلزون بازی کن یا destiny بعدش برو Doom رو اجرا کن تا تفاوتش مغزت رو بترکونه :D.

پ.ن. کاش بجای شعارها و بازارگرمی ها و اینا، میگفتن Pro یه قابلیت داره که سازنده میتونه با پچ نرخ فریم رو بالا ببره یا ثابت کنه. مثلا میتونید با دریافت پچ Bloodborne رو 1080p + 120fps تجربه کنید :D

• Like
Reactions: arash1996 and m.a.t
من شدیدا با کوتاه شدن چرخه عمر کنسول ها موافق هستم و با همین روند اگه پیش برن پیشرفت توی زمینه بازی های کامپیوتری به مراتب سرعت بیشتری به خودش میگیره!
خب مشکل اینجاست که همه مثل شما مولتی میلیاردر نیستن که بتونن ماهی 3 بار کنسول جدید بخرن. بیشتر ادمای گیمر (حداقل توو ایران) قشر متوسط روو به پایین هستن که با کلی پس انداز و پول جمع کردن و هزار مصیبت دیگه کنسول میخرن! من خودم به شخصه باید حقوق 15 روز کارمو بدم یه کنسول بخرم! خب طبیعتا واسم زور داره 1/5 میلیون تومن پول بدم بعد از 3 ماه یه کنسول جدیدتر بیاد و 1/5 میلیون تومنی که من دادم ریخته بشه توو جوب! کلا سیاست های غلطی رو دارن در پیش میگیرن و یه جورایی دارن همرو میچاپن! شاید تا یکی دو سال اول این حقه جواب بده ولی بعد از چند سال همه صداشون در میاد.

خب مشکل اینجاست که همه مثل شما مولتی میلیاردر نیستن که بتونن ماهی 3 بار کنسول جدید بخرن. بیشتر ادمای گیمر (حداقل توو ایران) قشر متوسط روو به پایین هستن که با کلی پس انداز و پول جمع کردن و هزار مصیبت دیگه کنسول میخرن! من خودم به شخصه باید حقوق 15 روز کارمو بدم یه کنسول بخرم! خب طبیعتا واسم زور داره 1/5 میلیون تومن پول بدم بعد از 3 ماه یه کنسول جدیدتر بیاد و 1/5 میلیون تومنی که من دادم ریخته بشه توو جوب! کلا سیاست های غلطی رو دارن در پیش میگیرن و یه جورایی دارن همرو میچاپن! شاید تا یکی دو سال اول این حقه جواب بده ولی بعد از چند سال همه صداشون در میاد.
يا تو مملكت نيستي كه بدوني 3 ميليون حقوق راحت كفاف زندگي ميده :D
يا داخل يه يونيورس ديگه هستي كه ماهي 3 تا كنسول توش بيرون مياد و از قضا شما مجبوري همشو بخري :D

۳ماهی یه بار کجا کنسول میدن بیرون بگو ما هم بدونیم ؟ بعد بعضیا باید یک ماه یا دوماه حقوقشون جمع کنن برن کنسول بخرن از خداشون هم هست و هیچ مشکلی هم ندارن حتی اگه کنسول سال به سال هم بدن راضی هستن که پول یه ماهشون بدن و یکسال لذت ببرن شما که داری پول ۱۵ روزتو هرچندسال یه بار میدی بابت کنسول دارین اذبت میشین ؟ ناشکری نکن رفیق توقعت خیلی بالاست

• Like
Reactions: Hamedesf
آف تاپیک
چرا تاپیکا این شکلی شده :D ، قدیما یه آقا فریبرز داشتیم غم نداشتیم :D الان کسایی اومدن رو کار که دست قدیمیا رو از پشت بستن ، جوابِ صورت مسئله ها داغونم کرده :D یه وضعیت عجیبی پیدا کرده تاپیکا همه چی درهم برهمه

• Like
Reactions: Masta_killa
۳ماهی یه بار کجا کنسول میدن بیرون بگو ما هم بدونیم ؟ بعد بعضیا باید یک ماه یا دوماه حقوقشون جمع کنن برن کنسول بخرن از خداشون هم هست و هیچ مشکلی هم ندارن حتی اگه کنسول سال به سال هم بدن راضی هستن که پول یه ماهشون بدن و یکسال لذت ببرن شما که داری پول ۱۵ روزتو هرچندسال یه بار میدی بابت کنسول دارین اذبت میشین ؟ ناشکری نکن رفیق توقعت خیلی بالاست
اینو مثال زدم فقط! نگفتم هر سه ماه یکبار کنسول میدن! منظورم این بود با یه پیشرفت کوچیک گرافیکی مردم رو مجبور میکنن کنسولی که هنوز 10 تا عنوان تاپ هم براش نیومده رو بزارن کنار و برن یه کنسول جدیدتر بخرن که از نظر من اینکار چاپیدن مردم هست! من فن سونی ام و واقعا توو کیفیت قبولش دارم ولی جدیدا این سیاست های عجیبش داره همرو اذیت میکنه. هنوز یادمون نرفته که قبل از عرضه ی PS4 گفتن تا چندین سال سونی کنسول دیگه ای رو معرفی نمیکنه و فعلا از 10% قدرت این کنسول هم استفاده نشده! ولی خب الان همه ی حرفا داره برمیگرده و Neo و Pro و هزارتا مدل مختلف دیگه داره اضافه میشه! قول میدم 1 سال دیگه ام میگن به خاطر پیشرف عظیم گرافیکی روی کنسول ها دیگه PS4 معمولی ساپورت نمیشه و همه ی اونایی که PS4 معمولی دارن میتونن کنسولشون رو در اولین فرصت ساعت 9 شب بزارن دم در!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or