PlayStation 4 دیگر مانند PS3 در هنگام عرضه ضرر به همراه نخواهد داشت

A.R.A.$.H

کاربر سایت
20130527_ps4.jpg

رئیس کمپانی SCE آقای Andrew House اعلام کرده اند که PlayStation 4 مانند PS3 در هنگام عرضه دیگر ضرر به همراه نخواهد داشت.
طی گزارشی که از جلسه سرمایه گذاران توسط Bloomberg بدست آمده است، آقای House اعلام کرده اند که قیمت PS4 دیگر ضرری که PS3 هنگام عرضه به همراه داشت را به ارمقان نخواهد آورد که مبلغی بالغ بر 3 میلیار دلار می باشد.
سخنان ایشان:
ما دیگر ضرر PlayStation 3 را تکرار نمی کنیم.ما از تکنولوژی بهره می بریم که در بازار نیست و هدف اصلی ما چیپ ست های اصلی می باشد.میزان سرمایه گذاری انجام شده بسیار بسیار ناچیز است و نمی توانم مقدار دقیقی ارائه کنم.
البته سونی پیش بینی مقداری ضرر را به واسطه بازی ها و تغییر نرخ ارز کرده است.
1
2

3.000.000.000 دلار..! خدای از پیش بینی ها هم خارج بود..ولی ضرر نکردن PS4 هم با قیمت 400 دلاری عجیبه الان یک CPU هشت هسته ای بگیری کمتر از 150 دلار نیست حالا رم GDDR 5 و گرافیک بلوری و... هم بماند..

3.000.000.000 دلار..! خدای از پیش بینی ها هم خارج بود..ولی ضرر نکردن PS4 هم با قیمت 400 دلاری عجیبه الان یک CPU هشت هسته ای بگیری کمتر از 150 دلار نیست حالا رم GDDR 5 و گرافیک بلوری و... هم بماند..

ها دیگه سونی هم رفته تو بقالی مش اسد به قیمت بازار دونه دونه اینا رو خریده و چپونده تو دستگاه .

خدا ما رو از تو نگیره :bighug:

ممنون از نظر کارشناسیتون !

شما لطفا براتون عجیب نباشه ضرر دادن !

به سونی پیشنهاد میدم استخدامتون کنه که میدونید چی پیش بینی بشه و نشه !

سونی خودش بلد نبود چیکار کنه مونده بود تو بیای تجزیه تحلیل کنی واسش !!

من بحثی ندارم ولی به طور 100% که نمی تونه سوددهی داشته باشه بالاخره ضررم داره

عزیز من خب چر شما نمیگیری !!

نگفته که صد در صد سوددهی داریم با PS4 !!!!!! گفته به اندازه ای که هنگام عرضه PS3 ضرر کردیم ، با PS4 ضرر نمی کنیم !! یعنی هنوز ضرر وجود داره ولی به میزان خیلی خیلی کمتر .

لااقل بابا جان ترول کردن رو یاد بگیر بعد بیا، حتی این کارم درست انجام نمی‌دی...

تو تولید انبوه کالا خیلی ارزونتر از اون چیزی که فکر میکنی در میاد! مثلا یه جنس 100 دلاری تو تولید انبود ییهو میشه 45-50

PlayStation 4 دیگر مانند PS3 در هنگام عرضه ضرر به همراه نخواهد داشت

خب یعنی ضرر نمیکنه دیگه

مثال PS3 زده که اونموقع ضرر کردن الان میگه نمیزاریم مثل PS3 بشه

البته جمله ایهام داره که هر دو حالت (برا من و شما) هم میشه در نظر گرفت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or