PlayStation 4 در حال ساخت

Behrooz

کاربر سایت
sonyskdfSIUFHSKJBcfk..jpg

Sony رسما تایید کرد که کار ساخت PlayStation 4 در حال حاضر در جریان است.

امروز در طی یک کنفرانسی تلفنی که بین سرمایه گذاران و آقای Masaru Kato (معاون اجرایی و مدیر ارشد امور مالی Sony) برگذار شده بود،از آقای Masaru Kato سوال شد که در مورد افزایش هزینه های تحقیق و توسعه (R&D) توضیحی بدهد.

وی در جواب به سرمایه داران گفت:
"برای تجهیزات و وسایل خانگی، PS3 هنوز دارای عمر محصول(زمان پایان عمر آن هنوز به پایان نرسیده) است.اما این پلتفرم کسب و کار است.بنابراین برای آینده ی این پلتفرم، این که چه زمانی ما میخواهیم آن را معرفی کنیم نمیتوانم صحبت کنم.اما کار ساخت و توسعه ما بر روی (PS4) در حال حاضر در جریان است.پس برای آن هزینه های متحمل شده وجود دارد."

در فبریه Hirai رئیس و مدیر عامل شرکت سونی اعلام کرد:"PS4 یا نسل بعدی کنسول موضوعی نیست که ما در حال حاضر بخواهیم در مورد آن بحث کنیم"
به عقیده ایشان سونی" تمرکز خود را به طور کامل بر روی PS3" و همچنین PSP 2 یا NGP گذاشته است.
به هر حال این انتظار میرفت که Sony بر روی کنسول بعدی خود در حال کار باشد.

زمان اتمام این نسل از کنسول ها ممکن است بیشتر از نسل قبلی طول بکشد.
اما به هر حال شایعات زیادی وجود دارد که Microsoft هم در حال کار بر روی آینده ی پلتفرم خود(XBOX) هست.
همچنین Nintendo هم رسما تایید کرد که در E3 امسال کنسول بعدی خود را به نمایش می گذارد.

Eurogamer
VG247

آخرین ویرایش:
من خیلی علاقه ای به وارد شدن توی این بحث ندارم ولی فقط یک حرف میزنم!
×××××××××××××××××××××
شرکت سونی زمانی که سفارش ساخت پردازنده کنسول PS3 رو به IBM داد به غیر از هزینه ساخت یک هزینه تحقیقات(حدود 400 میلیون دلار)هم به این شرکت داد تا این پردازنده رو براش بسازه تقریبا دوماه بعد از این کار سونی مایکروسافت هم به سراغ IBM رفت و سفارش یک پردازنده رو داد ولی هزینه ای بابت تحقیقات به شرکت IBM نداد و این شرکت هم از همون تحقیقات سونی برای ساخت فناوری سه هسته ای ایکس باکس 360 استفاده کرد و پردازنده کارامدتری تحویل مایکروسافت داد از لحاظ گرافیکی هم کنسول مایکروسافت از تکنولوژی خاص ATI استفاده میکنه که در ساخت گرافیکهای مخصوص برای GAME یکه تاز هست.
وحالا اینجا سوال پیش میاد که شرکت بزرگی مثل سونی آیا به عقلش نرسیده که باید قراردادی که با شرکت IBM میبنده رو به طور کامل انحصاری کنه؟؟ که با توجه به حرفهایی که بالا زدم جواب نه
هست!

آخرین ویرایش:
دیگه حال ندارم خوش باشین .

-------------------------------------------------------------------------------------------------

ه .
من کاری به آمار ارقام ندارم چون کشکه .
lol

اصلا صحبتی از آمار و ارقام بود شما همین رو جواب بدی کافیه .

صحبت سر نوع دسترسی به اطلاعات پردازشی هستش این اصلا به آمار ربطی نداره مگه این که شما برای این که دست رسی داشته باشین به نوع و مشخص کردن نوع پردازش بخوایین آمار و ارقام بدین .:|

حرف من رو هم برنامه نویسانی که که از cell توی ps3 برای بازیسازی استفاده کردند نشعت میکنه پس شما بیا ثابت کن که cell دست برنامه نویسان رو باز گذاشته ( البته توی ps3 ) چون اینجا تایپک بازی هست

اگه میخوای این وری ببریش باشه من مشکلی ندارم .

عزیز برنامه نویسی که با یک ساختار جدید برنامه نویسی روبه رو میشه همیشه نق مزنه آخرش میشه Gabe Newell .

کاری ندارم cell جاهای دیگه چه غلطی کرده . اینجا تایپک بازی هست.

شما کاری نداری .=)) شما داری به پست من که در مورد جاهای دیگه هستش و اون بخش ربط به بار علمی و پرازشی داشت گیر میدی بعد میگی من کاری ندارم با Cell .=))

آخرش چی میخوای ؟ میخوای معماری Cell برای شما کمر خم کنه بگه غلط کردم به وجود امدم و بهتر از معماری های پردازنده های قدیمی هستم ؟ که درست رسی بیشتری میدم برای مدیریت پردازشی اطلاعات ؟

خدا به خیر کنه .

لازم نیست شما بگی . تنها نبودم که خندیدیم به حرفهای اغراق آمیز شما

خیلی جالبه شما برای من مشخص میکنی چی باید بگم چی نگم بعد برای من ترش هم میکنی . LOL .=))=)):))

گفتم شما ثابت کن پست من اغراق آمیز هستش یعنی ثابت کن که این معماری اون کاری که گفتم رو نمیتونه انجام بده .

به نظر من این سیستم معماری راه رو برای سیستم های با مدیریت پردازشی بالاتر باز میکنه و پیشرفت بیشتری به صنعت میده به نظر شما اغراق آمیز هستش شاید خود اولیش نباشه اما هرچیزی یک پیشرفتی داره همون جوری که داری میبنی پدازنده های بهتر که روز به روز معرفی میشن جز قدرت بیشتر کار دیگه ای انجام نمیدن .

به این میگن ثبات در خلق تکنولوژی پیشرفته تر تا چیز جدیدی نیاد تکنولوژی قدیمی حتی با قوی شدن راه خودش رو ادامه میده .

مثل ماشین میمونه اول بخار بود 1000 مدل بخاری ساختن قوی تر و قوی تر از قبلی اما آیا ماشین های بخار هنوز جایی دارن ؟

بعدش شد گازویل سوز که بعدم پیشرفتش دادن سیستم های جدید شد بنزین سوز و سیستم ها کاروراتی و انژکتوری ساخته شد که موجب شد ماشین های بهتری ساخته بشن .

این ها مثل هم میمونن .
مگه عنوان کردن این بحث توی تایپک ps4 منظور دیگری به غیر از cell به کار رفته در ps3 داره ؟حالا کاربردش جاهای دیگه چی میخواد بشه به درک :|

نه مگه قرار هستشCPU cell که در PS3 هستش در PS4 هم بزارن ؟ کی همچین صحبتی کرده ؟

شما همه چی رو به درک میگی مثل همون ضرب المثلی هستش که میگن دیگی که برای من نجوشه میخوام سر سگ توش بجوشه هستش .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Robin Hood
×××××××××××××××××××××
شرکت سونی زمانی که سفارش ساخت پردازنده کنسول PS3 رو به IBM داد به غیر از هزینه ساخت یک هزینه تحقیقات(حدود 400 میلیون دلار)هم به این شرکت داد تا این پردازنده رو براش بسازه تقریبا دوماه بعد از این کار سونی مایکروسافت هم به سراغ IBM رفت و سفارش یک پردازنده رو داد ولی هزینه ای بابت تبلیغات به شرکت IBM نداد و این شرکت هم از همون تحقیقات سونی برای ساخت فناوری سه هسته ای ایکس باکس 360 استفاده کرد و پردازنده کارامدتری تحویل مایکروسافت داد از لحاظ گرافیکی هم کنسول مایکروسافت از تکنولوژی خاص ATI استفاده میکنه که در ساخت گرافیکهای مخصوص برای GAME یکه تاز هست.
وحالا اینجا سوال پیش میاد که شرکت بزرگی مثل سونی آیا به عقلش نرسیده که باید قراردادی که با شرکت IBM میبنده رو به طور کامل انحصاری کنه؟؟ که با توجه به حرفهایی که بالا زدم جواب نه
هست!

پسر گل شما پردازنده asymmetric سونی یعنی cell رو با symmetric مایکروسافت xeon مقایسه میکنی؟؟؟ (اصلا اینها چه ربطی به هم دارن که حتی دورادور تحقیقاتشون به هم ربط داشته باشه)

البته اینجا انجمن گیمینگ هست و انتظار بیشتر بیمورده اما خوبه وقتی ادم میخواد رو موضوعات تخصصی صحبتی بکنه لاقل کمی تحقیق هم کنارش باشه.

گیمینگ نیست که واسه گرافیک یک بازی تز بدیم و حرفای .... بگذریم . اینجا جای این صحبت ها نیست.

• Like
Reactions: Robin Hood
شرکت سونی زمانی که سفارش ساخت پردازنده کنسول PS3 رو به IBM داد به غیر از هزینه ساخت یک هزینه تحقیقات(حدود 400 میلیون دلار)هم به این شرکت داد تا این پردازنده رو براش بسازه تقریبا دوماه بعد از این کار سونی مایکروسافت هم به سراغ IBM رفت و سفارش یک پردازنده رو داد ولی هزینه ای بابت تبلیغات به شرکت IBM نداد و این شرکت هم از همون تحقیقات سونی برای ساخت فناوری سه هسته ای ایکس باکس 360 استفاده کرد
اینها رو دقیقاً کی گفته، شما از کجا خوندی، منبع؟
ساختار و طراحی پردازنده Cell ربطی یه هیچ کدوم از پردازنده های حال حاضر نداره . پردازنده 3 هسته ایه X360 که دیگه جای خود داره....
از لحاظ گرافیکی هم کنسول مایکروسافت از تکنولوژی خاص ATI استفاده میکنه که در ساخت گرافیکهای مخصوص برای GAME یکه تاز هست.
میشه بفرمایید پردازنده گرافیکی کنسول مایکروسافت از چه تکنولوژی خاصی که ATI (الان زیر مجموعه AMD به حساب میاد) طراحی کرده، بهره منده؟
خیلی جالبه که چیپ گرافیکی X360 یا به اصطلاح Xenos که بر اساس سری X1900 ATI طراحی و یه سری تکنولوژی های گرافیکی که بعدها در سریهای 2000و3000 ATI درش به کار گرفته شده و با وجود اینکه چندین سال هم هست که اون کارت گرافیکها کاملاً منسوخ شدن، شده یه تکنولوژی خاص!!

مثل اینکه اینجا بعضیا از یه جعبه و یه سری قطعات قدیمی و منسوخ شده واسه خودشون یه بُت ساختن!

در ضمن لطفا درباره تخصص و این چیزا با من صحبت نکنید که خودم بازیساز و برنامه نویس هستم.>:)
Oh Really?
آره مشخصه...

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Apóllōn
بله میبینم کی فعلا برای خودش بت ساخته!
بنده گفتم ترجیح میدم هیچ صحبتی نکنم با اجیرشدگان سونی که تا خبری درباره سونی میاد همه میشن آشخور سونی!
در ضمن اگه نمیدونی عزیز برو یه بحقیق ساده از شرکت IBM بکن تا بفهمی که کی از کی بهتره!
بعد شما میگی ایکس باکس سخت افزارش منسوخ شدست بعد CELL که در بین شرکت های تولیدکننده پردازنده اصلا جزء تکنولوژی حساب نمیشه بهترینه!!!!:)):))=))=))
خود IBM هم دیگه از این تکنولوژی استفاده نمیکنه....
در ضمن لطفا درباره تخصص و این چیزا با من صحبت نکنید که خودم بازیساز و برنامه نویس هستم.>:)

آخرین ویرایش:
×××××××××××××××××××××
شرکت سونی زمانی که سفارش ساخت پردازنده کنسول PS3 رو به IBM داد به غیر از هزینه ساخت یک هزینه تحقیقات(حدود 400 میلیون دلار)هم به این شرکت داد تا این پردازنده رو براش بسازه تقریبا دوماه بعد از این کار سونی مایکروسافت هم به سراغ IBM رفت و سفارش یک پردازنده رو داد ولی هزینه ای بابت تبلیغات به شرکت IBM نداد و این شرکت هم از همون تحقیقات سونی برای ساخت فناوری سه هسته ای ایکس باکس 360 استفاده کرد و پردازنده کارامدتری تحویل مایکروسافت داد از لحاظ گرافیکی هم کنسول مایکروسافت از تکنولوژی خاص ATI استفاده میکنه که در ساخت گرافیکهای مخصوص برای GAME یکه تاز هست.
هست!

این دو پردازنده اصلا ربطی به هم ندارن ... مطمئن باش اونا خودشون بیشتر حواسشون به این چیزا هست و دنبال این مسایل می گردن که از هم شکایت کنن ...

ا
خیلی جالبه که چیپ گرافیکی X360 یا به اصطلاح Xenos که بر اساس سری X1900 ATI طراحی و یه سری تکنولوژی های گرافیکی که بعدها در سریهای 2000و3000 ATI درش به کار گرفته شده و با وجود اینکه چندین سال هم هست که اون کارت گرافیکها کاملاً منسوخ شدن، شده یه تکنولوژی خاص!!
آره مشخصه...
این تکنولوژی منسوخ شده رو میتونی با gpu بکار رفته در ps3 که nvidia اونو ساخته مقایسه کنی ؟
اگه میخوای این وری ببریش باشه من مشکلی ندارم .

عزیز برنامه نویسی که با یک ساختار جدید برنامه نویسی روبه رو میشه همیشه نق مزنه آخرش میشه Gabe Newell .
کدوم وری ؟
از همون اول بحث من راجع به این چیپ در ps3 بود نه هیچ جای دیگه .
آخه برنامه نویس بدبخت 1 سال 2 سال 3 سال 4 سال 5 سال 6 سال کی باید بفهمه این لامصب چیه .؟
من میگم این تکنولوژی وحشی کی بایدخودشو نشون بده که بازیسازها وحشیانه بازی بسازن :)) و کرایتک توی crysis 2 اینقدر نالش نکنن از عقب موندگی کنسولها .
گفتم شما ثابت کن پست من اغراق آمیز هستش یعنی ثابت کن که این معماری اون کاری که گفتم رو نمیتونه انجام بده .
هر کس اینو بخونه بهش ثابت میشه :
معماري پردازنده Cell يکي از بهترين ها هستش و دست سازنده رو به حد وحشيانه اي باز ميزاره که هر کاري دلش ميخواد انجام بده
این اغراق نیست ؟
شما اومدی توی تایپک ps4 میگی من کاری به cell در ps3 ندارم ؟ مگه cell بکار رفه توی ps3 از این معماری بهره مند نیست ؟تا جایی که من شنیدم cell تقریبا 99 درصد همون توی ps3 استفاده شده و الان توی بازار کامپیوتر هم خود خبری ازش نیست و سازنده های چیپست توی دنیا هم سمت این ابرررررررررر cell نرفتن .
با این حال شما بیا ثابت کن دست سازنده های بازی وحشیانه باز بوده با این تکنولوژی ( زیاد نه بلکه وحشیانه ) اغراق ;)
نه مگه قرار هستشCPU cell که در PS3 هستش در PS4 هم بزارن ؟ کی همچین صحبتی کرده ؟

شما همه چی رو به درک میگی مثل همون ضرب المثلی هستش که میگن دیگی که برای من نجوشه میخوام سر سگ توش بجوشه هستش .
کسی نگفته cell (وحشی ) بکار رفته توی ps3 برای ps4 هم استفاده میشه بلکه این ساخته ی ذهن و تخیل شماست که فکر میکنی مردم چی میگن ( برو عقب من همچین حرفی زدم ؟):|
از نکات مثبت پستت ضرب المثلت بود ;)

آخرین ویرایش:
اگه یکی 1% پست های قبلی رو میخوند میفهمید این به صورت وحشیانه که شما بهتون فشار آورده با توجه به پردازنده های قدیی دیگه هستش .(حالا شما ناراحتی معتی زیاد برای خودت در نظر بگیر)

من دارم در مورد تکنولوژی که بعد از مدتی از پردازنده های قدیمی که سطح دست رسی به اطلاعات پردازشی نداشتن که پردازش رو متقارن انجام میدادن و سطح دست رسی این گونه مثل مثل معماری پردازنده cell نداشتن که الان دارن نامتقارن انجام میدن صحبت میکردم.

حالا این صحبت پیش میاد که شما میگی پس PS3 چی که اون هم اون سطح دست رسی رو داره فقط با این تفاوت که پردازنده Cell که در PS3 قرار گرفته از یک نوع ساختار کنار هم قرار گرفتن ppe ها و SPE ها و نوع SPE ها موجب شده که پردازنده PS3 به اون شکلی که باید سازنده ها باهاش راحت نباشن یعنی نیاز به یاد گیری و مقداری کار بیشتر داره .

حالا این موجب میشه که معماری Cell بد باشه ؟ یا این که نوع استفاده از این معماری در اون زمان نتیجه ش شده CPU PS3 نتیجه راحتی برای کار کردن همه نداشته .

حالا پردازنده PS4 هم همین شکلی هستش یعنی به همین صورت کنار هم قرار میگیرن ؟ جواب خیر هستش با توجه به نیاز و پیشرفت cell که سونی و IBM روش کار کردن SPE ها و نوع قرار گرفتن در کنار هم جدیدی رو شاهدش هستیم که باز هم پردازش رو به صورت متقارن انجام میده .

اما بهره بری و کار کرد رو بهتر میکنه باز هم نسبط به پردازنده PS3 .

اگه دیگه این رو هم نمخوای متوجه بشی دیگه مشکل از صبحت من نیست بلکه از خود شماست .

آخرین ویرایش:
اتفاقا مشکلps3 رم زیادی کهos میگرفت و gpu درب و داغونی که انویدیا بهش انداخت بود نه cpu . سونی اگر همین cell رو هم نداشت ps3 یارای برابری با 360رو نداشت

این دو پردازنده اصلا ربطی به هم ندارن ... مطمئن باش اونا خودشون بیشتر حواسشون به این چیزا هست و دنبال این مسایل می گردن که از هم شکایت کنن ...

اینجور نیست عزیز ساختار هسته ها خیلی به هم شبیه هستند البته به دلیل اینکه پردازنده ایکس باکس بعد از سونی ساخته شده عملکرد بهتری داره!

بله میبینم کی فعلا برای خودش بت ساخته!
بنده گفتم ترجیح میدم هیچ صحبتی نکنم با اجیرشدگان سونی که تا خبری درباره سونی میاد همه میشن آشخور سونی!
در ضمن اگه نمیدونی عزیز برو یه بحقیق ساده از شرکت IBM بکن تا بفهمی که کی از کی بهتره!
بعد شما میگی ایکس باکس سخت افزارش منسوخ شدست بعد CELL که در بین شرکت های تولیدکننده پردازنده اصلا جزء تکنولوژی حساب نمیشه بهترینه!!!!:)):))=))=))
خدا IBM هم دیگه از این تکنولوژی استفاده نمیکنه....
اجیر شدگان سونی؟منظورت رامین (ramin cybran) هست؟!!!
ببین قبل از حرف زدن بد نیست ادم مقداری تحقیق بکنه بعد حرف بزنه. باور کن بیخود حرف نزدن کار سختی نیست.
شما یه لطف کن برای حرفایی که زدی یه منبع معتبر و خوب بده تا ببینم بر چه اساسی به کسی مثل ramin cybran میگی اجیر شده سونی.
اگه برا حرفات منبع ندی واقعا....

کنسول جدید فکر نمیکنم تا قبل از 2014 بصورت جدی ازش صحبتی بشه (چه xbox چه ps) شما یه نگاهی به عناوین بازی که قراره بیاد بکن (مثل GOW4) که همه هم برای کنسول های حال حاضر تایید شدند پس تا 5 سال دیگه همین کنسول خواهد بود در ضمن دوستانی که از دسته گله کردند دسته سونی هیچگونه مشکلی توی طراحی نداره فقط باید کمی حجم دسته بزرگتر بشه مثل xbox360 (بچه که بودیم دستمونم کوچیک بود الان یکم به دست ما که بزرگتر شدیم کوچیک میاد:d) ولی ایراد دیگه ای نداره به نظر عالی هستش

پردازنده cell مشکل تقریبا بزرگی واسه بازیسازان بود .استفاده و برنامه ریزی سخت !

مسلما سونی به فکر اصلاح یا تعویض این پردازنده هست.
و باید به فکر تغییر طراحی کنترلرش هم باشه.
و شبکه PSN رو واسه نسل بعد کاملا متفاوت کنه چون تو این نسل حرفی واسه گفتن در برابر لایو نداشت

اجیر شدگان سونی؟منظورت رامین (ramin cybran) هست؟!!!
ببین قبل از حرف زدن بد نیست ادم مقداری تحقیق بکنه بعد حرف بزنه. باور کن بیخود حرف نزدن کار سختی نیست.
شما یه لطف کن برای حرفایی که زدی یه منبع معتبر و خوب بده تا ببینم بر چه اساسی به کسی مثل ramin cybran میگی اجیر شده سونی.
اگه برا حرفات منبع ندی واقعا....

عزیز من من درواقع جواب پست ایشون رو دادم و قصد بی احترامی به هیچکس رو ندارم!و اگر به کسی بی احترامی کردم همینجا عذر میخوام!
و در ضمن من رو کسانی که میشناسن میدونن که اصلا هم طرفداری بیخودی نمیکنم!!!
البته شما نظرت به خودت ربط داره و من هم به خودم....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or