PlayStation 4 در حال ساخت

Behrooz

کاربر سایت
sonyskdfSIUFHSKJBcfk..jpg

Sony رسما تایید کرد که کار ساخت PlayStation 4 در حال حاضر در جریان است.

امروز در طی یک کنفرانسی تلفنی که بین سرمایه گذاران و آقای Masaru Kato (معاون اجرایی و مدیر ارشد امور مالی Sony) برگذار شده بود،از آقای Masaru Kato سوال شد که در مورد افزایش هزینه های تحقیق و توسعه (R&D) توضیحی بدهد.

وی در جواب به سرمایه داران گفت:
"برای تجهیزات و وسایل خانگی، PS3 هنوز دارای عمر محصول(زمان پایان عمر آن هنوز به پایان نرسیده) است.اما این پلتفرم کسب و کار است.بنابراین برای آینده ی این پلتفرم، این که چه زمانی ما میخواهیم آن را معرفی کنیم نمیتوانم صحبت کنم.اما کار ساخت و توسعه ما بر روی (PS4) در حال حاضر در جریان است.پس برای آن هزینه های متحمل شده وجود دارد."

در فبریه Hirai رئیس و مدیر عامل شرکت سونی اعلام کرد:"PS4 یا نسل بعدی کنسول موضوعی نیست که ما در حال حاضر بخواهیم در مورد آن بحث کنیم"
به عقیده ایشان سونی" تمرکز خود را به طور کامل بر روی PS3" و همچنین PSP 2 یا NGP گذاشته است.
به هر حال این انتظار میرفت که Sony بر روی کنسول بعدی خود در حال کار باشد.

زمان اتمام این نسل از کنسول ها ممکن است بیشتر از نسل قبلی طول بکشد.
اما به هر حال شایعات زیادی وجود دارد که Microsoft هم در حال کار بر روی آینده ی پلتفرم خود(XBOX) هست.
همچنین Nintendo هم رسما تایید کرد که در E3 امسال کنسول بعدی خود را به نمایش می گذارد.

Eurogamer
VG247

آخرین ویرایش:
اول برو ببین فرق پردازش تو GPU و CPU چیه بعد مقایسشون کن، کسی که GPU و CPU رو با معیارِ ترافلاپس مقایسه میکنه مشخص میکنه که اصلا ( و تاکید میکنم اصلا ) از نوع پردازش و دستوراتی که تو اونها اجرا میشه آگاهی نداره. میبخشی ولی عامیانه میگم تا متوجه بشی : کار شما مثلِ اینه که دو تا کامپیوتر رو وزن کنی و بگی سنگین تره بهتره! آره تعجب نکن... جای دیگه هم نگو که یه CPU رو با یه GPU مقایسه کردی
در نگاه اول داداش حرف شما درسته! ولی عزیزم شما توجه نکردی که سونی اصلا برای چی سل رو درست کرد؟ اگر به کنفرانس های 2005 تا 2006 سونی دقت کنی متوجه میشی که سونی هدفش از توسعه سل فقط پردازش گرافیک هست . و از اونجایی که پردازش گرافیک توسط gpu انجام میشه . پس من برای همین مقایسه کردم.
( در واقع منظور من از ضعیف بودن در مقایسه با gpu ها بود. و درست هم گفتم سونی اگر خودش رو بکشه و 4 تا سل رو با هم بریزه تو میکسر تازه یه cpu درست کرده که در پردازش گرافیک به اندازه 4870 قوی هست!)
خود سونی هم در بعضی نمودار ها 2005 سل رو با برخی gpu ها مقایسه میکرد.
وگرنه اگر سل رو با بقیه cpu ها مقایسه کنیم خیلی قوی هست.
حتی میشه سل رو با ماشین حساب هم مقایسه کرد! چون ماشین حساب هم یه نوع سی پی یو هست.
کلا من یه سوال دارم کی برنامه نویس ها میتونن از این ابرررررررررر کامپیوتر دهه 60 استفاده خوب کنن؟
خوب حالا متوجه شدی که من برای چی گفتم ضعیف هست. ؟:d
بعدش نگفتی کی هستی؟ مهندس هستید یا دکتر :d
مثلا ترا فلاپ ps3 rsx 1.8

:d

داداش توان پردازش rsx مطابق یه 7800gtx هست . و این عددی که دادی اشتباه هست.
حالا کاری به منبعش ندارم.

ببین من نمی خوام با تو بحث کنم؟چون در......................
اخه اون عکس چارت متعلق به ibm هست نه سونی:)):)):)):))
این پیشبی منه به کسی هم ربطی نداره.....قبلا هم پیشبینی کردم wii2 از تراشه اور شده 360 استفاده می کنه که فعلا شایعها حرف من رو تایید میکنه

حتما خونت با دپر بلو کار میکنی که سل برات هیچه

خوب متعلق به ibm باشه بالاخره در مورد سل هست یا نه؟

خوب پیش بینیت محترمه من که چیزی نگفتم

الان ديگه شرکت ها راه افتادن با توجه به اين که معماري پردازنده Cell يکي از بهترين ها هستش و دست سازنده رو به حد وحشيانه اي باز ميزاره که هر کاري دلش ميخواد انجام بده بر عکس پردازنده هاي معمول با سيستم هاي قديمي .
توهمي حرف ميزني يا جو سنگينه ؟
والا تا الان که دست سازنده ها رو به طور وحشيانه اي بسته :d
اين cell بخاطر هايپ وحشيانه سوني مورد توجه بود ( هايپ وحشيانه ) و آیا از این وحشیانه چیز عجیبی دیدین ؟ اگر میخواین uc 2 یا kz3 رو دیدین خوب کنسول بی ادعای رقیب هم بازیهای مثل geow رو داشته
نسل تموم شد و رفت و همه ديديم کی به کیه و شما تا کي میخواین هايپ ميکنين ؟
کلا من یه سوال دارم کی برنامه نویس ها میتونن از این ابرررررررررر کامپیوتر دهه 60 استفاده خوب کنن؟
والا منم نمیدونم احتمالا این cpu وحشی شده رو باید رامش کرد :))

آخرین ویرایش:
با این کنتاکت شدیدی که بین سونی و هکرهای گردن کلفت پیش اومده، فکر کنم انگیزه هکر ها برای هک کردن PS4 خیلی زیاد باشه و اگر هم هک بشه دیگه بعید می دونم سونی بتونه بخردشون... :)

اين cell بخاطر هايپ وحشيانه سوني مورد توجه بود ( هايپ وحشيانه ) و آیا از این وحشیانه چیز عجیبی دیدین ؟ اگر میخواین uc 2 یا kz3 رو دیدین خوب کنسول بی ادعای رقیب هم بازیهای مثل geow رو داشته

شما اگه خیلی درک درستی از توهم زدن من داری یا جو سنگین بودن بهتره رو کنی .

الان شما میگی صحبت من در مورد کنترل بالای برای برنامه نوسی و پردازش اطلاعاتی در معماری cell اشتباه هستش بهتره یک چیزی رو کنی که صحبت من اشتباه هستش و گرنه با تیکه پرونی و ... نمیشه خلاف یک صحبت رو ثابت کرد .

این که بهترین معماری پردازنده هستش برای کنترل پردازش اطلاعات هیچ کس فکر نمیکنم شکی درش داشته باشه شما با این حرفت خود IBM رو هم بردی زیر سوال .

ما اصلا صحبتی از 360 کردیم ؟ وضع شما مشخص هستش مشکل شما با چی هستش من دارم در مورد معماری پردازنده cell صحبت میکنم شما میپری وسط میگی 360 واقعا خندت نمیگیره ؟

کی حرف از KZ و U2 , GEOW زد مگه این ها با معماری پردازنده طراحی میشه .=))

شما هنوز نمیدونی به معماری پردازنده ش هم Cell گفته میشه در کنار این که اسم این cpu PS3 اسمش cell هستش حالا شما درک نکردی به من ربطی نداره که داریم در مورد معماری Cell صحبت میکنیم نه در مورد cpu CELL حالا میتونی بازم تیکه برای خودت بپرونی .

بهتره بیشتر از این خودتون رو مسخره خاص و عام نکنی .;)

آخرین ویرایش:
شما اگه خیلی درک درستی از توهم زدن من داری یا جو سنگین بودن بهتره رو کنی .

الان شما میگی صحبت من در مورد کنترل بالای برای برنامه نوسی و پردازش اطلاعاتی در معماری cell اشتباه هستش بهتره یک چیزی رو کنی که صحبت من اشتباه هستش و گرنه با تیکه پرونی و ... نمیشه خلاف یک صحبت رو ثابت کرد .

این که بهترین معماری پردازنده هستش برای کنترل پردازش اطلاعات هیچ کس فکر نمیکنم شکی درش داشته باشه شما با این حرفت خود IBM رو هم بردی زیر سوال .

ما اصلا صحبتی از 360 کردیم ؟ وضع شما مشخص هستش مشکل شما با چی هستش من دارم در مورد معماری پردازنده cell صحبت میکنم شما میپری وسط میگی 360 واقعا خندت نمیگیره ؟

کی حرف از KZ و U2 , GEOW زد مگه این ها با معماری پردازنده طراحی میشه .=))

بهتره بیشتر از این خودتون رو مسخره خاص و عام نکنی .;)
من مسخره شما کارشناس :))در ضمن شما ید طولانی در حرف تو دهن مردم گذاشتن دارید
اولا من 3 جمله حرفیدم در پاسخ به پیام کاملا اغراق آمیز شما که همه میدونن تبلیغی بیش نیست .;)
نوشته شده توسط vivanred
الان ديگه شرکت ها راه افتادن با توجه به اين که معماري پردازنده Cell يکي از بهترين ها هستش و دست سازنده رو به حد وحشيانه اي باز ميزاره که هر کاري دلش ميخواد انجام بده بر عکس پردازنده هاي معمول با سيستم هاي قديمي
واقعا دست سازنده ها به طرز وحشیانه ای باز هست توی بازیهای ps3 ?

و اینکه سازنده های بازی ps3 هر کاری دلشون خواسته کردن ؟

بابا ولمون کن .
بچه های اینجا فهمشون خیلی بیشتر از ایناست .دیگه لازم نیست هایپ کنید . حالمون بهم خورد .
اگرم اسم x360 رو بردم برای این بود که اینقدر روی سخت افزارش هایپ نکرد و تا حالا هم پا به پا جلو رفته با اینکه یکسال زودتر عرضه شد .میگم تبلیغ نکن .تبلیغ نکن لطفا

آخرین ویرایش:

این به خاطر اطلاعات غلط شما از سل هست .

بازی ساز رو سل خیلی راحتر می تونه مانور بده ! اگه تا الان غیر این بوده مشکل از بازی ساز ها بوده .

این به خاطر اطلاعات غلط شما از سل هست .

بازی ساز رو سل خیلی راحتر می تونه مانور بده ! اگه تا الان غیر این بوده مشکل از بازی ساز ها بوده .
بعله
مشکل اینه که بازیسازها 99 درصد بیشعور تشریف دارن . حرفهای کارمک که یادتون هست البته ایشون هم بیشعورن و مشکل دارن .
بازیسازها خودشونو جر دادن بعد از 5 سال دیگه کی باید این سخت افزار عظیم رو بشناسن ؟

من مسخره شما کارشناس :))در ضمن شما ید طولانی در حرف تو دهن مردم گذاشتن دارید
اولا من 3 جمله حرفیدم در پاسخ به پیام کاملا اغراق آمیز شما که همه میدونن چرتی بیش نیست .;)

بابا ولمون کن .
بچه های اینجا فهمشون خیلی بیشتر از ایناست .دیگه لازم نیست هایپ کنید . حالمون بهم خورد .
اگرم اسم x360 رو بردم برای این بود که اینقدر روی سخت افزارش هایپ نکرد و تا حالا هم پا به پا جلو رفته با اینکه یکسال زودتر عرضه شد .میگم تبلیغ نکن .تبلیغ نکن لطفا

اولن من کارشناس نسیتم فقط کسی هستم که هم کامپیوتر خوندم هم برنامه نویسی پردازنده ها رو کار کردم هم این که اگه چیزی میگم با مدرک هستش از رو هوا برای .... گفتن پست نمیدم .

اگه هم چیزی ندونم کسی پستی بده که بار علمی داشته باشه واقعا خوشحال میشم که کسی به بار علمی من اضافه کنه مثل شما هم نیستم با تیکه پرونی و ..... بخوام حرفم رو به کرسی بشونم بدون دلیل و مدرک .

ببخشید پست من اغراق آمیز به من و بقیه ثابت کن با مدرک و با دلیل و منبع که معماری پردازنده Cell دست برنامه نویسان رو بیشتر از اون چیزی که تا قبل از معرفی این معماری پردازنده ای باز نمیزاشته .

یعنی سطح باز بودن دست برنامه نویسان پردازشی رو تا این سطح باز بزاره برای کنترل اطلاعات پردازشی .

لطفا هم اون معماری رو معرفی کن هم این که شرکت سازندش رو قبل از این معماری باشه حتما .:|

این 10000000000 دفعه پست من در مورد معماری این پردازنده بود نه در مورد PS3 یا ...... .

و نه در موردی نوع قرار گرفتن این معماری به صورتی که بشه Cpu PS3 .

اگه شما حالت بهم میخوره میتونی تو این تاپیک نیای و پست ها رو نخونی شما هم کسی نیستی که بخوای برای بقیه مشخص کنی چی بگن چی نگن .

والا مگه چیزی هم داشت که هایپ کنه ؟ سونی معماری جدید معرفی کرده خوب مشخصه باید براش تبلیغات کنه مگه این که حرام باشه یا این که سونی blu-ry رو ساخته اگه تبلیغات این جور چیز ها حرام هستش صحبت دیگه ای هستش .

از این به بعد دوستان یادشون باشه که در مورد چیزی جدید و نوع آوری کلی جدیدی که میشه صحبت نکنن شاید بعضی ها ناراحت بشن و فکر نکن داره هایپ میشه . این چه حرفیه که میزنی .

بابا ولمون کن .
الان اون خط های اول پستت منو یاد این مربی ها ی ایرانی انداخت که هر چی می خوان میگن بعد میگن البته مردم خیلی می فهمن و خودشون قضاوت میکنن ! :d درسته بچه های اینجا یا هر جای دیگه ای زیاد می فهمن ولی این دلیلی بر ندادن نظرات احساسی نمیشه ! الان چند سالیه که بهترین گرافیک ها یا GOTY ها داره نشون میده دست بازیسازها بستس یا باز ! همین پارسال یه 60 فریمی هم جزوشون بود ! البته اینو همه میبینن ولی همه بهش اعتراف نمی کنن !

ببخشید پست من اغراق آمیز به من و بقیه ثابت کن با مدرک و با دلیل و منبع که معماری پردازنده Cell دست برنامه نویسان رو بیشتر از اون چیزی که تا قبل از معرفی این معماری پردازنده ای باز نمیزاشت
ه
.

من کاری به آمار ارقام ندارم چون کشکه .
حرف من رو هم برنامه نویسانی که که از cell توی ps3 برای بازیسازی استفاده کردند نشعت میکنه پس شما بیا ثابت کن که cell دست برنامه نویسان رو باز گذاشته ( البته توی ps3 ) چون اینجا تایپک بازی هست
از این به بعد دوستان یادشون باشه که در مورد چیزی جدید و نوع آوری کلی جدیدی که میشه صحبت نکنن شاید بعضی ها ناراحت بشن و فکر نکن داره هایپ میشه . این چه حرفیه که میزنی .
نه عزیز تکنولوژی جدید مثل b-ray جدید بودن و واقعا کارارییشون در حد تعریفشون بود ولی مهم اینه که cell توی ps3 نزدیک 5 ساله که شکوفا نشده .
کاری ندارم cell جاهای دیگه چه غلطی کرده . اینجا تایپک بازی هست.
اگه شما حالت بهم میخوره میتونی تو این تاپیک نیای و پست ها رو نخونی شما هم کسی نیستی که بخوای برای بقیه مشخص کنی چی بگن چی نگن .
لازم نیست شما بگی . تنها نبودم که خندیدیم به حرفهای اغراق آمیز شما
تیکه رو :
معماري پردازنده Cell يکي از بهترين ها هستش و دست سازنده رو به حد وحشيانه اي باز ميزاره که هر کاري دلش ميخواد انجام بده
مگه عنوان کردن این بحث توی تایپک ps4 منظور دیگری به غیر از cell به کار رفته در ps3 داره ؟حالا کاربردش جاهای دیگه چی میخواد بشه به درک :|
lol

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or