PlayStation 4 در حال ساخت

Behrooz

کاربر سایت
sonyskdfSIUFHSKJBcfk..jpg

Sony رسما تایید کرد که کار ساخت PlayStation 4 در حال حاضر در جریان است.

امروز در طی یک کنفرانسی تلفنی که بین سرمایه گذاران و آقای Masaru Kato (معاون اجرایی و مدیر ارشد امور مالی Sony) برگذار شده بود،از آقای Masaru Kato سوال شد که در مورد افزایش هزینه های تحقیق و توسعه (R&D) توضیحی بدهد.

وی در جواب به سرمایه داران گفت:
"برای تجهیزات و وسایل خانگی، PS3 هنوز دارای عمر محصول(زمان پایان عمر آن هنوز به پایان نرسیده) است.اما این پلتفرم کسب و کار است.بنابراین برای آینده ی این پلتفرم، این که چه زمانی ما میخواهیم آن را معرفی کنیم نمیتوانم صحبت کنم.اما کار ساخت و توسعه ما بر روی (PS4) در حال حاضر در جریان است.پس برای آن هزینه های متحمل شده وجود دارد."

در فبریه Hirai رئیس و مدیر عامل شرکت سونی اعلام کرد:"PS4 یا نسل بعدی کنسول موضوعی نیست که ما در حال حاضر بخواهیم در مورد آن بحث کنیم"
به عقیده ایشان سونی" تمرکز خود را به طور کامل بر روی PS3" و همچنین PSP 2 یا NGP گذاشته است.
به هر حال این انتظار میرفت که Sony بر روی کنسول بعدی خود در حال کار باشد.

زمان اتمام این نسل از کنسول ها ممکن است بیشتر از نسل قبلی طول بکشد.
اما به هر حال شایعات زیادی وجود دارد که Microsoft هم در حال کار بر روی آینده ی پلتفرم خود(XBOX) هست.
همچنین Nintendo هم رسما تایید کرد که در E3 امسال کنسول بعدی خود را به نمایش می گذارد.

Eurogamer
VG247

آخرین ویرایش:
کاش هر کاری میکنن , این دسته ی بیخودو عوض کنن ...
حیفه این دستگاه به این خوبی , این دسته ی مسخره روش باشه . باید L2 , R2 رو مثل xbox دقیقا شبیه ماشه در بیارن که مجبور نشیم موقع Uncharted با R1 تیر بزنیم ! بعدم این آنالوگ راستشو مثل Xbox طراحی کنن خیلی عالیه که دست ادم کش نیاد ...
کلا از دسته های مشکیه xbox استفاده کنن خوبه دیگه ... :d

کاش هر کاری میکنن , این دسته ی بیخودو عوض کنن ...
حیفه این دستگاه به این خوبی , این دسته ی مسخره روش باشه . باید L2 , R2 رو مثل xbox دقیقا شبیه ماشه در بیارن که مجبور نشیم موقع Uncharted با R1 تیر بزنیم ! بعدم این آنالوگ راستشو مثل Xbox طراحی کنن خیلی عالیه که دست ادم کش نیاد ...
کلا از دسته های مشکیه xbox استفاده کنن خوبه دیگه ... :d

بعد از این کار دوستان به دوسته تقسیم میشن:
1.فن های Sony که میگن این کنسول اصالتش رو از دست داده
2.فن های Microsoft که در تمام پست ها و امضا هاشون به نکته ی تقلید اشاره خواهند کرد
نتیجه:
بهتره سونی هیچ وقت این کار رو نکنه!:d

• Like
Reactions: vivanred
دسته ها که حتما تغییر میکنن . باید دید نینتندو چی قراره از دسته های جدیدش نشون بده شاید یه تکون اساسی به فرم دسته های امروزی داد.

یک زمانی قبل از اینکه PS3 بیاد قرار بود یک دسته هایی شبیه بومرنگ! ( :دی) براش عرضه بشه که نشد، یک چیزی تو همون مایه ها بزنن خوبه، چون این دسته ها دیگه واقعاً مال 3 نسل پیش هستن به نظرم!

یک زمانی قبل از اینکه PS3 بیاد قرار بود یک دسته هایی شبیه بومرنگ! ( :دی) براش عرضه بشه که نشد، یک چیزی تو همون مایه ها بزنن خوبه، چون این دسته ها دیگه واقعاً مال 3 نسل پیش هستن به نظرم!

اون دسته ها که خیلی یه جوری بودن(:d)
اصلا خوش دست به نظر نمیرسید(برای همین قبل از همین عرضه ی PS3 من خیلی نگران همون بومرنگ ها بودم!:d)

یک زمانی قبل از اینکه PS3 بیاد قرار بود یک دسته هایی شبیه بومرنگ! ( :biggrin1:) براش عرضه بشه که نشد، یک چیزی تو همون مایه ها بزنن خوبه، چون این دسته ها دیگه واقعاً مال 3 نسل پیش هستن به نظرم!
بومرنگ ها مثل اینکه تو تست ها خوب نیود.

بچه ها از این موضوعات گذشته من امروز میرم چند تا قلک میخرم:)) تا 4 سال دیگه 2 میلیونی میشه:dبه جان خودم وقتی گفتن ps4 لحظه ای تردید به خودم راه نمیدم:d

ولی فک نمیکنم قیمت بازی ها زیادی تغییر کنه چون هنوز دیسک بلوری هم جا نافتاده به طور کامل چه برسه دیسک جدید بیاد;)

امیدوارم از تجربیات نسل قبل استفاده کنن تو PS4
اول اینکه در مورد سخت افزار یا باید طوری طراحی بشه که بازیسازها به مشکل نخورن
و یا اگه بخواد راه PS3 رو برن باید یه هزینه جدا برای بهینه سازی بازیها رو کنسول در نظر بگیرن تا تو نسخه های مولتی به مشکل نخورن اینقدر

در مورد joy stick هم یه تغییراتی بدن خوب میشه

بهتره سونی هیچ وقت این کار رو نکنه!:d
عمراً همچین کاری نمیکنه :d
باید L2 , R2 رو مثل xbox دقیقا شبیه ماشه در بیارن که مجبور نشیم موقع Uncharted با R1 تیر بزنیم ! بعدم این آنالوگ راستشو مثل Xbox طراحی کنن خیلی عالیه که دست ادم کش نیاد ...
الان تیر زدن با R1 خیلی سخته :d یا دو تا آنالوگ به اون نزدیکی باعث کش اومدن دست میشه :d بعد اگه L2 و R2 رو ماشه ای کنه GT رو چیکار کنه :d
مطمئناً یه تغییرات کوچیکی میدن اونم شاید توی ابعاد و زاویه های دسته و گرنه مدل D-Pad یا جای قرار گرفتن آنالوگ ها و ... همه از ویژگی های اصلی دسته ی PS ـه که عمراً عوض نمیشه :d نهایتاً تیپ پشت دسته یا مدل قرار گرفتن L2 و R2 عوض بشه که اونم احتمال شبیه شدنش به کنترلر 360 خیلی کمه ! :d مثل کنترلر PS3 نسبت به PS2 که L2 و R2 عوض شدن با یه کم شیب داخلی پشت کنترلر ! (البته خیلی کم)البته احتمالاً اینبار تغییرات بیشتر خواهند بود چون اگه این دسته موزی های PS3 جواب میداد مطمئناً این کنترلر هایی که الان هستن رو نمی دیدیم ! :d اگه کنترلر بعدی جواب بده بای بای این الانی ها :d

من نمیدونم اما کسایی که دستشون یه خرده بزرگ باشه وقتی دسته PS رو میگیرن دست و میخوان ازش استفاده کنن اگه آنالوگ سمت چپ رو به سمت راست و آنلوگ سمت راست رو به سمت چپ بدن تو یه بازی که اتفاق هم میوفته زیاد دو تا انگشت 60 ـشون کنار هم گیر میکنه و مایه عذابه :دی

من نمیدونم اما کسایی که دستشون یه خرده بزرگ باشه وقتی دسته PS رو میگیرن دست و میخوان ازش استفاده کنن اگه آنالوگ سمت چپ رو به سمت راست و آنلوگ سمت راست رو به سمت چپ بدن تو یه بازی که اتفاق هم میوفته زیاد دو تا انگشت 60 ـشون کنار هم گیر میکنه و مایه عذابه :دی
ما که همچین مشکلی نداشتیم.

همون جوری که فکرش رو میکردم sony باز هم به دنبال ارتقاع کار کرد Cell و بهینه سازی این پردازنده هستش با شرکت IBM برای PS4 و تلویزیون های bravia .

منبع

غ=فقط تو این فکرو نمیکردی همه این فکرو میکردم!

در کل منم با دوتان موافقم این کنترلرش مزخرفه باید یه تغییر 180درجه ای داخل شکل ظاهریش بده اصلا خوش دست نیست

غ=فقط تو این فکرو نمیکردی همه این فکرو میکردم!

نه اتفاقا خیلی ها فکر میکردن که سونی از این که سازنده ها با cell مشکل داشتن دیگه طرفه Cell نمیره اما همون جوری که از همون زمانی که خیلی ها دادشون هوا بود گفتم که سونی برای PS4 هم از معماری cell استفاده میکنه .

به خاطر این که واقعا معماری پردازنده عالی داره .;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or