PlayStation 4 در حال ساخت

Behrooz

کاربر سایت
sonyskdfSIUFHSKJBcfk..jpg

Sony رسما تایید کرد که کار ساخت PlayStation 4 در حال حاضر در جریان است.

امروز در طی یک کنفرانسی تلفنی که بین سرمایه گذاران و آقای Masaru Kato (معاون اجرایی و مدیر ارشد امور مالی Sony) برگذار شده بود،از آقای Masaru Kato سوال شد که در مورد افزایش هزینه های تحقیق و توسعه (R&D) توضیحی بدهد.

وی در جواب به سرمایه داران گفت:
"برای تجهیزات و وسایل خانگی، PS3 هنوز دارای عمر محصول(زمان پایان عمر آن هنوز به پایان نرسیده) است.اما این پلتفرم کسب و کار است.بنابراین برای آینده ی این پلتفرم، این که چه زمانی ما میخواهیم آن را معرفی کنیم نمیتوانم صحبت کنم.اما کار ساخت و توسعه ما بر روی (PS4) در حال حاضر در جریان است.پس برای آن هزینه های متحمل شده وجود دارد."

در فبریه Hirai رئیس و مدیر عامل شرکت سونی اعلام کرد:"PS4 یا نسل بعدی کنسول موضوعی نیست که ما در حال حاضر بخواهیم در مورد آن بحث کنیم"
به عقیده ایشان سونی" تمرکز خود را به طور کامل بر روی PS3" و همچنین PSP 2 یا NGP گذاشته است.
به هر حال این انتظار میرفت که Sony بر روی کنسول بعدی خود در حال کار باشد.

زمان اتمام این نسل از کنسول ها ممکن است بیشتر از نسل قبلی طول بکشد.
اما به هر حال شایعات زیادی وجود دارد که Microsoft هم در حال کار بر روی آینده ی پلتفرم خود(XBOX) هست.
همچنین Nintendo هم رسما تایید کرد که در E3 امسال کنسول بعدی خود را به نمایش می گذارد.

Eurogamer
VG247

آخرین ویرایش:
بی زحمت یه لینکی چیزی هم بدین ممنون میشیم .
من نگفتم جایی مخصوصا این دو کنترل رو با هم مقایسه کرده بلکه گفتم توی نقداشون یا بحثاشون بارها از خوش دست نبودن کنترل ps3 نالیدن مخصوصا L2 و R2 و در x360 هم بیشتر از
دیپدش .ولی برای مثال برخی حرفهای سایتهای مختلف و آدمینهای همون سایتها رو میگذارم .
ps3-trigger.jpg

توسط Sole Villain از board.ign.com
360 controller flaws:
Poo D-pad

PS3 controller flaws:
Does not form fit hands.
D-pad in higher priority position than d-pad. (That results in thumb collision)
Shoulder buttons that curve away from finger instead of toward
یا مقاله سایت
logo_gam.gif

Most racers utilize the Xbox 360 triggers or L2 and R2 on the DS3 to accelerate and decelerate. I can see that Sony wanted to make the L2 and R2 buttons more like race car pedals, where you experience increasing pressure or resistance the more you press the L2 and R2 buttons.

The Xbox 360 triggers are a single solid spring action press, similar to that of a trigger of a gun, hence the name triggers. Once fully depressed you actually experience less resistance.

In theory, the PS3′s DS3 'triggers' look good on paper, but perform poorly in practice. Due to the increasing resistance of the buttons, a gamer will start to tire from holding on the the trigger for too long. Gamers will even start to lose grip of the buttons after holding on for a long time. In contrast the Xbox 360 gamepad's triggers, once fully depressed offer very little resistance ensuring less fatigue and longer gameplay time
logo-home-150x114.png

From my experience, the PS3 controller triggers (R2 and L2) are just all wrong, esepcially in comparison with the 360's bumpers.

اصلا یکی دو تا نیست که لا مصب نظرسنجیهای سایتهای بزرگ هم هر وقت راجع به بهترین کنترل در کنسولها در تمام ادوار تاریخ نتیجه ای جز x360 رو نداشته
مثلا نظر سنجی سایت ign که یک سال پیش انجام داد و 48 درصد به کنترل x360 رای دادن و حیف که الان نیتش نشونتون بدم
cnet_on_twitter.jpg

این سایت انگلیسی هم همین نظر سنجی رو داشت و مقاله نوشت راجعه بهش یا این سایت
the-escapist-magazine-logo.jpg

در نظر سنجی خودش که به این عنوان بود
Poll: What has been the best Console Controller (best layout, comfortable, easiest to use etc)
fmuyt4uhiodjqj7vql.jpg

نقد کننده اصلی سایت qj.net یا سایت جنزی که اکثرا هم توی مشکلاتشون با کنترل ps3 ( بهتره بگیم انتقاد از کنترل ps3 ) موضوع مشترکی رو میگن
مثلا این قسمتی از نوشته های سایت جنزی هست که نویسنده سایت در یک بحث خصوصی عنوان میکنه .
My problem is this, I don't like the PS3 controller. I feel that the analog sticks are in a bad place on the PS3 controller. They are in a spot where If you are playing a FPS game, or any game that uses the typical FPS style control, you have to angle both thumbs downward and inward. That makes my hands hurt after a while. The second thing I don't like about the PS3 controller are the shoulder buttons. I rather have the triggers. Not only are the triggers in a better place on the back of the 360 controller, triggers just feel a bit more natural than pressing buttons. Especially when playing a racing game where your acceleration is based on how far you pull the trigger.

This is something that many people don't talk about as much any more. Frankly, I think the PS3 controller has a really bad design when it comes to games that use both analog sticks. Many playstation fans bought a PS1 when the PS1 controller was the best controller available. Then the analog sticks were added. Then there was the PS2 and now the PS3. That's 3 generations of gamers that have been using the same controller. They don't realize how bad that controller is for playing games that use both analog sticks. One can argue which controller is the best but lets be honest, the 360 controller trump's the PS3 controller in every way ( except the D-pad ). So what do I do when I go to my brothers place to play a game that I'm use to playing on the 360
کلی جاهای معروف خوندم ولی وقت میخواد بگردی پیدا کنی .
اگر بگیم که منتقد ها اصلا مهم نیست چی میگن یا اصلا بلاد کفر داره چرت میگه میتونیم همین ایران خودمون رو حساب کنیم که گل سر سبد سایتهای بازی یعنی بازیسنتر یه تایپک داره که در اونجا کاربرای عزیز در نظر سنجی شرکت کردند که عنوانش هم هست :
کدوم دسته بهتره ؟ ( PS3 Vs. X360 )
و نتیجه :
37 درصد ps3
56 درصد xbox360
7 درصد هم تست نکردن
تقریبا اکثر کسانی هم که نظر دادند به خوش دستی و زیبایی کنترل x360 نسبت به ps3 یک کلام بودند که میتونید برید نظرات رو بخونید .
ملاک خوب بودن یا بد بودن دسته هم به نظر من همون رضایت کاربران هست و الاسلام
اگر بازم بحثی هست پیام خصوصی بدین تا 1000 منبع و حرف از سایتهای مختلف و نقد کننده هاشون بهتون بدم

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: TOP Game
به نظر من سونی باز هم از معماری cell استفاده میکنه و یک پردازنده قوی تر رو به صورت 45-25 نانومتری میسازه شاید اولش براش گرون در بیاد اما از مشکلات گرمایشی راحت میشه .

از طرف دیگه من احتمال میدم که سونی برای نسل بعد GPU سیستمش بازم با انویدیا کار کنه البته اگه من خودم به شخصه بودم با INTEL یک CPU GPU باهم یک پردازنده مرکزی طراحی میکردم که هر دو کار رو بکنه مثل cpu gpu که INTEL میخواست بسازه که هم قدرت پردازشی داشته باشه هم قدرت پردازش گرافیکی و به GPU جدا نیازی نباشه .

رم دستگاه رو هم نظرم این هستش که باید بالای 3 گیگ بزارن الان NGP مثل این که 1 گیگ هستش برای نسل بعد کنسول ها باید بالای 3-4 گیگ باشه .

نه بابا ، نسل حالا ، حالا تموم نمی شه !!
پ.ن : مگه یه خبری سونی قبلا نداده بود که کار روی PS4 رو لغو کردیم !!؟؟ ( به خاطر ساخت NGP و کار روی اون )

عزیز این نسل آخرش 2 سال دیگه ادامه داره و کنسول جدیدی از سونی در بازار نمیبینی.

عزیز کدوم احمقی به خاطر معرفی یک وسیله یک وسیله دیگه رو لغو میکنه انم شرکت بزرگی مثل سونی ؟

اون جا کازا گفته بود ما تمرکزمون رو گزاشتیم روی NGP یعنی باید امسال NGP عرضه بشه بعد بیان شروع کنن در مورد PS4 صحبت کنن .

آخرین ویرایش:
به نظر من سونی باز هم از معماری cell استفاده میکنه و یک پردازنده قوی تر رو به صورت 45-25 نانومتری میسازه شاید اولش براش گرون در بیاد اما از مشکلات گرمایشی راحت میشه .

از طرف دیگه من احتمال میدم که سونی برای نسل بعد GPU سیستمش بازم با Intel کار کنه البته اگه من خودم به شخصه بودم با INTEL یک CPU GPU باهم یک پردازنده مرکزی طراحی میکردم که هر دو کار رو بکنه مثل cpu gpu که INTEL میخواست بسازه که هم قدرت پردازشی داشته باشه هم قدرت پردازش گرافیکی و به GPU جدا نیازی نباشه .

رم دستگاه رو هم نظرم این هستش که باید بالای 3 گیگ بزارن الان NGP مثل این که 1 گیگ هستش برای نسل بعد کنسول ها باید بالای 3-4 گیگ باشه .
حالا داداش من نظرم بر عکس شماس. من فکر میکنم به دلیل مشکلاتی که سل برای ps3 به وجود اورد تو نسل بعدش دیگه از سل استفاده نمیکنه سل شاید در زمان خودش خیلی خوب بود(همون ابررررررر کامپیوتر سونی که قرار بود بازی 4 بعدی بیاد !) ولی استفاده از cpu به جای gpu خیلی غیر منطقیه.
بعد تا اونجا که من میدونم gpu پلی استیشن 3 رو اینتل نساخته! کار انویدیا هست.
این پروژه پردازنده اینتل که قرار بود کار گرافیکی هم بکنه رفت تو باقالیا فکر کنم .
ولی من نظرم در مورد نسل بعد اینه که یه cpu ساده باید داشته باشن خیلی ساده . به جاش یه چنتا gpu داشته باشن مثلا 4 تا 580 gtx (اگر میشد چی میشد)

فکر کنم تو e3 امسال میخواد 5 ساعت آمار و ارقام بده و لابد یه تیزری چیزی از ps4 نمایش میدن . (فقط خدا کنه مثل معرفی ps3 نیاد بگه ابر کامپیوتر داریم میدیم بیرون! یا بازی 4 بعدی میسازیم و یه مشت مرغابی رو ول کنه تو وان! )

من نگفتم جایی مخصوصا این دو کنترل رو با هم مقایسه کرده بلکه گفتم توی نقداشون یا بحثاشون بارها از خوش دست نبودن کنترل ps3 نالیدن مخصوصا L2 و R2 و در x360 هم بیشتر از
دیپدش .ولی برای مثال برخی حرفهای سایتهای مختلف و آدمینهای همون سایتها رو میگذارم .
ps3-trigger.jpg

توسط Sole Villain از board.ign.com
360 controller flaws:
Poo D-pad

PS3 controller flaws:
Does not form fit hands.
D-pad in higher priority position than d-pad. (That results in thumb collision)
Shoulder buttons that curve away from finger instead of toward
یا مقاله سایت
logo_gam.gif

Most racers utilize the Xbox 360 triggers or L2 and R2 on the DS3 to accelerate and decelerate. I can see that Sony wanted to make the L2 and R2 buttons more like race car pedals, where you experience increasing pressure or resistance the more you press the L2 and R2 buttons.

The Xbox 360 triggers are a single solid spring action press, similar to that of a trigger of a gun, hence the name triggers. Once fully depressed you actually experience less resistance.

In theory, the PS3′s DS3 'triggers' look good on paper, but perform poorly in practice. Due to the increasing resistance of the buttons, a gamer will start to tire from holding on the the trigger for too long. Gamers will even start to lose grip of the buttons after holding on for a long time. In contrast the Xbox 360 gamepad's triggers, once fully depressed offer very little resistance ensuring less fatigue and longer gameplay time
logo-home-150x114.png

From my experience, the PS3 controller triggers (R2 and L2) are just all wrong, esepcially in comparison with the 360's bumpers.

اصلا یکی دو تا نیست که لا مصب نظرسنجیهای سایتهای بزرگ هم هر وقت راجع به بهترین کنترل در کنسولها در تمام ادوار تاریخ نتیجه ای جز x360 رو نداشته
مثلا نظر سنجی سایت ign که یک سال پیش انجام داد و 48 درصد به کنترل x360 رای دادن و حیف که الان نیتش نشونتون بدم
cnet_on_twitter.jpg

این سایت انگلیسی هم همین نظر سنجی رو داشت و مقاله نوشت راجعه بهش یا این سایت
the-escapist-magazine-logo.jpg

در نظر سنجی خودش که به این عنوان بود
Poll: What has been the best Console Controller (best layout, comfortable, easiest to use etc)
fmuyt4uhiodjqj7vql.jpg

نقد کننده اصلی سایت qj.net یا سایت جنزی که اکثرا هم توی مشکلاتشون با کنترل ps3 ( بهتره بگیم انتقاد از کنترل ps3 ) موضوع مشترکی رو میگن
مثلا این قسمتی از نوشته های سایت جنزی هست که نویسنده سایت در یک بحث خصوصی عنوان میکنه .
My problem is this, I don't like the PS3 controller. I feel that the analog sticks are in a bad place on the PS3 controller. They are in a spot where If you are playing a FPS game, or any game that uses the typical FPS style control, you have to angle both thumbs downward and inward. That makes my hands hurt after a while. The second thing I don't like about the PS3 controller are the shoulder buttons. I rather have the triggers. Not only are the triggers in a better place on the back of the 360 controller, triggers just feel a bit more natural than pressing buttons. Especially when playing a racing game where your acceleration is based on how far you pull the trigger.

This is something that many people don't talk about as much any more. Frankly, I think the PS3 controller has a really bad design when it comes to games that use both analog sticks. Many playstation fans bought a PS1 when the PS1 controller was the best controller available. Then the analog sticks were added. Then there was the PS2 and now the PS3. That's 3 generations of gamers that have been using the same controller. They don't realize how bad that controller is for playing games that use both analog sticks. One can argue which controller is the best but lets be honest, the 360 controller trump's the PS3 controller in every way ( except the D-pad ). So what do I do when I go to my brothers place to play a game that I'm use to playing on the 360
کلی جاهای معروف خوندم ولی وقت میخواد بگردی پیدا کنی .
اگر بگیم که منتقد ها اصلا مهم نیست چی میگن یا اصلا بلاد کفر داره چرت میگه میتونیم همین ایران خودمون رو حساب کنیم که گل سر سبد سایتهای بازی یعنی بازیسنتر یه تایپک داره که در اونجا کاربرای عزیز در نظر سنجی شرکت کردند که عنوانش هم هست :
کدوم دسته بهتره ؟ ( PS3 Vs. X360 )
و نتیجه :
37 درصد ps3
56 درصد xbox360
7 درصد هم تست نکردن
تقریبا اکثر کسانی هم که نظر دادند به خوش دستی و زیبایی کنترل x360 نسبت به ps3 یک کلام بودند که میتونید برید نظرات رو بخونید .
ملاک خوب بودن یا بد بودن دسته هم به نظر من همون رضایت کاربران هست و الاسلام
اگر بازم بحثی هست پیام خصوصی بدین تا 1000 منبع و حرف از سایتهای مختلف و نقد کننده هاشون بهتون بدم
الان اینا سایت های معتبر و معروف بودن ؟! مثلاً طرف اومده گفته من با دسته ی PS3 حال نمیکنم ! رای گیری هم که خب هر کس به کنسول خودش رای میده توی زمان رای گیری هم کافیه ببینی آمار فروش کدوم کنسول بیشتر بوده ! طبیعتاً الان 95% کسایی که PS3 دارن هیچ مشکلی با کنترلرش ندارن به جز اون 5% که کنارش باربی هم دارن و قضیه براشون جور دیگس :دی ولی بحث من اصلاً این نیست که بگم سایت ها چرت می گن یا نه ! ولی در کل هدفی که کنترلر PS3 براش ساخته شده تا حدودی ریسینگ بوده فقط و فقط به خاطر GT حتی تو نقد ها هم اشاره شده بود به دکمه ی پدالی L2 و R2 ولی کنترلر 360 به خاطر شوتر اول شخص که برادر HALO باشه :دی خب طبیعتاً هر کدوم روی یه چیزی میتونه بهتر مانور بده . از طرفی عزیزان یه شبه اول شخص باز شدن و بقیه بازیا رو بوسیدن گذاشتن کنار که مشکل من نیست :دی ولی اینکه بخواهیم از روی زیبایی رای بدیم یا اینکه دکمه های این مثل آبنباته پس من اینو دوست دارم یه کم چیزه !
بقیه ـش هم میام پروفایلتون.
----------------
خوب احسان فن بازی رو بذار کنار دیگه :| نمیشه اون دو تا کوفتی رو درست مث آدم فشار داد:| من داشتم دنبال سگ میدوییدم تو یاکوزا3 تا گرفتمش پدر Middle Finger راستم درومد :|:biggrin1:
آخه مرد حسابی من یاکوزا بازی کنم , ماکان هم بازی کنه اونوقت تو هم بازی کنی ؟! :دی یه چیزی بگو بگنجه :دی ولی دور از شوخی اون L2 و R2 دقیقاً به عنوان پدال ساخته شده الحمدلله تو بازی شوتر هم که قرار نیست ازش برای نشونه گیری استفاده بشه :دی زبر هم هستن از دست لیز نمی خورن مگه اینکه دستت منبع تولید عرق باشه :دی
تو اگه می خوای با این نقد ها راضی بشی , بشو ! طرف اومده گفته می دونی مشکل این دسته چیه ! اینه که من باهاش حال نمی کنم !!! خب به ... :دی بی خیال ادامه نمی دم :دی
مثل اینکه باید پرمیوم بشم یه بلاگ آموزش نحوه ی دست گرفتن کنترلر PS3 هم بزنم :دی
ویرایش : راستی گفتم بلد نیستی بازی کنی :دی اون دو تا کوفتی رو باید با eshare Finger ـت بگیری نه اون درازه :دی
با اشاره که اصن رتته :biggrin1: نمیشه تُند تُند پُشت سرهم فشارش بده . اونم تو یه تایم زیاد .
تا جایی که یادمه توی یاکوزا برای دویدن باید نگه داری نه تند تند فشار بدی :biggrin1: البته اون سگه فک کنم زدنی بود شایدم نبود یادم نیست ! :دی
تا الان فک نمی کنم بازی بوده باشه که L2 یا R2 رو نیاز باشه تند تند فشار بدی ! حتی LT و RT هم همینطور !چون این دکمه ها یه بازه ی حرکتی دارن و توی کل اون بازه عمل می کنن یه دکمه ی معمولی نیستن که قطع و وصل بشن ! توی یاکوزا هم شاید تنظیم دستت درست نیست !
----------------
ولی من قشنگ یادمه :biggrin1: باس پش سر هم میزدیم :biggrin1:
به هر حال برای ما که مشکلی نبود :دی آخرش هم توله سگ بیچاره توی یه کوچه کنار مغازه کزیده بود :دی دیگه الکی بهونه نیار :دی

آخرین ویرایش:
خوب احسان فن بازی رو بذار کنار دیگه :| نمیشه اون دو تا کوفتی رو درست مث آدم فشار داد:| من داشتم دنبال سگ میدوییدم تو یاکوزا3 تا گرفتمش پدر Middle Finger راستم درومد :|:دی
ویرایش : راستی گفتم بلد نیستی بازی کنی :biggrin1: اون دو تا کوفتی رو باید با eshare Finger ـت بگیری نه اون درازه :biggrin1:
با اشاره که اصن رتته :دی نمیشه تُند تُند پُشت سرهم فشارش بده . اونم تو یه تایم زیاد .
آخه مرد حسابی من یاکوزا بازی کنم , ماکان هم بازی کنه اونوقت تو هم بازی کنی ؟!
چی ؟:-/

آخرین ویرایش:
حالا داداش من نظرم بر عکس شماس. من فکر میکنم به دلیل مشکلاتی که سل برای ps3 به وجود اورد تو نسل بعدش دیگه از سل استفاده نمیکنه سل شاید در زمان خودش خیلی خوب بود(همون ابررررررر کامپیوتر سونی که قرار بود بازی 4 بعدی بیاد !) ولی استفاده از cpu به جای gpu خیلی غیر منطقیه.
بعد تا اونجا که من میدونم gpu پلی استیشن 3 رو اینتل نساخته! کار انویدیا هست.
این پروژه پردازنده اینتل که قرار بود کار گرافیکی هم بکنه رفت تو باقالیا فکر کنم .
ولی من نظرم در مورد نسل بعد اینه که یه cpu ساده باید داشته باشن خیلی ساده . به جاش یه چنتا gpu داشته باشن مثلا 4 تا 580 gtx (اگر میشد چی میشد)

فکر کنم تو e3 امسال میخواد 5 ساعت آمار و ارقام بده و لابد یه تیزری چیزی از ps4 نمایش میدن . (فقط خدا کنه مثل معرفی ps3 نیاد بگه ابر کامپیوتر داریم میدیم بیرون! یا بازی 4 بعدی میسازیم و یه مشت مرغابی رو ول کنه تو وان! )

دوست من همه الان دیگه میدونن ساختار cell به چه صورتی هستش ساختار به معنی معماری Cell رو استفاده کردن و فقط قوی کردنش معنی نمیده منظور این هستش که ساختار پردازشی به همون شکل باشه و معماری پردازنده رو برای این که راحت تر بشه کار کردن باهاش تغییرش بدن .

اتفاقا به نظر من استفاده از یک cpu که بتونه کار GPU رو هم انجام بده و به اندازه cpu ها و gpu های جدید قدرت داشته باشه و به صورت 25-45 نانو باشه خیلی بهتر از استفاده از جدای این ها هستش .

خود این موجب میشه که گرمایش کمتری تولید بشه با توجه 25-45 بودنش دوم از حجم کلی دستگاه کم میکنه سوم شما هرچقدر که نیاز باشه میتونین پردازش Cpu و gpu رو مبادله کنین و حتی وقتی که به پردازش cpu بیشتر نسبط به gpu یا بر عکس دارین قدرت مانور بیشتری داشته باشین برای پردازش های مختلف.

اشتباه شما همین جا هستش پروژه اینتل هنوز پا بر جا هستش حتی AMD هم داره دیگه روی این پردازنده ها کار میکنه برای آینده .

عزیز جان E3 امثال حتی 1% هم امکان نمایش PS4 یا بازی هاش وجود نداره به خاطر حضور NGP .

دوست من همه الان دیگه میدونن ساختار cell به چه صورتی هستش ساختار به معنی معماری Cell رو استفاده کردن و فقط قوی کردنش معنی نمیده منظور این هستش که ساختار پردازشی به همون شکل باشه و معماری پردازنده رو برای این که راحت تر بشه کار کردن باهاش تغییرش بدن .

اتفاقا به نظر من استفاده از یک cpu که بتونه کار GPU رو هم انجام بده و به اندازه cpu ها و gpu های جدید قدرت داشته باشه و به صورت 25-45 نانو باشه خیلی بهتر از استفاده از جدای این ها هستش .

خود این موجب میشه که گرمایش کمتری تولید بشه با توجه 25-45 بودنش دوم از حجم کلی دستگاه کم میکنه سوم شما هرچقدر که نیاز باشه میتونین پردازش Cpu و gpu رو مبادله کنین و حتی وقتی که به پردازش cpu بیشتر نسبط به gpu یا بر عکس دارین قدرت مانور بیشتری داشته باشین برای پردازش های مختلف.

اشتباه شما همین جا هستش پروژه اینتل هنوز پا بر جا هستش حتی AMD هم داره دیگه روی این پردازنده ها کار میکنه برای آینده .

عزیز جان E3 امثال حتی 1% هم امکان نمایش PS4 یا بازی هاش وجود نداره به خاطر حضور NGP .
دوست من به نظر من اشتباه بزرگ سونی این هست که دوباره از سل بخواد استفاده کنه.
خوب شما میگید که سل رو جوری درست کنن که کار باهاش راحت باشه. ولی نمیشه دیگه:d

من میگم که یک cpu ساده باید باشه ( چون کار سنگینی تو کنسولا نمیکنه) ولی به جاش از پردازنده های قوی برای پردازش فیزیک و گرافیک استفاده کنن خیلی بهتره. البته گرما هم فاکتور مهمی هست . ولی استفاده از cpu یی که توش واحد های برداری برای پردازش گرافیک باشه پرفرمیس رو خیلی پایین میاره. فکر کنم دلیل اینکه اینتل تا الان نتونسته پروژه لارابی خودش رو بیرون بده همین باشه.( من فکر کنم اینتل گند زده آخه میخواست لارابی رو 3 سال پیش بده بیرون که هنوز موفق نشده و خبری هم ازش نیست:)).)

البته هرکسی نظر خودش رو داره ولی استفاده از gpu های ساخت انویدیا و amd خیلی به صرفه تر از این هست که سونی دوباره میلیون ها دلار هزینه کنه برای تغییر ساختار سل

این پروژه اینتل فکر کنم کنسل شدا . استفاده از 100 تا هسته تو یک die !

خب اگر معرفی کنه خوبه یه کم میخندیم. ( کلا سونی تو معرفی کنسولاش کارای خنده دار مینه) مثلا ساخت ابر کامپیوتر !! یا بازی 4 بعدی یا ترلیری که rt نیست و میگه الان رو دستگاه ها داره رندر میشه!:))

البته دوست عزیز این حرفایی که میزنم قست تمسخر ندارم ها

دوست من به نظر من اشتباه بزرگ سونی این هست که دوباره از سل بخواد استفاده کنه.
خوب شما میگید که سل رو جوری درست کنن که کار باهاش راحت باشه. ولی نمیشه دیگه:d

دوست من نظر من به هر حال مخالف نظر شما هستش همین معماری پردازنده هستش که قدرت مانور بالایی به سازنده میده و میتونه سازنده قدرتش رو تقسیم کنه و پردازش مورد نیازش رو و تا اون جا که بشه از تمام قدرت پردازنده استفاده کرد .

میشه دوست من cell به پردازنده Ps3 گفته میشه من دارم در مورد معماری پردازنده Cell صحبت میکنم نه خود cell که درون PS3 قرار گرفته کی گفته نمیشه ؟ .

من میگم که یک cpu ساده باید باشه ( چون کار سنگینی تو کنسولا نمیکنه) ولی به جاش از پردازنده های قوی برای پردازش فیزیک و گرافیک استفاده کنن خیلی بهتره. البته گرما هم فاکتور مهمی هست . ولی استفاده از cpu یی که توش واحد های برداری برای پردازش گرافیک باشه پرفرمیس رو خیلی پایین میاره. فکر کنم دلیل اینکه اینتل تا الان نتونسته پروژه لارابی خودش رو بیرون بده همین باشه.( من فکر کنم اینتل گند زده آخه میخواست لارابی رو 3 سال پیش بده بیرون که هنوز موفق نشده و خبری هم ازش نیست:)).)

این جا هستش که یک cpu با ساختار cell بدرد میخوره که بی استفاده نباشه و بشه بعضی از عملیات های پردازش گرافیکی رو بهش محول کرد .

در مورد Intel هم بگم کار شدنی هستش باید یعنی بشه آینده این دو صنعت به این قضیه بستگی داره که بشه cpu های تولید کرد که قدرت پردازش گرافیک هم داشته باشن و gpu از سیستم ها حذف بشه و از قدرت و انرژی صرفه جویی کرد این که برای این مشکل راه حلی پیدا شده یا نشده اول آخرش میشه یک چز محال نیست .

حالا اگه امسال نشه یا 2 سال دیگه نیاد 4 سال دیگه میاد به قولی دیر و زود داره سوخت و سوز نداره .

البته هرکسی نظر خودش رو داره ولی استفاده از gpu های ساخت انویدیا و amd خیلی به صرفه تر از این هست که سونی دوباره میلیون ها دلار هزینه کنه برای تغییر ساختار سل

این دقیقا مشکل دید شما هستش که به صرفه بودن رو نگاه میکنید برای مثال وقتی سونی کلی پول خرج این میکنه که برای مثال معماری مثل cell رو طراحی میکنه یک معماری جدید با شرکت هایی مثل IBM یا TOSHIBA بعد فکر میکنی فقط درون یک PS3 ازش استفاده میکنه این معماری میشه سر آغاز استفاده شرکت ها و برای سونی بیشتر از اون چیزی که روی یک PS3 فروش میره در آینده براش سود داره .

همین موضوع سر استفاده ساخت معماری جدیدی برای CPU و GPU ها هم هستش که شرکت ها کلی پول میدن که بتونن از این معماری استفاده کنن اگه سود نداشته باشه دیوانه که نیست که بره کلی پول خرج کنن با شرکت ها معماری پردازنده جدید برای مثال طراحی کنن به قول شما یک پردازنده قوی از IBM میگرفت میکرد تو PS3 براش سود بیشتر داشت .

این در مورد GPU هم صادقه .

دوست من نظر من به هر حال مخالف نظر شما هستش همین معماری پردازنده هستش که قدرت مانور بالایی به سازنده میده و میتونه سازنده قدرتش رو تقسیم کنه و پردازش مورد نیازش رو و تا اون جا که بشه از تمام قدرت پردازنده استفاده کرد .

میشه دوست من cell به پردازنده Ps3 گفته میشه من دارم در مورد معماری پردازنده Cell صحبت میکنم نه خود cell که درون PS3 قرار گرفته کی گفته نمیشه ؟ .
دوست من پردازنده سل به سازنده ها قدرت مانور رو داد ولی به چه قیمتی؟ پردازنده سل 8 تا پردازنده برداری قوی داره . + یک پردازنده اسکالار
خوب اینجا چنتا نکته مهم داریم.
یکی اینکه پردازنده برداری تنها به درد محاسبات گرافیکی میخوره. اگر بخوایم از این پردازنده به منظور دیگه ای استفاده کنیم باید برایش برنامه نویسی خاصی کنیم. (البته من اینجوری فکر میکنم)
دوم وجود پردازنده سوپر اسکالار هست که نوع برنامه نویسیش با پردازنده برداری متفاوت هست. خوب حالا کار کردن با سل سخت میشه. درسته؟
و این مورد باعث میشه که از این پردازنده در محاسبات گرافیکی هم استفاده نشه.
چون بازی ساز عملا باید چند جور برنامه بنویسه تا تو سل اجرا بشه.!

خوب بهتر نبود سونی به جای استفاده از سل مثلا 2 تا rsx تو ps3 میزاشت؟
هم بازدهش بهتر بود هم هزینه ها کاهش پیدا میکرد. فقط باید یه تهویه مناسب تر میزاشت.

میشه دوست من cell به پردازنده Ps3 گفته میشه من دارم در مورد معماری پردازنده Cell صحبت میکنم نه خود cell که درون PS3 قرار گرفته کی گفته نمیشه ؟
خوب دوست عزیز منم دارم معماری سل و میگم دیگه. معماری سل یعنی ترکیب کردن پردازنده های سریع برداری با پردازنده های اسکالار. ( کلا اساس شکل گیریه این پردازنده همین هست) خوب اگر بخوان این معماری رو عوض کنن که دیگه سل وجود نخواهد داشت!
شما در نظر بگیر که به غیر از شرکت های زیر مجموعه سونی هیچ شرکت دیگه ای نیست که بخواد بازیش رو برای سل و معماری خاص اون بهینه کنه ! چرا ؟ چون هزینه میره بالا.

در مورد Intel هم بگم کار شدنی هستش باید یعنی بشه آینده این دو صنعت به این قضیه بستگی داره که بشه cpu های تولید کرد که قدرت پردازش گرافیک هم داشته باشن و gpu از سیستم ها حذف بشه و از قدرت و انرژی صرفه جویی کرد این که برای این مشکل راه حلی پیدا شده یا نشده اول آخرش میشه یک چز محال نیست .

حالا اگه امسال نشه یا 2 سال دیگه نیاد 4 سال دیگه میاد به قولی دیر و زود داره سوخت و سوز نداره .
بله محال نیست. ولی بازم باید به میزان بازدهی اون هم توجه کرد. مسلما اینتل با پروژه لارابیش نتونسته به قدرت پردازنده های گرافیکی amd و انویدیا برسه چون اگر رسیده بود تا الان باید نمونه هایی از این لارابی رو تو بازار داشته باشیم. حالا من کاری ندارم که این کار شدنی هست یا نه. شاید هم به قول شما ظرف چند سال آینده بشه این کار رو کرد.

این دقیقا مشکل دید شما هستش که به صرفه بودن رو نگاه میکنید برای مثال وقتی سونی کلی پول خرج این میکنه که برای مثال معماری مثل cell رو طراحی میکنه یک معماری جدید با شرکت هایی مثل IBM یا TOSHIBA بعد فکر میکنی فقط درون یک PS3 ازش استفاده میکنه این معماری میشه سر آغاز استفاده شرکت ها و برای سونی بیشتر از اون چیزی که روی یک PS3 فروش میره در آینده براش سود داره .

همین موضوع سر استفاده ساخت معماری جدیدی برای CPU و GPU ها هم هستش که شرکت ها کلی پول میدن که بتونن از این معماری استفاده کنن اگه سود نداشته باشه دیوانه که نیست که بره کلی پول خرج کنن با شرکت ها معماری پردازنده جدید برای مثال طراحی کنن به قول شما یک پردازنده قوی از IBM میگرفت میکرد تو PS3 براش سود بیشتر داشت .

این در مورد GPU هم صادقه .
پروژه سل یک پروژه شکست خورده از لحاظ تجاری هست. سل تنها در ps3 استفاده شد+ یک مدل خاص از تلویزیون تشیبا که فروش زیادی هم نداشت. ( فکر کنم چنتا قابلیت بیسیم و wi fi و... داشت) و استفاده در یک ابر کامپیوتر
وگرنه سل در هیچ جای دیگه ای استفاده نشد.
الان سونی این همه هزینه برای تولید سل کرد. ولی اگر مثل ماکروسافت عمل میکرد خیلی بهتر نبود؟

تا جایی که یادمه توی یاکوزا برای دویدن باید نگه داری نه تند تند فشار بدی :biggrin1: البته اون سگه فک کنم زدنی بود شایدم نبود یادم نیست ! :biggrin1:
ولی من قشنگ یادمه :دی باس پش سر هم میزدیم :دی

درسته؟

درسته اما شما با یک تغییر ساده میتونین این قدرت رو از نا متقارن به متقارن تبدیل کنید با وجود این که شما تمام اون قدرت رو در حال استفاده هستین و شما باز هم با وجود این که پردازنده متقارن میشه شما دست رسی دارین به پردازنده نامتقارن یعنی خروجی شما با وجود این که متقارن هستش اما شما میتونین به عنوان یک پردازنده نا متقارن درش تغییر ایجاد کنید و شما دست رسی بالایی داشته باشین درست مثل ایجاد یک دست رسی در دست رسی دیگه .

شدنی هستش به نظر من آینده دست این نوع پردازنده ها هستش . ;) البته میشه گفت پردازنده نامتقارن پایه این پردازنده خروجی متقارن پردازش نامتقارن هستش .

والا تا جایی که من میدونم نه تنها من و خیلی های دیگه تو این سایت بلکه اکثر سایتهای معروف خارجی هم به برتری دسته های x360 زیاد اشاره کردند .
من خودم جفت#:-s دستگاه رو دارم اگر بازیهای فایتینگ مثل تکن رو کنار بگذاریم بقیه بازیها با دسته x360 خیلی بهتر کار میکنن .
حالا شما بگو گوشتکوب :))

به گوشتکوب توهین نکن :d

اون سایت هایی که گفتی رو دیدم اگه منابعت اونا هستن که ... بچه ها BC بهتر نقد می کنن:d

ببینید دسته چیزی نیست که در دسترس نباشه و مراجعه کنیم به سایت ها ! هر کی بازی کنه خودش می فهمه !
شما هر وقت تونستی با دست 360 فوتبال بازی کنی 250 امتیاز مایکرو پیش من داره :d یا هر وفت با دوستات جمع شدی و وسط کشتی کج شارژ یکی از دسته ها تموم نشد ...
هر وقت اون جای باطری ها گذاشت انگشت هات رو بذاری رو دسته ,
RT و LR هم که بعد از یه مدت اگه روز 6 7 ساعت بازی کنی نیاز به روغن کاری داره :d

جالبه بعضی از دوستان انگار می خوان پی سی اسمبل کنند همینجوری برای خودشون فاکتور می پیچن دو کیلو سل سه کیلو رم :)) :)):)):)):)) باب شاید اصلا معماری پردازشی در کنسول ها آینده بر پایه معماری جدیدی باشه... مثلا پردازش 128 بایتی واقعی;)

جالبه بعضی از دوستان انگار می خوان پی سی اسمبل کنند همینجوری برای خودشون فاکتور می پیچن دو کیلو سل سه کیلو رم :)) :)):)):)):)) باب شاید اصلا معماری پردازشی در کنسول ها آینده بر پایه معماری جدیدی باشه... مثلا پردازش 128 بایتی واقعی;)
داداش تا جایی که من میدونم حتی پردازنده ps2 هم 128 بیتی هست!
من فکر کنم سیستم های 2 نسل پیش رو اسمبل میکنی!:d
=))=))

درسته اما شما با یک تغییر ساده میتونین این قدرت رو از نا متقارن به متقارن تبدیل کنید با وجود این که شما تمام اون قدرت رو در حال استفاده هستین و شما باز هم با وجود این که پردازنده متقارن میشه شما دست رسی دارین به پردازنده نامتقارن یعنی خروجی شما با وجود این که متقارن هستش اما شما میتونین به عنوان یک پردازنده نا متقارن درش تغییر ایجاد کنید و شما دست رسی بالایی داشته باشین درست مثل ایجاد یک دست رسی در دست رسی دیگه .

شدنی هستش به نظر من آینده دست این نوع پردازنده ها هستش . ;) البته میشه گفت پردازنده نامتقارن پایه این پردازنده خروجی متقارن پردازش نامتقارن هستش .
آره خوب ما که بدمون نمیاد یه چهار پنچ تا cpu و gpu رو توش برییزن قوی تر میشه. بهتره دیگه. :d

آخرین ویرایش:
به گوشتکوب توهین نکن :d

اون سایت هایی که گفتی رو دیدم اگه منابعت اونا هستن که ... بچه ها BC بهتر نقد می کنن:d

ببینید دسته چیزی نیست که در دسترس نباشه و مراجعه کنیم به سایت ها ! هر کی بازی کنه خودش می فهمه !
شما هر وقت تونستی با دست 360 فوتبال بازی کنی 250 امتیاز مایکرو پیش من داره :d یا هر وفت با دوستات جمع شدی و وسط کشتی کج شارژ یکی از دسته ها تموم نشد ...
هر وقت اون جای باطری ها گذاشت انگشت هات رو بذاری رو دسته ,
RT و LR هم که بعد از یه مدت اگه روز 6 7 ساعت بازی کنی نیاز به روغن کاری داره :d

اتفاقا دسته XBOX جون میده واسه FIFA . مرتضی منتظهر الظهور معروف به مرتضی TNT که دو سال نفر اول دنیا شد و الانم بهترین فیفا باز ایرانه از این دسته Logitech ChillStream که طرح Xbox هست استفاده میکنه.
1156439725.jpg

شاید تنها دلیل من واسه خرید Xbox دسته هاش بود مخصوصا برای FIFA.چون باید همزمان از دو آنالوگ به دقت استفاده کنی (مخصوصا وقتی Manual بازی میکنی)
نمیدونم شاید دسته من کوچیکه یا دست شما بزرگه ولی دست من راحت پشت دسته تو فضای کنار باتری ها جا میگیره.در مورد LT , RT باهات موافقم کلا کیفیت جنس دسته های Xbox پایین تره (مخصوصا جنس پلاستیکش که باعث عرق شدید دست میشه)

• Like
Reactions: fixer

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or