PlayStation 4 در حال ساخت

Behrooz

کاربر سایت
sonyskdfSIUFHSKJBcfk..jpg

Sony رسما تایید کرد که کار ساخت PlayStation 4 در حال حاضر در جریان است.

امروز در طی یک کنفرانسی تلفنی که بین سرمایه گذاران و آقای Masaru Kato (معاون اجرایی و مدیر ارشد امور مالی Sony) برگذار شده بود،از آقای Masaru Kato سوال شد که در مورد افزایش هزینه های تحقیق و توسعه (R&D) توضیحی بدهد.

وی در جواب به سرمایه داران گفت:
"برای تجهیزات و وسایل خانگی، PS3 هنوز دارای عمر محصول(زمان پایان عمر آن هنوز به پایان نرسیده) است.اما این پلتفرم کسب و کار است.بنابراین برای آینده ی این پلتفرم، این که چه زمانی ما میخواهیم آن را معرفی کنیم نمیتوانم صحبت کنم.اما کار ساخت و توسعه ما بر روی (PS4) در حال حاضر در جریان است.پس برای آن هزینه های متحمل شده وجود دارد."

در فبریه Hirai رئیس و مدیر عامل شرکت سونی اعلام کرد:"PS4 یا نسل بعدی کنسول موضوعی نیست که ما در حال حاضر بخواهیم در مورد آن بحث کنیم"
به عقیده ایشان سونی" تمرکز خود را به طور کامل بر روی PS3" و همچنین PSP 2 یا NGP گذاشته است.
به هر حال این انتظار میرفت که Sony بر روی کنسول بعدی خود در حال کار باشد.

زمان اتمام این نسل از کنسول ها ممکن است بیشتر از نسل قبلی طول بکشد.
اما به هر حال شایعات زیادی وجود دارد که Microsoft هم در حال کار بر روی آینده ی پلتفرم خود(XBOX) هست.
همچنین Nintendo هم رسما تایید کرد که در E3 امسال کنسول بعدی خود را به نمایش می گذارد.

Eurogamer
VG247

آخرین ویرایش:
دستام چشه کیوان ؟ :d :d :d

کیوان چشمات مشکلات روحی روانی دارند :d دست رفته تو جیب! کجا دستم رو به کمرم زدم ؟ :d :d :d

آخرین ویرایش:
دستام چشه کیوان ؟ :d :d :d
مچش کجه ! اونجا که دستتو به کمرت زدی تابلوئه :دی
Chuji @ :
احسان جان الآن تو بازیهای شوتر L1&R1 معادل LT&RT هستنا :دی !
و R2&L2 هم معادل LB&RB .درسته که جاشون بالا و پایینه (جابجاست) ولی عملکردشون یکیه !
مثلا اگه Castlevania : LoS رو روی هردوتا بازی کرده باشی میفهمی که جاخالی دادن با دسته 360 چقدر راحت تر از جاخالی دادن PS3ـه .
بخاطر همون برتری LT نسبت به L2 .اصلا کلا R2 و L2 دسته PS3 خیلی مزخرفه :دی

آخرین ویرایش:
البته دستاش خیلی هم سالم نیست :biggrin1: !
چند بار دستاشو از نزدیک دیدی ؟ اصلاً خودشو دیدی ؟ :biggrin1:
من با آنالوگهاش مشکلی ندارم ، خیلی نرم و خوبن ، اما مشکلشون اینه که یکم نزدیک همن . مشکل بزرگی که کنترلر سونی داره ، دکمه های شلیک و زومه ! ( R1 & L1 )
مقایسشون کن با LT & RT ...
خب LT و RT ماشه ای هستن ولی R2 و L2 پدالی ! طبیعتاً معلومه هر کدوم در چه موردی بهتر جواب میدن ! تا جایی هم که یادمه از بدو تولد PS تا الان L1 و R1 دکمه ی نشونه گیری و تیر اندازی بودن ! در ضمن به علت اینکه ماشه ای نیستن و نیاز نیست برای پاسخگویی یه فاصله ی مشخصی پایین برن پاسخگویی بهتری در برابر فشرده شدن دارن ! بعد الان نظرت در مورد اون دکمه های تقه ای LB و RB که تقریباً بی مصرف هستن چیه ؟! حتی توی بعضی بازیای مولتی به علت جوابگو نبودن وظایفی که بر عهده ی L1 و R1 ـه به جای LB و RB منتقل میشه به LT و RT اونم بدون هیچ سنخیتی !
من که با نزدیک بودن آنالوگ ها مشکلی ندارم اتفاقاً توی بازیای شوتر برای من این نزدیک بودن آنالوگ ها بهتره چون انگشت های شصتم به هم نزدیک تره تسلط بیشتری روی حرکت و نشونه گیری همزمان دارم !
احسان جان الآن تو بازیهای شوتر L1&R1 معادل LT&RT هستنا :biggrin1: !
و R2&L2 هم معادل LB&RB .درسته که جاشون بالا و پایینه (جابجاست) ولی عملکردشون یکیه !
مثلا اگه Castlevania : LoS رو روی هردوتا بازی کرده باشی میفهمی که جاخالی دادن با دسته 360 چقدر راحت تر از جاخالی دادن PS3ـه .
بخاطر همون برتری LT نسبت به L2 .اصلا کلا R2 و L2 دسته PS3 خیلی مزخرفه :biggrin1:
می دونم ناسلامتی خودم روی 360 هم بازی میکنم :دی روی یه سری بازیا قشنگ تابلوئه که LB و RB جواب نمیده :دی
بی خودی هم بهونه نگیر اول مشکل جای آنالوگ بود حالا شد L2 و R2 :دی هیچ مشکل خاصی ندارن :دی مزخرف اون دکمه های چوب خشک XYAB هستن نه دکمه های روون L2 و R2 :دی حالا بیا بگو یه دکمه ی دیگش مزخرفه :دی اینجوری پیش بره دسته از بدو تولد مشکل دار میشه :دی
------------
@ چوجی : خوب من که همون اول گفتم :biggrin1: ! مشکل کنترلر PS3 هم دکمه های R2 & L2 ـشه ، هم نزدیکی آنالوگخاش . در مقابلش XO^[] خیلی بهتر از YXBA هست و در مورد D-pad هم صحبت نکنیم خیلی بهتره :biggrin1:چون پرواضحه که مال 360 وضش خیطه :biggrin1:
کیوان (:دی) برای تو شاید اینجوریه و یه سری عزیزان (همون عاشقان باربی رو میگم :دی) ولی اکثراً کسی مشکلی نداره مگه بخوان بهونه تراشی کنن :دی

آخرین ویرایش:
ای کاش در مورد قدرت سخت افزاریش هم یه توضیح کوچیک میداد.
ببینیم از این سل بازم استفاده میکنه؟ اگر از سل استفاده کنه اشتباه بزرگی رو کرده ( سخت افزار بی منطقیه):d

@ چوجی : خوب من که همون اول گفتم :دی ! مشکل کنترلر PS3 هم دکمه های R2 & L2 ـشه ، هم نزدیکی آنالوگخاش . در مقابلش XO^[] خیلی بهتر از YXBA هست و در مورد D-pad هم صحبت نکنیم خیلی بهتره :دیچون پرواضحه که مال 360 وضش خیطه :دی

اهان پس چون تکنولوژی داره به سمت کوچکتر شدن پیش میره، گیم پد هم باید کوچیک بشه!
من حاضرم گوشکوب تو دستم بگیرم بازی کنم ولی گیمپدی رو تو دستم نگریم که به خاطر کوچیک بودن و بد بودن وضعیت انالوگهاش، بعد یه ساعت بازی کردن یه بازی شوتر ، به ورم مفاصل انگشتان دچار بشم.
حالا خدارو چه دیدی شاید تو ps4 تکنولوژی اونقدر پیشرفت کرد که شما هم به ارزوت رسیدی و یه گیمپد دادن بیرون که اینقدر کوچیکه که حتی نیاز نیست دوتا دستتو برای گرفتنش خسته کنی و با همون یه دست کارت راه افتاد.
والا یه زمان که میومدی تو BC فن بوی زیاد بود ولی یجوری پست میدادن کسی نفهمه! الان خیلی راحت فریاد میزنن ملت!
دسته ی 360 خیلی وزنش زیاده وقتی بشینی یه صبح تا شب بازی کنی میفهمی! D-pad شم که فاجعه ی قرنه فرت فرم که باید واسش باطری بخری
بعد حالا دسته ی PS3 شد اشغال اون چاقالو شد شاهکار؟! شما همون با کوشکوب بازی کن راحت باش!
کوچیک بودن و بد بودن وضعیت انالوگهاش، بعد یه ساعت بازی کردن یه بازی شوتر ، به ورم مفاصل انگشتان دچار بشم
Epic LOL ما که صبح تا شب بازی میکنیم چیزیمون نشد اینهمه ادمم بازی میکنن همچین حرفی نمیزنن شما مشکل داری به خودت مربوطه!

والا یه زمان که میومدی تو BC فن بوی زیاد بود ولی یجوری پست میدادن کسی نفهمه! الان خیلی راحت فریاد میزنن ملت!
دسته ی 360 خیلی وزنش زیاده وقتی بشینی یه صبح تا شب بازی کنی میفهمی! D-pad شم که فاجعه ی قرنه فرت فرم که باید واسش باطری بخری
بعد حالا دسته ی PS3 شد اشغال اون چاقالو شد شاهکار؟! شما همون با کوشکوب بازی کن راحت باش!

Epic LOL ما که صبح تا شب بازی میکنیم چیزیمون نشد اینهمه ادمم بازی میکنن همچین حرفی نمیزنن شما مشکل داری به خودت مربوطه!
والا فن اون کسیه که حتی تحمل شنیدن چند کلام مخالف رو نداره و تا میبینه به مقدساتش داره توهین میشه، چشمو میبنده و نارنجک بسته با کله میپره وسط که مرتدان رو ناکار کنه.
حالا داستان ما اینجا هم صدق میکنه...
اره پسر خوب! اصلا اون دسته اعلاحضرت شما بهشتیه و هرکی روش نقص بذاره باید دار زده بشه. ما هم با همین گوش کوبمون حال میکنیم و سعی میکنیم از هر گونه اسیبی اعم از درد انگشتان تا نزدیک شدن به فنهای خطرناک تا جایی که میشه دوری کنیم.

والا تا جایی که من میدونم نه تنها من و خیلی های دیگه تو این سایت بلکه اکثر سایتهای معروف خارجی هم به برتری دسته های x360 زیاد اشاره کردند .
من خودم جفت#:-s دستگاه رو دارم اگر بازیهای فایتینگ مثل تکن رو کنار بگذاریم بقیه بازیها با دسته x360 خیلی بهتر کار میکنن .
حالا شما بگو گوشتکوب :))

والا تا جایی که من میدونم نه تنها من و خیلی های دیگه تو این سایت بلکه اکثر سایتهای معروف خارجی هم به برتری دسته های x360 زیاد اشاره کردند .
من خودم جفت#:-s دستگاه رو دارم اگر بازیهای فایتینگ مثل تکن رو کنار بگذاریم بقیه بازیها با دسته x360 خیلی بهتر کار میکنن .
بی زحمت یه لینکی چیزی هم بدین ممنون میشیم .

عزیز ممنون میشم برای بنده این سایت ها رو لینکش رو بزارید ما هم مطلع شیم;)
ای خدا ما 4 ساله این کنسول رو داریم نه درد مفاصل انگشت گرفتیم نه ازش ناراضی هستیم .
منم خودم جفت کنسول رو دارم و کلا از d-pad بگیر تا xyba واقعا اذیت کن هستند . برای اون چهار تا دکمه که باید نصفه انرژی روش خالی کنی دی - پد رو هم که دیگه همه باهاش اشنایی دارند که چقدر پر کاربرد و مفید!!!!!!!!:d بعد دسته زیادی بزرگ و تو دستم اذیت میکنه شاید بخطر اینه که من از ps1 تا ps3 همش این دسته رو گرفتم دسته xbox برایاینجوری هست وگرنه من رو که به شخصه اذیت میکنه . اون اوایل که مورتال اومده بود برای xbox گرفتم کلا پشت انگشتام متورم شد سر زدن کمبو ها ین از دسته xbox :d
اما به شخصه خودم معتقدم دکمه های L2 و R2 در دسته های PS2 بهتر بود و کارامد تر این رو همه فن های سونی میدونند و تنها مشکل این دسته هم همینه وگرن واقعا از نظر وزن و اندازه عالی و هست و مشکلی توش دیده نمیشه و همین تنها مشکلش هست که اونم برطرف میشه
اون کسایی که میگن دوتا نالوگ بهم خیلی نزدیک این زدیکی برعکس یه حسن در مقابل XBOX هست چون کارامدی خودش رو در بازی های سوم شخص و اول شخص نشون میده
کلا بعضی دوستان از روی خوشحالی خیلی حرف های استادانه میزنند!!!!!!:d:)):))

شماها چه حوصله ای دارید به خدا.نسل تموم شد هنوز دارین بحثهای اول نسل رو پیش میکشید#:-s
تو این فکرم که از چه پروسسور یا کارت گرافیکی میخوان استفاده کنن که نزدیک به 10سال جواب بده چون همینجوری زمان نسلها داره بیشتر میشه و نیاز بیشتری به قدرت هست و اگه کنسولی بخواد عرضه بشه که نزدیک به 10سال جواب بده باید ابر دستگاهی باشه.حسابی ذهنمو مشغول کرده

در مورد نسل بعدی به نظر من که زوده که ps4 معرفی بشه چون نسل الان هنوز حرفای زیادی واسه گفتن داره و هنوز من از استودیو هایی بازی نشنیدم به خاطر محدودیت کنسول نتونستن بازی شون رو گسترش بدن.
اقا به خدا دیگه پول نموند هر چی بود دادیم واسه بازی.نیاد فعلا بهتره...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or