PlayStation 4 در حال ساخت

Behrooz

کاربر سایت
sonyskdfSIUFHSKJBcfk..jpg

Sony رسما تایید کرد که کار ساخت PlayStation 4 در حال حاضر در جریان است.

امروز در طی یک کنفرانسی تلفنی که بین سرمایه گذاران و آقای Masaru Kato (معاون اجرایی و مدیر ارشد امور مالی Sony) برگذار شده بود،از آقای Masaru Kato سوال شد که در مورد افزایش هزینه های تحقیق و توسعه (R&D) توضیحی بدهد.

وی در جواب به سرمایه داران گفت:
"برای تجهیزات و وسایل خانگی، PS3 هنوز دارای عمر محصول(زمان پایان عمر آن هنوز به پایان نرسیده) است.اما این پلتفرم کسب و کار است.بنابراین برای آینده ی این پلتفرم، این که چه زمانی ما میخواهیم آن را معرفی کنیم نمیتوانم صحبت کنم.اما کار ساخت و توسعه ما بر روی (PS4) در حال حاضر در جریان است.پس برای آن هزینه های متحمل شده وجود دارد."

در فبریه Hirai رئیس و مدیر عامل شرکت سونی اعلام کرد:"PS4 یا نسل بعدی کنسول موضوعی نیست که ما در حال حاضر بخواهیم در مورد آن بحث کنیم"
به عقیده ایشان سونی" تمرکز خود را به طور کامل بر روی PS3" و همچنین PSP 2 یا NGP گذاشته است.
به هر حال این انتظار میرفت که Sony بر روی کنسول بعدی خود در حال کار باشد.

زمان اتمام این نسل از کنسول ها ممکن است بیشتر از نسل قبلی طول بکشد.
اما به هر حال شایعات زیادی وجود دارد که Microsoft هم در حال کار بر روی آینده ی پلتفرم خود(XBOX) هست.
همچنین Nintendo هم رسما تایید کرد که در E3 امسال کنسول بعدی خود را به نمایش می گذارد.

Eurogamer
VG247

آخرین ویرایش:
تا قبل از دسته ی ایکس باکس فکر میکردم دسته ی سونی بهترین ولی حالا با قاطعیت میگم فاجعست مخصوصا که نسبت به پی اس دو کوچکترم شده بود

تا قبل از دسته ی ایکس باکس فکر میکردم دسته ی سونی بهترین ولی حالا با قاطعیت میگم فاجعست مخصوصا که نسبت به پی اس دو کوچکترم شده بود
اون که بیشتر به درد کشتی گیرا یا وزنه بردارا و بادی بیلدینگ و اینجور چیزا می خوره ! هم گندس هم ماشاا... خودش + دو تا باتری قلمی دیگه ... یه جورایی دست آدم می پوکه :d ناسلامتی تکنولوژی به سمت کوچک و سبک تر شدن میره نه برعکس :d

اون که بیشتر به درد کشتی گیرا یا وزنه بردارا و بادی بیلدینگ و اینجور چیزا می خوره ! هم گندس هم ماشاا... خودش + دو تا باتری قلمی دیگه ... یه جورایی دست آدم می پوکه :d ناسلامتی تکنولوژی به سمت کوچک و سبک تر شدن میره نه برعکس :d
اهان پس چون تکنولوژی داره به سمت کوچکتر شدن پیش میره، گیم پد هم باید کوچیک بشه!
من حاضرم گوشکوب تو دستم بگیرم بازی کنم ولی گیمپدی رو تو دستم نگریم که به خاطر کوچیک بودن و بد بودن وضعیت انالوگهاش، بعد یه ساعت بازی کردن یه بازی شوتر ، به ورم مفاصل انگشتان دچار بشم.
حالا خدارو چه دیدی شاید تو ps4 تکنولوژی اونقدر پیشرفت کرد که شما هم به ارزوت رسیدی و یه گیمپد دادن بیرون که اینقدر کوچیکه که حتی نیاز نیست دوتا دستتو برای گرفتنش خسته کنی و با همون یه دست کارت راه افتاد.

• Like
Reactions: kamran_dotnet
تو بازیهای شوتر هم نظرت همینجوریه ؟:دی

پس چرا من که چندین و چند ساعت میشینم پای بازی هیچ دردی احساس نمیکنم :d
شما با دسته کشتی میگیرید احیانا ؟ :d

یه بار تا دیر وقت بیدار بودم داشتم gears 2 میزدم باتری دسته تموم شد دیدم باتری ندارم از تو ساعت دیواری کش رفتم .خدایی این باتری ش خیلی نافرمه .اما از لحاظ خوش دستی واقعا بهتر از دسته ps3 یه. (به استثنا فوتبال و فایتی)

اهان پس چون تکنولوژی داره به سمت کوچکتر شدن پیش میره، گیم پد هم باید کوچیک بشه!
من حاضرم گوشکوب تو دستم بگیرم بازی کنم ولی گیمپدی رو تو دستم نگریم که به خاطر کوچیک بودن و بد بودن وضعیت انالوگهاش، بعد یه ساعت بازی کردن یه بازی شوتر ، به ورم مفاصل انگشتان دچار بشم.
حالا خدارو چه دیدی شاید تو ps4 تکنولوژی اونقدر پیشرفت کرد که شما هم به ارزوت رسیدی و یه گیمپد دادن بیرون که اینقدر کوچیکه که حتی نیاز نیست دوتا دستتو برای گرفتنش خسته کنی و با همون یه دست کارت راه افتاد.
آخه نکته اینجاس که این دست درد و اینا چیزیه که بعضی از دوستان به صورت زبونی بهش مبتلا میشن ! :d و گرنه یه لشکر آدم 3 نسل دارن با همین دسته بازی میکنن ! تا جایی که من می دونم بعد از این همه سال دستهام سالمه و سرجاش هر چی بازی هم که دلت بخواد به وفور و با تایم بالا یه بند بازی کردم , اینجور حرفا یه بهونه ی قدیمیه از اول این نسل !
دیگه فک نمی کنم کسی به اندازه ی این امیر حسین یه بند بازی کرده باشه برو تعداد تروفی هاش رو ببین !
تو بازیهای شوتر هم نظرت همینجوریه ؟:biggrin1:
پس یعنی همه با KILLZONE , RESISTANCE و خیلی بازیای اول شخص مولتی دیگه مشکل داشتن ! البته عزیزانی که ارادت خاصی به باربی سفید دارن رو فاکتور بگیر !

آخرین ویرایش:
دیگه فک نمی کنم کسی به اندازه ی این امیر حسین یه بند بازی کرده باشه برو تعداد تروفی هاش رو ببین !
البته دستاش خیلی هم سالم نیست :دی !
پس یعنی همه با KILLZONE , RESISTANCE و خیلی بازیای اول شخص مولتی دیگه مشکل داشتن ! البته عزیزانی که ارادت خاصی به باربی سفید دارن رو فاکتور بگیر !
من با آنالوگهاش مشکلی ندارم ، خیلی نرم و خوبن ، اما مشکلشون اینه که یکم نزدیک همن . مشکل بزرگی که کنترلر سونی داره ، دکمه های شلیک و زومه ! ( R1 & L1 )
مقایسشون کن با LT & RT ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or