PlayStation 4 در حال ساخت

Behrooz

کاربر سایت
sonyskdfSIUFHSKJBcfk..jpg

Sony رسما تایید کرد که کار ساخت PlayStation 4 در حال حاضر در جریان است.

امروز در طی یک کنفرانسی تلفنی که بین سرمایه گذاران و آقای Masaru Kato (معاون اجرایی و مدیر ارشد امور مالی Sony) برگذار شده بود،از آقای Masaru Kato سوال شد که در مورد افزایش هزینه های تحقیق و توسعه (R&D) توضیحی بدهد.

وی در جواب به سرمایه داران گفت:
"برای تجهیزات و وسایل خانگی، PS3 هنوز دارای عمر محصول(زمان پایان عمر آن هنوز به پایان نرسیده) است.اما این پلتفرم کسب و کار است.بنابراین برای آینده ی این پلتفرم، این که چه زمانی ما میخواهیم آن را معرفی کنیم نمیتوانم صحبت کنم.اما کار ساخت و توسعه ما بر روی (PS4) در حال حاضر در جریان است.پس برای آن هزینه های متحمل شده وجود دارد."

در فبریه Hirai رئیس و مدیر عامل شرکت سونی اعلام کرد:"PS4 یا نسل بعدی کنسول موضوعی نیست که ما در حال حاضر بخواهیم در مورد آن بحث کنیم"
به عقیده ایشان سونی" تمرکز خود را به طور کامل بر روی PS3" و همچنین PSP 2 یا NGP گذاشته است.
به هر حال این انتظار میرفت که Sony بر روی کنسول بعدی خود در حال کار باشد.

زمان اتمام این نسل از کنسول ها ممکن است بیشتر از نسل قبلی طول بکشد.
اما به هر حال شایعات زیادی وجود دارد که Microsoft هم در حال کار بر روی آینده ی پلتفرم خود(XBOX) هست.
همچنین Nintendo هم رسما تایید کرد که در E3 امسال کنسول بعدی خود را به نمایش می گذارد.

Eurogamer
VG247

آخرین ویرایش:
sonyskdfSIUFHSKJBcfk..jpg

Sony
به عقیده ایشان سونی" تمرکز خود را به طور کامل بر روی PS3" و همچنین PSP 2 یا NGP گذاشته است.

Eurogamer
VG247
خبر که خوب هست
وای نکته عجیب اینجا هست که باز هم تاکید داره تمرکز اصلی روی ps3هست در حال حاضر بابا خسته نشدید
اخه چند سال باید با یک کنسول ادم کار کنه !!!!
این جور که این ها پیش میروند 5 سال که الان شده فکر کنم یک 4 سال دیگه ای هم رو ps3 مانور بدهند میشه 8 سال

خدا کنه دسته ی جدید هم معرفی کنن 10 ساله همون دسته ی ps1 رو میدن به ملت فقط قیمتش زیاد میشه :دی
اره خدایش بشینن یک چیز دیگه طراحی کنند

به به:x
من عاشق کنسولای سونی ام حالا 4ـشم که بیاد چه بهتر!
فک کنم این e3 هم سونی هم مایکرو یه رونمایی ساده اما خفن داشته باشن از کنسولاشون(بخاطر جریان اون دعوتنامه مایکرو سافت که عکس کنسول روش بود!)
ما که هنوز نتونستیم ps3 بگیریم:دی انشا الله ـش که بیاد ما میریم 3 رو بخریم:دی (بخاطر ارزون شدن و...)

• Like
Reactions: βehdad
اون دسته فضایی که قرار بود برای PS3 بیاد را تو PS4 بیارن چی میشه:d
ولی خداکنه حالا حالا ها نیاد چون به حتما به تلویزیون های LED ,3D نیاز داره که تو ایران خیلی گرونند:d
ps4.jpg

کمی هم طراحی کنسولش رو تغییر بده چون slim ش خیلی چرت بود خدایی.
باور کنید این عکسهای فیک بد نیستنا
playstation4-winning-concept5-600x374.jpg

یا مثلا این که دستش شبیه دسته های به باد رفته پی اس 3 هست
3525749-original-300x220.jpg

و گل سر سبد عکسها :x:x:x:x:x
PS4.jpg

نه بابا این چی هست دیگه آدم رو یاد هارد اکسترنال میندازه :d

سونی میخواست از نینتندو کم نیاره گفت آره ما هم داریم PS4 میزنیم حالا حالا PS3 هست خودشون هم گفتن "تمرکز اصلی ما روی PS3 هست"

• Like
Reactions: taherism
خدا کنه دسته ی جدید هم معرفی کنن 10 ساله همون دسته ی ps1 رو میدن به ملت فقط قیمتش زیاد میشه :دی

10 سال؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فکر کنم حد اقل 16 ساله همین مدل دسته هست نه 10 سال.
بعد این دسته که خوبه به نظرم دسته 360 و ps3 یکی از بهترین دسته ها هستن چون خیلی راحت تو دست گرفته میشه من که با دسته ps1 خیلی راحت تر از دسته دریمکست بودم.

کمی هم طراحی کنسولش رو تغییر بده چون slim ش خیلی چرت بود خدایی.
باور کنید این عکسهای فیک بد نیستنا

یا مثلا این که دستش شبیه دسته های به باد رفته پی اس 3 هست
3525749-original-300x220.jpg

و گل سر سبد عکسها :x:x:x:x:x
PS4.jpg

خوبن اما نه به این نازکی چون اون موقع حد اکثر قدرتش میشه به اندازه ps3 چون ngp خودش از این ها ضخیم تره تا چه برسه به این نازکی باشه.اما اگه بزرگ همین ها باشه بدک نیست;):d

آخرین ویرایش:
پس نسل بعد 2013 معرفی میشه !
عجب ... .
دقیقا همون 2013 باید منتظر نسل بعد باشیم ! الانم با اینهمه عنوان و لوازم جانبی ( کینکت و موو و ... ) معنی نمی ده به این زودی این نسل تموم بشه .

p.s : اون دسته های فضایی ps3 که قرار بود عرضه بشه مورد تست یه سری گیمر قرار گفت و همه هم ازش شکایت کردن . به همین دلیل سونی دسته رو به حالت اولیه برگردوند . الانم مشکلی تو دسته ها نیست که بخواد جای گلایه و شکایت برای کسی بذاره ، پس تغییر هم نکنه مهم نیست !

ممنون بابت خبر.در مورد دسته هم شخصا دوست ندارم تغییری بدنش.همینجوری خوش فرم واسه کسایی که از PS1 تا PS3 به این عادت کردن سخته به یه دسته دیگه عادت کنن.سونی هم این کار رو نمیکنه ... میدونم :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or