دوست من کاری نداره که اگه از pc دانلود کردی بعد می خوای رو ps3 نصب کنی با فلش یا مموری فقط کافیه فایل تم رو توی این 2 تا پوشه قرار بدی یعنی اینجوری:از pss هم می شه گرفت....من نمی دونم چرا این تم ها رو نمی تونم بریزم
THEME نه THEMESمن همون کای که شما گفتید کردم.ولی نشد.
یک فایل با فرمت pst file دونلود کردم.برای کیل زون 2 بود.
بعدش یک فولدر با نام PS3 درست کردم .توش هم یک فولدر با نام THEMES باز کردم.توش هم این فایل را گزاشتم.
وقتی رفتم تو قسمت تم کنسول و install را زدم بعدش روی فلش کلیک کردم.ولی اونجا مینویسه فایلی وجود نداره
سلام دوست عزیز:smile:من همون کای که شما گفتید کردم.ولی نشد.
یک فایل با فرمت pst file دونلود کردم.برای کیل زون 2 بود.
بعدش یک فولدر با نام PS3 درست کردم .توش هم یک فولدر با نام THEMES باز کردم.توش هم این فایل را گزاشتم.
وقتی رفتم تو قسمت تم کنسول و install را زدم بعدش روی فلش کلیک کردم.ولی اونجا مینویسه فایلی وجود نداره
پسوند کلیش اینه PS3UPDAT.PUPدوستان عزیز و گرامی من یک سوال داشتم !!!
پسوند این تم ها چی بید ایا پسوند های مختلفی داره مثل تم های پی اس پی یا نه ؟
2: و اینکه وقتی پی اس3 رو به پی سی وصل میکنیم یه فولدر به نام یوزری که ساختیم تو مای کامپیوتر ظاهر میشه ؟ که بعد توی اون اصلا چیزی هست نیست ؟
خیلی ممنون دوستان فقط سوال برام خیلی مهم وفوریه ممنون میشم کمکم کنید !!
میتونه مشکل از تم هات باشه. برای مثال theme زیرو دانلود کن. (من امتحان کردم full screen ـه)دوستان من یک مشکلی داشتم theme هایی که میریزم روی PS3ام Full Screen نیستش باید چیکار کنم؟
برای تنظیم رزولِیشن از قسمت Settings بعد Display Settings بعد از اون Video Output Settings>>>HDMI اینجا دو تا گزینه داره یکی Automatic ـه یکی Custom . این Custom همینطوری که از اسمش معلومه خودتون میتونید به دلخواه رزولِیشنو تنظیم کنید.اتفاقا من همین رو اصلان بالا داده بود دانلود کردم و فقط یک تیکه آبی رنگ ازش معلوم بود. من با HDMI وصل کردم و TVم هم 46 سامسونگ Full HD هستش. رزولیشنش رو نمی دونم تو PS3 از کجا باید ببینم.