PlayStation 3 هک شد ....اما....

rezaigi2004

کاربر سایت
سلام
خبر مشکوک اما تایید شده با جواب قاطع....
PlayStation 3 Firmware Cracked...But It Isn't Worth It
PlayStation 3 کرک شد اما آیا ارزشی دارد؟

ps3photo_04_small.jpg

به نقل از خبر گذاری n4g طبق لینک سایت psxextreme کنسول PlayStation 3 برای اجرای بازی های کپی هک شد.

اما خود این سایت دوباره قضیه رو اینطوری توضیح داده:به طور قطع هر بازی PS3 بین 20 تا 40 GB حجم داره که قیمت Blu-Ray خام در حال حاظر $40 میباشد که با قیمت خود بازی اورجینال تفاوت آنچنانی پیدا نمیکند و صاحبان PS3 نباید از این قضیه زیاد به وجد بیایند.

Screenshot_2.jpg
[/IMG]

آخرین ویرایش:
اکثر بازیاهم در اینده فکر کنم رو 50بیاد:confused:
اونوقت نمیشه بازی که رو 50است رو دوتا 25 رایت کرد مثل دیویدی9 gow2؟؟؟؟
؟
مرسی

50GB برای اکثر بازیها؟!!! چه خبره .... :eek:
برای کدوم شرکت صرف میکنه بیاد این مقدار Content برای یک بازی تولید کنه که آخر سر 50 دلار بفروشه.

شاید هم مثل قدیمها که ته فیلمهای Betamax شو هندی میزدند.. این ها هم هر چقدر آخر دیسک خالی موند شو میزنند یا کارتون فوتبالیستها .:biggrin1:

بنظرم هك شدن پلي3 تو تابستون تقريبا قطعي هست . ولي بهتره كه بدونيد هنوز مونده پلي3 هك بشه و اين خبري كه رضا داد نميشه نظري دربارش داد چون فعلا تونستن فقط بازيهاشو Bootable كنن و هنوز نتونستن Run كنن ولي ميشه گفت تقريبا 50% يا بيشتر راهو طي كردن چون اين بوت شدن هم با توجه به RegEdti بودن لينوكس قابل توجه هست

بابا چرا درست نمي نويسيد فريم ور ps3 هک شد.
بعد نوشته که به دليل گران بودن ديسک ها و زياد بودن حجم براي دانلدود از اينترنت به نظر اونا فايده اي نداشته.

PlayStation 3 Firmware Cracked...But It Isn't Worth It

بعد نوشته ممکنه شما از psn بن بشين.البته اين يه حدسه !!!!

Sony will likely axe you (read: ban you) from the PlayStation Network

شما درستش رو بنویس
27.gif

خوب تو خبر من چی گفتم نگفتم گرونه ارزش نداره
10.gif

لطفا برای گرفتن اشکال همه جنبه هارو در نظر بگیرید
13.gif

50GB برای اکثر بازیها؟!!! چه خبره .... :eek:
برای کدوم شرکت صرف میکنه بیاد این مقدار Content برای یک بازی تولید کنه که آخر سر 50 دلار بفروشه.

شاید هم مثل قدیمها که ته فیلمهای Betamax شو هندی میزدند.. این ها هم هر چقدر آخر دیسک خالی موند شو میزنند یا کارتون فوتبالیستها .:biggrin1:

شو نمیزنن:)
میدونید که بیشتر بازی های PS3 دارای حجم بسیار بالایی دمو HD هست به همین دلیل حجم بالایی رو اشغال میکنه;)

من ميخوام بدونم شما که ميگيد اگه مثل psp بشه خيلی خوبه چيکار ميخوايد بکنيد ؟ بر فرض که گيريم شد
بازی های که مثلاً 20 گيگ حجم دارن فعلاً ، کپيشون کلی طول ميکشه ، روی 60 gig هارد کپی کنی ، فوق 2 3 4 تا بازی فعلاً بتونی بريزی ، مثل psp
اينکه همش دردسره مثل psp
هی اينو بريزی ، اونو بريزی ، اينو پاک کنی و ...

15 GB حدودا 15 دلار .. 50GB هم 34-35 دلار.
فکر نمی کنم دیسک بلوری 15 گیگی داشته باشیم.

در مورد قیمت ها هم بگم که اون نویسنده ظاهرا یکمی مخش تاب داشته چون حتی قیمت BD تک فروشیش هم 10-12 دلاره، وای به حال خرید به تعداد زیادش. مثل این میمونه که بگی قیمت CD الان 300 تومنه در صورتی که میتونی بری فله ای بخری که واست در میاد حدود 100 تومن دونه ای. پس اگه کپی خور بشه مطمئن باشین که ارزش داره و قیمت BD خام توی تعداد بالا هم کمتر از 10 دلاره. مثلا فیلم های BD با قیمت 15 تا 25 دلار دارن فروخته میشن (که content داره و 1000 نفر روش سود می کنن، از فروشنده فروشگاه بگیر تا شرکت فیلم سازی و ...) پس چجوری BD خام 40 دلاره؟؟:laughing:

شو نمیزنن:)
میدونید که بیشتر بازی های PS3 دارای حجم بسیار بالایی دمو HD هست به همین دلیل حجم بالایی رو اشغال میکنه;)

این که همون شد :biggrin1:
ببخشید یادم نبود همه بازی رو به خاطر دمو های آخرش بازی میکنند :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or