Playstation به دنبال Backward Compatibility نخواهد رفت

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
xbox-one-backwards-compatibility-.png

رئیس بخش اروپایی Playstation، از نبود علاقه برای برای رفتن راه مایکروسافت در قبال Backward Compatibility خبر داد.

او در گفتگویی با سایت MCV در قبال این رونمایی گفت:
"حرکتی بسیار سنجیده بود. با این قابلیت شما بخش بزرگی از دارندگان Xbox 360 را مجاب به خرید Xbox One می‌کنید."
اما Ryan از نبود شفافیت در نحوه اجرای این قابلیت صحبت کرد:
"من حس می‌کنم که زوایای پنهانی در این موضوع باشد اما باید صبر کرد و دید."
Ryan تایید کرد که سونی نیروی خود را وقف سیستم‌هایی مثل Shareplay، بازی در حین دانلود و قابلیت Pause/Resume، خواهد کرد:
"متاسفانه در دنیا به اندازه‌ی کافیه مهندس نرم‌افزار وحود ندارد و هر شرکت مجبور به انتخاب راه‌های خاص است. انتخاب‌های آن‌ها بسیار عقلانی و از روی حساب بود اما برای ما نیز کاملا حساب شده است. اتفاقا به نظرم این یک اتفاق خوب است چرا که مشتریان قابلیت مقایسه و انتخاب بهتری دارند."
او با اشاره به امکان BC در مدل‌های اولیه‌ی PS3، توضیح داد که این امکان در آن موقع هم طرفداران زیادی داشت اما بسیار کمتر استفاده شد.

Ryan در آخر از نحوه‌ی برخورد سونی با این موضوع ابراز خوشحالی کرد و دوباره آن را حساب شده خواند.

منبع

BC توی XB1 کاملاً متفاوت با اون چیزی هست که سونی نسل پیش با PS3 انجام داده بود. روی XB1 خود X360 رو شبیه سازی میکنن و علاوه بر بازی به تمام امکانات داشبورد و ... X360 دسترسی خواهید داشت. یعنی مثل این هست که با داشتن یک کنسول، هر دو کنسول رو صاحب باشید و میتونید با دوستان خودتون روی 360 هم چت کنید و هم آنلاین بازی کنید و از بازیهایی که قبلاً خریدید (دیجیتال یا دیسکی) بدون پرداخت هزینه اضافه استفاده کنید.

از طرفی انجام چنین کاری از طرف مایکروسافت خیلی عجیب هست که چطور تونستن کنسولی مثل 360 رو که CPU با قدرت بالا در زمان خودش داشت (و هنوز هم در برخی زمینه ها پا به پای CPUهای XB1 و PS4 میتونه خروجی داشته باشه) رو روی XB1 با یک CPU نسبتاً ضعیف شبیه سازی کنن. کاری که سونی شاید هیچوقت نتونه برای PS3 انجام بده (بخصوص برای بازیهایی که بخوبی برای Cell بهینه شدن).

من که موافقم سونی هستم.
کنسول نخریدم که باهاش بازیهای نسل قبلو بازی کنم!
با وجود ریمسترهای این نسل بازیهای نسل قبل توجیح منطقی نداره خریدشون و اجراشون روی نسل فعلی!

این حرکت ماکرو سافت بزرگترین بمب امسالش بود. انصافا هم فوق العادست...
همیشه نوستالژی بازی های نسل های قبل هست و خیلی وقت ها شده میخوایم بازی های قبلو بازی کنیم ولی خوب کنسولش نیست... چیزی که تا الان بدون هیچ شکی یکی از بزرگترین خصوصیات PCبود... سونی اینکار رو بکنه خیلی عالی میشه... هرچند PSnow رو داره ولی خوب این BC خیلی بهتره

من که موافقم سونی هستم.
با وجود ریمسترهای این نسل بازیهای نسل قبل توجیح منطقی نداره خریدشون و اجراشون روی نسل فعلی!

موافق سونی؟

اگر سونی نظرش این بود که دیگه سرویس PS NOW رو اول از همه جا روی PS4 راه نمی انداخت که حالا بخوا در ازای بازی کردن بازیهای PS3 که شاید قبلاً خریداری کرده باشید اونم با شرایط و مشکلات خاص (نیاز به داشتن اینترنت مناسب و پهنای باند بالا و افت کیفیت تصویر و لگ و شاید افت فریم و ...) بخواد ساعتی یا روزانه از شما پول بگیره.

با قابلیت BCـه XB1 هر کس میتونه تمام بازیهایی که روی 360 صاحبشون بوده (از بین بازیهایی که مایکروسافت در زمان عرضه عمومی این سرویس عرضه میکنه و یا بعداً بهش اضافه میکنه) رو بدون پرداخت هزینه اضافی و با داشتن تمام امکانات کنسول نسل هفتمی و در کنار تمام دوستانی که هنوز روی اون کنسول موندن بازی کنه. این سرویس Native و Freeـه، درست نقطه مقابل PS NOW که نه بصورت نیتیو روی کنسول اجرا میشه (بگذریم از سایر وسایلی که برای استریم بازیهای نسل قبلی سونی بکار گرفته شدن و میشن) و نه Free هست.

از طرفی بازی کردن Skyrim و RDR و Portal و ... از نسل قبل که روی XB1 و PS4 نمیان هم بدور از لطف نیست. حداقل مجبور نیستید بابت افزایش فریم ریت و رزلوشن بافتهای این بازیها دوباره 30$ یا 40$ پول بدید، اونم تازه در صورتی که اصلاً این بازیها شانسی برای پورت شدن داشته باشن.

من که موافقم سونی هستم.
یعنی حاضری برای یک بازی دوبار پول بدی؟!:دی
خدا خیرت بده،شرکتا دنبال همین طور فنا هستن:دی
حالا PsNowرو چیکار کنیم؟بگم جمع کنن پس؟:دی

خااااک تو سرش :|

من الان PS3م رو فقط به خاطر 3 تا بازی نگه داشتم اگه این قابلیت بود میفروختمش و راحت رو PS4 بازیشون میکردم :|

اینجاهاست که باید از نینتندو تشکر کرد

سونی سیاستش دسته خودشه دلش بخواد میتونه هر کاری بکنه اما حرکت ماکرو بهتر و مشتری پسندتره و استقبال میشه گرچه الان بازی های تبلت های امروزی خیلی بهتر از کنسولهای ۷-۸ سال پیش هستن و در ثانی اکثر عناوین انحصاری که ماشالا تپ و تپ داره بازسازی میشه واسه نسل جدید مالتی پلتفرمها هم رو یه pc زپرتی بازی کنی کیفیت بهتری نسبت به کنسولهای تاریخ گذشته ps3 و xbox 360 میگیری در نتیجه چیز واجبی نیست اما بهتر از نبودشه

آخرین ویرایش:
البته سونی با اینهمه Remaster دیگه احتیاجی به این چیزا نداره که!!!:|

چند تا دونه بازی مونده و اونارم Remaster کنه حله!:d

یه مقدار روی بخش نرم افزاریش کار کنه خیلی خوبه و بعد 2 سال تازه یادشون افتاده مدیا پلیر نیاز داره کنسول!:punish:

این طرفدارهای 5 آتیشه کنسول هم الکی به سمت من پرش نکنن که واقعیت همینه و به جای به به چه چه یه کم هم انتقاد کنید....;)

سونی خیلی واسش دردسر داره بازی های PS3 رو بیاره روی PS4
بازیای بهینه شده واسه ی Cell خیلی سخته با هر سخت افزاری تطبیق بدنش
منم بودم قیدش رو میزدم

بالاخره هر چی باشه ماکروسافت 1 سر و گردن در نرم افزار از سونی بالاتره.
اگر سونی می گه این کار توجیهی نداره پس چرا همه ی بازی های نسل قبلش داره full hd می کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اما خبر خوش اینجاست که 100 درصد می شه شبیه ساز نسل قبل رو برای معماری x86 ساخت

من نمیگم قابلیت خوبی نیست. ولی واقعا به درد نمیخوره. و نمیشه با ps now مقایسش کرد.
کسانی که بازیهای 360 رو دارن خب کنسولش رو هم قاعدتا دارن. پس چه نیازی به bc شدن x1 هست؟
جدا از این، در عمل بهترین های نسل گذشته یا ریمستر شدن یا نسخه های جدیدشون معرفی شده...
به طور کلی شاید قابلیت جالبی باشه ولی کارایی نداره.

اگر سونی نظرش این بود که دیگه سرویس PS NOW رو اول از همه جا روی PS4 راه نمی انداخت
ربطی ندارن بهم دیگه. شما باید دیسک بازی 360 رو داشته باشی. که با این اوصاف 100% کنسولشم داری. ( در این صورت احتیاجی به bc نداری )
ولی در ps now احتیاجی به دیسک نیست. در مورد نواقص و ایرادات ps now هم خودشون گفتن ابتدای کاره و خیلی چیزاش از جمله قیمتش بهتر خواهد شد

آخرین ویرایش:
تا اونجایی که میدونم بازی رو به صورت native اجرا نمیکنه و همه بازی ها رو هم نمیتونه اجرا کنه.
یعنی همچین کار شاخی هم نیست باید ببینیم کامل bc میشه یا مثل نسل قبل فقط نصف کمتر بازیا رو اجرا میکنه!
شما حتی دیسک فیزیکی رو هم بزاری باید بازی رو دوباره دانلود کنه......(یعنی یه پورت بازی هست...)
ولی احمقانست!ps4 هم باید bc داشته باشه!psnow واقعا مسخرست
Xbox One Backward Compatibility | Xbox

من نمیگم قابلیت خوبی نیست. ولی واقعا به درد نمیخوره. و نمیشه با ps now مقایسش کرد.
کسانی که بازیهای 360 رو دارن خب کنسولش رو هم قاعدتا دارن. پس چه نیازی به bc شدن x1 هست؟
جدا از این، در عمل بهترین های نسل گذشته یا ریمستر شدن یا نسخه های جدیدشون معرفی شده...
به طور کلی شاید قابلیت جالبی باشه ولی کارایی نداره.

اگه اینترنت درست حسابی دم دست بود می گفتیم قابلیت جالبی نیست اما مایکرو کار درستی کرد هر چند امسال کنفرانس ها جالب نبودن زیاد و نمیشه این رو گفت که مایکرو در کل خوب عمل کرده.
مایکرو احتیاج به پوست اندازی داره توی تیم اکس باکس

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or