Play Station 1 - Fat

• Thread starter Thread starter Kain
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Kain

کاربر سایت
Rating - 100%
1   0   0
سلام.
از دوستان هر کی Play Station 1 Fat دسته دوم تر و تمیز و از همه مهمتر سالم داره بنده با کمال میل خریدارم.
فقط چون برای آرشیو و گاهاً بازی میخوام یه سری موارد هست که اگه کنسول با این شرایط باشه خیلی بهتره :
1ـ همون طور که گفتم مدل Fat رو میخوام. مدل اسلیم که با نام PSOne بود نمیخوام. لنز و موتور گرداننده دیسک هم سالم باشه.
2- ترجیحاً مدلهای 9xxx یا در صورت نبود 7xxx باشه. سری 5xxx یا 1xxxx نمیخوام.
3ـ دسته اورجینال سری H و مموری کارد خوب هم داشته باشه که چه بهتر اما اگرم نداشت مشکلی نیست. خود کنسول برام مهمه. بازی هم نمیخوام!!
4- فقط تهران ;)

خیلی ممنون.

سلام داداش خوبی من یدونه دارم که داییم از کانادا بزام آورده بودش که رجیونش هم NTSC-UC هستش و یه دسته اورجینال هم همراهش هستش فقط کارتون نداره و دستگاه را هم زیر 80.000 تومان نمیفروشم در ضمن یدونه از این قطعه های Action Replay یا همون گیم شارک اورجینال هم داره که اوونم 10.000 تومان میفروشم..........در ضمن یک مموری کارت آیسی دار جنس درجه 1 هم دارم که روش به صورت اشانتیون تقدیم میکنم ..مدلش هم از این دستگاهها هستش که روش خروجی AV زرد و سفید و قرمز داره یا راحت بگم از این بردهای سوزنی هستش اگر خواستی تقدیمت میکنم........در ضمن دستگاه بیش از حد هم تمیز هستش....درخدمتتون هستم داداش کوچیک شما آرش...............این هم شماره تماسمه.......

09329403355

سلام داداش خوبی من یدونه دارم که داییم از کانادا بزام آورده بودش که رجیونش هم NTSC-UC هستش و یه دسته اورجینال هم همراهش هستش فقط کارتون نداره و دستگاه را هم زیر 80.000 تومان نمیفروشم در ضمن یدونه از این قطعه های Action Replay یا همون گیم شارک اورجینال هم داره که اوونم 10.000 تومان میفروشم..........در ضمن یک مموری کارت آیسی دار جنس درجه 1 هم دارم که روش به صورت اشانتیون تقدیم میکنم ..مدلش هم از این دستگاهها هستش که روش خروجی AV زرد و سفید و قرمز داره یا راحت بگم از این بردهای سوزنی هستش اگر خواستی تقدیمت میکنم........در ضمن دستگاه بیش از حد هم تمیز هستش....درخدمتتون هستم داداش کوچیک شما آرش...............این هم شماره تماسمه.......

09329403355
سلام.
خوب ايني كه از كانادا براي شما آوردن دادي اون زمان با مود چيپ برات كپي خورش كنن يا نه؟
با توجه به اينكه فرمودين خروجي AV روي خود كنسول هست، كنسول سري 1000 هست كه متاسفانه من اين سري رو نميخوام!:)
از همه اينا هم بگذريم قيمت خيلي خيلي بالاست!!
در هر حال خيلي ممنون. :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or