Play & Charge Kit و باطری های قابل شارژ

سلام.
یه سؤال داشتم.
من دسته های x360م بی سیم هستند.
با این کابل می تونم تو PC بازی کنم؟:confused:
قیمتش چنده؟
Wireless_Controller_Charger_Cable_Xbox360.gif

و همین طور کجا پیدا می شه؟:biggrin1:
راه دیگه ای نیست؟
مثلا با بلوتوث PC ،بازی کرد؟
مرسی.

سلام.
یه سؤال داشتم.
من دسته های x360م بی سیم هستند.
با این کابل می تونم تو PC بازی کنم؟:confused:
قیمتش چنده؟

و همین طور کجا پیدا می شه؟:biggrin1:
راه دیگه ای نیست؟
مثلا با بلوتوث PC ،بازی کرد؟
مرسی.

با این وسیله می تونید دسته رو به صورت بی سیم به PC وصل کنید :

xbox360-wireless-receiver.jpg

XBox 360 Wireless Receiver

با کابل Play & Charge Kit نمیشه.فقط با دسته سیمی و این قطعه که معرفی کردم میشه.

با این وسیله می تونید دسته رو به صورت بی سیم به PC وصل کنید :

xbox360-wireless-receiver.jpg

XBox 360 Wireless Receiver

با کابل Play & Charge Kit نمیشه.فقط با دسته سیمی و این قطعه که معرفی کردم میشه.
این یکم گرون در نمیاد؟:confused::-"(قیمتش الان چنده؟)

مگه این هم کابل Play & Charge Kit هست؟؟؟:biggrin1:
با این نمیشه؟:confused:

سلام.
من یه Charge & Play گرفتم(مدل سیم دار)هرچی میزنم تو شارژ مثلاً 10 ساعت بعد تا حدود 1 ساعت بازی میکنم دسته شروع میکنه چراغ زدن و هشدار شارژ دادن،این مشکل از کیته منه یا کلاً همینجورن؟
چون یکی از آشناها مدل شارژر ثابت داره و میتونه ساعت ها بازی کنه بدون اینکه مشکلی پیش بیاد...

سلام.
من یه Charge & Play گرفتم(مدل سیم دار)هرچی میزنم تو شارژ مثلاً 10 ساعت بعد تا حدود 1 ساعت بازی میکنم دسته شروع میکنه چراغ زدن و هشدار شارژ دادن،این مشکل از کیته منه یا کلاً همینجورن؟
چون یکی از آشناها مدل شارژر ثابت داره و میتونه ساعت ها بازی کنه بدون اینکه مشکلی پیش بیاد...

به احتمال زیاد Kit شما اصل مایکروسافت نیست . من هم یکی از این چینی ها داشتم همین طور بود . به همه ی دوستان هم توصیه میکنم از این چینی ها نخرید . گول قیمت پایینش رو نخورید . خیلی افتضاحه . حداکثر 3 ، 4 ساعت کار میده و بعد دوباره باید شارژ بشه .

CFL and energiez

ممنون از پاسختون فقط اینکه یه چیزی باتری شارژی ها 1.3 ولت هستن باتری هایی که واسه خود دسته هست نوشته use only alkaline battery,type AA (LR6
حالا این مسائل مهم نیست.
من خودم 2سال هست که از همین مدل باتری استفاده میکنم از نوع energiez

یه دفعه ای به ذهنم رسید که از باتری شارژی استفاده کنم خواستم شما راهنماییم کنید.

به احتمال زیاد Kit شما اصل مایکروسافت نیست . من هم یکی از این چینی ها داشتم همین طور بود . به همه ی دوستان هم توصیه میکنم از این چینی ها نخرید . گول قیمت پایینش رو نخورید . خیلی افتضاحه . حداکثر 3 ، 4 ساعت کار میده و بعد دوباره باید شارژ بشه .
آره همینجور که شما میگی...
Anyway tnx

سلام.

چون یکی از آشناها مدل شارژر ثابت داره و میتونه ساعت ها بازی کنه بدون اینکه مشکلی پیش بیاد...​

منم همین مشکلو داشتم . رفتم 1 جفت باطری دوزاسل خریدم با باتریهای داخل کیت عوض کردم و با همون USB خود دستگاه شارژ میکنم 60-70 ساعت جواب میده

ممنون از پاسختون فقط اینکه یه چیزی باتری شارژی ها 1.3 ولت هستن باتری هایی که واسه خود دسته هست نوشته use only alkaline battery,type AA (LR6
حالا این مسائل مهم نیست.
من خودم 2سال هست که از همین مدل باتری استفاده میکنم از نوع energiez

یه دفعه ای به ذهنم رسید که از باتری شارژی استفاده کنم خواستم شما راهنماییم کنید.

کسی نیست به داد ما برسه؟ :(

کسی نیست به داد ما برسه؟ :(

اگر خواستی باتری شارژی بگیری من دوراسل رو پیشنهاد میکنم 2650 میلی آمپر . قیمتش 8.5 هست ولی طول عمر باطری دو برابره و حدود 20% از باتریهای دیگه بیشتر شارژ نگه میداره . CFL هم 3تومن دیدم تو جمهوری.

اگر خواستی باتری شارژی بگیری من دوراسل رو پیشنهاد میکنم 2650 میلی آمپر . قیمتش 8.5 هست ولی طول عمر باطری دو برابره و حدود 20% از باتریهای دیگه بیشتر شارژ نگه میداره . CFL هم 3تومن دیدم تو جمهوری.

درسته من هم دوراسل دارموهم cfl دوراسل 12 -13 ساعت نگه می داره درست هم 2650 آمپر است و 8 تومان خریدم ولی cfl حداکثر 6 ساعت نگه می داره

یکی یه جایی بگه که باطری دوراسل یا انرجایزر شارژی با قیمت خوب بده؟؟؟
یه سوالم اینکه پلی اند چارجره اصل مایکروسافت چنده؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or