Play & Charge Kit و باطری های قابل شارژ

سلام دوستان من یه بار این باتری شارژی های خود X360 رو خریدم تقلبی در اومد حالا می خوام یکی دیگه بخرم از کجا بدونم اصله؟
مرسی که زود جواب میدی

سلام دوستان من یه بار این باتری شارژی های خود X360 رو خریدم تقلبی در اومد حالا می خوام یکی دیگه بخرم از کجا بدونم اصله؟
مرسی که زود جواب میدی
من چرا باید واسه جواب گرفتن پست خودمو نقل قول کنم؟:دی
ما هنوز منتظریم:|

من چرا باید واسه جواب گرفتن پست خودمو نقل قول کنم؟:دی
ما هنوز منتظریم:|
.
.
.
.
.
اولا بايد به تاريخ ساختش توجه كني باطري مونده نخر !!!!1
ثانيا از فروشگاههاي معتبر خريد كن كه جنس هاي ارجينال ميارن !
قيمتش حدود 15 تا 20 هست بسته به كرم فروشنده داره !!!!
ثالثا ارجينال ها جنسشون مرغوب هست يعني مثل اين تقلي ها زائده نداره و جنسشون به خشكيه اين تقلبي ها نيست !
در آخر باطر تقلبي و تو نداز درو به زودي دارم آموزشي درست مي كنم كه باطري هاي خرابتو با يه هزينه معقول درستيش كني !!!:d:d:d:d

• Like
Reactions: Nathan Drake
.
.
.
.
.
اولا بايد به تاريخ ساختش توجه كني باطري مونده نخر !!!!1
ثانيا از فروشگاههاي معتبر خريد كن كه جنس هاي ارجينال ميارن !
قيمتش حدود 15 تا 20 هست بسته به كرم فروشنده داره !!!!
ثالثا ارجينال ها جنسشون مرغوب هست يعني مثل اين تقلي ها زائده نداره و جنسشون به خشكيه اين تقلبي ها نيست !
در آخر باطر تقلبي و تو نداز درو به زودي دارم آموزشي درست مي كنم كه باطري هاي خرابتو با يه هزينه معقول درستيش كني !!!:d:d:d:d
مثلا کدوم فروشگاه؟:d
اگه جایی میشناسید برام P.M کنید

کلا این پک شارژر اصلی گیر نمی یاد همه تفلبی هستن شما برو دو تا باطری با ظرفیت بالا قابل شارژ با شارژر بگیر استفاده کن یا بده از اون ور آب برات اصلیشو بیارن

کلا این پک شارژر اصلی گیر نمی یاد همه تفلبی هستن شما برو دو تا باطری با ظرفیت بالا قابل شارژ با شارژر بگیر استفاده کن یا بده از اون ور آب برات اصلیشو بیارن
خب حالا یک باتری خوب که ظرفیت بالا داشته باشه رو بگید:d

سلام باطری انرژایزر هم خوبه.دیگه هیچی نباشه یک سالو برات کار میده.از فروشگاه های معتبر دوربین و تجهیزات میتونی تهیه ش کنی.من با سونی هم کار کردم.اونا هم بد نیست.بستگی به مدت بازی کردنتم داره.اگه زیاد نشینی پای دستگاه همون دوراسل هم کفایت میکنه.چند ماهی رو.

باطری من بعد از 6 ماه خدمت صادقانه فوت کرد.
packagingxbox360playandcha.jpg

مثلا کدوم فروشگاه؟:d
اگه جایی میشناسید برام P.M کنید
.
.
.
.
اصلش گير نمياد هركي هم ميگه اصله دروغ ميگه ! همه چيني هستن ! منتها جنس خوب و بد داره !
به نظر من بهترين كار اينه كه شما يا باطري سوني بگيري يا انرجايزر ! من خودم enrgayzer دارم عاليه !!!!!!!!!

.
.
.
.
اصلش گير نمياد هركي هم ميگه اصله دروغ ميگه ! همه چيني هستن ! منتها جنس خوب و بد داره !
به نظر من بهترين كار اينه كه شما يا باطري سوني بگيري يا انرجايزر ! من خودم enrgayzer دارم عاليه !!!!!!!!!
من هم یه باتری شارژی Energizer گرفتمmAh 2450 خیلی خوبه:d

آقا من آخر نفهمیدم این play & charge kit خوبه یا بد
چندتا سوال دارم اگه میشه یکی جواب بده.
1- جند ساعت کار میده؟
2-با کامپیوتر هم شارژ میشه؟
3-الان قیمتش چنده؟

من روزی که xbox 360 خریدم یه دونه از این شارز کیتها هم خریدم که روش نوشته 4100 mAH ولی اینی که من خریدم اصلا خوب نیست و در بهترین وضعیت باطریو حدودا نیم ساعت نگه میداره و من فقط وقتی باطری ندارم از usb که همراه این کیت بود استفاده میکنم البته شاید همشون این مشکلو نداشته باشند من در رابطه با شارژ کیت خودم گفتم و پشتشم نوشته made in china و چون دوتا دسته دارم رفتمو چهارتا باطری خریدم که rechargable هست و 3250 mAh و مارکشم C.F.L هست و ازشم راضیم البته شاید مارکهای معروفتر بهتر باشند

ببخشید خواستم یه چیز دیگم بگم

من بازیامو از یه مغازه از پشت شهرداری میخرم و یه بار که رفته بودم یه چیز جدیدی اورده بود یه دستگاهی بود که از این باطری های نمیدونم چند میلی امپر روش بود و برای شارژ هم به دستگاه اصلیش منظورم روی یک چیزی مثل پایه که روی خود دستگاه که میخرین هست میزارین که اون دستگاه یه حالت اهنربایی داره و دسته را میزاری روش و خودش باطریشو شارژ میکنه البته یادم نیست قیمتشو ولی میخواستم بدونم کسی از اونا داره یا دیده یا میدونه کارش چجوریه ؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or