PlatinumGames در حال ساخت یک بازی بر اساس سری The Legend of Korra

• Thread starter Thread starter Nevan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Nevan

کاربر سایت
استودیو PlatinumGames سازنده عناوینی همچون Bayonetta، Vanquish و Metal Gear Rising در حال ساخت یک بازی بر اساس سری انیمیشن The Legend of Korra برای PC ،Xbox One ،Xbox 360 ،PlayStation 4 و PlayStation 3 است. وظیفه انتشار بازی را شرکت Activision بر عهده دارد.

PlatinumGames.png

Tim Hendrick نویسنده سری Korra وظیفه نویسندگی داستان بازی را برعهده دارد که بین فصل دوم و سوم سری انیمیشنی اتفاق خواهد افتاد. در بازی، بازی کنندگان کنترل شخصیت اول سری را برعهده خواهند گرفت و با دشمنان آشنای سری مانند Mecha Tank ها و Chi Blocker ها با استفاده از عناصر آتش، زمین، هوا و آب (و با دیگر Bender ها در بخش چند نفره) به مبارزه خواهند پرداخت.
علاوه بر این بازی، استودیو Webfoot Technologies در حال ساختن یک بازی از همین سری برای کنسول دستی 3DS است. با اینکه بازی PlatinumGames یک بازی اکشن سریع خواهد بود، به نظر می آید بازی Webfoot Technologies یک بازی در ژانر استراتژی باشد.

اولین تصاویر:

منبع

بازي كه به نظر بد نميزنه ولي نميدونم چرا احساس ميكنم كه اين استوديوي *P هر چي كه ميره جلوتر از قبل ضعيف تر ميشه.

چرا اینطوری فکر می کنی امیر حسین؟ :دی

یوشی یعنی تو ندیدی LoK رو؟ :| نا امید شدم ازت :|

تو لیست دانلودم بود :دی به خاطر این بازی هم که شده حتما می بینمش :دی

انیمه اش که خیلی خوب بود
به نظرم بازیشم این پتانسیل رو دار که به یه HnS خوب تبدیل بشه :d
PlatinumGames کار بد تحویل نمیده ;;)

چرا اینطوری فکر می کنی امیر حسین؟ :biggrin1:
نميدونم مرتضي احساس ميكنم كه سطح كيفيت ساخته هاشون بعد از vanquish و Bayonetta افت كرده و ديگه اون عظمت سابقو ندارن :d ايده Scalebound كاميا هم كه با وجود اينكه چيز زيادي ازش نشون ندادن اما اصلا به دلم نَشِست و نتونست من يكي رو راضي كنه :|:d

تا اسم پلانتیوم روشه از لحاظ گیم پلی تضمینه
(البته من هیچ وقت با گرافیک فنّی کارهای اینا حال نکردم ولی هنری چرا!!)
البته من دوس داشتم از سری اوّل می ساختن بازی رو
خطّ داستانیش خیلی اون جا بی نظیر بود

پیش نمایش ها شدیدا مثبت بوده :دی

The Legend of Korra on PS4: PlatinumGames Joins the Avatar – PlayStation.Blog

In true Platinum fashion, hitting block at just the right moment will enable Korra to reverse an attack, leading to a spectacular counter move. Like Metal Gear Rising, these counters are snappy and satisfying, layering a much-appreciated need for precision on top of Korra’s moveset.

Parry confirmed :d

And what third-person, Platinum-developed action game would be complete without a few juicy RPG elements? Indeed, Korra can slowly level up each bending art to allow for more devastating abilities, from summoning whirlwinds to knocking boulders into the air. Special finishing techniques will also be purchasable from the in-game shop, which means gamers get a little loot spice for flavor.
The Legend of Korra arrives on PS4 and PS3 this Fall, and will also feature a few surprises that “scream” PlatinumGames. Whatever that means, it’s probably amazing.

یا خدا :دی

+

How Bayonetta's combat made Platinum Games the perfect match for The Legend of Korra | Polygon
Platinum's Legend of Korra game is about as 'Korra' as it gets | GamesRadar

کلا منتظر یک سیستم مبارزه عمیق باشید :دی
نميدونم مرتضي احساس ميكنم كه سطح كيفيت ساخته هاشون بعد از vanquish و Bayonetta افت كرده و ديگه اون عظمت سابقو ندارن :d ايده Scalebound كاميا هم كه با وجود اينكه چيز زيادي ازش نشون ندادن اما اصلا به دلم نَشِست و نتونست من يكي رو راضي كنه :|:d

از Scalebound که فقط یه CG نشون دادن خب :دی از ایده ش هم فقط یه چیز می دونیم: اژدها :دی مطمئن باش عالی میشه :دی MGR که با توجه به مدت زمان ساخت کوتاهش بازم عالی بود، مطمئنم دنباله ش عالی تر خواهد بود. Korra هم که واکنش ها نسبت بهش عالیه :دی

از Scalebound که فقط یه CG نشون دادن خب :biggrin1: از ایده ش هم فقط یه چیز می دونیم: اژدها :biggrin1: مطمئن باش عالی میشه :biggrin1: MGR که با توجه به مدت زمان ساخت کوتاهش بازم عالی بود، مطمئنم دنباله ش عالی تر خواهد بود. Korra هم که واکنش ها نسبت بهش عالیه :biggrin1:
به نظر من كه رو CG ـش اصلا كار نشده بود و صرفا يه چيزي براي پر كردن صحنه بود :d
ايده بازيشم دقيقا نمي دونم كه قراره چي بشه ولي با توجه به اون چيزي كه من ديدم، عملي كردن و خوب از آب درآوردنش ميتونه خيلي خيلي سخت باشه :d
به هر حال من بيش تر از پيش نمايشا به خودت اعتماد دارم :d صبر ميكنم تا ببينم چي پيش مياد :d

فک کن با آمون بجنگی بعد با blood bending دهن آواتارو تاکسی سرویس کنه:d

چه حالی بده

- - -ویرایش - - -

راستی بچه ها میدونم اینجا جاش نیست ولی باید بگم که فصل سوم Korra تحت عنوان Change داره پخش میشه و برای دانلود هم هست

اینجا هست
Downloadha

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or