Plants vs Zombies: Garden Warfare

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
94380602798441174070.jpg

سازنده:PopCap
ناشر: EA Games
تاریخ انتشار: 2/25/2014

Plants vs Zombies: Garden Warfare در E3 سال 2013 معرفی شد. بازی بر خلاف PvZ های قبلی یک شوتر سوم شخص خواهد بود.این بازی با استفاده از موتور گرافیکی Frosbite 3 برای Xbox One,Xbox 360 و PC در تاریخ 25 فبریه عرضه خواهد شد.

اطلاعاتی درباره بازی:

• برای بازی دو بخش multiplayer و CO-OP معرفی شده است. در بخش Multiplayer بازیکنان کنترل گیاه ها و زامبی های مختلفو در دست خواهند گرفت و در گروه های 12 نفری به نبرد یک دیگر میروند.
  • بخش CO-OP بازی هم به صورت 4 نفر آنلاین خواهد بود و بازیکنان باید در Wave های مختلف در برابر دشمان (زامبی ها یا گیاهان ) به مبارزه بپردازند.
  • پشتیبانی از Kinect و Smart Glass
  • دو مد انحصاری برای Xbox One
  • split-screen برای بخش Co-Op
  • قابلیت شخصی سازی گیاهان و زامبی ها

- - -ویرایش - - -

پیش نمایش بازی توسط Major Nelson

آخرین ویرایش:
واقعا" يه دزدي كامله قيمت اش !!!
توي UK قيمت نسخه PS3 ايش 20 پونده و نسخهPS4 اش 35 پوند !!! اون وقت TLOU قيمت اش 40 پونده :|
يعني دزدي 100% ! انگار مثلا" از تكنولوژي هاي فرا زميني استفاده كردن و مگا تكسچر و DRAW DISTANCE 900 كيلومتري توش گذاشتن و هر كاراكتري 500 ميليون پوليگن داره :|
باز توي US قيمت هاشون فكر كنم 40و30 دلار بود ولي اين يكي واقعا" دزدي !

دو تا مد افلاین داره ، یکیش Garden Ops هست که هم افلاین و هم انلاین میشه بازی کرد . یکی دیگه هم Split Screen ـه که همون دو نفره هست و باید جلو موج زامبی ها مقاومت کنین
:d

مد افلاین نداره بازی ، GO انلاین هست و باید به سرور وصل باشی تا قابل بازی باشه حالا یا تنهایی خودت host شی یا با 3 نفر دیگه بازی کرد. تنها مد افلاین همون ss بازی کردن Garden Ops هست. ولی بقیه اون 5-6 مد مولتی بقیه همه انلاین فقط.

این پست به درخواست شما عزیزان هست.

بازی رو چند روزیه گرفتم و توضیح میدم چطوره .

اول از هم گرافیک بازیه که واقعا زیبا ست و بسیار محیت رنگارنگ و شاد داره و 60 فریم بازی واقعا به لذت بردن از بازی کمک کرده محیتها وسیع و با تنوع هستنند کرکترها دوست داشتنی و زیاد هستنند و همشون قابلیت کاستمایز دارند و یه کرکتر چندین نوع آیتم و بسیاری لباس های و سلاهای متنوع دارند گیم پلی واقعا رونه و تقریبا سریع حدود 6 یا 8 مد داره که برای همچنین بازیه خیلی خوب هست مپهای متنوع و متفاوت و رویایی که آدم حس میکنه داره انیمیشن پیکسار میبنه . سرور ها عالی هستنند و شاید به دو دقیقه نشه که آنلاین باشید در هر مسابقه پول های با توجه به عملکرد تون بهتون داده میشه که یه سری کارت هست که توش قدرتها و لباس و اسله هست که خرید شدن خیلی حال میده .من آینو به دیابلو تریجیح دادم در خرید و واقعا ارزشو داشت .شک در خریدش نکنید .بزودی عکس هم میزارم .دیگه حال توضیح ندارم ;)
راستی اون تروفی که مدال نقره هست تو امضا دمار از روزگارم در آورد خودتون بگیرد میفهمید:)

اول از هم گرافیک بازیه که واقعا زیبا ست و بسیار محیت رنگارنگ و شاد داره و 60 فریم بازی واقعا به لذت بردن از بازی کمک کرده محیتها وسیع و با تنوع هستنند کرکترها دوست داشتنی و زیاد هستنند و همشون قابلیت کاستمایز دارند و یه کرکتر چندین نوع آیتم و بسیاری لباس های و سلاهای متنوع دارند گیم پلی واقعا رونه و تقریبا سریع حدود 6 یا 8 مد داره که برای همچنین بازیه خیلی خوب هست مپهای متنوع و متفاوت و رویایی که آدم حس میکنه داره انیمیشن پیکسار میبنه . سرور ها عالی هستنند و شاید به دو دقیقه نشه که آنلاین باشید در هر مسابقه پول های با توجه به عملکرد تون بهتون داده میشه که یه سری کارت هست که توش قدرتها و لباس و اسله هست که خرید شدن خیلی حال میده .من آینو به دیابلو تریجیح دادم در خرید و واقعا ارزشو داشت .شک در خریدش نکنید .بزودی عکس هم میزارم .دیگه حال توضیح ندارم ;)
راستی اون تروفی که مدال نقره هست تو امضا دمار از روزگارم در آورد خودتون بگیرد میفهمید:)
بنده تمام متنی که نوشتن رو تایید میکنم واقعا بازی بسیار زیبا رنگارنگ و فوق العاده است

کسی داره بازیو؟واسه گرفتن تروفی گاردن اوپس تو کریزی کمک میخوام اگه هستید پ خ بدید یه ساعت بریم به پلات نزدیک شویم

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk

دوست من اون یه تیکه که گفتی من اینو به دیابلو ترجیح دادم داغونم کرد - دمت گرم :)

سلام بازی افلاین هم میشه بازی کرد یا فقط انلاین داره؟؟

مثلا من 3 تا دسته دارم قراره یکی دیگه هم بگیرم میشه 4 نفره بازی کردن افلاین هااااااااااااااااا...؟؟؟

انلاینش احتیاج به پینگه انچنانی که نداره/؟ کسی هست بگیریم افلاین بازی کنیم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or