Plants vs Zombies: Garden Warfare

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
94380602798441174070.jpg

سازنده:PopCap
ناشر: EA Games
تاریخ انتشار: 2/25/2014

Plants vs Zombies: Garden Warfare در E3 سال 2013 معرفی شد. بازی بر خلاف PvZ های قبلی یک شوتر سوم شخص خواهد بود.این بازی با استفاده از موتور گرافیکی Frosbite 3 برای Xbox One,Xbox 360 و PC در تاریخ 25 فبریه عرضه خواهد شد.

اطلاعاتی درباره بازی:

• برای بازی دو بخش multiplayer و CO-OP معرفی شده است. در بخش Multiplayer بازیکنان کنترل گیاه ها و زامبی های مختلفو در دست خواهند گرفت و در گروه های 12 نفری به نبرد یک دیگر میروند.
  • بخش CO-OP بازی هم به صورت 4 نفر آنلاین خواهد بود و بازیکنان باید در Wave های مختلف در برابر دشمان (زامبی ها یا گیاهان ) به مبارزه بپردازند.
  • پشتیبانی از Kinect و Smart Glass
  • دو مد انحصاری برای Xbox One
  • split-screen برای بخش Co-Op
  • قابلیت شخصی سازی گیاهان و زامبی ها

- - -ویرایش - - -

پیش نمایش بازی توسط Major Nelson

آخرین ویرایش:
الان رفتم دیدم حجمش 14 گیگ بود و یه جورایی میشه با قیمت 40$ از خود PSN دانلود کرد
با توجه به اینکه گیم پلی بسیار خوبی داره و گرافیک و رزولوشن و فریم بازی هم خیلی بهتر شده است روی PS4 , ارزش خرید داره :d

الان رفتم دیدم حجمش 14 گیگ بود و یه جورایی میشه با قیمت 40$ از خود PSN دانلود کرد
با توجه به اینکه گیم پلی بسیار خوبی داره و گرافیک و رزولوشن و فریم بازی هم خیلی بهتر شده است روی PS4 , ارزش خرید داره :d

واسه شما مولتی بازا عالیه. خیلی خیلی حال میده :دی

100% میخرمش به معنای واقعی یه بازیه کامل مولتی پلیر و بسیار اعتیاد اور هست .این بازی میتونه حداقل 3ماه ادم رو تو مولتی سرگرم کنه .و چنلجهای خوبی تو بازی ازاد میشن گرافیک عالی گیم پلی عالی مولتی عالی پس از دست ندین .

بااوووو یعنی نمی تونم افلاین بازی کنم و به اینترنت وصل نباشم ؟

یعنی اصلا نمیشه آفلاین زد؟

خیر . بازی کلا انلاین هست و مده افلاین نداره تا جایی که میدونم !
اگر اشتباه میکنم تصحیح کنید D:

من الان تاپیک بازی رو دیدم کلا یادم رفته بود ! هم اینکه چندتا بازی ویتا خریدم هم مترو و destiny دیگه به این نرسید D:
امیدوارم تا oct یا nvb بتونم برم سرم ! به نظرم قیمتش توی استرالیا گرونه .. کاشکی کمتر بود. اینجا 45.99 هست ...

انگار بازی هر قیمتی داشته باشه میاد اینجا قیمتش همون دویصد میشه.
من قصد دارم بازی رو دانلود کنم با این وضع. فقط می خواستم بدونم برای دانلود هم باید حتما پلاس داشته باشیم یا اکانت ژاپن رو primary کرده باشیم کافیه ؟

Sent From my Nexus 7 2013 using Tapatalk HD

انگار بازی هر قیمتی داشته باشه میاد اینجا قیمتش همون دویصد میشه.
من قصد دارم بازی رو دانلود کنم با این وضع. فقط می خواستم بدونم برای دانلود هم باید حتما پلاس داشته باشیم یا اکانت ژاپن رو primary کرده باشیم کافیه ؟

Sent From my Nexus 7 2013 using Tapatalk HD
برای دانلود که نیازی به پلاس نداری. برای بازی کردن نیاز به پلاس هست چون بازیش انلاینه ...

منم خیلی دوست دارم بگیرم ! اما فک کنم destiny بیاد دیگه بیخیالش میشم...

خیر . بازی کلا انلاین هست و مده افلاین نداره تا جایی که میدونم !
اگر اشتباه میکنم تصحیح کنید D:
دو تا مد افلاین داره ، یکیش Garden Ops هست که هم افلاین و هم انلاین میشه بازی کرد . یکی دیگه هم Split Screen ـه که همون دو نفره هست و باید جلو موج زامبی ها مقاومت کنین :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or