Plants vs. Zombies: Garden Warfare | XBL

• Thread starter Thread starter mehran
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

mehran

کاربر سایت
سلام به همگی
بازی Stealth شده
2 تا مد داره . یکی راندی هست یکی هم که مولتی که چند حالت داره مثل Team Daeth Math و ...
خیلی حال میده بچه ها قرار بزاریم برای بازی

آخرین ویرایش:
دیشب یه ساعتی بازی کردم بازیه خیلی باحالیه .فک کردم خرابش کردن ولی اینطوری نیست . گذر زمان رو حس نخواهی کرد گیمرتگم که معلومه دیگه

سلام
من بازی رو تهیه کردم و یک اپدیت 230 مگی داشت که تا 98 درصد رو دانلود میکنه ولی هر مرتبه تا 100 درصد میشه از اول 98 میشه |: متوجه شدید ؟ کلا این دو درصد را دانلود نمیکنه ؟ نکنه باید با وی پی == ان دانلود کنم ؟

سلام
من بازی رو تهیه کردم و یک اپدیت 230 مگی داشت که تا 98 درصد رو دانلود میکنه ولی هر مرتبه تا 100 درصد میشه از اول 98 میشه |: متوجه شدید ؟ کلا این دو درصد را دانلود نمیکنه ؟ نکنه باید با وی پی == ان دانلود کنم ؟

از این سایت با کامپیوتر دانلود کن سریع تر انجام میشه بعد با هورایزن بریز رو ایکس باکس:

XBUC: XBOX 360 Title Updates

نرم افزارشو دانلود کردم ولی نصب نمیشه ؟ |:

کدوم نرم افزار ؟(هورایزن رو میگی؟)
باید فایل آپدیتی که مناسب با ریجنت هست رو دانلود کنی بعد فلشت رو با ایکس باکس فرمت کنی بعد با برنامه هورایزن فایل دانلود شده رو تو فلش بریزی بعد هم اونو موو کنی تو ایکس باکس حل میشه.

-------------------
ویرایش :

الان سایتش رو چک کردم فقط یه آپدیت 17 مگی بیشتر برای این بازی نداره و اون 230 که شما میگین تو سایت نیست.قاعدتا اگه اپدیتی باشه توی اون سایت میزاره.
بدون اون آپدیتی که 230 هست اجازه میده بازی کنی یا نه؟(من خودم این بازی رو ندارم ولی برای بازی های دیگه همین کاری که گفتم انجام میدم)

آخرین ویرایش:
کدوم نرم افزار ؟(هورایزن رو میگی؟)
باید فایل آپدیتی که مناسب با ریجنت هست رو دانلود کنی بعد فلشت رو با ایکس باکس فرمت کنی بعد با برنامه هورایزن فایل دانلود شده رو تو فلش بریزی بعد هم اونو موو کنی تو ایکس باکس حل میشه.

-------------------
ویرایش :

الان سایتش رو چک کردم فقط یه آپدیت 17 مگی بیشتر برای این بازی نداره و اون 230 که شما میگین تو سایت نیست.قاعدتا اگه اپدیتی باشه توی اون سایت میزاره.
بدون اون آپدیتی که 230 هست اجازه میده بازی کنی یا نه؟(من خودم این بازی رو ندارم ولی برای بازی های دیگه همین کاری که گفتم انجام میدم)

نه اجازه بازی نمیده |:
تو یکی از تاپیک های همین سایت دیدم گفته بودن ممکنه فلگ بشی با این کار !

نه اجازه بازی نمیده |:
تو یکی از تاپیک های همین سایت دیدم گفته بودن ممکنه فلگ بشی با این کار !

والا من همیشه از این سایت استفاده میکنم و مشکلی هم نداشتم.اینم چیزی که پایین سایت نوشته:

This service should be used by people, owning an
original
XBOX 360 console, having
no possibility to connect to XBOX Live
.
Everybody has the right to acquire updates for their bought software, regardless of technical possibilities.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or