Plants vs Zombies: Garden Warfare برای XBOX ONE رزولوشن 900p و فریم ریت 60 خواهد داشت

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

FarSeeR

کاربر سایت
61fd33f67dbf.jpg

طی صحبتی که با سازنده ی بازیِ Plants vs Zombies: Garden Warfare، برایان لیندلی شده، این بازی که در سبک شوتر سوم شخص است ( در گذشته این بازی، یک Tower Defense بود که دست خوش تغییر شده )، قرار نیست رزولوشن 1080p داشته باشد. سازنده ی بازی تایید کرد که بازی بر روی 60 فریم قفل شده و رزولوشن آن نیز 900p خوهد بود. به نظر میرسد دلیل قانع کننده ای برای انتخاب 900p به جای 1080p توسط استودیوی بازی سازه ارائه شده! فریم ریت بهتر!

این بازی به صورت انحصاری زمانی ابتدا برای XBOX ONE منتشر خواهد شد و در آینده برای PC/PS3/PS4 نیز راهیِ بازار خواهد شد. اینکه در پلتفرم های دیگر چه شرایطی داشته باشد، هنوز مشخص نیست.

منبع

البت يه خبر بدم در حد انفجار طبق مقاله ي جديد DF ورژن نسل بعدي Strider روي One بهتر از Four اجرا شده

یعنی وان اینم نمیتونه 1080 اجرا کنه:-/ آخه مشکل این کنسول چیه چون هرجور فکر کنی دیگه باید بتونه اینو 1080 اجرا کنه بازی غیر از شلوغی محیط هیچ افکت سنگینو خاصی نداره که دیگه این یکیو فکر نمیکنم به قدرت کنسول ربط داشته باشه

مشکل اینه که مایکروسافت منابع کنسول رو محدود کرده.وگرنه با 4 گیگ رم و یه کارت گرافیک 0.5 ترافلاپسی هم میشه این بازی رو 1080P اجرا کرد.

نمیدونم دلیل این کار مایکروسافت دقیقا چیه!!

مشکل اینه که مایکروسافت منابع کنسول رو محدود کرده.وگرنه با 4 گیگ رم و یه کارت گرافیک 0.5 ترافلاپسی هم میشه این بازی رو 1080P اجرا کرد.

نمیدونم دلیل این کار مایکروسافت دقیقا چیه!!

یعنی مایکروسافت بیشتر از نصف قدرت کارت گرافیک کنسولشو محدود کرده که حتی به یک کارت گرافیم نیم ترافلاپی هم نمیرسه؟

مایکروفنای بدبختی که رفتن این همه هزینه کردن واسه TV و بند و بساط....
میکروسافت تا حالا که هیچ حرفی واسه گفتن نداشته و با توجه به بازی هایی که تو 1سال آینده واسه PS4 میخواد بیاد حالا حالا مایکرو باید بدو...

یعنی مایکروسافت بیشتر از نصف قدرت کارت گرافیک کنسولشو محدود کرده که حتی به یک کارت گرافیم نیم ترافلاپی هم نمیرسه؟

این یک امر واضحه که هم سونی هم مایکروسافت به هیچ وجه اجازه نمیدن که سازنده ها همین اول بسم الله بیان از تمام قدرت کنسول استفاده کنند.

منتهی تفاوت الان اینه که با توجه به حقیقتی که اشاره کردم بهش کنسول سونی داره بهتر عمل میکنه.سکوت مایکروسافت هم در این مورد شاید به این معناست که در آینده واقعا چیز حیرت انگیزی دارند برای ما....

این یک امر واضحه که هم سونی هم مایکروسافت به هیچ وجه اجازه نمیدن که سازنده ها همین اول بسم الله بیان از تمام قدرت کنسول استفاده کنند.

منتهی تفاوت الان اینه که با توجه به حقیقتی که اشاره کردم بهش کنسول سونی داره بهتر عمل میکنه.سکوت مایکروسافت هم در این مورد شاید به این معناست که در آینده واقعا چیز حیرت انگیزی دارند برای ما....

gunner.gif
We Are Microsoft Defense Forces

LOOOOOOL

مایکروفنای بدبختی که رفتن این همه هزینه کردن واسه TV و بند و بساط....
میکروسافت تا حالا که هیچ حرفی واسه گفتن نداشته و با توجه به بازی هایی که تو 1سال آینده واسه PS4 میخواد بیاد حالا حالا مایکرو باید بدو...

دوست عیزی توهین نکن درسته کنسول ONE مقداری ضعیفتر از PS4 هستش اما دلیل نمیشه شما به خاطر سلیقه بازی که دارن بهشون توهین کنید.

خیلی از بچه ها شاید سلیقه بازی کردنشون بازی مثل HALO و GEOW یا FABLE یا FM یا .... باشه از اون طرف خیلی های دیگه UC یا KZ یا GT یا .... دیگه هر کدام بازی های خوبی دارن و اینکه هر شخصی چی انتخاب میکنه به سلیقه طرف بر میگرده شاید نفی کنن هر کدام بعضی چیزا دیگری رو اما هر کسی یه سلیقه ای داره و حق انتخاب شما دلیل نمیشه چون با شما فرق دارن بهشون توهین کنید .

احترام احترام میاره .

شدیدا با همچین بازیهایی حال میکنم... اقا چرا کلهم اخبار نسل بعد راجع به گرافیکه؟ اونم فقط تکنیکی... رنگ امیزی این بازیو به 10 تا بازی 1080 ولی ابکی ترجیح میدم... امیدوارم هرچه زودتر رو ps4 هم عرضه شه

هیچ وقت فکر نمی کردم تو نسل جدید سازنده ها مجبور باشن برای فریم ریت بیشتر، رزولوشن رو فدا کنن!
باور کنید درست نیست! نسل جدید هست خیر سرشون! :| اصلا زدن چنین حرفی زشته! :|
اگر بخوایم اندازه جهش (مشکلات سازنده ها و پتانسیل کنسول ها) نسل قبل رو در نسل جدید حساب کنیم، احتمالا میانگینش 60 درصد باشه!
:|
البته این عدد برای PS4 در حال حاضر کمی بیشتر هست!

اهل آنلاین نیستم و کنسولم هم تو لن نیست این بازی سینگل هست یا بخش سینگل داره روی ایکس 360 ؟

به نظرم یه تاپیک ساخته بشه برای رزولوشن و فریم ریت بازی ها (پست اول هم آپدیت بشه مثلاً) و دیگه برای هر بازی تاپیک زده نشه. :دی چون رسماً ماهی 10،11 تا تاپیک در این مورد داریم و اکثر بحث ها هم تکراری هست و میشه همه رو توی یه تاپیک جمع کرد.

بدور از فن بازی مایکروسافت باید یه فکری به حال esrmکنه ؟
چون واقعا زشته نتونه این بازی رو 1080 اجرا کنه

به نظرم یه تاپیک ساخته بشه برای رزولوشن و فریم ریت بازی ها (پست اول هم آپدیت بشه مثلاً) و دیگه برای هر بازی تاپیک زده نشه. :دی چون رسماً ماهی 10،11 تا تاپیک در این مورد داریم و اکثر بحث ها هم تکراری هست و میشه همه رو توی یه تاپیک جمع کرد.
حالا مهم اینجاست پستای تاپیکارو با هم مقایسه میکنی میبینی دقیق مثل همه! یک مشت سونی فن ریختن دارن ایکس باکسو میکوبنن :دی که البته حقم دارن :دی

عزیزم داریم درباره کنسولهای نسل جدید صحبت میکنیما اگه به شلوغی و افکت باشه بازیهای جدیدی که هر روز داریم تریلر و فیلمهاشون رو میبینیم مثل the order و ... که نباید 2 فریم هم بده

اولا كه عزيزم خودتي پسر خاله نشو
دوما مثال بهتري هم ميشد بزني ، اوردر و شلوغي ؟! حالا من فيلمشو نديدم لينك بده شايد اونجا شلوغي بود

خب حداقل من يكي اميدوار شدم كه يه مشكلي جز ضعف سخت افزاري باعث اين افت رزولوشن هست ، چون ديگه انقدر ضعيف نيست كه اين بازي رو نتونه 1080p اجرا كنه .

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or