Plants vs Zombies 2

مدتی از تایید شماره دوم این بازی موفق توسط PopCap می گذرد و طبق آخرین اعلام بازی در جولای ماه امسال عرضه خواهد شد.
هنوز عکس یا ویدیویی از گیم پلی شماره دوم عرضه نشده اما تریلری توسط PopCap انتشار یافته که به طور بامزه ای علاقه ی مردم به این انتشار این عنوان را نشان می دهد.

HD
SD

بنابراین در تابستان امسال مشغول جمع آوری دانه های آفتاب باشید و گیاهان خود را برای دفاع در برابر حملات زامبیها آماده کنید!

ظاهرا این سایت این بازی رو برای pc گذاشته حالا نمیدونم با شبیه ساز هست یا نه.
چند تا لینک برای دانلود گذاشته ولی نمیدونم چطوری میتونم آنلاک کنم برای دانلود.
کسی هست بتونه کمک کنه؟
لینک دیگه ای برای دانلود این بازی برای pc هست؟
ممنون.

رو همون اندروید یا iOS بازی کنید بهتره اما اگه بخواید رو PC هم بازی کنید خیلی راحت میشه با شبیه ساز Bluestacks بازی کرد البته برا من یکم تیک میزد این بازی :| دیگه اینجور مشکلاتو معمولا شبیه سازا دارن!
ولی بازم قابل بازی بود! و Amazing Alex رو هم با همین شبیه ساز اجرا کردم با صفحه بزرگ و بدون هیچ گیری راحت اجرا میکرد و جوری بود که انگار نسخه رسمی PC از طرف خود شرکته چون کاملا با PC و موس هماهنگ بود!

کاری هم نداره کافیه Bluestacks رو نصب کنید و بعد فایل APK بازی رو با این نرم افزار اجرا کنید بعد خودش شروع به نصب میکنه و بعد از نصب اجرا میشه!
ولی در کل این بازیا رو روی همون موبایل اندرویدی یا iOS ـی بازی کنید بیشتر حال میده :دی

رو همون اندروید یا iOS بازی کنید بهتره اما اگه بخواید رو PC هم بازی کنید خیلی راحت میشه با شبیه ساز Bluestacks بازی کرد البته برا من یکم تیک میزد این بازی :| دیگه اینجور مشکلاتو معمولا شبیه سازا دارن!
ولی بازم قابل بازی بود! و Amazing Alex رو هم با همین شبیه ساز اجرا کردم با صفحه بزرگ و بدون هیچ گیری راحت اجرا میکرد و جوری بود که انگار نسخه رسمی PC از طرف خود شرکته چون کاملا با PC و موس هماهنگ بود!

کاری هم نداره کافیه Bluestacks رو نصب کنید و بعد فایل APK بازی رو با این نرم افزار اجرا کنید بعد خودش شروع به نصب میکنه و بعد از نصب اجرا میشه!
ولی در کل این بازیا رو روی همون موبایل اندرویدی یا iOS ـی بازی کنید بیشتر حال میده :دی

ممنون.
مشکل اینجاست که bluestacks رو سیستمم نصب نمیشه آنتی ویروس و فایروال و هرچی که مانع نصبش هم بشه رو هم میبندم ولی آخرش ارور میده و فایل اجراییش رو پاک میکنه.
میتونی کمک کنی؟

ممنون.
مشکل اینجاست که bluestacks رو سیستمم نصب نمیشه آنتی ویروس و فایروال و هرچی که مانع نصبش هم بشه رو هم میبندم ولی آخرش ارور میده و فایل اجراییش رو پاک میکنه.
میتونی کمک کنی؟
والا من که همچین مشکلی نداشتم!
شاید Windows Defender گیر میده برو اونو Real time protection ـشو آف کن!
اگه درست نشد یک نسخه دیگه دانلود کن!

داداش مرسی بابت راهنمایی ...

من بازیو از اینجا دانلود کردم

Download Plants Vs Zombies 2 1.9.2 (Apk+obb) MOD (Unlimited Gold Coins)[AndroidTeam][J.A.T] Torrent - KickassTorrents

دستورالعمل نصبش این شکلی هست :
Code:
Install APK,place data folder in SDcard/Android/obb/ and play.

یه فایل apk داره که 6 مگ بیشتر نیست نصب میکنم ... یه فایلیم داره obb که اونم داخل پوشه android یه پوشه خودم میسازم به نام Obb فایلو میریزم داخلش ولی آخرش این ارور میده :

Code:
[URL="https://www.google.com/search?espv=2&q=download+failed+because+the+resource+could+not+be+found&spell=1&sa=X&ei=gBafU4jDEc388QW29oDQBQ&ved=0CBsQvwUoAA"]download failed [B][I]because[/I][/B] the resource[B][I]could[/I][/B] not be found[/URL]

هم رو گوشی اندرویدی امتحان کردم هم تو کامپیوتر با همین نرم افزاری گفتی چکار کنم عجیب تو کف این بازیم:((

والا من بازیهایی که دیتاشون جدا از خود بازیه رو با این نرم افزار تست نکردم نمیدونم!
همین Planet Vs Zombies 2 رو من دیتا و فایل نصبیش با هم بود بخاطر همین بدون مشکل نصب شد! یعنی فایل نصبیش 110 مگ بود بجای اینکه 6 مگ نصبش باشه و 100 مگ فایل دیتا! :)
برا این نرم افزار بهتره بازیی پیدا کنید که دیتاش همراهش باشه تا راحت نصب بشه! لینکشو ندارم وگرنه میدادم! :دی

داداش همه لینکا دیتاشون جداگانست چجوری شما باهم بوده نصب کردی من هزار تا لینک چک کردم هیچکدوم باهم نبود همه جداگانه بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or