Plants Vs. Zombies 2 تایید شد

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
1345217214_plants-vs-zombies-20090402114225619_640w.jpg

Plants vs. Zombies 2 ادامه ای بر عنوان پیشین زامبی محور خود در سبک معروف Tower Defence توسط سازنده این بازی یعنی Pop Cap تایید شد. این عنوان قرار است در بهار سال آینده منتشر شود.

بازی قرار است از تنظیمات و موقعیت های دفاعی جدیدی بهره مند باشد.
Pop Cap اشاره ای به ماهیت PVZ 2 به نقل از یکی از زامبی های داستانی بازی گفته است:
"Spring is crullest curlie ungood time, and plantz grow dull roots,"
"So, we are meating you for brainz at yore house. No worry to skedule schedlue plan... we're freee anytime. We'll find you
."
عنوان پیشین این بازی در ماه May 2009 برای PC و Mac عرضه شد. سپس بر روی iOS و پس ار آن بر روی Nintendo DS، Android، PlayStation Network، Xbox Live Arcade، Windows Phone 7 و PlayStation Vita پورت شد.

منبع

آهااان بیا ! .... دستاااا بالاااا .... :hug:
07921513195457004353.jpg

عالیـــه... یعنی بهتر از این نمیشه...
همینجا به خودم و بقیه طرفدار ها تبریک میگم:d
بی صبرانه منتظر خوندن نامه های پر از غلط پولوط املایی این زامبی ها هستم!:d
زامبی ها با تمام قدرت دارن میان ، من که از همین حالا آمادم!:d
.... . B R A I N SSSS

در مورد اون مایکل جکسون زامبی میدونین که Popcap مجبور شد از بازی حذفش کنه ؟! :دی بازی قبل از مرگ مایکل جکسون منتشر شده بود و اون زامبی هم که تابلو بود ایشون هست ، ولی بعد از مرگش خیلی از طرفدارهاش شاکی شدن و سال 2010 دیگه Popcap با یه آپدیت این کاراکتر رو با یه کاراکتر دیگه عوض کرد !! یعنی توی نسخه بعدی هم خبری ازش نیست ... :|

در مورد اون مایکل جکسون زامبی میدونین که Popcap مجبور شد از بازی حذفش کنه ؟! :biggrin1: بازی قبل از مرگ مایکل جکسون منتشر شده بود و اون زامبی هم ادای دینی به ایشون بود ، ولی بعد از مرگش خیلی از طرفدارهاش شاکی شدن و سال 2010 دیگه Popcap با یه آپدیت این کاراکتر رو با یه کاراکتر دیگه عوض کرد !! یعنی توی نسخه بعدی هم خبری ازش نیست ... :|
به قرآن اين ملت حركاتي ميزنن آدم دلش ميخواد تك تكشون رو هدشات بكنه:d

بازی شاخی هسته خدایش خیلی با این نسخه 1 حال کردم نسخه 2 هم باید جالب باشد منتظریم شاید تو این نسخه هم مانند نسخه قبلی که هندوانه این دفه خربزه هم پرت کنیم چه فازی میده

عالیه,وقتی این بازی اومده یکی از فامیلهای ما چند روز از بندر اومده بودن خونه ما که یه روز دو روز بمونن من این بازی رو فقط بهش نشون دادم دیگه تا بازی رو تموم نکرد خونمون موند و هیشکی هم درست و حسابی ندیدش!!:d
واقعا اعتیادآور بود!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or