pizza hut و فروش 1 میلیونی از طریق xbox

Tαylor Swift

کاربر سایت
30734255132848353834.jpg

به تازگی طبق اماری که از pizza hut ارائه شده است این رستوران زنجیره ای موفق به فروش 1 میلیونی در 4 ماه توسط xbox app شده است!

سخنگوی pizza hut در این باره میگوید:

این رشد برای ما غیر قابل باور است! ااین مانند یک انفجار است که انها دانلود میکنند! ازمایش میکنند و با کینکت با ان کار میکنند! ( منظور app pizza hut هست) و استقبال فوق العاده ای از سوی گیمران شده است!! زمانی که شما در مورد یک بحث شیرین مانند پیتزا صحبت میکنید قطعا گیمران در ان با رتبه ی بالا قرار میگیرند

قبل از عرضه ی این app ماجور نلسون (Larry Hryb) گفته بود:

ما همیشه به دنبال ان هستیم که گزینه و انتخاب های زیادی به مخاطبان خود عرضه کنیم و چیزی که انها عاشقش باشند! اگر شما به مخاطبان ما نگاه کنید میبینید که انها عاشق پیتزا هستنید! منظور من را متوجه میشوید؟ پیتزا یک غذای بین المللی است و pizza hut هم یک گزینه ی تجاری مناسب و به رسمیت شناخته شده! چه چیزی بهتر این؟

اگر شما یک گیمر هستید و پیتزا هم دوست دارید! چه گزینه ای بهتر از این؟

نظر شما چیست؟

http://www.vg247.com/2014/01/09/xbox-360-pizza-hut-app-mades-1-million-in-just-four-months/

آخرین ویرایش:
متاسفم واسه خودم که فن مایکروسافتم. ما دیگه نیازی به بحث کردن با طرفدارای سونی نداریم، داریم خود زنی می کنیم.

واقعا متاسفم واسه کسایی که اسم خودشون رو گذاشتن فن مایکروسافت ولی یه چنین پست های بی ارزش و چیپی میدن که آدم خجالت میکشه حتی بیاد ازشون طرفداری کنه. مطمئنم بقیه فن های مایکرو هم که از قدیمی های بازی سنترن همین حس رو دارن که دیگه پست نمیدن. واقعا متاسفم. پستای بچه های قدیمی رو میدیدم تو تاپیک های دو سه ماه پیش حداقل یه منطقی چیزی پشتش بود، پستای الانی که بعضیا میدن از صد تا خود زنی هم بدتره:(

ببین انحصاری به رخ نکش که PS3 بعد 2009 تازه راه افتاد.

اما X360 از بدو ورودش تا آخر همیشه کلی انحصاری تاپ داشته.فقط 2013 بخاطر توجه مایکروسافت به Xbox One ، بازی های انحصاری زیادی برای X360 نیومدند.

ولی خوب 2014 ساله X360 هست.چون Titanfall قراره براش بیاد.:bighug:اما برای PS3 نمیاد.=((

همش <= Gears of War 2 =))
.
بهترین علاج واسه رفع بی حالی و خستگی همین پست شماست:d
خداییش با چه استدلالی با این اعتماد به نفس رو منبر میری و میبافی؟!
هر چی ماکرو فن منطقی دیدم از کمبود aaa انحصاری و با کیفیت به نسبت سونی گله داشته بعد میای و این تیپی پست میدی که رفیقت میاد و ازت انتقاد میکنه!
واقعن نمیدونم ادم خودشو تابلو کنه چی گیرش میاد:-/
همون والکریا که مطمئنم نه بازیش کردی و نه تریلری ازش دیدی نه از نمراتش چیزی میدونی واسه من صدها برابر ارزشش به نظر من بیشتر از یه بازی شوتره که سنگشو از الان داری به سینه میزنی.
-------------------------------
امیدوارم این قابلیت که باعث خوشحالیت شده رو استفاده کنی و اگه یه روز قابلیت سفارش چایی دارچین هم اضافه شد و به کار من اومد منم یه دونه ازش میگیرم;)

آخرین ویرایش:
هدف ماکروسافت خلق یک وسیله کار آمد در تمام زمینه ها هست از گیم گرفته تا اینترنت و تماس تصویری و تماشای TV و خرید پیتزا و...
دنیایی مدرن به این شکل هست همه وسایل دارن کار آمد تر میشن

مثلا یک زمانی اتومبیل ها حتی چراغ هم نداشتن ولی الان توشون یخچال و تلویزیون و حتی رایانه هم پیدا میشه
یا گوشی های که فقط تماس برقرار می کردن اما الان میلیونها کارایی بهش اضافه شده
حتی TV ها که به Smart tv تبدیل شدن و بسیار با کار امد

در کل دنیا اینجوری پیشرفت می کنه با اضافه شدن امکانات و هر کسی که هم با این نوع پیشرفت مخالف هست جای سئوال داره

همتون خيلى سوژه ايد! سونى فنا يجور ، طرفداراى مايكرو هم يجور ديگه، آخه چى به شماها ميرسه كه اينقدر تو سر و كله ى هم ميزنيد و همديگرو مسخره ميكنيد؟
واقعا پستاى خنده دارى تو اين تاپيك ديدم، كلا شاد شدم! به بحث مفيدتون ادامه بديد.

بهترین علاج واسه رفع بی حالی و خستگی همین پست شماست:d
خداییش با چه استدلالی با این اعتماد به نفس رو منبر میری و میبافی؟!
هر چی ماکرو فن منطقی دیدم از کمبود aaa انحصاری و با کیفیت به نسبت سونی گله داشته بعد میای و این تیپی پست میدی که رفیقت میاد و ازت انتقاد میکنه!
واقعن نمیدونم ادم خودشو تابلو کنه چی گیرش میاد:-/
همون والکریا که مطمئنم نه بازیش کردی و نه تریلری ازش دیدی نه از نمراتش چیزی میدونی واسه صدها برابرارزشش به نظر من بیشتر از یه بازی شوتره که سنگشو از الان داری به سینه میزنی.
-------------------------------
امیدوارم این قابلیت که باعث خوشحالیت شده رو استفاده کنی و اگه یه روز قابلیت سفارش چایی دارچین هم اضافه شد و به کار من اومد منم یه دونه ازش میگیرم;)

دوست عزیز من هیچ رفیقی تو بازیسنتر ندارم.برام هم مهم نیست که پستام چند تا لایک میخوره یا کی من رو تایید یا رد میکنه.اما خوب از کسایی که پستامو لایک میکنند تشکر میکنم.

من فقط حقایق رو میگم.چند تا پست بالاتر هم گفتم اگر حرفای من پوچ و بی ارزشه یه منبع برای اثباتش بیارید.

مایکروسافت شیوه ی جدیدی از سرگرمی ها رو داره به خونه های ما میاره اما یسریا انگار با این سرگرمی ها یا خوده مایکروسافت مشکل دارند.

اون دوستی هم که اومده و خودش رو مایکروفن اصیل میدونه بهتره اول طرف رو بشناسه بعد بیاد فتوا صادر کنه.
=====
در ضمن آقای انیمه باز من به حمایت و طرفداری امثال شما هیچ نیازی ندارم.;)

هر چی ماکرو فن منطقی دیدم از کمبود aaa انحصاری و با کیفیت به نسبت سونی گله داشت
بس کنید دیگه بیشتر از این خودتون رو مضحکه نکنید:دی کمبود انحصاری با کیفیت:)) منو یاد گرن توریسمو با 6 سال ساخت و کپی پیست کردن ماشینای گرن 4 نندازید ! :دی یا باگای زیبای heavy rain! یا سرورای زیبای کیلزون:دی
طرفداری نمیکنم اما تو بحث انحصاری تفاوتی بین 2 کنسول نیست! به طور مثال نسل پیش فقط 3 تا فورتزا اومد یکی از یکی بهتر! gears اومد که کلا سبک سوم شخص رو متحول کرد!
--------------------------------------------
در ضمن کسایی که میگن با تلفن هم میشه خرید کرد یعنی این دوستان خرید و فروش اینترنتی رو قبول ندارن؟؟ اونم به درد نخوره؟ اینکه قبل خرید جنست رو ببینی بده؟

آخرین ویرایش:
بس کنید دیگه بیشتر از این خودتون رو مضحکه نکنید:دی کمبود انحصاری با کیفیت:)) منو یاد گرن توریسمو با 6 سال ساخت و کپی پیست کردن ماشینای گرن 4 نندازید ! :دی یا باگای زیبای heavy rain! یا سرورای زیبای کیلزون:دی
طرفداری نمیکنم اما تو بحث انحصاری تفاوتی بین 2 کنسول نیست! به طور مثال نسل پیش فقط 3 تا فورتزا اومد یکی از یکی بهتر! gears اومد که کلا سبک سوم شخص رو متحول کرد!
Waat:d سرور هاي كيلزون چه مشكلي داشتن ؟ حتما سيستم تاريخ گذشته Matchmaking Gears خيلي خوب بوده؟
Heavy rain من باگي نديدم:d حتما نسخه الفا رو بازي ميكردي.

آخرین ویرایش:

بله کاملا معلومه طرفداری نمیکنی :)

خب مسئله اینجاست که بخوای این بطور مثال هات رو ادامه بدی میتونی از هیلو هم نام ببری + با ارفاق 2-1 بازیه دیگه ولی بعدش کفگیرت ته دیگ میخوره :d

دیگه اینو همه قبول دارن از نظر انحصاری سونی بسیار بسیار بهتر از مایکرو بوده وگرنه مایکرو برای جبران نمیومد کلی خرج انحصار زمانی کنه + خرجای زیادی که واسه نسل جدید کرد

سرور هاي كيلزون چه مشكلي داشتن ؟
من کیلزون 2 آخرین کیلزونی بود که بازی کردم و سروراش شدیدا فاجعه بود! تازه من همیشه با بچه های بازیسنتر بازی میکردم که همه ایرانی بودیم!
حتما سيستم از تاريخ گذشته Matchmaking Gears خيلي خوب بوده؟
خدایی تو بحث سرور مایکرو مشکلی نداره! ایرادای الکی نگیرین!
Heavy rain من باگي نديدم
:d
حتما نسخه الفا رو بازي ميكردي.
الان مثلا ترول کردی؟:دی من همون هفته اول که بازی اومد خریدم! همون اول بازی که زن ethan میاد تو دم در خشک میشد:دی بعد 3-4 بار ریست کردن بلاخره میومد تا وسطای خونه:دی یه سرچ کن ویدئو هاش پره!
میتونی از هیلو هم نام ببری
ببین مشکل اینه شما چشاتو میبندی بدون دلیل همینجوری میگی انحصاریای سونی بده! خوب من میگم دلیل بیار! هیلو رو برای این گفتم که سونی تلاش داشت بتونه باهاش رقابت کنه اما نتونست(هر شرکتی هدف اصلیش از ساخت بازی فروشه! سونی هیچوقت نتونست انحصاری تو سبک شوتر بیاره که بتونه با فروش هیلو رقابت کنه! البته تو بحث آنلاین هم همینطور) هیلو یه نسخش به اندازه 3 تا انحصاری سونی فروش داره! دیگه یه دو دوتای سادس!
همه قبول دارن از نظر انحصاری سونی بسیار بسیار بهتر از مایکرو بوده وگرنه مایکرو برای جبران نمیومد
این همه شمایین؟ فعلا که از لحاظ فروش انحصاریای مایکرو یه سروگردن بهتر از سونی بودن! حالا مایکرو چیو میخواد جبران کنه؟:دی بیخیال این بحثای آف تاپیک شید تروخدا شما اوایل اومدن ps3 رو یه سرچ کن خیلی جالبه:دی مثلا سعی کن mass effect1 رو برای ps3 بخری:دی
تو كه فن نيستي من ميدونم
yahoo_1.gif
.
نه بیام قربون صدقه سونی برم صبح تا شب از همه چیزش خوب بگم همه کسایی هم که غیر من حرف میزنن رو بکوبم میشم منطقی!

من کیلزون 2 آخرین کیلزونی بود که بازی کردم و سروراش شدیدا فاجعه بود! تازه من همیشه با بچه های بازیسنتر بازی میکردم که همه ایرانی بودیم!

الان مثلا ترول کردی؟:دی من همون هفته اول که بازی اومد خریدم! همون اول بازی که زن ethan میاد تو دم در خشک میشد:دی بعد 3-4 بار ریست کردن بلاخره میومد تا وسطای خونه:دی یه سرچ کن ویدئو هاش پره!
!
KZ2 سروراش عالي بودن تا اونجا كه ميدونم كسي مشكل نداشته، مشكل از نتت بوده:d بهترين سرور هارو همين Killzone داره.
Gears سيستم Matchmaking ش بدرد نميخوره و فاجعس ، چه ربطي به مايكروسافت داره؟!
اون باگ HR هم من نديدم!!! ٢ بار بازي رو تموم كردم همچين چيزي نديدم. در ضمن اين چيزا مهم نيست. الكي داري ايراد ميگيري. باگ موقعي مهم ميشه كه زياد باشه مثل Skyrim

دوستان بی خیال این بحث ها بشین تا کی به جنگ کنسولیتون ادامه میدید؟:d جفت کنسولها خوبن و انتخاب بینشون کاملا سلیقه ای هستش.اصلا خوب بودن هر دوی این دو کنسول به نفع ما گیمراست.اگه سونی یا مایکرو یکیشون در یک نسل بخواد خیلی ضعیف کار کنه اون موقع رقابت از بین میره و امثال ما گیمرهای معتاد گیم ضربه میبینیم:| سیاستهای دو کمپانی کمی با هم فرق داره اما هر دو به فکر بهترین واسه کنسولشون و طرفداراشون هستن.حالا این وسط گیمرها بستگی به سلیقشون از بین این دو کنسول یکی رو انتخاب میکنند.کسانی که دوست دارن علاوه بر گیم کنسولشون موارد دیگری هم ساپورت کنه و از انحصاری های مایکرو بیشتر خوششون میاد میرن Xone میگیرن کسانی هم که انحصاری های سونی رو دوست دارن خب PS4 میگیرن.هر دو مزیتهای خاص خودشون رو دارن و من شخصا برتری مطلقی رو در هیچ کدام این دو کنسول نمی بینم! برتری ها کاملا نسبی هستش.

KZ2 سروراش عالي بودن تا اونجا كه ميدونم كسي مشكل نداشته، مشكل از نتت بوده
:d
حرفی میزنیا:دی کل بازی گیر میکرد! نه من کل player ها میترکیدن:دی
الكي داري ايراد ميگيري
نمیفهمم چطوریه که یه عده رو هوا میگن مایکرو انحصاری نداره الکی نیست اما من که دلیل میارم الکیه:دی

ببین مشکل اینه شما چشاتو میبندی بدون دلیل همینجوری میگی انحصاریای سونی بده! خوب من میگم دلیل بیار! هیلو رو برای این گفتم که سونی تلاش داشت بتونه باهاش رقابت کنه اما نتونست(هر شرکتی هدف اصلیش از ساخت بازی فروشه! سونی هیچوقت نتونست انحصاری تو سبک شوتر بیاره که بتونه با فروش هیلو رقابت کنه! البته تو بحث آنلاین هم همینطور) هیلو یه نسخش به اندازه 3 تا انحصاری سونی فروش داره! دیگه یه دو دوتای سادس!

این همه شمایین؟ فعلا که از لحاظ فروش انحصاریای مایکرو یه سروگردن بهتر از سونی بودن! حالا مایکرو چیو میخواد جبران کنه؟:دی بیخیال این بحثای آف تاپیک شید تروخدا شما اوایل اومدن ps3 رو یه سرچ کن خیلی جالبه:دی مثلا سعی کن mass effect1 رو برای ps3 بخری:دی

نه بیام قربون صدقه سونی برم صبح تا شب از همه چیزش خوب بگم همه کسایی هم که غیر من حرف میزنن رو بکوبم میشم منطقی!

من کلا هوی رین زیاد به سلیقم نخورد، ولی تا اونجایی که یادمه، هیچ هنگی توی اون سکانسی که گفتید برام پیش نیومد!

کلا سریه کیلزون هم زیاد بازی کردم بخش آنلاینشو ولی حتی یک بارم مشکلی توش ندیدم!

شما میگی سونی هیچ شوتری که اندازه هیلو فروش کرده باشه نداره!! درست ولی آیا مایکرو ریسینگی داره که اندازه ی گرنتوریسمو فروش کرده باشه؟ پلتفورمری داره که حتی به LBP نزدیک شده باشه؟ H&S اصلا داره تا بخوایم با GOW مقایسش کنیم؟

TLOU - MotorStorm - Killzone - Heavy Rain - Beyond - Infamous - R&C - Resistance - Journey - Ace Combat - Uncharted

کلا دسته ی RPG و JRPG هم حساب نمیکنیم بینشون! وگرنه Ni No Kuni هم سلام دارن!

یعنی عاشق همتونم
بحث از پیتزا هات رسیده به کیلزون و هوی رین :دی

من امروز خیلی خوش اخلاقم، پس خواهشا در مورد پیتزا و همبرگر فقط حرف بزنین و بحث را هم منحرف نکنین تا کلاهمون توی هم نره
ممنون

خب سرویس خوبیه ... ولی ادم باید ببینه مزایاش چیه ... اینکه دیگه نیاز نیست که دیگه گوشی دم دستت رو برداری و شماره بگیری ... و این برتریشه ... جک قرنه ... اگه تخفیف های ویژه ... پیتزا های مخصوص و این جور چیز ها حداقل باید داشته باشه ... !!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or