S sanaz13x کاربر سایت Jul 7, 2007 #1 سلام بچه ها خوبید من در این قسمت بازی گیر کردم و نمی دونم این علامت یعنی چی و برای اون باید چه کلیدی رو بزنم ممنون می شم اگه جوابم رو بدین بای... Attachments untitled.jpg 18.3 KB · مشاهده: 30
سلام بچه ها خوبید من در این قسمت بازی گیر کردم و نمی دونم این علامت یعنی چی و برای اون باید چه کلیدی رو بزنم ممنون می شم اگه جوابم رو بدین بای...
eblise کاربر سایت Jul 7, 2007 #2 ببین عزیز فکر کنم xباشه اگر هم نبود یاz-c درست یادم نیست در این قسمت تو باید هر کدوم اتز این کلید ها رو پشت سر هم بزنی و اشتباهی کلیدی را فشار ندی تا رد بشه
ببین عزیز فکر کنم xباشه اگر هم نبود یاz-c درست یادم نیست در این قسمت تو باید هر کدوم اتز این کلید ها رو پشت سر هم بزنی و اشتباهی کلیدی را فشار ندی تا رد بشه
P poorna کاربر سایت Jul 8, 2007 #3 سلام بچه ها خوبید من در این قسمت بازی گیر کردم و نمی دونم این علامت یعنی چی و برای اون باید چه کلیدی رو بزنم ممنون می شم اگه جوابم رو بدین بای... بیشتر... این دکمه c هست یعنی دکمه ی grab\combo
سلام بچه ها خوبید من در این قسمت بازی گیر کردم و نمی دونم این علامت یعنی چی و برای اون باید چه کلیدی رو بزنم ممنون می شم اگه جوابم رو بدین بای... بیشتر... این دکمه c هست یعنی دکمه ی grab\combo
M Morteza3SN کاربر سایت Jul 24, 2007 #4 ببينم اين كدوم نسخه از بازي هست ؟ من قبلا « افسانه جك اسپارو » رو بازي كردم اصلا بازي خوش ساختي نبود ! تنها حسنش اين بود كه با دسته ميشد دو نفره هم مراحل رو بازي كرد . اين هم اينطوريه يا نه ؟
ببينم اين كدوم نسخه از بازي هست ؟ من قبلا « افسانه جك اسپارو » رو بازي كردم اصلا بازي خوش ساختي نبود ! تنها حسنش اين بود كه با دسته ميشد دو نفره هم مراحل رو بازي كرد . اين هم اينطوريه يا نه ؟