Pirate ها نیز می‌توانند از Alan Wake لذت ببرند

• Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Naruto

کاربر سایت
شاید یکی از بزرگترین دغدغه های بزرگ مایکروسافت و Remedy از عرضه نکردن Alan Wake بر روی PC به سرقت رفتن این بازی و برنگشتن هزینه های انجام شده برای آن بوده است ولی استودیو Remedy نظر دیگری دارد.

بالاخره بعد از 2 سال بازی Alan Wake از فردا بر روی Steam و Origin عرضه خواهد شد و آقای Oskari Hakkinen از شرکت Remedy در مورد نسخه های غیر قانونی بازی به EuroGamer گفته است:" حقیقتا ما به این موضوع اهمیت می‌دهیم. تیم کوچک 60 نفره ما 5 سال از عمر خود را بر روی این عنوان گذاشته اند و در آخر بعضی از مردم برای این بازی پول پرداخت خواهند کرد در حالی که عده ای بدون اینکه پولی به ما بدهند این عنوان را بازی خواهند کرد. در آخر تنها چیزی که برای ما مهم است، این است که بتوانیم تعداد زیاد مردم را با این عنوان سرگرم کنیم. ما امیدوار هستیم که بیشتر مردم برای این بازی پولی به ما پرداخت کنند و اگر هم اینطور نبود زیاد مهم نیست. مهم این است که از داستان بازی لذت ببرند. بعضی از بازی ها مانند Tiny Tower به شما اجازه می دهند که از 40 دقیقه بازی با آنها لذت ببرید و در صورت تمایل برای ادامه دادن آن پول پرداخت کنید. ما در این نسخه قرار نیست چنین کاری انجام دهیم ولی امیدوار هستیم که کسانی که از این نسخه خوششان می آید به دنبال گرفتن نسخه بعدی بازی نیز باشند. "

در آخر این گفتگو آقای Oskari Hakkinen تاکید کرد:" ما واقعا نمی‌توانیم با این موضوع مقابله کنیم. ما فقط می‌توانیم امید داشته باشیم که بازیکنان این عنوان را از روی Steam و یا نسخه های اصلی بازی کنند ولی اگر این کار را هم نکردند، زیاد مهم نیست. "

نسخه PC بازی محبوب Alan Wake از فردا بر روی Steam قرار خواهد گرفت.

Serious Sam 3: Befor First Encounter :دی
پارادوکسش کجاس من نمیبینم!؟:-/

CT عقربش کجا بود!؟:دی اون رو که باید کابل سی دی رام میکشیدی!:دی

ترول بود میخواستم بکشمت اینجا:d
تعجب کردم گفتین CT ....:))

1 ملیون روی 360 فروخته که اگر برای هر نسخه 15 دلار سود برای Remedy در نظر بگیریم میشه 15 میلیون دلار که به هر کدومشون 250 هزار دلار میرسه کی طی 5 سال میشه ماهی 4.100 دلار که خیلی کمه تازه یک سری خرجها هم کردن..

میشه ماهی 4166 دلار که اگر دلاری 1000 تومن هم حساب کنیم(اگر) میشه ماهی چهار میلیون. کمه؟:d یعنی تو 5 سال به اندازه 1/4 حقوق رحمتی رو گرفتن.:d

PC بازها رسما همه شدن پایریت. Classic. بهتر بود یک فکری به حال اریجینال بودن بازیشون میکردن.

پ.ن: فکر کنم فقط پایریتها ازین بازی لذت برده باشن چون بازیسنتر متمرکزترین فَن بیس این بازی هست و هیچکس اینجا بازی رو نخریده.

با این شناختی که من از PC باز ها دارم پول بابت یک بازی 2 سال پیش که قبلا هم برای 360 عرضه شده نمیدن..!

میشه ماهی 4166 دلار که اگر دلاری 1000 تومن هم حساب کنیم(اگر) میشه ماهی چهار میلیون. کمه؟:d یعنی تو 5 سال به اندازه 1/4 حقوق رحمتی رو گرفتن.:d

این ور با اون ور فرق میکنه اونجا قاز بچرانی ماهی 5 هزارتا بهت میدن..

دلار خیلی ستمه، آدم از یه طرف میخواد بخره از یه طرف با این در اصل باید دو برابر پول بازی رو بده :|.

امیدوارم یه میلیونی بفروشه. چون سود فروش این سری نسخه ها مستقیما میره تو جیب رمدی، یه جورایی همون چراغ سبز MS هست برای رمدی . . .

ممنون از آقا داوود ...
اینقدر از این تیریپ محبتهای الکی بدم میاد
yahoo_4.gif
خبری که توش نشه کسی رو ترول کرد مفت نمیرزه
yahoo_4.gif
چرا بابا، مثلا الان میتونیم بگیم، این رمدی خاک برسر نمیتونه یه قفل امنیت بالا بزاره رو بازیهاش الکی میاد از این حرفا میزنه. کم آورده میخواد ضایع نشه.
ترول از این قشنگ تر؟ :دی.

طبق این آماری که میزارم آینده جالبی واسه نسخه PC ـه Alan Wake پیش بینی نمیشه :دی با توجه به اینکه همون نسخه 360 ـش سال 2010 تو رتبه دوم بیشترین دانلودهای غیرقانونی 360 بود.

59082152547092897871.jpg

چه تاثیر گذار :دی اینم یه راهش هست،با Drama queen شدن مردم رو وادار کنن به اورجینال خریدن.

ولی‌ از طرز صحبتش خوشم اومد،پولمون رسید اورجینال می‌خریم، نسبت به بازی‌های دیگه قیمت زیادی نداره.

با این شناختی که من از PC باز ها دارم پول بابت یک بازی 2 سال پیش که قبلا هم برای 360 عرضه شده نمیدن..!
این چه حرفیه؟!
2 سال پیش اومده ولی واسه نسخه pc روش کار شده.
اگه اینجوری بود که بعضی شرکتها نمیومدن روزی یدونه از بازی های 20 سال پیششون رو با همون گرافیک 2باره عرضه کنن.

تیم کوچک 60 نفره ما 5 سال از عمر خود را بر روی این عنوان گذاشته اند
دیروز یه بحثی بود تو تاپیک همسایه (هنوز هم هست) ، دوستان میگفتن تیمشون 30-40 نفره ، من گفتم فکر میکنم حدودا 50 نفره. به من گفتن توهم زدی و چرت و پرت میگی. هیچی گفتم فقط یه احوالی ازشون بپرسم.

پ.ن: بنده در این تاپیک قصد هیچگونه ترولی نداشتم ، ندارم و نخواهم داشت :دی صرفا جهت اطلاع گفتم. بذارید این تاپیک سالم بمونه خواهشا.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or