Pillars of Eternity | PC

Obsidian Entertainment سازنده Fallout : New Vegas و South Park : Stick of Truth می خواهد با Pillars of Eternity جادو ، عمق ، تخیل و حس نوستالژی عناوین
کلاسیک نقش آفرینی را بازگرداند.Eternity با قهرمان اصلی ، همراهان خاطره انگیز و جستجوی حماسی Baldur's Gate ، مبارزات Icewind Dale و داستانپردازی احساسی
Planescape : Torment خاطرات شما از بازیهای کلاسیک این سبک را زنده کند.در Obsidian جمعی از سازندگان گذشته این عناوین میخواهند رویای شما را به واقعیت بدل کنند.لازم به ذکر می باشد که به گفته Josh Sawyer ، بازی از حالت real-time برخوردار می باشد و در هر لحظه حتی در مبارزات مانند Baldur's Gate و Dragon Age Origins امکان
توقف بازی وجود دارد.

بازیکنان می توانند شخصیت خود را از بین شش نژاد قابل بازی Human ، Aumau ، Godlike ،Elf ،Dwarf و Orlan انتخاب کنند. همچنین تاکنون تایید شده است که 11 کلاس مختلف
Barbarian، Chanter ، Druid ، Fighter ، Monk ، Paladin ، Priest ، Rogue ، Wizard ، Cipher و Ranger در بازی وجود دارد.

سازنده: Obsidian Entertainment
ناشر: Paradox Interactive
سبک: نقش آفرینی
پلتفرم: PC
تاریخ انتشار: 26 مارس برابر با 6 فروردین

سیستم مورد نیاز:

cn1q1o7rnka8yrv9m61w.png

تصاویر :

Launch Trailer : Download

آخرین ویرایش:
به نظر شخصی من بازیهای انحصاری pc خیلی افت کردند دیگه اون حس و حال سابق رو به ادم نمیدن و خیلی هنر میکنن میخان با بازگشت به عقب و ایجاد حس نوستالوژی موفق بشوند یعنی با کیفیت پایین گرافیک یاداوری بازی قدیمی به گیمر حس بدهند خلاقیت و پیشرفت رو به جلو تو pc انحصاری از بین رفته.

به نظر شخصی منم
واقعا معنی خلاقیت و پیشرفت به جلو !!رو وقتی فهمیدم که order اومد!.
راست میگی این انحصاریهای پی سین که با !کیفیت پایین گرافیک! خیلی افت کردند.یهویی هم ، همشون متاشون بالائه!.منتقدا هم نفهم!!..

-------
استاد جوگیر شدن خودش رفت اما انگار میراثش ماندگار شده!

آخرین ویرایش:
به نظر شخصی من بازیهای انحصاری pc خیلی افت کردند دیگه اون حس و حال سابق رو به ادم نمیدن و خیلی هنر میکنن میخان با بازگشت به عقب و ایجاد حس نوستالوژی موفق بشوند یعنی با کیفیت پایین گرافیک یاداوری بازی قدیمی به گیمر حس بدهند خلاقیت و پیشرفت رو به جلو تو pc انحصاری از بین رفته.
استقال بازیکنها نظز منتقدین و متای بازیها عکس اینو نشون میده
قطعا بازسازی بازیهای خیلی قدیمی و ناب با ذهنیت درست خیلی بهتر از hd کردن بازیهای تاریخ گذشته هستش که تو نسل جدید داره اتفاق میفته یا بازیهایی که با هزار تا مصاحبه و کنفرانسو و... تبلیغ میشه اما وقتی لانچ میشه یهو با کله میره تو دیوار مثل the order و ryse ,...

آخرین ویرایش:
فقط اومدم که بگم Pillars بهترین RPGـی هست که از زمان Origins بازی کردم(حتی از لحاظی نسبت بهش برتری داره)همه چیز این بازی عالیه هیچ ایرادی ازش نمیشه گرفت فقط امیدوارم محیطهای نسخه(های)بعدی وسیع تر باشه. در یک کلمه شاهکاره و تبدیل به بهترین بازیم شد :bighug:

میگن تا حد زیادی بازی تونسته Min/Maxing رو متعادل کنه و کلاً بازی رو گسترده تر کنه از نظر Build، نظرت چیه کاوه؟:دی موفق بوده؟
وقت ندارم بازی کنمش فعلاً:|
حالا من زیاد بازی نکردم چون الان قدرت مالی‌ لازم رو ندارم برا خرید،فقط در حد امتحان یه چند دقیقه‌ای بازی کردم.
نسبت به اون چیزی که گیمپلی داشت پیشرفت میکرد و نظر کاربران به نظر من از نظر گیمپلی و مخصوصا Gears, با اینکه راه‌های مختلفی‌ هست برا top کردن ولی‌ تو هر کلاس آخرش به یه سری build خاص منتهی‌ می‌شه،یعنی‌ قوی‌ترین کاراکتر‌ای که می‌شه ساخت دقیقاً اون چیزی نیست که میخواین باشین :دی
ولی‌ قسمت گشت و گذار تو بازی به حدی خوب کار شده که این محدودیت رو خنثا می‌کنه تا حد زیادی،مطمئن باش قبل از اینکه به اون‌buildها برسی‌ همه چیز رو تجربه کردی :دی.موقع بازی کردن به حدی علاقه مند میشی‌ به گردش و پیدا کردن و امتحان همه چیز که کلا حداقل تا دور سوم newgame+ بی‌ خیال این min maxing میشی‌،به جای علاقه به ساختن بهترین کاراکتر به پیدا کردن و داشتن همه چیز علاقه مند می‌کنتت.
می‌تونم بگم اونطور که تو فکر میکنی‌ شاید نتونسته باشه min maxing رو متعادل بکنه ولی‌ در عوض با کشیدن تمرکز بازی کن به عمق گیمپلی تونسته‌buildها رو خیلی‌ گسترده تر بکنه.(مثل سری DSو bloodborne مثلا)

من که rpg باز نیستم همین ابتداش گیر کردم رفتم سمت 1 گیاهه بعدش دیگه نفهمیدم باید چی کار کنم:d

سلام نوژن والله ما بازی رو همون روز اول دانلود کردیم اول ی نگاه به متاش کردیم گول خوردیم کلی دنلود حروم این بازی کردیم وقتی وارد بازی شدیم با نحوه حرکت کارکتر ها .محیط 2 بعدی .و گرافیک مضحک ان ( فاجعه ای در سال 2015منظور گرافیک ان هست ) رو به رو شدیم . بازی در عرض کمتر از 5 دقیقه شیفت +دیلیت شد
در یک کلام خودتو خسته نکن
کاملا بی سر ته هست

سلام نوژن والله ما بازی همون روز اول دانلود کردیم اول ی نگاه به متاش کردیم گول خوردیم کلی دنلود حروم این بازی کردیم وقتی وارد بازی شدیم با نحوه حرکت کارکتر ها .محیط 2 بعدی .و گرافیک مضحک ان (فاجعه ای در سال 2015منظور گرافیک ان هست ) رو به رو شدیم . بازی در عرض کمتر از 5 دقیقه شیفت +دیلیت شد
کاملا بی سر ته هست
آره دقیقا بهتره شما بازی نکنی ، باتوجه به حرفه ای بودن شما عوردِر و شاهکارهای استاد جوات یرلی مثل Ryse : Son of a b..ch بهترن.
گرافیک مضحک و پس زمینه دو بعدی محیط برای این هست که به بازیکن حس نوستالژی از شاهکارهای Black Isle بده.
نحوه حرکت کاراکترها هیچ مشکلی نداره و کاملا راحته(مگر اینکه انگشتان بازیکن توان حرکتی مناسب رو نداشته باشن)
دقیقا هم بخاطر همین بی سر وته بودنه که از 50 نقد(!!!) متای 90 داره. منتقدا جوگیر شدن و یه نمره الکی دادن .کاش دفعه های بعد این استعداد عظیم شما درک بشه :(
یه همین ژانر های مورجه کشی(Strategic/MOBA)و دشنه به دستان (CRPG)نباشه کلا Gaming از لحاظ Casual بودن رو به فناس

سلام نوژن والله ما بازی رو همون روز اول دانلود کردیم اول ی نگاه به متاش کردیم گول خوردیم کلی دنلود حروم این بازی کردیم وقتی وارد بازی شدیم با نحوه حرکت کارکتر ها .محیط 2 بعدی .و گرافیک مضحک ان ( فاجعه ای در سال 2015منظور گرافیک ان هست ) رو به رو شدیم . بازی در عرض کمتر از 5 دقیقه شیفت +دیلیت شد
کاملا بی سر ته هست

مازوخیسم داری؟ نحوه حرکت کاراکترها، محیط دوبعدی و گرافیک مضحک بازی و اینکه این بازی برای سلیقه شما ساخته نشده رو از روی تریلرها و عکس‌ها نمیتونستی تشخیص بدی؟

کاملا بی سر ته هست

این وسط یه نکته ای که هست اینه که واقعاً پیش خودت چه فکری کردی آواتار از ویچر گذاشتی حالا؟:دی

کاملا بی سر ته هست
شما که زود پاکش کردی چطور فهمیدی بی سر و ته هستش؟؟؟
بازی داستان بسیار قوی و زیبایی داره.یه مقداری باید زبان بلد باشی تا بفهمی.

هرچقدر سعی کردم این موضوع رو نگم نشد!. عمق بازی تو حلق همتون ، امتیازاتش هم تو حلق Haterهای حرفه ای گیر کنه. :d
در Quest ها موضوعات عمیقی مثل مفهوم خدا،سنت، تقابل تبعیت و اختیار و ارزش علم و... وجود داره.نویسنده بازی Chris Avellone نویسنده Planescape : Torment هست . بازی که برای دیالوگ های بلند، سنت شکنی و مفاهیم عمیق و همچنین جمله معروف "What could Change the nature of a man" معروفیت داره.
تا الان هیچ بازی بعد Bioshock ندیدم که اینقدر در بطنش مفاهیم عمیق نهفته باشه.الان 2 هفته س که کلا به هیچ چیز دیگه ای نمیتونم فکر کنم. منفجر بشی Obsidian :((

هرچقدر سعی کردم این موضوع رو نگم نشد!. عمق بازی تو حلق همتون ، امتیازاتش هم تو حلق Haterهای حرفه ای گیر کنه. :d
در Quest ها موضوعات عمیقی مثل مفهوم خدا،سنت، تقابل تبعیت و اختیار و ارزش علم و... وجود داره.نویسنده بازی Chris Avellone نویسنده Planescape : Torment هست . بازی که برای دیالوگ های بلند، سنت شکنی و مفاهیم عمیق و همچنین جمله معروف "What could Change the nature of a man" معروفیت داره.
تا الان هیچ بازی بعد Bioshock ندیدم که اینقدر در بطنش مفاهیم عمیق نهفته باشه.الان 2 هفته س که کلا به هیچ چیز دیگه ای نمیتونم فکر کنم. منفجر بشی Obsidian :((

دقیقا....
یعنی واقعا این چیزیه که بازی رو خیلی خاص تر کرده به نظر من،چیزی نیستش که بتونیم توی هر بازی ببینیم.
تک تک جملاتی که توی بازی چه توسط کاراکتر ها گفته میشه و چه توی کتاب ها و ... پیدا میکنید ارزش خوندن دارن و به شدت جالب هستن،همون اول هم من گفتم انگار آدم داره کتاب و رمان بازی میکنه :| :d
آره خوب بازی های دیگه ای هم هستن که نویسندگی قوی پشتشون بوده ولی توی PoE یجوری هست :| مثلا همین مواردی که توی اسپویلر گفتی،من بازی خیلی خاصی یادم نمیاد که انقدر فکر و ... پشت متن ها و دیالوگ هاش باشه.
برای همین هم خیلی خیلی تعجب کردم که یه منتقد شبیه کوین ونورد (gamespot) به lore و دیالوگ های بازی ایراد بگیره :|
نکته خیلی جالب تر هم اینه که بازی کاملا یه اثر ارجینال و جدید هست و با این حال از هر نظر فوق العاده عمل کرده :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or