Phil Spencer: مراسم PSX خوب بود، اما Xbox هم برنامه های زیادی برای سال 2015 دارد

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
در هفته ای که گذشت، تمام توجه ها به سونی و مراسم PlayStation Experience بود. مراسمی که به مناسبت سالگرد 20 سالگی کنسول PS1 در شهر لاس وگاس برگذار شد. در این مراسم شرکت سونی تعداد زیادی از بازی‌های انحصاری کنسول PS4 که در سال 2015 منتشر خواهند شد را به نمایش در آورد. اما به گفته Phil Spencer سال آینده همان قدر که برای شرکت سونی سال بزرگی است، برای شرکت مایکروسافت و کنسول Xbox One هم از اهمیت بالایی بر خوردار است.

bwhqd3g5scw9ugngpifq.jpg

Phil Spencer رییس بخش Xbox شرکت مایکروسافت درباره PlayStation Experience گفت، این مراسم "روی داد خوبی" و "راه درستی" برای بزرگداشت 20 ساله شدن کنسول PS1 بود. او ادامه داد که PlayStation Experience را دیده و فکر می‌کند این رویداد به خوبی انجام شده است. در عین حال Spencer گفت: "من احساس خوبی برای Xbox در سال 2015 دارم."
او ادامه داد: "من اعتماد به نفس بسیار زیادی برای عناوین انحصاری خود در سال 2015 دارم. بعضی از این عناوین معرفی شده اند و بعضی ها هم نه. 2015 سال خوبی برای طرفداران Xbox خواهد بود."

بعضی از عناوین انحصاری مهم دو کنسول که در سال 2015 منتشر خواهند شد، شامل Uncharted 4: A Thief's End و Bloodborne برای PS4 و Halo 5: Guardians و Rise of the Tomb Raider برای Xbox One می شوند.

و اما سوال دیگری که از Phil Spencer پرسیده شد. آیا ممکن است مایکروسافت مراسمی مثل PlayStation Experience را برای Xbox برگذار کند؟

"من برگذاری مراسم برای Xbox را دوست دارم. ممکن است برگذاری رویداد اختصاصی Xbox برای ما بهتر باشد، اما داشتن یک E3 و Gamescom عالی مهم است."

منبع

به عنوان یک فن سه اتشه ی:d مایکرو امیدوارم هچوقت یه چنین ایونتایی برگزار نکنه اصن دوس ندارم دو سه ماه خیال پردازی کنمو توهم بزنم یه عالمه ایپی مرده رو تو ذهن خودم زنده کنم و به امید ساخته شدن چنتا ایپی خفن هایپ بشم اخرشم مثلا گیم پلی هیلو و کوانتوم برک ببینم و با نمایش چنتا بازی ایندی و مسخره تو افق محو بشم همون e3 برای مابسه عمو فیل :d

به عنوان یک فن سه اتشه ی:d مایکرو امیدوارم هچوقت یه چنین ایونتایی برگزار نکنه اصن دوس ندارم دو سه ماه خیال پردازی کنمو توهم بزنم یه عالمه ایپی مرده رو تو ذهن خودم زنده کنم و به امید ساخته شدن چنتا ایپی خفن هایپ بشم اخرشم مثلا گیم پلی هیلو و کوانتوم برک ببینم و با نمایش چنتا بازی ایندی و مسخره تو افق محو بشم همون e3 برای مابسه عمو فیل :d

حالا میخوای PSX رو پایین بیاری چیکار به بازیای ایندی داری ؟! اتفاقا یه سری از بازیای ایندی دنیایی دارن به قدری لذت بخشن که 3 تا از بعضی مثلا AAAها رو هم بهشون نمیرسن !

بعد از این بازیای ایندی مایکرو هم داره، اونام مسخرن یا خوبن ؟!

بابا دمتون گرم !:d
بیاید تاپیک uncharted 4 رو ببینید که طرفدارهای سونی چه قدر پر توقع هستن و کفران نعمت میکنن.
کلا هوادارای مایکرو خیلی مظلومن:(

من طرفداره هیچ کدوم نیستم ولی فکر می کنم توقع زیاد هم نباشه و در یک جا جبران بشه بهتر باشه

این مراسم ها فقط جنبه هایپ داره آخرشم بازیهاش با نمرات پایین همراه بشه چه فایده ای داره
من ترجیح میدم یک بازی کلا یک نمایش داشته باشه ولی آخرش میانگین امتیاز بالای داشته باشه تا بازیهای که تو هر کنفرانس و مراسمی حضور دارن ولی آخرش به زور به ممیانگین 70 میرسن

Inside و minecraft جز ایندی های مسخره هست ،!!

اصن مایکروسافت خودش جا پای ایندی ساز جماعت رو به عرصه ی گیم اینقد گل و گشاد کرد :دی
مایکروسافت نبود الان اونقدری که به ایند ها اهمیت میدن , اصن اهمیت داده نمی شد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or