Phil Spencer: سری Mario Kart، تعریف کننده ژانری جدید است

Celebrimbor

Vae Victus
کاربر سایت
szv8lyvgvqcsktw30fer.jpg

آقای Phil Spencer، مدیر عامل Microsoft Studios، معتقد است که سری Mario Kart در نوع خود، معرف و خالق سبکی جدید است و محتملا باید این سبک ادامه یابد و با عرضه بازی هایی در این سبک، سبک مربوطه حفظ و از آن کپی شود. آقای Spencer این گفته ها را در توئیتر خود و در جواب به سوال یکی از طرفداران که پرسیده بود: "آیا مایکروسافت تمایل دارد یک بازی در سبک kart racer برای عناوین Banjo Kazooie و Masterchief خود در نظر بگیرد "، مطرح نمود.

Phil Spencer: "هر وقت می‌شنوم که کسی حرفی در مورد 'Mario Kart' می‌زند، از ترس، خود را عقب می‌کشم. این سری بازی ها شبیه یک بازی open world driving مثل GTA هستند. بعضی از بازی ها هستند که در نوع خود، ژانر تعریف می‌کنند."

منبع

کپی پیست...:d

قبل از Crash نینتندو Mario Kart زده بود...;)

قبل از آیفون هم مایکروسافت یه گوشی یا تیلت لمسی ارائه کرده بود ولی همه اپل رو مخترع این نوع از تکنولوژی میدونن ، چون میگن مهم اینه که کسی که یک ایده ای رو ارائه کرد بتونه به درستی اون رو ارائه کنه و از همه نظر بتونه موفق عمل کنه و نه این که فقط اون ایده رو ارائه کرده باشه و یا تا حد محدودی هم یه کارایی کرده باشه
در مورد این سبک من نمیگم مخترعش ناتی داگ هست ، همینطور نمیگم حکم اپل رو داره ، ولی میگم احتمال این رو داره که حکم اپل رو داشه باشه ، که راه فهمیدن حقیقتش هم اینه که نظر سنجی بشه که کدوم بازی برای شما تداعی کننده این سبک هست ؟؟؟
چون خود من و خیلی های دیگه ناتی داگ و کراش نیم ریسنگش رو به یاد میارن !

قبل از آیفون هم مایکروسافت یه گوشی یا تیلت لمسی ارائه کرده بود ولی همه اپل رو مخترع این نوع از تکنولوژی میدونن ، چون میگن مهم اینه که کسی که یک ایده ای رو ارائه کرد بتونه به درستی اون رو ارائه کنه و از همه نظر بتونه موفق عمل کنه و نه این که فقط اون ایده رو ارائه کرده باشه و یا تا حد محدودی هم یه کارایی کرده باشه
در مورد این سبک من نمیگم مخترعش ناتی داگ هست ، همینطور نمیگم حکم اپل رو داره ، ولی میگم احتمال این رو داره که حکم اپل رو داشه باشه ، که راه فهمیدن حقیقتش هم اینه که نظر سنجی بشه که کدوم بازی برای شما تداعی کننده این سبک هست ؟؟؟
چون خود من و خیلی های دیگه ناتی داگ و کراش نیم ریسنگش رو به یاد میارن !
عزیز من اپل هم هنوز تو بخش تبلت و گوشی سر آمده اما CTR کجا رفته ؟ استدلالتون غلطه چون ماریو کارت از همون اول هم فن بیس زیادی داشته و داره
می دونم زده بوده اما ناتی داگ بود که به کمال رسوندش بعد از این بازی بود که 3000 تا عنوان دیگه از روش ساخته شدن

شما اینجوری فکر کن اونموقع که Mario kart 64 اومد ماریو کارت به اوج خودش رسید اما چون ps1 معمول تر شده بود بین گیمر ها، CTR معروف تر شد
اما الان نگاه بکنی حتی retailer ها هم اعلام میکنن که دو بازی super smash bros و Mario kart این پتانسیل رو دارن که شرایط wiiu رو متحول کنن این نشون بالا بودن فن بیس این سری بازی هستش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or