Phil Spencer: سری Mario Kart، تعریف کننده ژانری جدید است

Celebrimbor

Vae Victus
کاربر سایت
szv8lyvgvqcsktw30fer.jpg

آقای Phil Spencer، مدیر عامل Microsoft Studios، معتقد است که سری Mario Kart در نوع خود، معرف و خالق سبکی جدید است و محتملا باید این سبک ادامه یابد و با عرضه بازی هایی در این سبک، سبک مربوطه حفظ و از آن کپی شود. آقای Spencer این گفته ها را در توئیتر خود و در جواب به سوال یکی از طرفداران که پرسیده بود: "آیا مایکروسافت تمایل دارد یک بازی در سبک kart racer برای عناوین Banjo Kazooie و Masterchief خود در نظر بگیرد "، مطرح نمود.

Phil Spencer: "هر وقت می‌شنوم که کسی حرفی در مورد 'Mario Kart' می‌زند، از ترس، خود را عقب می‌کشم. این سری بازی ها شبیه یک بازی open world driving مثل GTA هستند. بعضی از بازی ها هستند که در نوع خود، ژانر تعریف می‌کنند."

منبع

ماریو کارت بهترین بازیه Karting ایه که تا حالا بازی کردم... یعنی انقدر حال میده که حد نداره ... مخصوصا وقتی چند نفره بازی کنیم :دی
الان هم که مطمئنا Mario Kart 8 بیاد رسما میترکونه :x
-----------
جالب میشه اگه سبک گرافیکیش هم مثل ماریو کارت باشه ( در صورتی که بیاد ) فرض کنین مستر چیف با قیافه کارتونی :دی

من که عاشق این سبک ریسینگ میباشم! :d

سونی هم هرچه زودتر یه حرکتی روی PS4 بره دل من رو شاد کنه! :d
اگر کراش رو پس گرفته، CTR جدیدی ، یا MNR :x و یا اصلا All-Star Racing ! :d (آریا جوابگو باش:| من تو کفم:-" )
همین MNRـی که داد،از 2010 که اومده تا همین الان درگیرشم و بازی میکنیم با ملت! :d چقدر حال میده:x

قبلا شایعه بود که Rare داره بر روی یک بازی Racing واسه کنسول نسل بعد مایکروسافت کار میکنه. احتمال داره این بازی Karting واقعیت داشته باشه. اینم لیستی از استخدامی های Rare تو یکی دو سال اخیر.
  • On October 2011 as Software Director. Previously at Codemasters working as Lead Programmer on titles like DiRT 3 and Operation Flashpoint: Dragon Rising.
  • On November 2011 as Studio Audio Director. Previously at Ubisoft Reflections working on Driver: San Francisco.
  • On December 2011 as Technical Art Director. Previously at Codemasters working as Technical Art Supervisor on titles like GRID2, DiRT3, F1 Race Stars and more.
  • On June 2012 as Lead Artist. Previously at Codemasters working as Lead Artist on titles like DiRT3.
  • On October 2012 as Senior Producer. Previously at Codemasters working as Producer on titles like DiRT Showdown, DiRT 3 and more.
  • On November 2012 as Senior Game Designer. Previously at Codemasters working as Senior Game Designer on DiRT Showdown and DiRT 3.
  • On December 2012 as Principal Lighting Artist. Previously at Codemasters working as Environment Artist on titles like GRID2 and DiRT Showdown.
  • On December 2012 as Lead Character Artist. Previously at SCEE working on Evolution Studios’ Motorstorm: Apocalypse and Studio Liverpool’s WipeOut 2048.
  • On December 2012 as Principle environment artist. Previously Senior Lead Artist at Codemasters working on titles like GRID2 and F1 Race Stars.
  • On January 2013 as Principal Rendering Engineer. Previously at Codemasters working as Principal Rendering Programmer at Central Technology Group.
  • On January 2013 as Senior Rendering Engineer. Previously at Codemasters working as Senior Rendering Programmer.
  • On February 2013 as Audio Engineer. Previously at Codemasters working as Senior Programmer on GRID2 and DiRT Showdown.
  • On February 2013 as Principal Artist. Previously Character Artist at Playground Games, Codemasters and Slightly Mad Studios.

ماریو کارت بهترین بازیه Karting ایه که تا حالا بازی کردم... یعنی انقدر حال میده که حد نداره ... مخصوصا وقتی چند نفره بازی کنیم :دی
الان هم که مطمئنا Mario Kart 8 بیاد رسما میترکونه :x
-----------
جالب میشه اگه سبک گرافیکیش هم مثل ماریو کارت باشه ( در صورتی که بیاد ) فرض کنین مستر چیف با قیافه کارتونی :دی

وای وای فقط چند نفره اش که دیگه نگووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو

- - -ویرایش - - -

دقت کنید به این که اولین ماریو کارت سال 1992 برای snes اومد

به نظرم بازیهای مشابه مثل crash team racing شبیه این بازی هست در یکسری از موارد پایه ای و مهم که این بازی 1999 اومد

واقعا تو سبك خودش بهترينه ، با كنسول N64 كلي خاطره دارم با اين بازي، هنوزم بازي ميكنم و اصلا خسته كننده نيست
اميدوارم يه بازي خفن تو همين سبك ببينيم

این یه لیست از شخصیت هایی هست که مایکروسافت میتونه توی یک بازی گروهی ازشون استفاده کنه:
Master Chief
Cortana
Arbiter
Marcus Fenix
General Raam
Kameo
Banjo – Kazooie
Alan Wake
Shu
Piñatas
Joanna Dark
Spolsion Man