Phil Spencer به عنوان رئیس جدید بخش Xbox برگزیده شد

A.R.A.$.H

کاربر سایت
Phil_Spencer_XboxOne.jpg

مایکروسافت اعلام کرده است که آقای Phil Spencer به عنوان رئیس جدید بخش Xbox برگزیده شده اند. آقای Satya Nadella به عنوان مدیر کل شرکت این خبر را از طریق ایمیل هایی به کارمندان اعلام کرده اند.
در متن ایمیل آمده است:
من از Phil Spencer خواسته ام تا در نقش جدیدی اهداف Xbox را به پیش ببرد و در این راه تیم افراد توسعه دهنده Xbox و Xbox Live را ادقام خواهد کرد. Phil به Terry Myerson گزارش خواهد کرد که باعث می شود ارتباط را با بخش بازی ها را حفظ کنیم.
آقای Spencer طی پیام جدیدی در Xbox Wire گفته اند:
جامعه ما در مرکز قلب Xbox قرار دارد. حال می خواهد ملاقات با هزاران هوادار هنگام لانچ Xbox One، صحبت با افراد حاضر در صنعت و گوش فرا دادن به صحبت گیمر ها در Twitter و Xbox Live باشد من به طور فعال حضور خواهم داشت و معتقدم که که کار صحیح خود را در قبال وقت، پول و علاقه هواداران بایستی ارائه کنیم. شما از مهمترین علل موفقیت Xbox هستید و صدای شما سفر ما را به پیش خواهد برد.
آقای Spencer به کلی بخش Xbox را در دست خواهند گرفت که شامل استدیوهای مایکروسافت، Xbox Live، Xbox Music و Xbox Video می شود.
نظر شما درباره این انتخاب چیست؟
VG247

آخرین ویرایش:
فیل اسپنسر بهترین انتخاب ممکن بود قیافه خیلی باحالیم داره همیشه شاده :p چند وقت پیش یه مصاحبه کرده بود گفته بود اگه من CEO بودم هر 130 هزار نفر کارمند مایکروسافتو میگذاشتم روی گیم کار کنن به امید روزی که رییس مایکروسافت بشه :d

کاری ندارم به اینکه فیل اسپنسر واقعا آدم کار درستیه ولی دیگه به دان متریک گیر ندین :| اگه Xbox الان رقیب PS شده, اگه Xbox 360 اونقدر موفق بود که از نظر یه سری سایتا برنده ی نسل قبل شد و اگه الان برند Xbox اینقدر پیشرفت کرده به خاطر زحمتایی بود که اون کشید :| چون اومد گفت برید X360 بخرید اگه نت ندارید بده شد وگرنه کارش حرف نداشت...

.خب خدا رو شکر ولی عین روز روشن بود این چند وقته خیلی مصاحبه کرده بود و دیگه همه به عنوان رئیس کل میشناختنش...(یادتون باشه به تی شرت هاش توی E3 دقت کنید:d)

کلا آدم بسیار محبوبی هست هیچ وقت همه خود خواه و لجوج نبوده و حتی از بازی های سونی و کارهاش هم در جای خودش حمایت کرده

به نظر منم بهترین انتخاب ممکن بود و پله های ترقی هم یکی یکی پیموده و کاملا آمادست

اسپنسر عزیز لطفا توی توییتر PlatinumGames رو Unfollow کن. مرسی.

JK :دی اسپنسر آدم باحالیه مخصوصا توی توییتر :دی. با آرزوی موفقیت برای ایشون و Xbox. ;)

مصاحبه با Polygon :دی
THE BIGGEST REQUEST IS TO BRING BACK SHENMUE
Spencer said the biggest request he hears from Xbox owners is that gamers want Microsoft to bring back Shenmue, Sega and Yu Suzuki's unfinished action adventure epic. "The big Shenmue contingency," he said with a laugh, has definitely managed to garner his attention

آدم از مهمونی بیاد همچین خبری بخونه واقعا از خوشحالی میخواد بال در بیاره :دی
البته از وقتی مارتیک رفته به نظرم رئیس یه جورایی خودش بود دیگه :دی فیل هریسون هم که کمکش میکنه :دی
درکل خرید Xbox One قطعی شد اگر قبلا یکم شک داشتم الان دیگه ندارم :دی

فیل اسپنسر بهترین انتخاب ممکن بود قیافه خیلی باحالیم داره همیشه شاده :p چند وقت پیش یه مصاحبه کرده بود گفته بود اگه من CEO بودم هر 130 هزار نفر کارمند مایکروسافتو میگذاشتم روی گیم کار کنن به امید روزی که رییس مایکروسافت بشه :d
حالا تو اولین قدم جذب یسری از این آبدارچی های در و همسایه هم کفایت میکنه :d

من به این شخص بسسسسیار ایمان دارم... مطمئنم ایکس باکس رو ب اوج خواهد رسوند ک همه انگشت ب دهن بمونن...
فرد فوق العاده منطقی هست و همیشه در حرفاش حق رو در نظر گرفته و منصف بوده...
همیشه واقعیات رو ب وضوح می دیده... و بیان میکرده

باور کنید تو دو یا سه سال آینده ایکس باکس رو عجیب ب اوج میرسونه...

حالا حالاها باید گند دان متریک رو بشوره...

Sent From HTC One S Using Tapatalk 4

حالا تو اولین قدم جذب یسری از این آبدارچی های در و همسایه هم کفایت میکنه :d
اگه اپدارچی بودن که الان نمیگفتی ابدارچی جناب ابدارچی
-------------------------------------------
افرین به مایکروسافت مدیریت جدیذ تا حالا عالی عمل کرده این خبر یعنی حمایت کمپانی اصلی از ایکس باکس عالیه که همچین تصمیمی گرفتن اسپنسر عالیه... اینم از ceo اینم نه تنها نفروخت بلکه بسیار عالی داره ساپورت و مدیریت میکنه بسیار عالی....
چه نسلی بشه... موفقیت ps4 به همراه بهبود شدید مدیریت xbox فقط به نفع ماست که مصرف کننده ایم:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or