Phil Spencer به عنوان رئیس جدید بخش Xbox برگزیده شد

A.R.A.$.H

کاربر سایت
Phil_Spencer_XboxOne.jpg

مایکروسافت اعلام کرده است که آقای Phil Spencer به عنوان رئیس جدید بخش Xbox برگزیده شده اند. آقای Satya Nadella به عنوان مدیر کل شرکت این خبر را از طریق ایمیل هایی به کارمندان اعلام کرده اند.
در متن ایمیل آمده است:
من از Phil Spencer خواسته ام تا در نقش جدیدی اهداف Xbox را به پیش ببرد و در این راه تیم افراد توسعه دهنده Xbox و Xbox Live را ادقام خواهد کرد. Phil به Terry Myerson گزارش خواهد کرد که باعث می شود ارتباط را با بخش بازی ها را حفظ کنیم.
آقای Spencer طی پیام جدیدی در Xbox Wire گفته اند:
جامعه ما در مرکز قلب Xbox قرار دارد. حال می خواهد ملاقات با هزاران هوادار هنگام لانچ Xbox One، صحبت با افراد حاضر در صنعت و گوش فرا دادن به صحبت گیمر ها در Twitter و Xbox Live باشد من به طور فعال حضور خواهم داشت و معتقدم که که کار صحیح خود را در قبال وقت، پول و علاقه هواداران بایستی ارائه کنیم. شما از مهمترین علل موفقیت Xbox هستید و صدای شما سفر ما را به پیش خواهد برد.
آقای Spencer به کلی بخش Xbox را در دست خواهند گرفت که شامل استدیوهای مایکروسافت، Xbox Live، Xbox Music و Xbox Video می شود.
نظر شما درباره این انتخاب چیست؟
VG247

آخرین ویرایش:
30262082689089493429.gif

Hell Yeah :d بهترین انتخاب ممکن.
نمی دونم رئیس Microsoft Studios باقی می مونه یا نه ولی به نظرم Phil Harrison رو بزارن رئیس اون بخش دیگه همه چیز عالی میشه :دی

آخرین ویرایش:
خبر بسیار مسرت بخشی بود !

نمی دونم رئیس Microsoft Studios باقی می مونه یا نه ولی به نظرم Phil Harrison رو بزارن رئیس اون بخش دیگه همه چیز عالی میشه

نمی دونم چرا با فیل هریسون از موقعی که با سونی فعالیت داشت حال نمی کنم! خیلی مغروره ! باید مث فیلی جون مشتی و خاکی باشی :d

خبر بسیار مسرت بخشی بود !

نمی دونم چرا با فیل هریسون از موقعی که با سونی فعالیت داشت حال نمی کنم! خیلی مغروره ! باید مث فیلی جون مشتی و خاکی باشی :d
اتفاقا فیل هریسون خیلی آدم مشتی (!) هست :دی اجراش تو E3 2013 رو یه بار دیگه نگاه کن، خیلی عالیه. با توجه به اینکه سالهای زیادی هست که تو بخش Game داره فعالیت میکنه به نظرم بهترین انتخاب واسه Microsoft Studios به حساب میاد.

آقا ما به امید تجریه ی دوباره ی شاهکار هایی مثل Lost Odyssey و Blue Dragon به سوی مایکرو هم اومدیم ! {هر دو عنوان انحصاری غولی تو ژانر jrpg برای XBOX 360 بودن}

پس میگیم : phil phil phil FILL our xbox one game library FULL of GREAT JRPGs

:d

البته دلم Crackdown هم میخواد ! :>

یا بهتر از اون Dead or Alive Xtreme جدید که با گرافیک جدید اون هایی که نسخه ی X360 رو که انحصاری بود میدونن منظورم چیه ! >:)

عجب خبر خوبي:d
بهترين گزينه ممكن بود براي اين پُست. كلا از وقتي دان متريك رفت و فيل اسپنسر به جاي اون اومد، مايكرو دگرگون شد و بيشتر تمركز مايكرو رفت روي بخش بازي ها. الانم كه شده رييس Xbox و اميدوارم، اين روند ادامه پيدا كنه:bighug:

خب فیل اسپنسر الان با Kotaku هم مصاحبه کرد و این حرف رو زده:
I'm looking at the E3 line-up and it's incredibly strong both with sequels and new IP, unannounced things
فعلا که خبرهای خوبی داره میاد، امیدوارم تو E3 نمایش خوبی داشته باشن :دی

بالاخره یه تکون حسابی داره میخوره بخش ایکس باکسو از بلاتکلیفی درمیاد . فیل همیشه از عناوین سونی تعریف میکرد امیدوارم حالا که رییس شد کپی برداری نکنه :d . آدم خوبو جوگیریه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or