Phil Spencer از مقایسه Xbox One و PS4 خودداری می کند

A.R.A.$.H

کاربر سایت
l_52381ac380c2c.jpg

خبرها پیرامون رقابت دو غول نسل بعد با نام های Xbox One و PS4 این روزها کم نیست. وبسایت Famitsu به تازگی با رئیس Microsoft Game Studios آقای Phil Spencer مصاحبه ای داشته اند.
طی این مصاحبه از آقای Spencer خواسته شد که دو کنسول ذکر شده را مقایسه کند. ایشان پاسخ دادند:
ما بر روی کار خودمان تمرکز می کنیم. من مقایسه ای انجام نمی دهم. سونی تاریخچه بلند بالایی با موفقیت های PlayStation دارد و از ته قلبم برای آنها احترام قائلم. در بحث Xbox One هیجان انگیزترین مورد بازی های آن است. در هنگام عرضه کنسول و میان دو فصل تعطیلات اولیه محتویات بسیار غنی است. در E3 ما عناوین انحصاری این کنسول را معرفی کردیم که در صدر آنها Titanfall قرار داشت و از هر پلتفرم دیگری، جوایز بیشتری را دریافت کردیم. این یک رکورد جدید در تاریخ دریافت جوایز E3 است.
خیلی جالب است که آقای Spencer به جای مقایسه کنسول ها به سراغ جوایز دریافت شده Xbox One در E3 میرود اما چنین احترامی به رقیب قابل ستایش است.
شما دباره صحبت های ایشان چه فکر می کنید؟
DS

من فکر میکنم مایکروسافت بی نظیره! مرسی مایکروسافت که فقط رو کار خودت تمرکز کردی و مثل این نسل قطعا واسه نسل بعد هم موفق خواهی شد.مرسی که نه تبلیغات بیش از حد و نه سیاه بازی از خودت نشون میدی و نه مثل بعضی ها هارت و پورت الکی میکنی آخر سر هم قدرت خودتو تو عمل نشون میدی! اینو بدون ما بهت اعتماد داریم.

اون موقع که اخبار X1 میومد شما مثل اینکه تو سایت نمیومدی شما رو ارجاع میدم به تاپیک های اگه نت ندارید 360 بخرید و قضایای XBOX 180
:d

بعضیا خیلی حال می کنن حرف های گذشته از مایکرو رو میارن وسط. حرفایی که دان ماتریک خدا بیامرز میزد!! بکشید بیرون بابا فیل اسپنسر خیلی خیلی فرق داره با اون. خودمم حال حوصله اون دان ماتریک رو نداشتم!!
مایکرو 2تا فیل داره یکی از یکی بهتر :d

بعضیا خیلی حال می کنن حرف های گذشته از مایکرو رو میارن وسط. حرفایی که دان ماتریک خدا بیامرز میزد!! بکشید بیرون بابا فیل اسپنسر خیلی خیلی فرق داره با اون. خودمم حال حوصله اون دان ماتریک رو نداشتم!!
مایکرو 2تا فیل داره یکی از یکی بهتر :d

چطوریه که دوستان مایکرو فن حرفهای کن کوتاراگی خدابیامرز یادشون نمیره؟:-/.چیزی که عوض داره گله نداره;)

چطوریه که دوستان مایکرو فن حرفهای کن کوتاراگی خدابیامرز یادشون نمیره؟:-/.چیزی که عوض داره گله نداره;)

سیاست با حرف فرق میکنه.دان متریک یه چیزی گفت انداختنش بیرون.اون شخص دیگه هیچ ربطی به مایکروسافت نداره.

ولی حرفای کوتاراگی خیلی دیگه رویایی و چرند بود.همین الانشم کنسول های نسل بعد شاید بتونند همه ی بازی ها رو 60 فریم اجرا کنند اما جناب کوتاراگی ادعا داشت PS3 میتونه 120 فریم برثانیه و 4 بعدی اجرا کنه.

سیاست غلط رو میشه با سیاست درست جبران کرد اما حرف چرند رو نمیشه ماس مالیش کرد!:)

حرف چرند چرنده چه سیاست باشه چه ادعا.مهم اینه جفتشون اخراج شدند بحث دوستمون سر این بود که چرا حرفهای گذشته مایکرو رو میارن وسط منم گفتم مایکرو فنها هم اینکارو میکنند.

فامیتسو چه سوالای سختی میپرسه؟ مثلا این بدبخت چه جوابی بده؟ بگه ما 33 درصد ضعیفتریم 50 درصد 60 درصد !؟ وقتی هنوز نمیدونه چند درصد ضعیفتره چطور میخواد جواب بده؟

اگر یکم قدیمی باشید می فهمید همیشه سونی دست به مسخره کردن رغیب هاش زده که تو این نسل جدید دیگه اوجش بود.. به نظرم این نشانه ضعف هر شرکتی هست..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or