Phil Spencer: آنقدر باهوش نبودم که Xbone به مغزم خطور کند

A.R.A.$.H

کاربر سایت
93007694165414397863.jpg

بازیکن ها چند ماهی است که کنسول نسل هشتم کمپانی مایکروسافت یعنی Xbox One را حال به شوخی و یا هدفی Xbone خطاب می کنند. حال رئیس استدیوهای مایکروسافت آقای Phil Spencer درباره این موضوع چه فکر می کنند؟
ایشان طی مصاحبه خود با GameSpot اعلام کردند که خبری از نام Xbone نداشتند و معتقند که استفاده از این نام را باز هم شاهد خواهیم بود. آقای Spencer گفته اند:
چیزی که من را در اوایل غافل گیر کرد، این بود که اطلاعی از نام Xbone نداشتم. من ماه ها بر روی نام Xbox One فکر کردم اما آنقدر باهوش نبودم که Xbone به مغزم خطور کند. اما می دانید ... این نام به Xbox One خواهد چسبید. می توانیم بگوییم از این نام خوشمان نمی آید اما بدست آمدن چنین نامی هوشمندانه است. این نام فکر می کنم خواهد ماند.
آقای Spencer در پاسخ به پذیرفتن نام Xbone می گویند:
آن را بپذیریم؟ می دانیم چنین نامی وجود دارد اما فکر نکنید شاهد آگهی هایی خواهید بود که از نام Xbone استفاده کند.
آقای Hryb نیز در ماه سپتامبر، بکار بردن این نام را بی احترامی به هزاران ساعت کار تیم سازنده اعلام کردند.
GE

اسم x1 رو ترول میکنن.
مثل این یکی:
Untitled4.jpg

چه ربطی داره . اون اصطلاح درادامه اومد ! اسم کنسول مخففش رسما میشه XBone

X
Box
One
=
XBone

مثل

Play
Station
One
=
PSone

منتها مخفف شیکی درنیومده دیگه ... !
اگه به مخفف کردن باشه که طبق روال باید بشه XB1، اگه میخوای بگی PS1 هم اینجوری بوده که الان کسی نمیگه PSTwo و PSFour و اینا، همه میگن PS1 و PS2 و PS4 و ...
اسم کنسول Xbox One هست نه Xbox 1 .
اون مثالی هم که شما زدی اسم کنسول مورد نظرتون PlayStation هست نه PlayStation One!
اون آخر اسمش One وجود نداشت بهش PSOne هم میگفتن درکنار PS1 .
Xbox One که عملا One داره پس استفاده ازش خیلی طبیعیه دیگه .
شما گفتی مخفف رسمی، منم گفتم مخفف رسمیش این نمیشه
biggrin1.gif
XBone رو شما مثل اینکه زیاد دوست نداری
biggrin1.gif
. ولی XBone در کنار XBO هردو مخفف این کنسول هستند . میشه از X1 هم استفاده کرد ولی رسما و عملا مخفف اون دوتا هستن.
وقتی یه چیزی به قصد مسخره کردن استفاده میشه کلا جالب نیست
biggrin1.gif

همین Playstation 4 رو یه جوری به قصد مسخره کردن مخفف کنن مشخصا جالب نیست.
به PS4 کاری ندارم . همینجوری یه اسمی درآوردن بقصد مسخرگی فرق داره ولی من با رسم شکل
biggrin1.gif
نشون دادم که این کلمه مخففه اسمشه !

آخرین ویرایش:
ربطی به ترول نداره . اسم کنسول مخففش رسما میشه Xbone
این رسمیش از کجا اومد؟ :-/ اگه به مخفف کردن باشه که طبق روال باید بشه XB1، اگه میخوای بگی PS1 هم اینجوری بوده که الان کسی نمیگه PSTwo و PSFour و اینا، همه میگن PS1 و PS2 و PS4 و ...
اخه يكي از بچه ها بخاطر استفاده از اين كلمه يه هفته رفته مرخصي
اینجا خیلی ها میگن Xbone، اونی که رفته مرخصی احتمالا به یه دلیل دیگه بوده :دی ولی الان چند وقته تو یه جایی مثل Neogaf اگه کسی تو تیتر تاپیک بزنه Xbone، مدیرهاش تیتر رو عوض میکنن :دی

کسی نمیگه PSTwo و PSFour و اینا، همه میگن PS1 و PS2 و PS4 و ...
از اول معرفی Playstation , کنسول با اسم PS1 رونمایی شد. بعدی PS2 .....

ولی مایکروسافت کنسولشو با اسم Xbox one معرفی کرده ( همون که هی میگید All in One...)از اینجا اومده

بعضیا هم که مینویسن x1 واسه سهولت تو نوشتنشه وگرنه اسم کنسول معرفی شده همون Xbox One هست نه xbox 1 .تو همه نمایشگاه ها هم اسم Xbox One نوشته میشه نه Xbox 1 . ولی همه جا PS1 همون PS1 ـه نه PS one

از اول معرفی Playstation , کنسول با اسم PS1 رونمایی شد. بعدی PS2 .....

ولی مایکروسافت کنسولشو با اسم Xbox one معرفی کرده ( همون که هی میگید All in One...)از اینجا اومده

بعضیا هم که مینویسن x1 واسه سهولت تو نوشتنشه وگرنه اسم کنسول معرفی شده همون Xbox One هست نه xbox 1 .تو همه نمایشگاه ها هم اسم Xbox One نوشته میشه نه Xbox 1 . ولی همه جا PS1 همون PS1 ـه نه PS one
خب دیگه قضیه همینه، اصلا چیزی به اسم PlayStation One نداریم، منظور من هم همین بود :دی دوستمون گفت چون PSOne اینجوری مخفف شده پس Xbone هم قضیه ـش همینه که من توضیح دادم.
اسم کنسول Xbox One هست نه Xbox 1 .
اون مثالی هم که شما زدی اسم کنسول مورد نظرتون PlayStation هست نه PlayStation One!
اون آخر اسمش One وجود نداشت بهش PSOne هم میگفتن درکنار PS1 .
Xbox One که عملا One داره پس استفاده ازش خیلی طبیعیه دیگه .
شما گفتی مخفف رسمی، منم گفتم مخفف رسمیش این نمیشه :دی خیلی بخواد رسمی بشه اینجوری خواهد شد ==> XBOX ONE = XBO
XBone رو شما مثل اینکه زیاد دوست نداری
وقتی یه چیزی به قصد مسخره کردن استفاده میشه کلا جالب نیست :دی همین Playstation 4 رو یه جوری به قصد مسخره کردن مخفف کنن مشخصا جالب نیست.
===
Yukimura
شما خودت هم اولش گفتی اسم کنسول PS1 بوده:
همه جا PS1 همون PS1 ـه نه PS one
البته این همون مدلی هست که یکی دو سال قبل از عرضه PS2 معرفی شد :دی نمی دونستم اسمش اینه :دی

آخرین ویرایش:
خب دیگه قضیه همینه، اصلا چیزی به اسم PlayStation One نداریم، منظور من هم همین بود :دی دوستمون گفت چون PSOne اینجوری مخفف شده پس Xbone هم قضیه ـش همینه که من توضیح دادم.

منظورم از اون مثال نداشتن شماره بود .فرق 1 با one
تا چند روز پیش که اسم کنسول بن نداشت هم قطاری های شما هر روز یه اسم من دراوردی مینوشتن که اصلا هم هیچ ربطی به PS4 نداشت و مثلا میخاستن مسخره کنن

الانم همشون تو سایت حضور دارن .
ولی واسه یه اسمی که تو همه جایه نت استفاده میکنند اینجا چند نفر بن شدن

اون اقایی که شما منظورته میخاد بگه اون اسم که الان بن داره مخفف خوده کنسوله

X box one - Play Station 4 . X box Live ار این سه تا فقط سومی بن داره .چرا .چ.ن به نظر بعضیا خوش نیست. . ولی اون اسم به هر قصدی هم باشه هیچ موردی به نظر من نداره

اصلا چیزی به اسم PlayStation One نداریم !!

43386701657604260152.jpg

شما خودت هم اولش گفتی اسم کنسول PS1 بوده:
بازم میگم اسم کنسول PS1 هست (البته رو کنسول نوشته PS One) من هر جا دیدم نوشتن PS1 ,ئلی این قضیه xbox خیلی دیگه الکیه .کل دنیا یهه چیز میگن ولی اینجا بن گذاشتن
نمیدونم چیه اون اسم به مذاج بعضیا خوش نمیاد .اصلا هم اسم مشکل داری نیست

آخرین ویرایش:
میشه یه نفر توضیح بده چرا xbone بده؟ من متوجه نمیشم چیش اینقدر بده که major nelson گفته بود بی احترامیه و حالا هم phıl درموردش صحبت کرده.
تا اونجایی که از گفتگو ها مشخصه اکثر کسایی که اینجا دارن نظر میدن هم نمیدونن چرا بده. فقط به تبعیت از جمع یه نظری میدن یا یه عکس بی ربط میذارن.

خیلی دیگه خز شده این عکس ها رو که میزارین. بس کنین دیگه:|:| نصف پست ها شده عکس. اه

ای گفتی...!!!کلا تا شور یه چیزی در نیاد ول کن نمیشن دقیق مثل یه مدتی که تا طرف یه عطسه میکرد میزاشتن تو اوتارشون..!!!آدم میاد یه پست بخونه باید 6 متر بره پائین تا یه پست بیاد بالا..!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or