Phil Spencer: آنقدر باهوش نبودم که Xbone به مغزم خطور کند

A.R.A.$.H

کاربر سایت
93007694165414397863.jpg

بازیکن ها چند ماهی است که کنسول نسل هشتم کمپانی مایکروسافت یعنی Xbox One را حال به شوخی و یا هدفی Xbone خطاب می کنند. حال رئیس استدیوهای مایکروسافت آقای Phil Spencer درباره این موضوع چه فکر می کنند؟
ایشان طی مصاحبه خود با GameSpot اعلام کردند که خبری از نام Xbone نداشتند و معتقند که استفاده از این نام را باز هم شاهد خواهیم بود. آقای Spencer گفته اند:
چیزی که من را در اوایل غافل گیر کرد، این بود که اطلاعی از نام Xbone نداشتم. من ماه ها بر روی نام Xbox One فکر کردم اما آنقدر باهوش نبودم که Xbone به مغزم خطور کند. اما می دانید ... این نام به Xbox One خواهد چسبید. می توانیم بگوییم از این نام خوشمان نمی آید اما بدست آمدن چنین نامی هوشمندانه است. این نام فکر می کنم خواهد ماند.
آقای Spencer در پاسخ به پذیرفتن نام Xbone می گویند:
آن را بپذیریم؟ می دانیم چنین نامی وجود دارد اما فکر نکنید شاهد آگهی هایی خواهید بود که از نام Xbone استفاده کند.
آقای Hryb نیز در ماه سپتامبر، بکار بردن این نام را بی احترامی به هزاران ساعت کار تیم سازنده اعلام کردند.
GE

به نظر من که استفاده از این کلمه چیزی از ماکروسافت و کنسولش کم نمیکنه بلکه شخصیت اونی که این کلمه رو استفاده میکنه رو می رسونه(البته به شوخی باشه فرق میکنه) چون واسه این کنسول هم مثل سونی ماکروسافت هم تلاش زیادی کرده

به نظر من که استفاده از این کلمه چیزی از ماکروسافت و کنسولش کم نمیکنه بلکه شخصیت اونی که این کلمه رو استفاده میکنه رو می رسونه(البته به شوخی باشه فرق میکنه) چون واسه این کنسول هم مثل سونی ماکروسافت هم تلاش زیادی کرده

بله شما درست میگید
ولی با اگه اینو نمی فرستاد بهتر بود همین تیتر خبر موجب خندس

یکی بیاد منو بگیره مردم از خنده

88993569629696095902.gif

شما ها حالا این پستُ دارد من در عجب اوناییم که میان اینو لایک میکنن...واقعن لول داره :|
طرف اومده میگه از قصد نبوده اسم (هرچند میدونم شما نمیدونی معنیش اصن چی هست , محض شادی روح اعضا اومد پست دادی) و عذر خواهی کرده و فلان و بیسار میان میزنه " مردم از خنده" »| کجاش خنده داره!؟ واقعن؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or