Phil Harrison: برخلاف چیزی که در کنفرانس E3 دیدیم، تمرکز MS کماکان بر روی گیمران است.

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
Phil Harrison (هیئت رئیسه Microsoft) عقیده دارد: "برخلاف برنامه های گوناگونی که برای X360 معرفی شدند و ربطی به بازی نداشتند، شرکت ما هنوز در سمت گیمران است." (برای گیمر ها ارزش قائل است)
در مصاحبه با Edge، آقای Harrison اذعان داشت: "همراه با سرگرمی، انجام بازی بر روی کنسول نیز در حال صعود و رشد است ولی در چند وقت اخیر رشد سرگرمی برخلاف گذشته بیشتر از بازی شده است."
"من علاقه ای به وسیله ای که فقط برای گیمر ها باشد؛ چه گیمر های کژوال و چه گیمر های حرفه ای و چه کسانی که بین این دو گروه هستند ندارم." او ادامه داد: "ما در E3 امسال 5 فرانچایز را معرفی کردیم که کمتر از 12 ماه دیگر برای Xbox 360 منتشر خواهند شد و من نمیدانم این اتفاق چند بار در تاریخ یک پلتفرم رخ میدهد؛ حال چه بر روی Xbox باشد و چه هر کنسول دیگری. Halo, Gears of War, Forza, Fable و Dance Central به صورتی بزرگتر و بهتر باز می گردند و من فکر میکنم گیمر ها به خاطر آن ها بسیار خوشنود خواهند شد."
منبع

ما هنوز هم داریم واسه هر بازی ps3 100 تومن پول میدیم و دنبال کانتنت و دی ال سی و مسخره بازیایی که واسه خالی کردن جیبه نیستیم و برنامه های HBO رو هم از اینترنت دانلود میکنیم و netflix رو هم با یه ف*یلتر شکن هزار تومنی ... میکنیم و مولتی رو هم به راحتی هر بازیی که خیلی دوست داریم بازی میکنیم چه 100 تومن بدیم چه 2 تومن و بازی کردن چند بازی مختلف و متفاوت با امتازای زیر 80 رو به نخ نما کردن یه بازی بالای 90 که هرچقدر هم شاهکار باشه باز بعد از 2 ماه تکراری میشه ترجیح میدیم و میلیونها نفر مثل ما وجود دارن . حالا شما پولت زیاد میخای هی پول بدی تا یه مرحله واست باز کنن تو گیم مشکل خودته .

یه بازی بالای 90 که هرچقدر هم شاهکار باشه باز بعد از 2 ماه تکراری میشه
الان تو سرورهای Halo: Reach هنوز روزی 100 هزار نفر بازی میکنن ، بعد از گذشت 2 سال از عرضه ی بازی ! خودم هم همینطور ... Multiplayer مثل سینگل نیست که بعد دو ماه تکراری بشه !

i7818_000000.jpg

ترو جان عزیزت سفسطه نکن. Halo 4 و Forza Horizon و Dance Central 3 و Fable: The Journey بازی ها انحصاری هستن که امسال میان. CoD ام با توجه به فروش بیشتر روی 360 و مخاطب آنلاینش و کانتنت های انحصاری زمانیش یه جورائی جزو 1st Party های ماکروسافت شده.
بعد پارسال ثابت شد 2 تا گونی بازی انحصاری جواب گو نیست. اونها (ماکروسافت) برای Pirate های یک چشم و طوطی به دوشی مثل ما ایرانی ها برنامه ریزی نمیکنن که واسه بدست اوردن دل ما بیان سالی 7-8 تا AAA انحصاری منتشر کنن.
گیمرهای واسه تعطیلات امسال خیلی هنر کنن 2 تا بازی میخرن و اونها که 360 دارن Halo 4 و CoD: BO II در اولیت قرار داده. علاقه مندان ریسینگ هم بدون شک انتخاب اولشون Forza Horizon هست. واسه بچه ها و اهل بیت هم Fable: The Journey و Dance Central موجوده. کل خانواده ام میتونن از کانتنتهای لایو استفاده کنن. شما از یه کنسول دیگه چه توقعی دارید؟

پ.ن. امیدوارم یه روزی بفهمیم که همه دنیا مثل ما بیکار نیستن که ماهی 6-7 تا بازی بخرن و تموم کنن. بفهمیم که وقتی یه کنسول وارد اتاق نشیمن یه خانواده میشه همه میتونن ازش استفاده کنن و مطعلق به شخص خاصی نیست. یه روزی هم یه داستان Piracy به اخر میرسه و اون زمان میفهمید که 6 انحصاری با میانگین 70-80 به اندازه یه بازی مالتی‌پلتفورم/انحصاری میانگین 95 ارزش نداره. اون وقتی که مجبور بشید واسه هر بازی 100 تومن بدید، میرید سراق اونی که بعد از تمام کردن Campaign ـش در حالت Solo و Coop; بتونید حداقل یک سال با Multiplayerش سرگرم باشید و با DLC و Content اون زمان رو بیشتر کنید.

این حرفایی که گُفتی هیچ دخلی به حرف من نداره
چرا فکر میکنی فقط خودت میفهمی اون اپلیکیشن هایی که مایکروسافت داده چه کاربُردی داره ؟

برای بار هزارم میگم ، من حرفم این نیست که بازی های کمی توی سال میدن ، میگم توی کنفرانسشون از وقت مربوط به نمایش بازیها زدن که به بخش های جانبی بپردازن

حالا شُما باز بیا لیست بازیها رو واسم ردیف کُن.خود طرف برگشته گُفته "بر خلاق چیزی که توی E3 نشون دادیم" همچنان به فکر گیمر ها هم هستیم ، این آقا قبول نمیکنه! :|

الان تو سرورهای Halo: Reach هنوز روزی 100 هزار نفر بازی میکنن ، بعد از گذشت 2 سال از عرضه ی بازی ! خودم هم همینطور ... Multiplayer مثل سینگل نیست که بعد دو ماه تکراری بشه !

من بحثم با مولتی نیست . درسته مولتی تو FPS مهمترین فاکنور هست واسه همین بازی های FPS با مولتی هاشون معروفن ولی آیا کل صنعت گیم به مولتی پلیر عناوین اول شخص خلاصه میشه ؟ مولتی پلیر ناوین اول شخص فقط 2 درصد از کل صنعت گیم هست .

من فقط جواب اون قسمت تکراری شدن رو دادم ...
yahoo_4.gif

ولی به نظرم اشتباه میکنی ، کلا مالتی پلیر تو این نسل خیلی خفن گل کرد و طرفدار پیدا کرد ! تعداد بازی هایی هم که رو به MP میارن داره روز به روز افزایش پیدا میکنه ، چون رمز موفقیت و لذت بیشتر از گیم اینه که با دیگران بازی کنی
yahoo_4.gif
... یعنی حداقل دیگه یه Co-op رو سازنده ها تو بازی ـشون میذارن که خب اونم خودش یه نوع مالتی پلیره .
باو من با مولتی مشکلی ندارن که من خود بازی رو میگم که تکراری میشه وگرنه معلومه وقتی مولتی میزنی هر دفعه با یه دشمن متفاوت با استراتژی متفاوت روبرو میشی . من خود گیم رو میگم داستان شخصیتا گیمپلی مراحل حتی گرافیک بازی هم تکراری میشه واسه آدم تنها چیزی که تکراری نمیشه مولتی هست ولی در مقابل اون بقیه موارد چی ؟؟ آیا همه چیز مولتی هست ؟؟ اونوقت باید *****3 یا COd الان هرکودوم 1000 تا goty گرفته بودن .

آخرین ویرایش:
من بحثم با مولتی نیست . درسته مولتی تو FPS مهمترین فاکنور هست واسه همین بازی های FPS با مولتی هاشون معروفن ولی آیا کل صنعت گیم به مولتی پلیر عناوین اول شخص خلاصه میشه ؟ مولتی پلیر ناوین اول شخص فقط 2 درصد از کل صنعت گیم هست .
من فقط جواب اون قسمت تکراری شدن رو دادم ... :d
ولی به نظرم اشتباه میکنی ، کلا مالتی پلیر تو این نسل خیلی خفن گل کرد و طرفدار پیدا کرد ! تعداد بازی هایی هم که رو به MP میارن داره روز به روز افزایش پیدا میکنه ، چون رمز موفقیت و لذت بیشتر از گیم اینه که با دیگران بازی کنی :d ... یعنی حداقل دیگه یه Co-op رو سازنده ها تو بازی ـشون میذارن که خب اونم خودش یه نوع مالتی پلیره .

الان کنفرانس سونی مثلا خیلی خوب بود؟ بازیای جدیدش چی بودن!؟
heavy rain 2 با یه اسم جدید!
uncharted ترسناک شده البته بهتره بگیم خشن تر شده.
کلا e3 مضخرفی بود.

این حرفایی که گُفتی هیچ دخلی به حرف من نداره
چرا فکر میکنی فقط خودت میفهمی اون اپلیکیشن هایی که مایکروسافت داده چه کاربُردی داره ؟

برای بار هزارم میگم ، من حرفم این نیست که بازی های کمی توی سال میدن ، میگم توی کنفرانسشون از وقت مربوط به نمایش بازیها زدن که به بخش های جانبی بپردازن

حالا شُما باز بیا لیست بازیها رو واسم ردیف کُن.خود طرف برگشته گُفته "بر خلاق چیزی که توی E3 نشون دادیم" همچنان به فکر گیمر ها هم هستیم ، این آقا قبول نمیکنه! :|

کنفرانس یک چیز تبلیغاتی هست خیال کردی چند نفر اون کنفرانس رو دیدن تو کل دنیا فقط یک کانال ماهوا.ه کنفرانس رو نشون داد اونهای که اومدن کنفرانس بعد از اتماش تونستن برن و با گیم پلی و دیگر قسمتی های بازیهای معرفی شده تو محیط کنفرانس کار کنن و به طور کامل ببینن..
خیلی از بازیهای 360 قبلا معرفی شده بودن و فقط برای تبلیغ اونها رو تو کنفرانس نشون دادن شما کل رو بچسب سونی هم همیشه نیم ساعت فقط آمار میده تو کنفرانسهاش این به نظر شما یعنی سونی هم به فکر گیمرها نیست..؟

به نظرم مشکل کنفرانس مایکروسافت کمبود کانتنت نبود، نحوه اجرا مشکل داشت. Gore Verbinski آدم کوچکی نیست، وقتی این بابا میخواد یه بازی بسازه میشد خیلی راحت ازش خواست بیاد رو سن و 4 دقیقه حرف بزنه. Twisted Pixel یه بازی جدید داره میسازه ولی فقط عکس یه موتورسیکلت رو نشون میدن 8-| خب یعنی چی خداییش؟ :دی منو میزاشتن مسئول برنامه ریزی و اجرای کنفرانس از همین چیزایی که نشون دادن یه کنفرانس خفن در می آوردم :دی اصلا متوجه نمیشم چرا Halo 4 باید اول کنفرانس که ملت هنوز درست سر جاهای خودشون قرار نگرفتن پخش بشه، بعد آخرش که همه یه چیز جدید و جالب میخوان باید BO II رو بزارن، جدا اجرای افتضاحی داشتن :دی
دقیقاً باهات موافقم :d
مایکرو تنها کاری که باید میکرد هیلو 4 میذاشت آخرین نمایش !

افشین جان و باقی دوستانی که فکر میکنید مایکرو از وقت نمایش بازی هاش زده یا به فکر گیمر ها نیست :
Sony and Microsoft show off equal gameplay - so why was one better?

فکر میکنم با این آمار حرف محمد بیشتر نمود پیدا کنه ، مایکرو بنظرم تنها اشتباهش نحوه اجرا و برنامه ریزیش بود .

آخرین ویرایش:
الان کنفرانس سونی مثلا خیلی خوب بود؟ بازیای جدیدش چی بودن!؟heavy rain 2 با یه اسم جدید!uncharted ترسناک شده البته بهتره بگیم خشن تر شده.کلا e3 مضخرفی بود.
دوست عزيز TLOUچه شباهتي بهunchartedداره؟حتمن اگه سازنده ي گاد آف وارم naughty Dogبود ميگفتي اينم Unchartedفقط به جاي تفنگ شمشير دادن دستش!!حالا گيرز 20تا نسخه ام ازش بياد باز شاهكاره ولي سوني هرipمعرفي كنه مزخرفه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or