Phantom Pain بازی جدید کوجیما؟

• Thread starter Thread starter Nevan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Nevan

کاربر سایت
در طی مراسم دیشب (Video Game Awards 2012 (VGA 2012 بازی Phantom Pain که توسط استودیو Moby Dick در حال ساخت است، معرفی شد. بنا بر حدس و گمان ها بازی برای نسل بعد خواهد بود اما در وب سایت رسمی استودیو Moby Dick، می توان لوگوی PS3 و X360 را دید. هنوز برای نتیجه گیری در این باره زود است و باید منتظر اطلاعات بیشتر باشیم.

the-phanton-pain.jpg

اما جالب ترین موضوع، نه خود بازی، بلکه حدس و گمان هایی است که مبنی بر درگیر بودن بازی ساز شهیر ژاپنی، هیدئو کوجیما در ساخت و Metal Gear بودن بازی در فضای اینترنت پخش شده است. این حدس و گمان ها با حضور شخص کوجیما در مراسم VGA دیشب، قوی تر شده اند.

استودیو Moby Dick که در استکهلم سوئد قرار دارد، توسط Joakim Mogre تاسیس شده است. حال اگر به کلمه ی Joakim نگاه کنید، می بینید که حروف جا به جا شده کلمه ی Kojima است و همچنین از کلمه Mogre نیز می توان کلمه Ogre را استخراج کرد. آیا این بازی همان Project Ogre کوجیما است؟ شباهت بین شخصی که در تریلر ها به نمایش در آمد و اسنیک (شخصیت اصلی سری متال گیر) که انکار ناپذیر است.

بنا بر سایت رسمی استودیوی Moby Dick، این استودیو یک استودیو بازی سازی واقع در استکهلم، سوئد است که توسط Joakim Mogre (کسی که پیش تر در چند استودیو آمریکایی کار کرده است و برای تاسیس این استودیو چندین بازی ساز مختلف را از منطقه اسکاندیناوی دور هم جمع کرده است) تاسیس شده. هدف آنها ساخت یک بازی مهیج و زیبا برای تمامی مردم دنیاست.

طبق آنچه در سایت رسمی این استودیو آمده است، اطلاعات بیشتری به زودی منتشر خواهند شد.

منبع

اگر مال کوجیما نیست پس چرا تکذیب نمیکنه این شایعات تبلیغاتیه به نفع یه بازی دیگه رو؟​

نه اشتباه نکن
این یه تریلر گمراه کننده از یه شرکتی که تا قبل از این تریلر وجود نداشته و به ه احتمال زیاد کار کار خود کوجیما اما به صورت غیر مستقیم یا خواسته تریلر جدیدی از GZ نشون بده یا MGS5 رو معرفی کنه چون شخصیت این بازی که صد در صد بیگ باس هست و کسایی دیگه مثل سایکو مانتیس، ولگین و ... به صورتی تویه تریلر هستن
یه فرضیه دیگه ام هست که این تریلر توسط سایکو مانتیس کلا وهم آلود شده حتی آرم کوجیما پروداکشن هم عوض کرده !:d
یه جورایی خواسته توو VGA یه چیزی توو چنته داشته باشه و قعلا هم ملت رو تا ماه های آینده مشغول و سرکار اساسی بزاره..

من می گفتم چقدر کوجیما قبل از VGA کم کار شده و خبری ازش نیست ! نگو قرار در بی خبری خبری باشه !!!

Phantom pain - Wikipedia, the free encyclopedia یه کم پیچیده بود ولی به زور یه چیزایی فهمیدم.:d
من چرا این رو ندیدم ؟! :دی خیلی جالب بود.
این طوری که توضیح داده ، Phantom Pain یه اصطلاح پزشکی هست که در مورد افرادی که قطع عضو شدن به کار میره. طرف یکی از اعضای بدنش رو از دست داده ولی در عین حال توی همون ناحیه احساس درد میکنه ! یعنی مثلاً پا نداره ، ولی مغزش یه جوری تجزیه و تحلیل میکنه که طرف احساس میکنه پا داره و حتی پاش داره درد میکنه !! :دی یا مثلاً دستش قطع شده ولی انگشتش (انگشتی که واقعاً وجود نداره) میخاره !!!
با این توضیحات و اسم بازی ، به نظرم واقعاً دست Big Boss قطع شده و به اون شکل در اومده ، نه اینکه توی خواب و خیال اون طوری ببینه. دلیل اینکه توی بیمارستان هست هم شاید همین باشه. توی یه حادثه ای ترکیده و دستش قطع شده و کله ـش اون طوری شده و بعد به بیمارستان حمله میشه و ...
البته Big Boss توی MGS4 دست داره ولی خب میشه در فاصله این بازی تا MGS4 یه دست مصنوعی براش گذاشته باشن.

این طوری که توضیح داده ، Phantom Pain یه اصطلاح پزشکی هست که در مورد افرادی که قطع عضو شدن به کار میره. طرف یکی از اعضای بدنش رو از دست داده ولی در عین حال توی همون ناحیه احساس درد میکنه ! یعنی مثلاً پا نداره ، ولی مغزش یه جوری تجزیه و تحلیل میکنه که طرف احساس میکنه پا داره و حتی پاش داره درد میکنه !! :دی یا مثلاً دستش قطع شده ولی انگشتش (انگشتی که واقعاً وجود نداره) میخاره !!!
با این توضیحات و اسم بازی ، به نظرم واقعاً دست Big Boss قطع شده و به اون شکل در اومده ، نه اینکه توی خواب و خیال اون طوری ببینه. دلیل اینکه توی بیمارستان هست هم شاید همین باشه. توی یه حادثه ای ترکیده و دستش قطع شده و کله ـش اون طوری شده و بعد به بیمارستان حمله میشه و ...
البته Big Boss توی MGS4 دست داره ولی خب میشه در فاصله این بازی تا MGS4 یه دست مصنوعی براش گذاشته باشن.
یا اون توی mgs4 هم باز معلوم میشه بدل بوده =)).

کی گفته!؟
شوما دیدی دستش رو !؟;;)
lmejny0tuq7gj0bm8p9.jpg

دیگه خودت بهتر میدونی کوجیما فکر 10 سال بعدش رو میکنه 4-5 سال بعد که دیگه چی نی:دی

اون که مشخصه بخاطر اینکه بعد از اینکه توو Zanzibar اسنیک، بیگ باس رو می کشه
بعدا باقیمانده جسدش رو یه جوری زنده نگه می دارن و از اجساد Solidus و Liquid استفاده می کنن و بدنش رو کلا از نو ترمیم می کنن
یعنی اینکه بیگ باس توو MGS4 مطمئنن 2 تا دست داره ( اون بدن بیگ باس در MGS4 کلا بدنه خودش نیست ! در کل البته )
اما قبل از اتفاقات Zanzibar فک نکنم دست داشته باشه و احتمالا یه دستش همینطوری
و اینکه اگه این یه بازی جدا از GZ باشه شاید توو GZ این دستش رو از دست میده و در MGS5 اینطوریه ! چون طبق گفته کوجیما GZ مقدمه ای برای MGS5 ـه

و اگه این بازی GZ نباشه مطمئن باشید بیگ باس رو در بازی با یک دست خواهید دید و اون یکی دستش همون حالت رو خواهد داشت.

با اینکه همیشه گفتم MG و MG2 رو از لحاظ داستانی قبول ندارم ولی شاید اینجوری باشه.

نه اشتباه می کنی MG اگرم زیاد جزو سری حساب نشه بازم اتفاقاتی توش هست که مربوط میشه به سری و حتی به ریشه اون بیگ باس توو سال 2009 ذر آتش سوری می میره اما جسدش رو دوباره احیا می کنن وگرنه فکر می کنید بیگ باس توو سال 2014 انقدر راحت و ریلکس می تونست راه بره و سالید اسنیک رو خلع سلاح کنه ؟؟
زیرو رو ندیدید چه زپرتی شده بود !! اونم هم نسل بیگ باس بود دیگه. فکر کنم اکت 2 MGS4 بود که جسد رو آتیش زدن و اوا داد می زد ! چون فکر می کرد جسد بیگ باسه اما اینطور نبود اون باقیمانده جسد سالیدوس بود.

آخرین ویرایش:

البته اون احساسی که میگی فک کنم برا اوایل قطع عضو باشه (8 روز اول) و نکته جالبش اینه که احساسش احساس معمولی ای نیست ، یعنی مثل خارش انگشت که یه احساس عادی و روزانه هست نیست. (یعنی تا قطع عضو نشی همچین احساسی رو نداری) و این احساس یه احساس جدیده مثل اینکه توهم زده باشی با استفاده از مواد مخدر یا قرص روان گردان. که بازم این نکته توو تریلر بود ، وقتی صحنه ی تصادف رو نشون میداد یه قرصایی رو هوا پخش شد :d به نظرم کلا همه ی اینا اشاره داره به توهم و اینی که چند صفحه ی پیش اشاره کردم ، همه ی اینا کار سایکوئه خودمونه :d

---------- نوشته در 09:27 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:20 PM ارسال شده بود ----------

اون که مشخصه بخاطر اینکه بعد از اینکه توو Zanzibar اسنیک، بیگ باس رو می کشه
بعدا باقیمانده جسدش رو یه جوری زنده نگه می دارن و از اجساد Solidus و Liquid استفاده می کنن و بدنش رو کلا از نو ترمیم می کنن
یعنی اینکه بیگ باس توو MGS4 مطمئنن 2 تا دست داره ( اون بدن بیگ باس در MGS4 کلا بدنه خودش نیست ! در کل البته )
اما قبل از اتفاقات Zanzibar فک نکنم دست داشته باشه و احتمالا یه دستش همینطوری
و اینکه اگه این یه بازی جدا از GZ باشه شاید توو GZ این دستش رو از دست میده و در MGS5 اینطوریه ! چون طبق گفته کوجیما GZ مقدمه ای برای MGS5 ـه

و اگه این بازی GZ نباشه مطمئن باشید بیگ باس رو در بازی با یک دست خواهید دید و اون یکی دستش همون حالت رو خواهد داشت.

با اینکه همیشه گفتم MG و MG2 رو از لحاظ داستانی قبول ندارم ولی شاید اینجوری باشه.

دست بیگ باس هم فک نکنم قطع بشه. آخه یعنی چی؟ چرا هر چی بلائه باید سر بیگ باس بیاد؟ اون از چشمش ، الانم که میگین دستش ، کم کم یه پاشم قطع کنین بره دیگه :|

البته اینم اضافه کنم که همین بلا هاست که یه مرد واقعی رو میسازه BIG BOSS A True Man :d

آخرین ویرایش:
نظر من :
این بازی MGs 5 نیستش چون حدس میزنم 5 دوباره به سالید اسنیک مربوط میشه.
میتونه MGS GZ باشه ولی به احتمال بیشتر یک بازی جدا برای پی اس ویتا هستش،اون V هم به معنی ویتاست نه 5!
میدونم تو سایتش زده برای ایکس باکس و پی اس تری ولی یه سایت جعلی از یه شرکتی که اصلا وجود نداره چقدر میتونه معتبر باشه؟
در کل آی لاو یو کوجیما سان...

نظر من :
میتونه MGS GZ باشه ولی به احتمال بیشتر یک بازی جدا برای پی اس ویتا هستش،اون V هم به معنی ویتاست نه 5!
میدونم تو سایتش زده برای ایکس باکس و پی اس تری ولی یه سایت جعلی از یه شرکتی که اصلا وجود نداره چقدر میتونه معتبر باشه؟
اگه این باشه که عالیه:x
اما فکر نکنم تو این اوایل زندگی ویتا تونسته باشند انقدر گرافیک بیارند:-o

نظر من :

نظر جالبیه و ممکنه درست باشه ولی من به دلایلی قبول ندارم.:d
یکیش اینه که الان بازی دادن روی ویتا احماقنه ـس چون 100 درصد فروش کمی میکنه و این برای شرکتی مثل کونامی که سرمایه زیادی نداره دور از انتظاره.

You Love Me? You Love Me?? Oh My Gosh
I Love You Too
:d

البته اون احساسی که میگی فک کنم برا اوایل قطع عضو باشه (8 روز اول) و نکته جالبش اینه که احساسش احساس معمولی ای نیست ، یعنی مثل خارش انگشت که یه احساس عادی و روزانه هست نیست. (یعنی تا قطع عضو نشی همچین احساسی رو نداری) و این احساس یه احساس جدیده مثل اینکه توهم زده باشی با استفاده از مواد مخدر یا قرص روان گردان. که بازم این نکته توو تریلر بود ، وقتی صحنه ی تصادف رو نشون میداد یه قرصایی رو هوا پخش شد :d به نظرم کلا همه ی اینا اشاره داره به توهم و اینی که چند صفحه ی پیش اشاره کردم ، همه ی اینا کار سایکوئه خودمونه :d
درسته یه مشت قرص تو هوا پخش شد ولی من فکر میکنم به دلیل حمله به بیمارستان یه شک شدیدی به بیگ باس وارد شد و وقتی در اون حالت بیدار میشه خودشو روی زمین میبینه در حالی که وقتی داشت با دکتره صحبت میکرد رو تخت خوابیده بود .
دلیشم اینه که اون کسی که صورتش باند پیچی شده بیگ باسو آورده تو اون اتاق تا از بیمارستان ببردش بیرون ولی بیگ باس در اثر یه شک شدید مثل تصادف بیدار میشه.

آخرین ویرایش:
خبر تازه:d
قرصه رو پیدا کردم!
اون قرصا مفنامیک اسید بودن!:d
قرص ضد درد(بیگ باس درد کشیده:(:d)با اسم بازی هم جور درمیاد!
Ponstal_250mg.jpg
Ponstal_250mg.jpg

93002e668758.jpg

آخرین ویرایش:
من که دیگه حوصله این لوس بازیای این یارو کوجیما رو ندارم :دی
نوبرشو اورده انگار! همه از Dark Souls 2 و TLOU و Bioshock و... میگن این مردک واسه ما معما طرح میکنه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or