Pgr4 و یک مشکل کوچولو در مورد حجم !

Dinosaur

Loyal Member
سلام
توی سایت Bizarre Creation سازنده بازی PGR 4 یکی از اعضای سایت پرسیده که توی PGR 4 امکان بازی توی همه نقشه ها در روز و شب وجود داره یا نه ؟ چون توی همه عکسها , برای مثال در Macau روز هست و در Japan شب.
جواب Ben که جزو اعضای شرکت Bizarre هست این بوده :
شما توی این بازی زمانهای مختلف روز رو نمیتونین در هر شهر ببینین و دلیلش هم اینه که ما باید دوباره همه Texture ها رو بسازیم ( یه بار برای روز و یه بار برای شب ) . این مشکل تیم سازنده ما نیست , بلکه مشکل از قرار دادن همه این اطلاعات توی یک DVD هست. البته ما به خاطر این مشکل روی نورپردازیهای مختلف کار میکنیم. برای مثال مسابقات Macau همیشه در روز برگزار میشه ولی وقتی شما در طوفان بازی میکنین همه چیز تیره و تاریکتر میشه. وقتی در کولاک شدید بازی میکنین همه چیز هاله ای به رنگ آبی میگیره و شبیه یخ زدگی میشه و وقتی که در نور خورشید بازی میکنین هم همه چیز روشن و زرد رنگ میشه.

شما به جای اینکه مسخره کنید اگه اطلاعات بالایی دارین خوب بفرمایید و ما استفاده می کنیم
GOOD LUCK

یه زحمت میکشیدی دوتا پست بالاتر رو نگاه میکردی میدیدی ایشونه که داره یکی دیگه رو مسخره داره میکنه به خاطر اطلاعات نداشتن (اطلاع نداشتن هم فکر نکنم مسخره کردن بخواد یکی یه چیزی رو نمیدونه فکر نکنم عیبی داشته باشه) در حالی که سوابق اطلاع رسانی خود ایشون معلومه!
جالبه شما توجه کردی به پست من ولی به ایشون که به یکی دیگه گفته اظهار نظر نکن چیزی نگفتی و اعتراض نکردی!
در ضمن دونستن حجم DVD-9 هم فکر نکنم اینقدر مهم بشه که شما یهش میگی اطلاعات بالا.

8.5 GB . الان نگاه کردم

اونی که شما میگی زمانی درسته (و البته روی package های DVD-9 هم میتویسن ) که یک گیگابایت رو 10 به توان 9 حساب کنیم. در کامپیوتر ولی مبنا 2 به توان 30 هست که بر این اساس حجم یک DVD-9 میشه 7.92GB
(یک گوگل کوچولو بکنین جواب پیدا میشه مثل بالا که من از توی wikipedia نوشتم اینم لینکش)

آخرین ویرایش:
یه زحمت میکشیدی دوتا پست بالاتر رو نگاه میکردی میدیدی ایشونه که داره یکی دیگه رو مسخره داره میکنه به خاطر اطلاعات نداشتن (اطلاع نداشتن هم فکر نکنم مسخره کردن بخواد یکی یه چیزی رو نمیدونه فکر نکنم عیبی داشته باشه) در حالی که سوابق اطلاع رسانی خود ایشون معلومه!
جالبه شما توجه کردی به پست من ولی به ایشون که به یکی دیگه گفته اظهار نظر نکن چیزی نگفتی و اعتراض نکردی!
در ضمن دونستن حجم DVD-9 هم فکر نکنم اینقدر مهم بشه که شما یهش میگی اطلاعات بالا.

اونی که شما میگی زمانی درسته (و البته روی package های DVD-9 هم میتویسن ) که یک گیگابایت رو 10 به توان 9 حساب کنیم. در کامپیوتر ولی مبنا 2 به توان 30 هست که بر این اساس حجم یک DVD-9 میشه 7.92GB
(یک گوگل کوچولو بکنین جواب پیدا میشه مثل بالا که من از توی wikipedia نوشتم اینم لینکش)

:blushing:

واقعا حجم اطلاعاتی که میشه روی DVD 9 ذخیره کرد چقدر هست ؟
شما گفتید GB 7.92
کیانوش کنی توی بازی رایانه گفت : 7.95 GB
Cloud Strife عزیز هم گفت : 7.94

من هنوز Data روی یک DVD9 رایت نکردم اما تو برنامه ی Nero حجم اطلاعات ممکن برای رایت روی DVD9 را 8152 MB میزنه :confused:
GOOD LUCK

صبركنيد صبر كنيد.
با عرض معذرت جناب واكاشيزوما شما دارين اشتباه ميكنيد. هر DVD9 حجمي معادل 8.5 GB (گيگابايت) رو در خودش جا ميده.
اوني كه شما ميگيد كه 7.92 جا ميده گيبي بايت ( Gibi Byte ) هست. كه از giga binary byte گرفته شده و به صورت مختصر مختصر هم مينويسنش GiB كه با GB اشتباه نشه. (همان طور كه شما گفتين 2 به توان 30 هست)
چگونگي به دست آوردنش هم ميشه 8.5 (مقدار حجمي كه تو 9 جا ميگيره بر حسب گيگابايت) ضربدر 1 ميليارد(1,000,000,000) تقسيم بر 1,073,741,824 كه تقريبآ ميشه 7.92
* يعني درواقع يه گيگا بايت دوتايي داريم ه ميشه 7,92 و يه گيگابايت داريم كه ميشه 8,5
براي منبع هم ميتوانيد به همان ويكي پديا مراجعه كنيد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or