Pgr4 به علت حجم كم Dvd ها ، محدود مي شود

BlackCat

کاربر سایت
جنگ بين DVD و Blue Ray امروز بارديگر با خبري كه از سوي Bizzare سازنده بازي PGR4 اعلام شد شدت گرفت، سازندگان بازي گفتند: به علت حجم كم DVD ها شما در PGR4 حالت هاي مختلف روز را مشاهده نخواهيد كرد و فقط يك حالت براي روز و يك حالت براي شب در نظر گرفته شده است.
بايد ديد آيا مايكروسافت واكنشي نشان مي دهد يا همچنان به تصميم خود مبني بر عرضه‌360بدون HD DVD Drive پايدار است يا حجم كم دي وي دي ها براي بازي ها مايكروسافت را تغيير مي دهد.

توی خارج پول یک بازی 50 دلار میشه...و اگه 2 تا دی وی دی بشه میشه 100 دلار!!
حالا توی ایران هم خیلی ها هستند که سر همین 7-8 تومنش هم گله دارن و تخفیف میخوان.....

مایکروسافت خیلی بچگی کرد که HD-DVDرو نگذاشت چون هم با خرید کنسول هاش HD-DVDها فروش میرفت و سودش هم میبرد....الان میخواد چی کار کنه خدا میدونه:mad::mad::mad::mad:

اینطوری نیست.
قیمت محصول بر اساس تعداد دیسک حساب نمیشه بلکه بر اساس ارزش اون کار حساب میشه. خیلی فیلم ها هست که که روی 2 DVD عرضه میشن و قیمتشون فرقی نداره. اون DVD برای کمپانی ارزشی نداره که بخواد قیمتو براش دوبرابر کنه. الان DVDخام زیر یک دلار هست اونوقت به خاطر یک DVD بیشتر قیمت رو دوبرابر کنن؟ (تازه برای کمپانی که هزینش کمتره)
حتی دیسک های بلوری که هزینشون از DVD بیشتره و yield کمتری دارن قیمت بازی هایی که روشون میاد برابر هست با قیمت بازیهایی که روی DVD میاد برای همین دیسک معیار قیمت گزاری یک محصول نیست. Blue Dragon که قراره روی سه DVD بیاد قیمتش سه برابر بازیهای دیگه نیست

اینطوری نیست.
قیمت محصول بر اساس تعداد دیسک حساب نمیشه بلکه بر اساس ارزش اون کار حساب میشه. خیلی فیلم ها هست که که روی 2 DVD عرضه میشن و قیمتشون فرقی نداره. اون DVD برای کمپانی ارزشی نداره که بخواد قیمتو براش دوبرابر کنه. الان DVDخام زیر یک دلار هست اونوقت به خاطر یک DVD بیشتر قیمت رو دوبرابر کنن؟ (تازه برای کمپانی که هزینش کمتره)
حتی دیسک های بلوری که هزینشون از DVD بیشتره و yield کمتری دارن قیمت بازی هایی که روشون میاد برابر هست با قیمت بازیهایی که روی DVD میاد برای همین دیسک معیار قیمت گزاری یک محصول نیست. Blue Dragon که قراره روی سه DVD بیاد قیمتش سه برابر بازیهای دیگه نیست

هرچقدر هم بخوان پولش رو کم کنن...اینجا قیمت ها روشون تاثیری نداره....همون تعداد دی وی دی رو حساب میکنن
کمپانی های بازی سازی هم نمیخوان ورشکست بشن که اینقدر پول بازی رو کم کنن...نتیجه این میشه که یا بازی رو یک دی وی دی میدن و یا 2 دی وی دی با قیمت بیشتر

حالا روز و شب نداشته باشه!براي همشون!چيزي نميشه!كه خودشون خوب مي دنن!چي كار مي كنن!
بي خودي گير داديد بهش!

واقعا این حرف ها از فن های ماکروسافت هم بعیده:-"
میگم اگه ماشین و موتور هم نداشت مهم نبود دیگه چیزی نمیشد که :):laughing:

خدا کنه بازی هاشو رو Hd بزنه من همین الان می رم Hd Dvd می گیرم البته اگه بازی هاشو رو HD بزنه

فکر نکنم اون HD player که قراره برای 360 بیاد از بازی ها هم پشتیبانی کنه و فقط میتونه فیلم پخش کنه:-"

دوستان یه فاتحه برای ماکرسافت قرائت کنید:laughing::laughing::laughing::laughing:

هرچقدر هم بخوان پولش رو کم کنن...اینجا قیمت ها روشون تاثیری نداره....همون تعداد دی وی دی رو حساب میکنن
کمپانی های بازی سازی هم نمیخوان ورشکست بشن که اینقدر پول بازی رو کم کنن...نتیجه این میشه که یا بازی رو یک دی وی دی میدن و یا 2 دی وی دی با قیمت بیشتر

اونجا رو من خبر ندارم ولی اینجا رو صد در صد مطمینم که تعداد دیسک یک محصول روی قیمتش اثری نداره.

evil::praying:
حدود 99% کسایی که 360 دارن به خاطره پول سیدی هاشه:love:
حدود 99% کسایی که ps3 دارن از قیمت سیدی نا راضین:hurted1::ranting:
فعلا هم pgr اون قدر عنوان مهمی نیست که بخوان تو 2سی دی بدنش بیرون:thumbdown

این بحث فقط برای ما ها نیست , اونور بازی های 360 و PS3 یک قیمت هستند
در مورد PGR 4 (بازی های ریسینگ) Saeed.x360 توضیح داد که چرا نمی شه روی 2 DVD زد
GOOD LUCK

توی خارج پول یک بازی 50 دلار میشه...و اگه 2 تا دی وی دی بشه میشه 100 دلار!!

چيييييييييييييييييييييييييي؟!!!!!!!!!

خدايا نه !!!!

اونا پول محصول رو ميگيرن نه پول DVD رو . با اين اوصاف Mecanical كه 12000 دلار قيمتشه CDشو از مريخ ميارن ديگه ؟!!!

هنوز موندم که شما چطور نمیدونید قیمت یه بازی به تعداد دیسکش نیست :confused: اون پولی که بابت بازی میگیرن مثلا 59 دلار، هزینه ای هست که ناشر برای برگرداندن و سودکردن از سرمایه گذاریه که روی اون بازی انجام داده;) نه تعداد دیسک. شرکتهای صفحه پرکنی چون در شیتهای خیلی زیاد کارهاشون رو انجام میدن پس هزینه پک هر بازی چیز کمی در میاد.

پ.ن ببین بحث تاپیک به کجاها کشید :biggrin1:

چيييييييييييييييييييييييييي؟!!!!!!!!!

خدايا نه !!!!

اونا پول محصول رو ميگيرن نه پول DVD رو . با اين اوصاف Mecanical كه 12000 دلار قيمتشه CDشو از مريخ ميارن ديگه ؟!!!

شما پست های بعدی رو هم ببین...من گفتم اگه 100 دلار هم ندن که مطمئنا نمیدن اونقدری هم پول بازی رو کم نمیکنن که به جای سود ضرر بدن

شما پست های بعدی رو هم ببین...من گفتم اگه 100 دلار هم ندن که مطمئنا نمیدن اونقدری هم پول بازی رو کم نمیکنن که به جای سود ضرر بدن

اونوقت قیمت Blue Dragon که سه تا DVD هست چرا با همه بازیهای X360 دقیقا برابره؟
اینجور که شما میگی باید قیمت Blue Dragon سه برابر باشه!
برخلاف اون چیزی که شما میگی هزینه پرس DVD اصلا برای کمپانی چیزی نیست که بخوان سرش ضرر کن.

دوستان هم اشاره کردن که تعداد دیسک هیچگونه اثری روی قیمت محصول نداره.

مسئله ی مهم بعدی این هست که
زدن بازی روی 2 یا چند دیسک هزینه ها رو بالا می برد و بازی سازها از این کار خودداری می کنند

پرس و تولید ربطی به بازیساز نداره که بخواد براش هزینه داشته باشه و اون پابلیشر هست که که بازی رو پرس میکنه و میده تو بازار
هزینه پرس برخلاف اون چیزی که فکر میکنین خیلی پایینه برای کمپانی ها.
این که چرا یک بازی روی چند تا DVD نمیاد میتونه خیلی دلیل داشته باشه اما صد در صد تعداد دیسک نیست چون هزینش اینقدر نمیشه اونم روی یک بازی high profile مثل PGR

مسئله ی مهم بعدی این هست که
زدن بازی روی 2 یا چند دیسک هزینه ها رو بالا می برد و بازی سازها از این کار خودداری می کنند
Good Luck
به اونم که تو میگی نیست اقا سعید توضیح داد;)
که چرا این طوری نیست:laughing:
پستا رو درست بخون

کسایی که پلی استیشن 3 دارن از قیمت ناراضی باشن...از کیفیت محصول و کمبود جا اعصابشون خوردنمیشه.....
HALO3داره روی 2 دی وی دی میادGOW2رو چندتا؟؟؟
PGRهم شاید برای شما بازیه مهمی نباشه ولی برای دوستداران سبک ریسینگ خیلی مهمه
شما میدونی که من ریسینگ بازم یا نه ؟؟!!!(من سعی میکنم تمام ریسینگها رو بازی و بررسی کنم)
gow2 رو یه سیدی میاد ممن شرط میبندم وحتی تو امضام هم میذارم که کسی فراموش نکنه چی گفتم;)

خدا کنه بازی هاشو رو Hd بزنه من همین الان می رم Hd Dvd می گیرم البته اگه بازی هاشو رو HD بزنه

قیمت HD DVD Player در ایران 400000 تومان . اندازه پول یک دستگاه 360 .

در خارج هم 199 دلار . ;)

gow2 رو یه سیدی میاد ممن شرط میبندم وحتی تو امضام هم میذارم که کسی فراموش نکنه چی گفت

روی سیدی معمولی ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or