pgr4:برداشت مردم كاملا غلط است

• Thread starter Thread starter SLASH1
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

SLASH1

کاربر سایت
Bizarre Creations سازنده ي سري بازيه pgr در مورد فضاي موجود در pgr4 در يك dvd چنين پاسخ داد:
خيلي ها با صحبت قبلي من فكر كردند ما به دليل كمبود حجم بخش هايي از بازي را زده ايم كه اين حرف كاملا غلط است منظور من از اين حرف بالا برده شدن شديد كار است و مي خواستيم نشان دهيم كه اين كار چه قدر حجم و كار بيشتر را دربردارد
ما هرگز كوچكترين مشكلي با فضا در dvd9 نداريم و هرگز كوچكترين بخشي از بازي را حذف نكرده ايم و اگر لازم باشد خيلي راحت از 2 عدد dvd استفاده مي كنيم و هرگز به اين دليل به بازي لطمه نمي زنيم علت اصلي ان حرف بالا بردن بيش از حد كار و تاخير زياد در انتشار بازي بود اين در حالي است كه ما مي خواهيم اين بازي را در ماه سپتامبر كه ماه پرفروشي است عرضه كنيم
اين هم اصلي ترين بخش اين پاسخ كه نگيد از خودت ساختي از سايت (bizarrecreations.com)=سايت اصلي اين بازي
Bizarre Creations: "We've never had to cut content to fit on the disc, and we probably never will."

من در اینکه با صحبت قبلی سازنده Pgr4 در رابطه با کمبود فضای Dvd9 (هفت و نیم گیگ) بهش اختار دادن یا این که دیدن داره سه میشه شک ندارم و سریع حرفشان رو عوض کردن
به هر حال یک بازی ساز دوست داره دستش باز باشه و بازیش اونطور که دوست داره عرضه بشه (فقط پول نیست علاقه و عشق به کار هم هست)

حتی در سبک های که می شود بازی را بر روی چندین دیسک عرضه کرد , ناشران ترجیح می دهند از این کار امتناع بورزند , چرا که هزینه ی تولید را بالا می برد . استفاده از 2 یا 3 دیسک می تواند به مقدار قابل توجهی هزینه ی تولید و بسته بندی بازی را افزایش می دهد (کیانوش کنی)
Good Luck

آخرین ویرایش:
بله مثالی خوبی بود از یک بازی که می شود روی چند دیسک عرضه بشه
Driver 2 یک بازیه داستانی هست و بعد از تمام کردن دیسک 1 برای ادامه داستان بازی دیسک 2 رو می گذاشتیم و 2 تا دیسک تداخلی با هم نداشتند
GOOD LUCK

تازه سوتی رو داده رفت حالا نمیدونم مایکرو بهشون گفته حرفشون رو پس بگیرن یا نه ولی باید بدونیم امسال نشه سال دیگه واقعا رک راست dvd9 کم میاره ......
اگه یه بازی فقط به خواد با موتوری که ویل رایت ساخته که فقط 20 گیگ تکسچر داره اونو چی کار میکنن؟

من كه بعيد مي دونم به مشكل بخورن چطور شد قبلا كه بازي ها روي 4 ديسك مي يومد مشكل مالي نبود الان هست:confused:
در هر حال هزينه ي بلو ري هم بيشتره كه با تعداد بيشتر dvd9 جبران ميشه طرفم كه نمياد بازي بزرگشو به خاطر حجم كم كنه كه بازيش اشغال بشه كسي نخره
اين خبرم كه گذاشتم درست بخونيد قبلا گفته اگه اين كارو بكنيم بايد 2 dvd بشه بعدشم گفته منظورم اين بوده كه اين كار خيلي حجم مي خواد = زمان زيادي مي بره به هر حال خوب ماست مالي كرده هر چند اين كارو تو هيچ بازي ماشين سواري نديدم كه شب و روز متغير داشته باشه:-"
يه نكته ديگه هم هست forza 2 با اون عظمتش يه dvd شد حالا اين نشه

اگه یه بازی فقط به خواد با موتوری که ویل رایت ساخته که فقط 20 گیگ تکسچر داره اونو چی کار میکنن؟
با این حال که اصلا ربطی به موضوع تاپیک نداره باید بگم وقتی جان کارمک خواست یه چشمه از قدرت موتور جدیدش رو نشون بده یه Tech Demo ساخت که حدود 20 گیگ حجم داره. اگه بخواد یه بازی با اون موتور بسازه حتی بلو ری 100 گیگی هم جوابش رو نمیده. پس خواهشا بحث حجم DVD vs Blu-rey رو بذارید کنار. حجم بازی هر چقدر بالا بره باز راهی وجود داره که بخوان اون رو تو چند تا DVD بزنن.
درضمن اینقدر MS متخصص نرم افزار داره که بتونن این مشکل رو رفع و روجو کنن ( البته اگر مشکلی باشه :laughing:).
پیروز باشید

حجم dvd9 برای بازی ها کاملا کافیه و اگه کمبودی بشه دو تا dvd میزنن و اگه نشه با تکنیکهای فشرده سازی بازی رو فشرده میکنن که البته کار سختیه و سازندگانم منظورشون همین سخت شدن کار بوده!

پ.ن:بازی 96k رو که فراموش نکردین:cheesygri
درسته فشرده کردن تا این حد کار خیلی سختیه ولی نشدنی نیست و هر وقت گیر کنن مطمئن باشین از این روش استفاده میکنن!

تا حالا که دو سال گذشت و ما مشکلی ندیدیم و خیالتون راحت تا اخرشم مشکلی پیش نمیاد و دیگه الان همه باید بدونن که حجم زیاد باعث نمیشه گرافیک بره بالا نمونش بازی های بالای 20 گیگ ps3 هست که با بازی های زیر 7 گیگ 360 از لحاظ گرافیک برابرن!!!!

حجم dvd9 برای بازی ها کاملا کافیه و اگه کمبودی بشه دو تا dvd میزنن و اگه نشه با تکنیکهای فشرده سازی بازی رو فشرده میکنن که البته کار سختیه و سازندگانم منظورشون همین سخت شدن کار بوده!

پ.ن:بازی 96k رو که فراموش نکردین:cheesygri
درسته فشرده کردن تا این حد کار خیلی سختیه ولی نشدنی نیست و هر وقت گیر کنن مطمئن باشین از این روش استفاده میکنن!

تا حالا که دو سال گذشت و ما مشکلی ندیدیم و خیالتون راحت تا اخرشم مشکلی پیش نمیاد و دیگه الان همه باید بدونن که حجم زیاد باعث نمیشه گرافیک بره بالا نمونش بازی های بالای 20 گیگ ps3 هست که با بازی های زیر 7 گیگ 360 از لحاظ گرافیک برابرن!!!!
خوب بابا بالاخره یه بهانه ای دست ps3fan ها باید بیفته که به سر تا پایه 360 گیر بدن دیگه... :-"

منم فکر نمی کنم قضیه به ms ربطی داشته باشه.. چون تا این حد تابلو که نمیشه یه چیزی رو پیچوند.. بنابراین احتمالا یه سوتیه کوچیک بوده...
در مورد حجم dvd9 هم چه pgr4 رو یه dvd بیان چه رو 2 تا فرقی نمی کنه چون با این وضعیت تا چند ماه دیگه همه ی بازی ها مجبورن از چند تا dvd استفاده کنن..
ولی کلا مشکلی پیش نمیاد اگه رو 2 تا dvd عرضه شه...همونطور که بچه ها gt2رو مثال زدن..یعنی فقط کافیه modهای بازی رو به 2 بخش تقسیم کنن و طوری نباشه که نصف مپ ها تو یه dvd باشه و نصفش تو اون یکی:biggrin1:

ببخشیدا ، کلا کسایی که تو ایران زندگی می کنن نباید به این مسئله اعتراض داشته باشن!
اگه مایکرو رو DVD9 نمی زد بازی هاش رو و میومد از HD-DVD استفاده می کرد ، شما کجا می تونستید بازی ها رو دونه ای 5.000 تومن گیر بیارید؟!؟! :laughing:
باید مایکرو حداقل برای اینکه حالا ما ایرانی ها رو بگیره ، رو HD-DVD میزد! اون وقت بازم میومدین اعتراض میکردین!
ما باید سپاسگذار مایکرو هم باشیم که جامعه عقب مونده ای مثل ما رو هم در نظر گرفته! :biggrin1:

در هر دوصورت عده ای مایکرو رو لعنت می کنن! :sick: اینم از عجایب دنیاست!

ببخشید ، نباید این پست رو میدادم ولی دیدم موضوع تاپیک عملا عوض شده! گفتم خودم رو خالی کنم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or