pgr4:برداشت مردم كاملا غلط است

• Thread starter Thread starter SLASH1
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

SLASH1

کاربر سایت
Bizarre Creations سازنده ي سري بازيه pgr در مورد فضاي موجود در pgr4 در يك dvd چنين پاسخ داد:
خيلي ها با صحبت قبلي من فكر كردند ما به دليل كمبود حجم بخش هايي از بازي را زده ايم كه اين حرف كاملا غلط است منظور من از اين حرف بالا برده شدن شديد كار است و مي خواستيم نشان دهيم كه اين كار چه قدر حجم و كار بيشتر را دربردارد
ما هرگز كوچكترين مشكلي با فضا در dvd9 نداريم و هرگز كوچكترين بخشي از بازي را حذف نكرده ايم و اگر لازم باشد خيلي راحت از 2 عدد dvd استفاده مي كنيم و هرگز به اين دليل به بازي لطمه نمي زنيم علت اصلي ان حرف بالا بردن بيش از حد كار و تاخير زياد در انتشار بازي بود اين در حالي است كه ما مي خواهيم اين بازي را در ماه سپتامبر كه ماه پرفروشي است عرضه كنيم
اين هم اصلي ترين بخش اين پاسخ كه نگيد از خودت ساختي از سايت (bizarrecreations.com)=سايت اصلي اين بازي
Bizarre Creations: "We've never had to cut content to fit on the disc, and we probably never will."

خب همون طور كه حدس ميزدم توي كمتر از 1 هفته مايكروسافت بهشون گفته يا حرفتون رو پس ميگيرين يا ... !
وقتي طرف اومده اين حرف رو قبلأ زده معني ديگه اي نميتونه داشته باشه :
You won't see different times of day per city because this involves recreating all the textures again (one for day and one for night). Whilst this wasn't a problem for our dev team, it was a problem fitting all this data onto a single DVD.

خوب آريا اگه بالا را نگاه كني ميبيني كه گفته اگه ما مشكل حجم داشتيم ميتونستيم تو 2 تا dvd بازي را بزنيم . كه جاي هيچ نگراني نيست ! مايكرو اگه بلد بود به خودش تذكر ميداد كه بازي halo3 را تو 2 تا dvd زده !

خب همون طور كه حدس ميزدم توي كمتر از 1 هفته مايكروسافت بهشون گفته يا حرفتون رو پس ميگيرين يا ... !
وقتي طرف اومده اين حرف رو قبلأ زده معني ديگه اي نميتونه داشته باشه :
You won't see different times of day per city because this involves recreating all the textures again (one for day and one for night). Whilst this wasn't a problem for our dev team, it was a problem fitting all this data onto a single DVD

من هم به طور 100% با حرف این دوستمون موافقم
اول اومدن با صراحت گفتن با DVD9 مشکل دارن بعد دیدن اوضاع خیته گفتن نه اصلا مشکلی نیست:cheesygri:cheesygri
حالا این که گزشت بخوان PGR 5 رو درست کنن چی میخوان بگن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
فکر کنم مجبور شن برای Ps3 یا به احتمال زیاد Pc هم بسازن:cheesygri:cheesygri::cheesygri

خوب آريا اگه بالا را نگاه كني ميبيني كه گفته اگه ما مشكل حجم داشتيم ميتونستيم تو 2 تا dvd بازي را بزنيم . كه جاي هيچ نگراني نيست ! مايكرو اگه بلد بود به خودش تذكر ميداد كه بازي halo3 را تو 2 تا dvd زده !

این خبر تکذیب شد و Halo3 توی یک DVD میاد.

فرخ يه بازي Racing با يه بازي FPS زمين تا اسمون فرق ميكنه.توي Racing بايد هر مپ و هر ماشين و ... كه خواستي دم دستت باشه و اگه براي هركدومش بخواي ديسك رو عوض كني ميشه احمقانه ترين كار دنيا و امكانش زير 0 هست ! ولي در مورد FPS اينطوري نيست.

ما هرگز كوچكترين مشكلي با فضا در dvd9 نداريم و هرگز كوچكترين بخشي از بازي را حذف نكرده ايم و اگر لازم باشد خيلي راحت از 2 عدد dvd استفاده مي كنيم
بنظر من اين حرف منطقي بنظر نميرسه و منظورم زدن بازي رو 2 تا DVD من اصلا روي كنسولهاي مختلف هيچ بازي Racing رو سراغ ندارم كه بيشتر از يك ديسك باشه و اگه باشه خب من اطلاع نداشتم و خوشحال ميشم اسمش رو بگيد
موفق باشيد

من هم به طور 100% با حرف این دوستمون موافقم
اول اومدن با صراحت گفتن با DVD9 مشکل دارن بعد دیدن اوضاع خیته گفتن نه اصلا مشکلی نیست:cheesygri:cheesygri
حالا این که گزشت بخوان PGR 5 رو درست کنن چی میخوان بگن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
فکر کنم مجبور شن برای Ps3 یا به احتمال زیاد Pc هم بسازن:cheesygri:cheesygri::cheesygri

pgrهمیشه عنوان انحصاری 360 بوده وهست و خواهد بود ولی در مورد dvd9 واقعا برای نسل بعد کارایی نداره بخاطر حجم کمش بعد تازه اگه بازیهارو تو دو سه تا dvd9بزنن که بر شکست میشیم:eek::eek::eek:

فرخ يه بازي Racing با يه بازي FPS زمين تا اسمون فرق ميكنه.توي Racing بايد هر مپ و هر ماشين و ... كه خواستي دم دستت باشه و اگه براي هركدومش بخواي ديسك رو عوض كني ميشه احمقانه ترين كار دنيا و امكانش زير 0 هست ! ولي در مورد FPS اينطوري نيست.
من به بحث اینکه dvd9 جا کم داره یا نداره و یا این بازی با یک dvd مشکل خواهد داشت کاری ندارم ولی در مورد اینکه racing روی 2 تا dvd معنی نداره می خواستم ببینم شما Gran Turismo 2 که روی 2 تا CD بود یادتون رفته؟

بنظر من اين حرف منطقي بنظر نميرسه و منظورم زدن بازي رو 2 تا DVD من اصلا روي كنسولهاي مختلف هيچ بازي Racing رو سراغ ندارم كه بيشتر از يك ديسك باشه و اگه باشه خب من اطلاع نداشتم و خوشحال ميشم اسمش رو بگيد
موفق باشيد
تو دیگه چرا:confused:
توکه ps3 داری من اگه ps3 داشتم 360 رو میفروختم بجاش بازی ps3 میخریدم:biggrin1::ninja::pepsi::sniper::peace::worthy::devil:

من به بحث اینکه dvd9 جا کم داره یا نداره و یا این بازی با یک dvd مشکل خواهد داشت کاری ندارم ولی در مورد اینکه racing روی 2 تا dvd معنی نداره می خواستم ببینم شما Gran Turismo 2 که روی 2 تا CD بود یادتون رفته؟

دقيقا ! هر كس GT2 رو بازي كرده باشه ميدونه كه باري توي 2تا CD بود و توي هر دوتا CD هم همه ماشينا و race ها بود ولي CD 2 براي حالت حرفه اي و يا به قولي مرحله اي بود و CD 1 براي Fun.

اشكان جان من Gran Turismo 2 بيشتر از يك ديسك نديدم ميشه بيشتر توضيح بدي ديسك 1 با 2 چه اطلاعاتي رو در بر داشت و چه فرقي با هم داشتن ؟ اما در مورد 2 ديسك عرضه كردن/ بنظرم براي يك بازي ريسينگ 2 ديسك عرضه كردن كمي گيمر رو در مضيقه قرار ميده چون بطور مثال يك بازي ريسينگ حتما داراي تورنومنت هست و شما وارد يك تورنومنت شديد اونوقت شما نميتونيد در مراحلي شركت كنيد كه بطور مثال مربوط به ديسك 1 باشه چون حتما انتخاب مراحل بصورتRandom هست.
تو دیگه چرا:confused:
توکه ps3 داری من اگه ps3 داشتم 360 رو میفروختم بجاش بازی ps3 میخریدم:biggrin1::ninja::pepsi::sniper::peace::worthy::devil:
بابا كجايي PS3 رو فرختم- داشت گريه ام درميومد انگار اصلا قسمت نبود بفروشمش:(:((

دقيقا ! هر كس GT2 رو بازي كرده باشه ميدونه كه باري توي 2تا CD بود و توي هر دوتا CD هم همه ماشينا و race ها بود ولي CD 2 براي حالت حرفه اي و يا به قولي مرحله اي بود و CD 1 براي Fun.

خب خود شما ميگي تمام مراحل و تمام ماشينها تو هر دو تا ديسك بود خب اينكه ديگه مشكلي نبود و با اين وضعيت بازي بروي 1 ديسك كامل بود. منظور ما در اينجا قراردادن كل مراحل و ماشينها توي 1 ديسك هست نه وجود Differ Difficulty
موفق باشيد

GT2 بخش آرکید و سیمولیشن هر کدوم داخل یک دیسک جدا بودن
دیسک 1 = آرکید
دیسک 2 = سیمولیشن
اگه به این صورت بزنن یکم فضا برای کار روی بخش سیمولیشن و همینطور آرکید باز میشه
GOOD LUCK

درسته ! يادم نبود اينو ! :biggrin1:
ولي حتمأ يه تفاوتي بين GT , PGR وجود داره كه يارو اومده اول اون حرف رو زده. خب ميتونست خيلي راحت از اول بگه اين كار زمانبر هست و ما ميتونيم توي 2 تا DVD بزاريم ولي نميزاريم. بازي اي هم نيست كه Multiplatform باشه و بتونه هر حرفي ميخواد بزنه. يه بازي اختصاصي هست كه به خاطر اين حرفش با مايكروسافت طرفه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or