شایعه Pgr 4 مولتی پلتفرم می شود ؟!!

Mojtaba

کاربر سایت
حتما خبر دارید که Activision شرکت سازنده سری Project Gotham یعنی Bizarre Creations را خریده است .

حالا به گوش میرسد شده است که با خرید شرکت Bizarre Creations این استودیو نیز مولتی پلتفورم شده است ! یعنی PGR 4 برای PS3 ?!!!

منبع

ادامه توضیحات که توسط بهزاد ( Master_Behi ) در یه تاپیک دیگه نوشته شده :
همچنین در وبسایت رسمی شرکت Bizarre اعلام کرده:"ما مدت زیادی فقط متصل به یک پلتفرم نیستیم."

همچنین اضافه کرده:"عناوین آینده می توانند بر روی پلتفرم هایی که ما را راضی می کنند عرضه شوند."

ولی بازی The Club همچنان توسط Sega منتشر می شود و ناشر Geometry Wars Galaxies هم هنوز شرکت Sierra است.
در حال حاضر برای دو عنوان AAA برای Activision کار می کند.Ward می گوید:""a racing game and a character game," که می توان حدس یک PGR جدید و یک بازی دیگر را برای PlayStation 3, Wii و PC هم داشت.

در آخر Ward می گوید:

"Bizarre خوشحال است به خاطر اینکه ما الان کاملا مثل یک کمپانی بزرگ امنیت داریم.ما می توانیم با آرامش بیشتر به فکر ساخت عناوین فوق العاده و متنوع تری باشیم.... ."

آخرین ویرایش:
مایکروسافت به دنبال خبر قبل اعلام کرد که درست است که الان Bizarre Creations قسمتی از شرکت Activision شده است ، اما تا الان سری PGR در انحصار X360 است. ما سعی در این داریم که سری PGR را در انحصار خود نگه داریم . !!

عزیز جان یکم تو ترجمه اخباری که مهمه دقت کن این متنه چیزییه که ماکروسافت گفته:
"Project Gotham Racing is a signature racing franchise for Xbox 360 and Xbox Live and we plan to continue the series but we have nothing further to announce,"

معنیشم میشه pgr مال 360 و xboxlive هست و ما نقشه داریم اونو ادامه بدیم و چیز دیگه هم نداریم که بیشتر اعلام کنیم
قبلا هم ماکروسافت اعلام کرده بود که 12 اکتبر این بازی ریلیز میشه

پ.ن:اون کلمات تا الان و سعی میکنیم که شما تو معنی گذاشته بودی نشونه ضعفه که ماکروسافت اصلا از این کلمات استفاده نکرده و من نمیدونم شما از کجا اونارو اوردی;)

قبلا هي خبر مولتي شدن بازي هاي 3 به گوش مي رسيد كه اكثرش درست از اب دراومد حالا زمان برگشته اما با اين تفاوت كه اكثرش خالي بنديه همشون فقط در حد شايعه هستن دلتون هم خوش نكنيد:laughing:
حالا فكر نكنيد من بخيل هستما اما خوب خسته شدم ديگه بازي نيست براش شايعه درست نكن

البته این شایعه نیست.
مایکروسافت فقط اسم pgr رو در انحصار خودش داره.
گروهی که بازی pgr4 رو ساخته در آینده pgr5 رو با اسم متفاوت به صورت مولتی میزنه.
مایکرو هم احتمالا pgr5 رو میده کلیفی بی براش بسازه:laughing:

البته چیزی که در مورد نسخه های بعدی Pgr میگین درست،ولی اگه امتیاز اسم Pgr هم مال مایکروسافت باشه فرقی نمیکنه،مسئله اینه که تیم سازنده در اختیار مایکروسافت نیست.یعنی شاید Pgr 5 هم انحصاری ي360 باشه ولی در اون صورت فقط اسم Pgr رو یدک میکشه.

البته این شایعه نیست.
مایکروسافت فقط اسم pgr رو در انحصار خودش داره.
گروهی که بازی pgr4 رو ساخته در آینده pgr5 رو با اسم متفاوت به صورت مولتی میزنه.
مایکرو هم احتمالا pgr5 رو میده کلیفی بی براش بسازه:laughing:

ما داريم راجب قسمت چهارم بازي حرف مي زنيم كي راجب شماره ي بعديش حرف زد
بعدشم حالا تا اون موقع كه شماره ي پنجمش بياد:-" كه بازم البته انحصاري خواهد ماند:laughing: مگه اينكه از شماره ي 4 بازي استقبال نشه كه بعيد مي دونم
شبيه بازي هم اگه بزنه كه ميشه تقليد شايد رالي بازي رو مولتي بزنه
حالا همچين مي گين activition همين كمپاني اسپايدر من جديدشو براي 3 نمي زنه با اينكه براي اكثر دستگاها داره مي زنه
البته ظاهرا كلا بازي هاي كارتوني ديگه جايي توي 3 ندارند چون اين دوتا عنوانم به همين شكله:
looney toones
crash of titan

آخرین ویرایش:
Master_Behi عزیز بعیده شما هنوز اینو نمیدونستی که ip این عنوان مال مایکروسافته و اونوقت دل به نوشته های PSX Extremeمیدی ....

هاها دمت گرم بابا .......... واقعا شما فکر می کنی من نمی دونم که IP این بازی برای MGS هست؟!
من نقلی از یکی از سازنده های بازی یعنی Ben Ward روگفتم حالا نمی دونم شما چرا فکر می کنید این ها ناشی از افکار من هست!بعد هم خدمتتون عرض کنم که فقط اون سایتی که شما می گی این خبر یا شایعه رو اعلام نکرده بود و چندین سایت این کار را کرده بودند!

بعد هم معلوم شد که این خبر شایعه ای بیش نبوده.حالا نمی دونم مشکل چیه!
این واضح هست که سیاست های Activision باعث میشه که شرکت Bizarre Creations بازی های مولتی پلتفرم هم بسازد و حالا شاید بازی با اسم PGR رو نبینیم ولی می توانیم بازی در حد اون رو به صورت مولتی پلتفرم از این شرکت ببینیم. اگه حتی یکم دقت کنید می بینید که همین شرکت Activision وقتی امتیاز ساخت بازی GH III رو از هارمونیکس گرفت اونها رفتند و با EA یه بازی هم ردیف همین GH با اسم RB را ساختند که گویا از GH هم بهتر است پس امید بازی های بهتر را از Bizarre هم باید داشت ولی به احتمال زیاد مولتی پلتفرم.

عزیز جان یکم تو ترجمه اخباری که مهمه دقت کن این متنه چیزییه که ماکروسافت گفته:

معنیشم میشه pgr مال 360 و xboxlive هست و ما نقشه داریم اونو ادامه بدیم و چیز دیگه هم نداریم که بیشتر اعلام کنیم
قبلا هم ماکروسافت اعلام کرده بود که 12 اکتبر این بازی ریلیز میشه

پ.ن:اون کلمات تا الان و سعی میکنیم که شما تو معنی گذاشته بودی نشونه ضعفه که ماکروسافت اصلا از این کلمات استفاده نکرده و من نمیدونم شما از کجا اونارو اوردی;)

اما من از روی اون متن ترجمه نکردم !
راستش خودم هم تعجب کردم ولی یکی از بچه ها تو یاهو بهم داد !

این استودیو قبل از این یه استودیوی مستقل بود و غیر از یه قرارداد همکاری با مایکروسافت برای بازی PGR دیگه هیچ ربطی به مایکروسافت نداشت و قبل از این قضیه هم داشت روی یه عنوان مالتی پلتفرم کار میکرد (The CLUB)
در مورد PGR5 هم که همین یکی دو هفته پیش بود که Bizarre اعلام کرد میخوان با پنجمین نسخه بازی رو بهتر و کامل تر کنن!

حالا یعنی چی نسخه 5 فقط اسم PGR رو به یدک میشکه؟؟؟

مگر اینکه مایکروسافت رضایت بده که انحصاری نباشه یا Activision مشکلی با انحصاری بودن بازی نداشته باشه.
ببین وقتی Bizarre اعلام کرده میخواد روی نسخه 5 کار کنه و کاملترش کنه حتمآ یه قراردادی بین این دو شرکت بوده که که این حرفو زده! دیگه نمیتونه از پیش خود این حرفو بزنه که!
این خبر خرید Activision رو هم ما الان داریم میشنویم! احتمالآ خیلی پیشتر مزاکرات شده بوده بینشون.

خوب مگه من چی گفتم؟!!دو حالت داره،یا مایکروسافت مشکلی با انحصاری نبودن نداره(در صورتی که امتیاز این اسم مال اون باشه)،یا اکتیویژن مشکلی با انحصاری بودن نداره،یا هم شاید هیچکدوم!!منظور Bizzare یه چیز دیگه بوده!:biggrin1:

دو حالت داره،یا مایکروسافت مشکلی با انحصاری نبودن نداره(در صورتی که امتیاز این اسم مال اون باشه)،یا اکتیویژن مشکلی با انحصاری بودن نداره،یا هم شاید هیچکدوم!!منظور Bizzare یه چیز دیگه بوده!
این دو حالت ماله زمانیه که هیچ قراردادی برای نسخه 5ش بین Bizarre و مایکروسافت نبوده باشه! که با اون حرف Bizarre در مورد PGR 5 مشخص شد که قراردادی بوده بینشون! و چون ip و نشر این بازی با مایکروسافته و Bizarre نقش تولید و توسعه این محصول رو داره پس با این حساب فسخ این قرار داد فقط در صورت توافق این دو شرکت صورت میگیره! چون این قرار داد بین این دو شرکت بوده وActivision با اینکه این شرکت رو خریداری کرده (که این رو هم باید دید که شرایط خرید این شرکت چی بوده)ولی از نظر قانونی نمیتونه دخالتی تو این موضوع داشته باشه.

البته این مسئال خیلی پیچیده تر از اینه که قرارباشه ما سر در بیاریم ازش،و اینکه مشخصات قرارداد بین Bizzare و Activision هم بر ما معلوم نیست:biggrin1:و این حرفایی که من و شما داریم میزنیم فقط حدسیاته و بس.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or