شایعه Pgr 4 مولتی پلتفرم می شود ؟!!

Mojtaba

کاربر سایت
حتما خبر دارید که Activision شرکت سازنده سری Project Gotham یعنی Bizarre Creations را خریده است .

حالا به گوش میرسد شده است که با خرید شرکت Bizarre Creations این استودیو نیز مولتی پلتفورم شده است ! یعنی PGR 4 برای PS3 ?!!!

منبع

ادامه توضیحات که توسط بهزاد ( Master_Behi ) در یه تاپیک دیگه نوشته شده :
همچنین در وبسایت رسمی شرکت Bizarre اعلام کرده:"ما مدت زیادی فقط متصل به یک پلتفرم نیستیم."

همچنین اضافه کرده:"عناوین آینده می توانند بر روی پلتفرم هایی که ما را راضی می کنند عرضه شوند."

ولی بازی The Club همچنان توسط Sega منتشر می شود و ناشر Geometry Wars Galaxies هم هنوز شرکت Sierra است.
در حال حاضر برای دو عنوان AAA برای Activision کار می کند.Ward می گوید:""a racing game and a character game," که می توان حدس یک PGR جدید و یک بازی دیگر را برای PlayStation 3, Wii و PC هم داشت.

در آخر Ward می گوید:

"Bizarre خوشحال است به خاطر اینکه ما الان کاملا مثل یک کمپانی بزرگ امنیت داریم.ما می توانیم با آرامش بیشتر به فکر ساخت عناوین فوق العاده و متنوع تری باشیم.... ."

آخرین ویرایش:
Pgr4 آیا مولتی پلتفرم؟

پس از اعلام خریداری شدن شرکت Bizarre Creations (خالق بازی PGR) توسط شرکت بزرگ Activision این شرکت از این پس به عنوان یکی از زیر مجموعه ها در زیر چتر بزرگ شرکت Activision به بازی سازی می پردازد.حالا بنا به گفته Ben Ward از شرکت Bizarre Creations این موضوع برای همه واضح هست که شرکت Activision یک شرکت بازی سازی مولتی پلتفرم است.

پس PGR4 برای Ps3؟

Ward همچنین در وبسایت رسمی شرکت Bizarre اعلام کرده:"ما مدت زیادی فقط متصل به یک پلتفرم نیستیم."

همچنین اضافه کرده:"عناوین آینده می توانند بر روی پلتفرم هایی که ما را راضی می کنند عرضه شوند."

ولی بازی The Club همچنان توسط Sega منتشر می شود و ناشر Geometry Wars Galaxies هم هنوز شرکت Sierra است.

shot01--screenshot_large.jpg

Bizarre در حال حاضر برای دو عنوان AAA برای Activision کار می کند.Ward می گوید:""a racing game and a character game," که می توان حدس یک PGR جدید و یک بازی دیگر را برای PlayStation 3, Wii و PC هم داشت.

در آخر Ward می گوید:

"Bizarre خوشحال است به خاطر اینکه ما الان کاملا مثل یک کمپانی بزرگ امنیت داریم.ما می توانیم با آرامش بیشتر به فکر ساخت عناوین فوق العاده و متنوع تری باشیم.... ."

درود
بهزاد جان حالت خوبه بابا :confused:
ممکن نیست همچین چیزی. عمرا. IP بازی برای MGS هست حالا میخواد این شرکت رو فروخته باشن یا نه.

آخرین ویرایش:
ناشر بازی PGR4 تا همین الان که من دارم این پست رو می زنم خود مایکروسافت هست یعنی امکان نداره که این شماره از بازی مولتی بشه مگر اینکه ناشر بازی در همین چند وقت عوض بشه و خود Activision بشه.

:laughing:
زیاد خوشحال نباش عزیزم IP این بازی برای MGS هست و این قسمت که هیچ، قسمتهای بعدی هم فقط برای MGS و خانواده XBOX خواهد بود. حتی اگر سازنده بازی عوض بشه ;):biggrin1:
ناشر بازی PGR4 تا همین الان که من دارم این پست رو می زنم خود مایکروسافت هست یعنی امکان نداره که این شماره از بازی مولتی بشه مگر اینکه ناشر بازی در همین چند وقت عوض بشه و خود Activision بشه.
اشکان جون، قربان تا عرضه بازی 6 روز بیشتر نمونده (( :love::love: )) احتمال داره تو این چند روزه ناشرش عوض بشه :confused:.

اشکان جون، قربان تا عرضه بازی 6 روز بیشتر نمونده (( :love::love: )) احتمال داره تو این چند روزه ناشرش عوض بشه :confused:.
سعید جان تو این چند روزه که امکان نداره عوض شه. ولی امکان داره مثلا بعد از 6 ماه مایکروسافت دست از روی بازی برداره و بده به Activision که باز احتمالش خیلی کمه همانطور که هنوز Gears of War رو در اختیار داره.
در پست قبلیم منظورم از همین چند وقت 6 روز دیگه نبود.

درسته این نسخه امکان نداره ولی مطمئن باش سری بعدیش اگه بیاد حتما مولتی میشه البته به شرط اینکه ms بکشه کنار که من شک دارم! چون یه racing خوب واسه 360 هست و واسه رقابت با GT نیازش داره...

حالا بنا به گفته Ben Ward از شرکت Bizarre Creations این موضوع برای همه واضح هست که شرکت Activision یک شرکت بازی سازی مولتی پلتفرم است.

پس PGR4 برای Ps3؟

Ward همچنین در وبسایت رسمی شرکت Bizarre اعلام کرده:"ما مدت زیادی فقط متصل به یک پلتفرم نیستیم."

Bizarre در حال حاضر برای دو عنوان AAA برای Activision کار می کند.Ward می گوید:""a racing game and a character game," که می توان حدس یک PGR جدید و یک بازی دیگر را برای PlayStation 3, Wii و PC هم داشت.
Project Gotham Racing won't go PS3
UH071_PGR4.jpg

Master_Behi عزیز بعیده شما هنوز اینو نمیدونستی که ip این عنوان مال مایکروسافته و اونوقت دل به نوشته های PSX Extremeمیدی .....:cheesygri
به قول نویسنده اونهایی که این مطالب رو منتشر کرده ظاهرا::laughing:
apparently they have not looked into the ownership of the franchise.

pandora tomorrow
درسته این نسخه امکان نداره ولی مطمئن باش سری بعدیش اگه بیاد حتما مولتی میشه البته به شرط اینکه ms بکشه کنار که من شک دارم! چون یه racing خوب واسه 360 هست و واسه رقابت با GT نیازش داره...
دوست من چه این سری چه 100 سری بعدی این بازی اگر در کار باشه تنها و تنها مایکروسافت تصمیم میگیره مولتی پلتفرم بشه یا خیر حتی اگر سازنده اصلی یعنی Bizarre عوض بشه ......پس جواب کاملا مشخصه و کلا خبر اومدن این بازی برای PS3 شایعه ای بیش نیست.....همانطور که سایتها این خبر رو با آپدیت به شایعه تغییر دادند....
Rumor control: Project Gotham Racing won't go PS3 - Microsoft owns it

آخرین ویرایش:
سری Pgr در اختیار ما است !

مایکروسافت به دنبال خبر قبل اعلام کرد که درست است که الان Bizarre Creations قسمتی از شرکت Activision شده است ، اما تا الان سری PGR در انحصار X360 است. ما سعی در این داریم که سری PGR را در انحصار خود نگه داریم . !!

قبلا هي خبر مولتي شدن بازي هاي 3 به گوش مي رسيد كه اكثرش درست از اب دراومد حالا زمان برگشته اما با اين تفاوت كه اكثرش خالي بنديه همشون فقط در حد شايعه هستن دلتون هم خوش نكنيد:laughing:
حالا فكر نكنيد من بخيل هستما اما خوب خسته شدم ديگه بازي نيست براش شايعه درست نكن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or