دیگه از این که یکجا ساکت بشینیم بدتر نیست !!!اگر واقعا کار کنه، چیز فوق العاده شگفت آوری خواهد بود. قیمتش هم هر چه قدر باشه چندان اهمیتی نداره، چون آدم با داشتن چنین شاهکاری که یه جهش به نسل آینده است ، دیگه مادیات براش مهم نیست.
در مورد زبونش هم، انگلیسی به نظرم کافیه. این روزا بیشتر ملت تقریبا به انگلیسی تسلط دارن و اگه هم نداشته باشن دیگه در حدی بلدن که بخوان با مایلو حرف بزنن! بعید میدونم به غیر از انگلیسی و یکی دوتا زبون دیگه، ترجمه ی دیگه ای ازش درست بشه ، چه برسه به فارسی
دیگه از این که یکجا ساکت بشینیم بدتر نیست !!!
خدا رو چه دیدی ؟ شاید هم اضافه شد !!!
امیر من فکر کردم اینا منو رو میگن نگو Milo رو میگن. بابا شما خیلی باحالین. فکر کردین می تونید با Milo فارسی حرف بزنید:laughing: بیخیال بابا تهش اینه که فرانسه و یکی دو تا زبان دیگه بهش اضافه بشه. خسته نباشیدیعنی صحبت غیر علمی به معنای واقعی ! دوستان عزیز این بازی با زبان اصلی انگلیسی ( بین المللی ) خواهد بود و اگر واقعا شاهکار بشه یک یا دو زبان دیگر اضافه می شود.
محاله-غیر ممکنهاگر مایکروسافت این زبان رو تو بازی نزاره شرکت های ایرانی هستن که کاری کنن با مایلو فارسی حرف بزنیم !!!![]()

فکر کنم متوجه نشدین من چی گفتم
خیلی از بازی ها هستن که با زبان اصلی میان ایران و شرکت هایی هستن که اون هارو دوبله می کنن
ببخشید ولی انگار شما نمی دونیددوست عزیز بحث را تموم کن. شما اصلا نمی دونید Milo چی هست! فیلم نیست که دوبله کنه! حسگر باید صحبت های شما را تشخیص بده و ... که اگر زبانی اضافه بشه خود مایکروسافت اضافه خواهد کرد. اون هم احتمالا چند زبان معروف خواهد بود.
ببخشید ولی انگار شما نمی دونید
مایلو وقتی صحبت شما رو تشخیص بده با توجه به جملاتی که به حافظش سپرده شده مناسب ترین رو تشخیص می ده و اون رو بیان می کنه
حالا اگر یک شرکتی اون جملاتی که در حافظش هست رو دوبله کنه مایلو هم عین اون جملات رو بیان می کنه .
ممنون
اگر خواستید جواب بدید لطفا pm بدید.