pes2012 vs fifa2012

• Thread starter Thread starter u.s.a
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

fifa2012 vs pes2012

• مجموع رای دهنده‌ها
    106
اینکه شما یا هر کس دیگه ای نمی تونه بازیکن طرف رو دریبل کنه یا حتی با تو سر توپ رد کنه دلیل نمیشه دریبل زدن سخت باشه ! ضعیف ترین پلیر های fifa الان با تو سر توپ راحت دفاع طرف رو جمع می کنن , تو فیفا هم شما با هر بازیکنی بخوای میتونی و سر توپ بزنی و وارد 18 قدم بشی ,
زمین تو آسمون فرقش هست , مثلا با هر بازیکنی نمی تونی پله بزنی در صروتی که تو فیفا با دروازه بان هم میتونید زیدانی بزنید ! این چیزی که گفتی در مورد دروازه بان تست کردم , باز همچنان همین مشکل هست نقاطی از زمین بشوتی گل میشه ,
شما خیلی وارد قسمت های جزیی میشه , فیفا مشکلات کلی تری داره که من مشکل اصلیم باهاش اینکه پاس دادن و کار تیمی به هیچ وجه توش نقشی نداره , در واقع عملی نیست , امکان نداره شما بتونید تو نیمه ای حریف مقابل حقظ توپ کنید و پاس کاری کنید , اکثر گل ها تو ضد حمله زده میشه ,
من اهل این چیزا نیستم بگم فلانی رو می ذارم کنار یا نه , ولی روند Fifa باعث شده هر سال که می گذره برم سمت Pes در صورتی که قبلا فقط fifa می زدم , فکر کنم چند سال آینده فیفا کلا پاس رو از بازی حذف کنه .

مطمئنید دارین درباره فیفا حرف میزنید؟یکی از بهترین برتری های فیفا نسبت به پس همینه بازیکنا راحت با یه تو سره توپ زدن جا نمیمونن.قشنگ ادم کار تیمی رو تو این بازی احساس میکنه میفهمین پاس کاری یعنی چی نه اینکه توپ رو بگیرین همینجور مستقیم برین.
سیستم دفاعیش هم که خیلی عالی شده دیگه مثل قبل نیست یکی بیافته دنبال بازیکن تا توپ رو نگیره ولش نکنه اینجوری باید بازیکن رو مجبور کنین اشتباه کنه و تمام راه ها رو ببندین که بستگی به خودتون داره که بتونین همچین کاری بکنین یا نه من الان وقتی با برادرم بازی میکنم دفام tactical هست ولی برادرم legacy با این حال میبرم بستگی به خوده ادم هم داره.
برای اینکه بازیکن تو عمق حرکت کنه باید دکمه lb رو بزنید اینم بستگی داره به ادم که یکم وقت گذاشته باشه و ویدئوهای اموزشی رو دیده باشه یا نه و تمام کارای توی بازی رو یاد گرفته باشه تا ایراد الکی نگیره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or