خب دوستان نظرتونو بگید.دعوا هم نکنید.
به نظر من که امسال هم فیفا خیلی خیلی بهتر و قویتر ظاهر شد.
دوستانی که من و تو اد لیست PSN داشته باشن ( بعضی ها که ما رو delete می کنن :d ) هفته اول که فیفا اومد رفتم 95 تومن گرفتم , هقته سوم رفتم 30 تومن سر دادم با PES عوض کردم واقعا غیر قابل تحمل شده فیفا !
یعنی فیفا به بازی منتشر کرده خوراک آدم هایی که تو مدرسه فوتبال راشون نمی دادن :d فیفا همینجوریش خوراک تو سر توپ و تکروی بود با این سیستم باگ دفاعی جدید که دیگه غیر قابل توصیف شده !
بنده با ویکتور والدز به منچستر یونایتد گل زدم ! البته همش به لطف سیستم دفاعی جدید شده ! جایگیری بازیکن ها که فاجعه ست وسط ضد حمله ای پاس میدی بازیکنت به جای اینکه بعد از پاس بره جلو همونجا وای میسته !
کلا فیفا پاس توش معنی نداره فقط تکروی و تو سر توپ
یه نقطه هایی از زمین هم کلا به شوتی رد نخور نداره نره تو گل , پشت محوطه جریمه با David villa کات دار به شوتی 100% گله !
از شما بعیده این نظر سنجی ! :d سوال کردن داره ؟! PES 2009 ! :d ما که فیفا بازی میکنیم , درسته اعصابو نابود میکنه ولی چاره چیه ؟! :d
یه سوال در مورد جاهایی به جز قسمتی که bold کردم دارم . راجع به فیفا صحبت میکنی استاد ؟؟؟؟؟؟؟!!!!! باورم نمیشه ! من با یکی از بهترین بازیکنای فیفا 12 که برزیلیه بازی کردم و اگه بخوای اکانتشم نشونت میدم , طرف والا نمیتونست اینجوری که شما میگی دریبل بزنه ! آخرم 3 - 1 منو برد . دریبل زذن تو این بازی واقعا سخت و البته محتاج به فکره ! البته اگه مدافع ناشی باشه و هی حمله کنه سمت توپ و بخواد با Standing Tackle یا Sliding Tackle توپو بگیره بله میشه راحت دریبلش کرد که البته مشکل از خودشه ولی اگه کسی از Contain استفاده کنه عمرا شما بتونی با بازیکنی که تمام قدرتاش 99 هست هم بیشتر 2 , 3 نفر اونم هر 10 تا بازی یه بار دریبل بزنی !
اولش فکر کردم داری در مورد PES حرف میزنی چون تو اون بود که من فرقی بین دریبل زدن مسی و نکونام ندیدم چون کلا هوش مصنوعی برای مدافعا تعریف نشده بود ! البته نظر شما محترمه چون من بعد 10 دست بازی کردن گذاشتم کنار PES 12 رو ...
در مورد قسمتی که BOLD کردم باید بگم حق با شماست اما اینم باز بر میگرده به ناشی بودن طرف مقابل شما ! اگه بری تو تنظیمات کنترلر میبینی که حتی اگه Assistance کنی بخش save کردن دروازه بان رو بازم برات میزنه که جایگیری و عکس العمل به موقع با خودته و فقط توپای نزدیک دروازه بان و تشخیص جهت توسط کامپیوتر انجام میشه ! پس اینکه طرف شما ناشی بوده و بلد نبوده دروازه بانی کنه ضعف بازی نیست !
به هر حال ما دیگه Konami رو گذاشتیم کنار ...
رفیق قبول دارم تو این شماره دریبل زدن آسون شده... اما نه اینقدر راحت که شما می گی چون دفاع کردنش هم اصولی تر شده.اینکه شما یا هر کس دیگه ای نمی تونه بازیکن طرف رو دریبل کنه یا حتی با تو سر توپ رد کنه دلیل نمیشه دریبل زدن سخت باشه ! ضعیف ترین پلیر های fifa الان با تو سر توپ راحت دفاع طرف رو جمع می کنن , تو فیفا هم شما با هر بازیکنی بخوای میتونی و سر توپ
حسین جان من فقط یه بار PES رو امتحان کردم و بعد از اون دیگه نتونستم بازی اصلا سمتش برم... به غیر از گرافیک، اتفاقا یکی از عمده ترین مشکلات PES همین گیم پلیه... اصلا توش استراتژی، تاکتیک، Formation و خیلی چیزای دیگه معنی نداره به خدا...بله دوستان قبول که گرافیک FIFA خیلی بهتره اما به نظر من PES خیلی بیشتر حال میده درسته فیفا یه واقعیت نزدیکه اما چه فایده به نظر من اصلا حال نمیده PES 2011 هم به نظر من مظخرفه اما PES2012 خیلی خیلی گیم پلی عالی شده نمی دونم مشکل دوستان چیه شاید بعد از PES2011اصلا دیگه 12 رو تجربه نکردن
به نظر من تنها کاری که کونامی باید برای 13بکنه هوش مصنوعی رو باید یکم بهبود بده که اینکاره توی 2012 نسبت به 11 کرد اما برای 13 باید یه فکرایی بکنه
وطبیعتا گرافیک
2012PES به نظر من عالی تنها مشکلش اینه که مثل فیفا تبلیغات نداشت و هایپش نکردن و همچنین نسخه قبلیش مضخرف بود