pes2012 vs fifa2012

• Thread starter Thread starter u.s.a
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

fifa2012 vs pes2012

• مجموع رای دهنده‌ها
    106
من حتماً FIFA رو آفلاین بازی می کنم. چون خیلی قشنگه و یه شبیه ساز عالیه. ولی اگه پوینت هم داشتم آنلاین بازی نمی کردم چون جنبه ی رقابتیش کمتره.
انلاین به نظرم PES بهتره چون اگه قوی باشی می بری ولی FIFA معلوم نیست.

دوستانی که من و تو اد لیست PSN داشته باشن ( بعضی ها که ما رو delete می کنن :d ) هفته اول که فیفا اومد رفتم 95 تومن گرفتم , هقته سوم رفتم 30 تومن سر دادم با PES عوض کردم واقعا غیر قابل تحمل شده فیفا !
یعنی فیفا به بازی منتشر کرده خوراک آدم هایی که تو مدرسه فوتبال راشون نمی دادن :d فیفا همینجوریش خوراک تو سر توپ و تکروی بود با این سیستم باگ دفاعی جدید که دیگه غیر قابل توصیف شده !

بنده با ویکتور والدز به منچستر یونایتد گل زدم ! البته همش به لطف سیستم دفاعی جدید شده ! جایگیری بازیکن ها که فاجعه ست وسط ضد حمله ای پاس میدی بازیکنت به جای اینکه بعد از پاس بره جلو همونجا وای میسته !

کلا فیفا پاس توش معنی نداره فقط تکروی و تو سر توپ

یه نقطه هایی از زمین هم کلا به شوتی رد نخور نداره نره تو گل , پشت محوطه جریمه با David villa کات دار به شوتی 100% گله !

خب دوستان نظرتونو بگید.دعوا هم نکنید.
به نظر من که امسال هم فیفا خیلی خیلی بهتر و قویتر ظاهر شد.

از شما بعیده این نظر سنجی ! :d سوال کردن داره ؟! PES 2009 ! :d ما که فیفا بازی میکنیم , درسته اعصابو نابود میکنه ولی چاره چیه ؟! :d
دوستانی که من و تو اد لیست PSN داشته باشن ( بعضی ها که ما رو delete می کنن :d ) هفته اول که فیفا اومد رفتم 95 تومن گرفتم , هقته سوم رفتم 30 تومن سر دادم با PES عوض کردم واقعا غیر قابل تحمل شده فیفا !
یعنی فیفا به بازی منتشر کرده خوراک آدم هایی که تو مدرسه فوتبال راشون نمی دادن :d فیفا همینجوریش خوراک تو سر توپ و تکروی بود با این سیستم باگ دفاعی جدید که دیگه غیر قابل توصیف شده !

بنده با ویکتور والدز به منچستر یونایتد گل زدم ! البته همش به لطف سیستم دفاعی جدید شده ! جایگیری بازیکن ها که فاجعه ست وسط ضد حمله ای پاس میدی بازیکنت به جای اینکه بعد از پاس بره جلو همونجا وای میسته !

کلا فیفا پاس توش معنی نداره فقط تکروی و تو سر توپ

یه نقطه هایی از زمین هم کلا به شوتی رد نخور نداره نره تو گل , پشت محوطه جریمه با David villa کات دار به شوتی 100% گله !

یه سوال در مورد جاهایی به جز قسمتی که bold کردم دارم . راجع به فیفا صحبت میکنی استاد ؟؟؟؟؟؟؟!!!!! باورم نمیشه ! من با یکی از بهترین بازیکنای فیفا 12 که برزیلیه بازی کردم و اگه بخوای اکانتشم نشونت میدم , طرف والا نمیتونست اینجوری که شما میگی دریبل بزنه ! آخرم 3 - 1 منو برد . دریبل زذن تو این بازی واقعا سخت و البته محتاج به فکره ! البته اگه مدافع ناشی باشه و هی حمله کنه سمت توپ و بخواد با Standing Tackle یا Sliding Tackle توپو بگیره بله میشه راحت دریبلش کرد که البته مشکل از خودشه ولی اگه کسی از Contain استفاده کنه عمرا شما بتونی با بازیکنی که تمام قدرتاش 99 هست هم بیشتر 2 , 3 نفر اونم هر 10 تا بازی یه بار دریبل بزنی !
اولش فکر کردم داری در مورد PES حرف میزنی چون تو اون بود که من فرقی بین دریبل زدن مسی و نکونام ندیدم چون کلا هوش مصنوعی برای مدافعا تعریف نشده بود ! البته نظر شما محترمه چون من بعد 10 دست بازی کردن گذاشتم کنار PES 12 رو ...
در مورد قسمتی که BOLD کردم باید بگم حق با شماست اما اینم باز بر میگرده به ناشی بودن طرف مقابل شما ! اگه بری تو تنظیمات کنترلر میبینی که حتی اگه Assistance کنی بخش save کردن دروازه بان رو بازم برات میزنه که جایگیری و عکس العمل به موقع با خودته و فقط توپای نزدیک دروازه بان و تشخیص جهت توسط کامپیوتر انجام میشه ! پس اینکه طرف شما ناشی بوده و بلد نبوده دروازه بانی کنه ضعف بازی نیست !
به هر حال ما دیگه Konami رو گذاشتیم کنار ...

از شما بعیده این نظر سنجی ! :d سوال کردن داره ؟! PES 2009 ! :d ما که فیفا بازی میکنیم , درسته اعصابو نابود میکنه ولی چاره چیه ؟! :d

یه سوال در مورد جاهایی به جز قسمتی که bold کردم دارم . راجع به فیفا صحبت میکنی استاد ؟؟؟؟؟؟؟!!!!! باورم نمیشه ! من با یکی از بهترین بازیکنای فیفا 12 که برزیلیه بازی کردم و اگه بخوای اکانتشم نشونت میدم , طرف والا نمیتونست اینجوری که شما میگی دریبل بزنه ! آخرم 3 - 1 منو برد . دریبل زذن تو این بازی واقعا سخت و البته محتاج به فکره ! البته اگه مدافع ناشی باشه و هی حمله کنه سمت توپ و بخواد با Standing Tackle یا Sliding Tackle توپو بگیره بله میشه راحت دریبلش کرد که البته مشکل از خودشه ولی اگه کسی از Contain استفاده کنه عمرا شما بتونی با بازیکنی که تمام قدرتاش 99 هست هم بیشتر 2 , 3 نفر اونم هر 10 تا بازی یه بار دریبل بزنی !
اولش فکر کردم داری در مورد PES حرف میزنی چون تو اون بود که من فرقی بین دریبل زدن مسی و نکونام ندیدم چون کلا هوش مصنوعی برای مدافعا تعریف نشده بود ! البته نظر شما محترمه چون من بعد 10 دست بازی کردن گذاشتم کنار PES 12 رو ...
در مورد قسمتی که BOLD کردم باید بگم حق با شماست اما اینم باز بر میگرده به ناشی بودن طرف مقابل شما ! اگه بری تو تنظیمات کنترلر میبینی که حتی اگه Assistance کنی بخش save کردن دروازه بان رو بازم برات میزنه که جایگیری و عکس العمل به موقع با خودته و فقط توپای نزدیک دروازه بان و تشخیص جهت توسط کامپیوتر انجام میشه ! پس اینکه طرف شما ناشی بوده و بلد نبوده دروازه بانی کنه ضعف بازی نیست !
به هر حال ما دیگه Konami رو گذاشتیم کنار ...

اینکه شما یا هر کس دیگه ای نمی تونه بازیکن طرف رو دریبل کنه یا حتی با تو سر توپ رد کنه دلیل نمیشه دریبل زدن سخت باشه ! ضعیف ترین پلیر های fifa الان با تو سر توپ راحت دفاع طرف رو جمع می کنن , تو فیفا هم شما با هر بازیکنی بخوای میتونی و سر توپ بزنی و وارد 18 قدم بشی ,
زمین تو آسمون فرقش هست , مثلا با هر بازیکنی نمی تونی پله بزنی در صروتی که تو فیفا با دروازه بان هم میتونید زیدانی بزنید ! این چیزی که گفتی در مورد دروازه بان تست کردم , باز همچنان همین مشکل هست نقاطی از زمین بشوتی گل میشه ,
شما خیلی وارد قسمت های جزیی میشه , فیفا مشکلات کلی تری داره که من مشکل اصلیم باهاش اینکه پاس دادن و کار تیمی به هیچ وجه توش نقشی نداره , در واقع عملی نیست , امکان نداره شما بتونید تو نیمه ای حریف مقابل حقظ توپ کنید و پاس کاری کنید , اکثر گل ها تو ضد حمله زده میشه ,
من اهل این چیزا نیستم بگم فلانی رو می ذارم کنار یا نه , ولی روند Fifa باعث شده هر سال که می گذره برم سمت Pes در صورتی که قبلا فقط fifa می زدم , فکر کنم چند سال آینده فیفا کلا پاس رو از بازی حذف کنه .

سلام بر همه
اخه واقعاً به نظر شما پی-اس هم بازی بخدا وقتی بازی می کنم ( البته خیلی کم بازی کردم ) یاده یه فوتبال تو می کرو می افتم که وقتی توپ و شوت می کردی شبیه موز-ستاره - ماه -..... اینجور چیزا میشد با با به جای اینکه انقد به فکر اکسترا و حاشیه ها و فانتزی بودن بازی برن یکم رو گیم پلی بازی کار نمی کنند به نز من پی اس فقط نسخه 8-9-10 خوب بود و قبل و بدش دیگه بدرد نمی خورد .
البته از حق نگذریم هنوز که هنوزه وقتی دو تا داداشام میان اینجا می گن فقط به قول خودشون فوتبال 99 بزار ( همون نسخه پی -ای 99) هنوزم داداش بزرگه هلند ور می داره و اون یکی نیجریه منم که خلی وطن پرستم ایران .
ولی فیفا یه چیزه دیگست البته برای pc از نسخه 11 که نسبتاً خوب بود و 12 عالی عالی عالی عالی:))

رفقا آخه Pes هم شد بازی...
خداییش تو هیچی به FIFA نمیرسه... نه گیم پلی، نه اطلاعات، نه هیچ چیز دیگه ای... حالا حالاها باید بدو بدو کنه تا به FIFA برسه...

---------- نوشته در 12:04 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:02 PM ارسال شده بود ----------

اینکه شما یا هر کس دیگه ای نمی تونه بازیکن طرف رو دریبل کنه یا حتی با تو سر توپ رد کنه دلیل نمیشه دریبل زدن سخت باشه ! ضعیف ترین پلیر های fifa الان با تو سر توپ راحت دفاع طرف رو جمع می کنن , تو فیفا هم شما با هر بازیکنی بخوای میتونی و سر توپ
رفیق قبول دارم تو این شماره دریبل زدن آسون شده... اما نه اینقدر راحت که شما می گی چون دفاع کردنش هم اصولی تر شده.
شما ببین کی رو راحت دریبل زدی...؟ بعدش برو با کسی که یاد گرفته اصولی دفاع کنه بازی کن ببین می تونی کاری کنی...

حسین اخه این چه نظرسنجی تو گذاشتی . خندم گرفت ...
Konami الان 4 ساله که در حالت کما به سر میبره , نمیدونم کارمندای استدیوی Pes توی این 4 ساله دارن چی کار میکنن ؟؟؟
Pes 2012 هوش مصنوعی که نداره (داره در حد مرغ ) فیزیک که نداره(هم بازیکنا هم توپ ) , انیمیشن ها همه داغون (کلا تعداد انیمیشن هاش به زور به 100 تا میرسه ) , صداگذاری افتضاح ( گزارشگر همش جا میمونه )
فقط گرافیکش قابل قبوله !!! حالا تو این بازی رو با Fifa 12 نظرسنجی میزاری ؟؟؟؟
تنها یه کار Konami میتونه بکنه که از این بحران بیاد بیرون : بازیشو ببره توی قسمت بازیهای Arcade , تم کارتنی که داره بازی , از سه بعدی هم بازیشو ببره سمت دو بعدی تا کاملا Arcade بشه !!!!!!!

بله دوستان قبول که گرافیک FIFA خیلی بهتره اما به نظر من PES خیلی بیشتر حال میده درسته فیفا یه واقعیت نزدیکه اما چه فایده به نظر من اصلا حال نمیده PES 2011 هم به نظر من مظخرفه اما PES2012 خیلی خیلی گیم پلی عالی شده نمی دونم مشکل دوستان چیه شاید بعد از PES2011اصلا دیگه 12 رو تجربه نکردن

به نظر من تنها کاری که کونامی باید برای 13بکنه هوش مصنوعی رو باید یکم بهبود بده که اینکاره توی 2012 نسبت به 11 کرد اما برای 13 باید یه فکرایی بکنه
وطبیعتا گرافیک

2012PES به نظر من عالی تنها مشکلش اینه که مثل فیفا تبلیغات نداشت و هایپش نکردن و همچنین نسخه قبلیش مضخرف بود

بله دوستان قبول که گرافیک FIFA خیلی بهتره اما به نظر من PES خیلی بیشتر حال میده درسته فیفا یه واقعیت نزدیکه اما چه فایده به نظر من اصلا حال نمیده PES 2011 هم به نظر من مظخرفه اما PES2012 خیلی خیلی گیم پلی عالی شده نمی دونم مشکل دوستان چیه شاید بعد از PES2011اصلا دیگه 12 رو تجربه نکردن

به نظر من تنها کاری که کونامی باید برای 13بکنه هوش مصنوعی رو باید یکم بهبود بده که اینکاره توی 2012 نسبت به 11 کرد اما برای 13 باید یه فکرایی بکنه
وطبیعتا گرافیک

2012PES به نظر من عالی تنها مشکلش اینه که مثل فیفا تبلیغات نداشت و هایپش نکردن و همچنین نسخه قبلیش مضخرف بود
حسین جان من فقط یه بار PES رو امتحان کردم و بعد از اون دیگه نتونستم بازی اصلا سمتش برم... به غیر از گرافیک، اتفاقا یکی از عمده ترین مشکلات PES همین گیم پلیه... اصلا توش استراتژی، تاکتیک، Formation و خیلی چیزای دیگه معنی نداره به خدا...
در ضمن... یکی از زیبایی های FIFA توجه به جزییات خیلی ریزه بازیکناست که با اینکه به چشم نمیاد ولی خیلی جالبه...
یه مثال میزنم...
سالی که رونالدینهو با Nike قرارداد نداشت و به هیچ وجه Nike نمی پوشید... توی PES با Nike بازی می کرد... ولی FIFA حتی یه این جزییات ریز هم اهمیت می ده...
می دونم شاید نا مربوط باشه... ولی چیزیه که هست و باید قبول کرد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or