pes2008براي x360

اقایون دکمه ی LB در بازی چه کار میکنه ؟:confused:

منظورت چیه چی کار میکنه؟ کلا تو سریه PES چی کار میکنه یا تو این 2008 منظورته؟
سوالت رو یکم واضح تر بپرسی میشه بهتر کمک کرد
ولی کلی میشه گفت این دکمه بیشر برای عوض کردن زیر پا ( کرزر ) بازیکن ها هست
البته وقتی توپ دستت نیست شما دقیق تر بپرس تا جواب بهتری بگیری;)

نه ممنون من همین رو میخواستم بدونم که توی pes 2008 چه کار میکنه اخه دکمه LB دسته ی من خرابه میخواستم بدونم چه کاری انجام میده خیلی ممنون;)

نه ممنون من همین رو میخواستم بدونم که توی pes 2008 چه کار میکنه اخه دکمه LB دسته ی من خرابه میخواستم بدونم چه کاری انجام میده خیلی ممنون;)

زمانی که توپ دست بازیکن حریف هست وقتی LB رو بزنی نزدیک ترین بازیکن تیمت به بازیکن حریف بالا سرش روشن میشه و می تونی به سمت بازیکن حریف هدایتش کنی که توپ رو تصاحب کنه.
البته وقتی چند بار این کلید رو بزنی عدد روی سر بازیکن هایی که نزدیک به بازیکن صاحب توپ حریف هستن گردش می کنه.

کسی میتونه تمام دریبل ها ی بازیکنارو بگه؟
من فقط rb+rb+rb و لایی انداختنو بلدم!

البته منم خیلی وارد نیستم ولی یکی از راحت ترینش استفاده از آنالوگ راست هست که چند تایی حرکت میشه باهاش زد
وقتی هم که RT رو نگه داری وقتی توپ رو داری بازیکن سرعتش کم میشه و از تکنیکهاش استفاده میکنه برعکس RB که سرعت میده
و یکی دیگه هم که تو سر توپ زدنه که از زمانه PS1 خدا بیامرز بوده زدن همزمان دکمه های XوY
هست که بیشتر نزدیکای دروازه حریف کاربرد داره
شرمنده همینا تو ذهنم بود;)

برای لایی زدن به حریف LT رو + جهت عقب بازیکنت میگیری تا توپو بکشه عقب بعد وقتی بازیکن حریف به 2-3 قدمیت رسید جهت جلو رو میگیری تا توپو بندازه جلو! اگه زمانبندیت خوب باشه حریفت لایی میخوره....

سلام
نمیدونم این موضوع مطرح شده بوده یا نه و یا کسی تا الان دقت کرده بوده؟
تا جایی که من دیدم تو بازی شما نه نقطه وسط زمین و نه نقطه پنالتی تو 18 قدم رو میبینید؟
ورژنه بازیه من US هست و نمیدونم دلیلش چیه ولی از نقطه ها خبری نیست؟:confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or